Szerző Téma: A főoldal hírei  (Megtekintve 478886 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: A főoldal hírei
« Válasz #100 Dátum: 2007. július 30. - 09:12:49 »
Gondolom a First Born most azért megy jobban, mert ott éppen egy Marvel-Top Cow crossover zajlik (egészen jó kis szereplőgárdával: Hulk, Szellemlovas, Dr Strange, Darkness, Witchblade). Legalábbis az Unholy Union első számában azt írták, hogy abban lesz a folytatás.
« Utoljára szerkesztve: 2007. július 30. - 09:15:09 írta Sepi »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #101 Dátum: 2007. július 30. - 09:18:15 »
Nem, az eredeti Csodakapinak lett volna elvileg egy minije a nyáron, de a Return után kinn is elég nagy ellenérzéssel fogadhatták, mert még az októberi előzeteseknél sincs nyoma sem, és sehol se bukkant fel azóta. Jelenleg a lányának megy a minije az Annihillation második hullámának részeként.
Witchblade-ben a részleteket nem tudom, mert még a korai korszakból pótolok lyukakat az olvasás előtt, de jelenleg Sara Pezzini a kilencedik hónapban van a gyerekével egy miniben - az apa kiléte egyelőre rejtély, de marha sokan Ian Nottinghamet hiszik a szerencsés jelöltnek -, a fősorozatban pedig a negyedik környékén. A Boszorkánypenge új tulajdonosa meg egy szőke nő, aki a jelek szerint kissé keményebben végzi a melót, de most már folyamatosan démonok jönnek csak ellene.
Ja, és nem, mindent nem olvasok. :D Gyakorlatilag nagyobb kiadók esnek ki nálam teljes egészükben (fogalmam sincs, hogy a Dark Horse-tól például mit olvashattam legutoljára...).

Todd

• Pókfej
« Válasz #102 Dátum: 2007. július 30. - 18:05:31 »
És akkor most oda lett az Ultimate is :spidey:, ha csak az Amazing cím fut megint?

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #103 Dátum: 2007. július 30. - 18:07:33 »
Dehogy, se az Ultimate Spider-Man-t, sem a Póklányt nem vonják itt bele az Amazingbe, csak a 616-os univerzumban játszódókat.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #104 Dátum: 2007. július 30. - 18:33:43 »
Nem, az eredeti Csodakapinak lett volna elvileg egy minije a nyáron, de a Return után kinn is elég nagy ellenérzéssel fogadhatták, mert még az októberi előzeteseknél sincs nyoma sem, és sehol se bukkant fel azóta.

Tehát az meg sem jelent, ahol visszatért volna az időben?

Idézet
Jelenleg a lányának megy a minije az Annihillation második hullámának részeként.
Milyen lányának? Már lánya is van?

Idézet
de jelenleg Sara Pezzini a kilencedik hónapban van a gyerekével egy miniben - az apa kiléte egyelőre rejtély, de marha sokan Ian Nottinghamet hiszik a szerencsés jelöltnek

Gondolom ő a rajzoló.  :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #105 Dátum: 2007. július 30. - 18:39:02 »
És a 616-osokból is nem lett érintve a New Avengers és a Family, csak a három havi sorozat. Így is marad még Pók-ongoing rogyásig.
(Egyébként lehet, hogy az X-szerkesztőség bulizta ezt ki? Így Rozsinak esélye lett legalább ugyanannyi címben szerepelni végre, mint Pókinak... :lol:)

kaine, állítólag te olvastad azt a szerencsétlen Captain Marvel v3-at, márpedig Mar-Vell lánya ott bukkant fel először, és nem éppen egy cameo erejéig, mert ő vert szó szerint egy kis értelmet a bátyjába... :roll: aztán a végén Holdsárkány a Marloval való szakítása után vele jött össze, a minije is Heather elrablása körül forog (megint).
És nem. Látszik, hogy akkor nem olvastál sok Witchblade-et, különben tudnád, ki Nottingham. :) Gyakorlatilag egy olyan képregényfigura, akit a női olvasók miatt tettek stabil szereplővé, egy csomószor követelték levrovban, hogy félmeztelenül ábrázolják... (még, hogy nincsenek női képregényrajongók mangán kívül.. ;D). De itt egy wikis link hozzá, ha érdekel. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #106 Dátum: 2007. július 30. - 19:49:15 »
Nem, kösz, poén volt.  :P
Rémlik a lánya különben, de nem hagyott mély nyomot bennem. Marlo sokkal inkább.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #107 Dátum: 2007. július 30. - 21:23:35 »
Pedig Phyla karakterében 4 rész alatt volt már majdnem anniy, mint Ganisében az újraindításig... én bírom őt, még ha szegény bizonyítja is, hogy Mar-Vell gyerekeinek egyike se lett teljesen... "közönséges". :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #108 Dátum: 2007. július 30. - 21:30:23 »
Hát sexuálisan nem is. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #109 Dátum: 2007. július 30. - 21:34:27 »
Genis hetero volt - és elég hedonisztikus éleetet is élt egy darabig -, nála az elmezavar fűszerezte a dolgokat aranyosan (meg hogy hajlamos volt megöletnie magát időről időre).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #110 Dátum: 2007. augusztus 14. - 19:49:43 »
Új cikkek a főoldalon.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #111 Dátum: 2007. augusztus 14. - 20:35:33 »
A francba! Meghalt Mike Wieringo? Ez nagy pech és nagy veszteség. :'( Azt lehet tudni, hogy min dolgozott mostanság? Mert a Friendly-t már a hatodik rész után leadta.
A Smallville-en meglepődtem. Nem is gondoltam, hogy Dean Cain is játszott benne. Kedvelem azt a szinészt, csak kár, hogy főleg B kategóriás filmekben játszik.
A Rozsomák filmre eddig is kiváncsi voltam, de ezekután mégjobban. Viszont remélem azért nem fogják elrontani a japán szálat, mert azzal is át lehet esni a ló túloldalára. Lásd: Elektra.
A Pókember 3 megjelenésével kapcsolatban én azt olvastam, hogy nálunk valamikor november végén, december elején jelenik meg. Legalábbis ha jól emlékszem. :headscratch:

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #112 Dátum: 2007. augusztus 14. - 21:12:28 »
Tényéeg hatalmas veszteség. RIP

+++

Idézet
Viszont remélem azért nem fogják elrontani a japán szálat, mert azzal is át lehet esni a ló túloldalára.
És vajon várható-e egy "Frank Miller's" felirat a film elején reklámból? :drying: :D
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #113 Dátum: 2007. augusztus 14. - 21:32:16 »
RIP Mike... :'(
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #114 Dátum: 2007. augusztus 14. - 22:11:20 »
A francba! Meghalt Mike Wieringo? Ez nagy pech és nagy veszteség. :'( Azt lehet tudni, hogy min dolgozott mostanság? Mert a Friendly-t már a hatodik rész után leadta.
Ha jól tudom ő rajzolta a Spider-Man/F4 minit, ami nemrég ért véget.
Idézet
A Smallville-en meglepődtem. Nem is gondoltam, hogy Dean Cain is játszott benne. Kedvelem azt a szinészt, csak kár, hogy főleg B kategóriás filmekben játszik.
Azt hiszem még nem játszott, csak jövő idő. Én is nagyon kedvelem, megnéztem minden hülye filmet, amiben szerepelt. De csak miatta nem voltak rosszak. Emlékszem, a sorozat utáni első filmben jól megverték, vártam mikor változik át és veri le őket!  :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #115 Dátum: 2007. augusztus 14. - 22:18:47 »
Ha jól tudom ő rajzolta a Spider-Man/F4 minit, ami nemrég ért véget.
Valóban ő volt az. Akkor lehet mondani, hogy az volt az utolsó munkája. Hacsak nincs valami olyasmi amit még nem adtak ki.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #116 Dátum: 2007. augusztus 14. - 23:04:01 »
Tényleg, már befejeződött e hónap elején és még nem is olvastam... pedig új nagy kedvenc íróm jegyzi, Jeff Parker. (Carey és Brubaker mellett ő a kedvenc nem-szupersztár marveles íróm.)

Ju

• Pókfej
« Válasz #117 Dátum: 2007. augusztus 15. - 08:54:36 »
Idézet
A Rozsomák film készítői elmondták, hogy szeretnének a japán kapcsolattal kezdeni valamit a filmben, és hogy a végére a mozinézők úgy jöjjenek ki a teremből, hogy mindent tudnak a karakterről.
Dehát az írók sem tudnak róla mindent! ;D
Amúgy meg kicsit vesztene a varázsából, ha semmi titok nem maradna róla. :(

Dean Caint én is megszerettem a Lois & Clarkban, kicsit szimpatikusabbá tette Supermant. :) Azt sajnálom, hogy azóta csak B kategóriás filmekben szerepelt...

Idézet
vártam mikor változik át és veri le őket
;D :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #118 Dátum: 2007. augusztus 15. - 20:48:35 »
Dean Cain-től láttam egy kétrészes medvés filmet, ahol vadőr volt, láttam Wesney Snipesszal a Futuresport címűt, az említett nemtudommit, ahol őt üldözték és egy kerítésről rángatták le, aztán egy olyat, ahol hárman elraboltak egy buszt (az egyikük meleg volt- talán ő maga), a végén meg lelőtték őket, illetve egy akciófilmet, ami nem is volt annyira B: egy toronyházat terroristák szálltak meg, ő meg fekete polóban segített az embereknek, de nem öncélúan, ő is valamiért jött a házba, Az egészen jó volt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #119 Dátum: 2007. augusztus 15. - 20:57:03 »
illetve egy akciófilmet, ami nem is volt annyira B: egy toronyházat terroristák szálltak meg, ő meg fekete polóban segített az embereknek, de nem öncélúan, ő is valamiért jött a házba, Az egészen jó volt.
Az valóban egy jó film volt, ha jól emlékszem Tűzcsapda a címe. Legalábbis nekem egy ilyen című dvd-m van tőle amiben ő játszik.