0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Szerintem hülyeség. Ha megölik, legalább ne hoznák vissza, főleg ne így. Ráadásul ahogy hallom, rosszul megírt történet.
Holdinak négy személyisége volt? Én csak vagy 3-ról tudok. Melyik volt a negyedik?
Csak azért húznak, mert tudod, hogy Holdlovag a Pókemberben is legalább 4 különálló személyiséggel rendelkezett, annyira skizo volt.
Idézetet írta: kaine - 2010. március 13. - 21:02:13Franken Castle? Én viszont akarom tudni! Ha valaha adok ki Megtorlót, az Garth Ennis és kész. Vagy legfeljebb vendégszereplőként valahol. Rozsomák fia felszeletelte Franket, akit összetákoltak, és élőhalottként (?) tért vissza.
Franken Castle? Én viszont akarom tudni! Ha valaha adok ki Megtorlót, az Garth Ennis és kész. Vagy legfeljebb vendégszereplőként valahol.
Idézetet írta: zozi56 - 2010. március 13. - 22:08:23Szerintem hülyeség. Ha megölik, legalább ne hoznák vissza, főleg ne így. Ráadásul ahogy hallom, rosszul megírt történet.Szerintem is akkora ökörség már maga az ötlet, hogy ezt nem is lehetne jól megírni. Vagy úgy gondolták, ideje egy Marvel Zombies spin-offnak?
Tomi Kaine néven szokott hozzászólni.
Nem tudom átírni.
Nekem nem baj,csak nem tudtam ki az