Szerző Téma: A főoldal hírei  (Megtekintve 482872 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: A főoldal hírei
« Válasz #1400 Dátum: 2009. február 16. - 22:23:46 »
Nyissunk róla vitát, hátha lesz olyan, mint a kneten.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: A főoldal hírei
« Válasz #1401 Dátum: 2009. február 16. - 22:26:32 »
Köszi, láttam, te voltál az első.  :D
Ha vitát akarunk, akkor beírom a címeket is, az sose tetszik mindenkinek.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
Re:A főoldal hírei
« Válasz #1402 Dátum: 2009. február 27. - 22:27:52 »
Emberek megtörtént a csoda.  :oh: Tomi már majdnem egyértelműen fogalmazott egy Deadpool kötettel kapcsolatban a főoldali komment rengetegben. Persze konkrétumot még így sem tudott kiszedni belőle Rebellis, ahhoz Tomi túl ravasz, de ez is szép eredmény.  :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1403 Dátum: 2009. február 27. - 22:35:12 »
Deadpoolról már korábban is volt szó mikor szóba jött egy esetleges Marvel Extra kötet. Szóval ez nem újdonság.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1404 Dátum: 2009. február 27. - 22:36:00 »
Akkor én nem figyeltem eléggé, így nekem az.  :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1405 Dátum: 2009. február 27. - 22:38:15 »
Olvass vissza a Kingpin Nextben.  :nezze:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1406 Dátum: 2009. február 27. - 22:45:29 »
Én most őszinte leszek: ha lesz kiadva Deadpool, akkor nagy valószínűséggel az lesz az első Kingpin kötet, amit nem veszek majd meg... :roll: Ez van, engem az a karakter finoman szólva is hidegen hagy...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1407 Dátum: 2009. február 28. - 10:19:18 »
Pedig vicces. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1408 Dátum: 2009. február 28. - 10:27:27 »
Én azt is megveszem. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1409 Dátum: 2009. február 28. - 12:44:17 »
Deadpoolból is persze, erősen kérdéses, hogy mit? Mert a v3 első elég sok füzete egyetlen nagy folyam, utána egy kegyetlen béna szakasz jön, majd a végén megint kegyetlen jó lesz (főleg amikor az Udon átveszi a rajzokat). A Cable&Deadpool kicsit hullámzott, de nagy átlagban jobb volt a v3-nál, ez a v4 meg minden kritikán aluli.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1410 Dátum: 2009. február 28. - 18:17:56 »
Én most őszinte leszek: ha lesz kiadva Deadpool, akkor nagy valószínűséggel az lesz az első Kingpin kötet, amit nem veszek majd meg... :roll: Ez van, engem az a karakter finoman szólva is hidegen hagy...

Az finoman szólva a te bajod. :)
This is a joke. A real practical Joke.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1411 Dátum: 2009. február 28. - 19:00:06 »
Én pedig finoman szólva sem kérdeztem a véleményedet. ;) (és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom) Más is írt már sok mindent, hogy mit látna/nem látna szívesen kiadva, szerintem nekem is minden jogom meg van hozzá. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 28. - 19:05:46 írta dr samson »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1412 Dátum: 2009. február 28. - 20:01:44 »
Azt se kérte senki, hogy te elmondd, hogy ezt nem fogod megvenni. ;D Peace emberek, peace. Inkább a sötét bőrűeket gyilkoljuk(nem rasszista megnyilvánulás, csak embertípusgyűlölő!), ne egymást.
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 28. - 20:41:18 írta pepo05 »
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1413 Dátum: 2009. február 28. - 20:16:46 »
Én csak annyit mondok hogy mindenkinek joga van a véleményemhez...  ;) :D ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1414 Dátum: 2009. február 28. - 20:46:23 »
Hát, én Deadpool-t még életemben nem olvastam. :-[ :-[ Kivéve az ultiPókos szereplését. :D
De ha adna ki belőle a Kingpin, akkor szívesen megvenném hátha jó. :nemtudom: Igazából csak hangyányit ismerem a karaktert.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1415 Dátum: 2009. február 28. - 20:48:57 »
Hát, én Deadpool-t még életemben nem olvastam. :-[ :-[ Kivéve az ultiPókos szereplését. :D

Az eredeti Deadpool köszönőviszonyban sincs Újvilági megfelelőjével.  :brow: Milliószor jobb.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1416 Dátum: 2009. február 28. - 21:58:36 »
Elsősorban emberek: bizalom!  :D Kingpin= garancia a jó sztorira (és a nem túl rossz rajzra).  :)
Önálló kötetben én se merném kiadni, de egy válogatásba tuti beletenném.
Igen, ezerszer jobb az Újviláginál - ha másért nem, hát azért, mert az NEM JÓ  ;D és a V3 messze veri a V4-et, bármit is mond gabyka.  :D Az egész V3-ban van olyan 3 rész, ami gyengébb, olyan 3, ami közepes, a többi jó-nagyon jó és olyan 30, ami frenetikus. Nos, nyilvánvalóan én erre az utóbbira pályázok majd.  :brow:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1417 Dátum: 2009. február 28. - 22:02:53 »
Mondjuk, ha jól sejtem, idén amúgy is esélytelen egy ilyan Deadpool kiadvány. Én inkább azt tippelem, hogy az a rejtélyes kötete valami önálló mini vagy sztori lesz, méghozzá olyan 5 vagy 6 részes. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:A fõoldal hírei
« Válasz #1418 Dátum: 2009. február 28. - 22:50:21 »
ez a v4 meg minden kritikán aluli.
gabyka ezt mondta. ;)
És a v3... lássuk, Kelly szakasza hullámzik, hol marha jó, hol csak próbál előrehaladni a nagy történettel. Bár az űristen lenyomása után megint jó lesz. Priest érdekesebb eset, mert nincsenek olyan hasfalszaggató apró poénjai, viszont összességében sokkal konstansabban humorosabbak a történetei (ő írta ugye, amikor Tomkrúzzá válik, vagy amikor az űrben hentelnek egyet Loboval... izé, Wolffal). Palmiotti irományíitól azona  címen még manapság is hidegrázást tudok kapni, pedig közel egy éven át vitte. Ott van pl. onnan a Cruel Summer, amit azóta se értek, hogy miért nem a Punisherben jelent meg, annyira látszik, hogy Frankre írták. Vannak a tömeggyilkos iskoláslányok, akik inkább egy Ennis-féle "humort" vonultatnak fel, mert csak az a "vicces" abban a sztoriban, hogy miként mészárolnak le ártatlanokat, ill. hogy Deadpool hogyan öli meg őket (legyőzték őket fociban, ezért felaprítják az ellenfelet a lányöltözőben... ha, szétröhögöm rajta a fejem, jaj, de marha vicces, igen, ha... :-\). aztán jött a Weapon X-es mini, ami megint csak véres, de nem vicces (és ott utáltam meg végleg Kardfogút, de nagyon), aztán amikor Simone ávette, ott jött be az általad is sokat honosított szakasz, a vége, a feltámadása (bár a kétoldalanként mindent összehányó csöves nélkül is kibírtam volna azt a sztorit, elsőre még elment, de huszadszorra - nem, nem költői túlzás -  inkább már csak gusztustalan volt).
És Simone annyira jól elkapta, hogy az Agent X-nél is rögtön meglátszott a távozása, mert ott bukott meg rögtön a sorozat. Még amikor visszajött az utolsó három számra (és gyakorlatilag visszahúzta a mocsárból), az se segített rajta végül. De összességében Niciezával jól jártunk... mert egészen 2007-ig jó minőségű DP-történeteket kaptunk tőle (az utolsó számok eléggé hullámzottak, Bob feltűnése mentette meg őket igazán).
Aztán jött ugye tavaly év végén a fekete szakasz, minden Deadpool-történetek legszörnyűségebbike, Way uralma... mert Palmiotti legalább nem is próbált humort belerakni (vagy legalábbis nem olyat, amin pár elvakult Ennis-fanon kívül bárki elmosolyodna), de Way még próbálkozik is, és úgy nem megy nagyon neki, ami még szánalmasabbá teszi sajnos az egészet. Pedig még csak nem is kellene keresni sokat másik író utána  címre, mert Mark Sumerak a Weapon X First Class c. mini második részében 10 oldalban írt egy olyan DP-történetet, amiben több humor volt, mint Way eddigi több mint fél évének Deadpool v4-ében.
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 28. - 22:51:59 írta talgaby »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1419 Dátum: 2009. február 28. - 22:52:51 »
Én pedig finoman szólva sem kérdeztem a véleményedet. ;) (és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom)

Rosszindulat nélkül pedig nem válaszol így senki, csak akkor ha idiótának nézi a másikat... vagy ha ő maga az idióta. :P
 :asshole:
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 28. - 23:07:52 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.