Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000860 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Videojátékok
« Válasz #880 Dátum: 2009. január 01. - 12:11:29 »
A Yoshi's Island legfeljebb csak szebb, de játékmenetre én gyengébbnek tartom (grafikára meg később a Mario RPG-vel még tovább sikerült menniük). Grafikára az FF-ek elég sokáig nem tartoztakaz élmezőnybe, egyedül talán a VIII-cal kezdődött valami, de inkább a X környékére sikerült látványra is az élbolyba küldeni őket. De egy 2D-s konzolos rpg-nél igazság szerint a grafika tényleg sokadlagos szempont (nagyon jó indie rpg-ket ismerek, amik 2000 után készülve szerényebb grafikát tudtak felmutatni, mégis varázslatosan magával ragadó történetük és jól kiegyensúlyozott játékmenetük van). A Donkey Kong jogos, a második rész egy simán 99%-os játék, az egyik legjobb platformer, amit valaha láttam.
A Star Ocean meg... lehet, hogy tényleg jobb hosszú távon, de az én rom-om vmiért elég hamar stabilan kifagyott, ezért végigvinni sosem tudtam. Pedig az is egy SNES-es legenda.

Todd

• Pókfej
« Válasz #881 Dátum: 2009. január 05. - 14:40:05 »
Nekem Eq-ban tetszett, Smalville-ben sem volt olyan rossz, de ez a játék már tényleg túlzás.
Az az egész játék egy tulzás, de pont azért szeretem. Van amit nem kell komolyan venni, és ez a játék nem is próbál meg komolynak látszódni se, pont azért jó.
Csak néhány gyöngyszem:

Egyik személyes kedvencem:

De azért lássátok a produktumot játék közben is:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #882 Dátum: 2009. január 06. - 12:19:44 »
Tényleg jól néz ki, nem is rossz értelemben mondtam. ;) Ez nem a Devil may cry valahanyadik része? Hétvégére kivettük a Resident evil3-at filmen, és rajta volt trailerek között, a pasi meg tök úgy néz ki, mint abban.

Todd

• Pókfej
« Válasz #883 Dátum: 2009. január 06. - 12:27:43 »
Ja, pont a címet kifelejtettem volna. De amúgy igen ez a Devil may cry 3.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #884 Dátum: 2009. január 14. - 21:22:36 »

Nem rossz a játékban Power Girl karaktere, mi? :) Valaki játszott már a játékkal? Mármint a DC vs Mortal Kombat-tal...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #885 Dátum: 2009. január 14. - 21:25:06 »
Egy ismerősömnek megvan, állítólag baromi jó, de én nem játszottam vele. :(

BuB

• Pókfej
« Válasz #886 Dátum: 2009. január 15. - 08:33:43 »
Ja, haveromnak is megvan, neki is tetszett, de elvben kivették belőle a vért, és így annyira nem is Mortalos :D

Közben megérkezett a Spider-man Web of Shadows gamem és hát.... hú, nagyon állat :spidey:
Gyönyörű a grafika, rohadt jó a mozgás, és a hálóhintázás is eszméletlen(Raimit le kellene ültetni elé, és megmondani, hogy innen vegyen ötleteket. :hehe:), hihetetlen szép minden, talán csak a víz nem olyan jó, de a legviccesebb, hogy póki úszik ha belesünk ;D,
Talán a hangja annyira nem tetszik, elég kis vékony gyerek hangnak tűnik, de majd megszokom.
A sztoriról még nem tudok mit mondani, mert elégé az elején vagyok, egyenlőre Luke Cage tanít(aki nálam kétszer, hanem háromszor nagyobb ;D, elég vicces amikor egymás mellett állnak) és bandákat kell levernem.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #887 Dátum: 2009. január 15. - 11:39:58 »
Én sem játszottam még vele, de engem nem is érdekel. Valószínűleg csak a nevével és pár csilli-villi dologgal akarnak eladni egy közepes játékot, és már kicsit elegem van ebből a stratégiából. ;)

Amúgy mindig ez jut eszembe erről: (bocsi, ha már belinkelte valaki)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #888 Dátum: 2009. január 15. - 13:28:31 »
a mortal vs dc két verzióban jött ki, a rendes véres, meg azthisem egy olyan miben zöld vér van, vagy lehet hogy nincs vér benne, de két verzió van az biztos.
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #889 Dátum: 2009. január 15. - 14:37:21 »
A Spider-man web of shadowssal az a fő baj, hogy nincsen benne semmi újdonság, aki játszott annó 2004-ben a PS2-es Pók 2-vel, az már látta a Web of shadowsot is.
Minden ugyanaz, csak csili-vili műanyag grafika, meg Venom takony az egész városban (úgy a játék második felétöl).
Igazábol én már egy kicsit ráuntam erre a Pókember GTA jellegű játékokra (odamész egy baromhoz, és küldetést vállalsz nál, aztán a másik baromhoz, és megint küldetés), visszasírom a régi PS1-es pályákra felosztott gémeket.
Valahol a 2 között kéne meghúzni a határt, legyenek pályák is, értelmes bossfightok, de közben a szabadon garázdálkodás hangulata is legyen meg.

Todd

• Pókfej
« Válasz #890 Dátum: 2009. január 21. - 17:32:04 »
Vettem egy tök új állapotú díszdobozos Legacy Of Kain: Blood Omen-t PC-re, eszméletlen gyönyőrű, meg minden, csak tojik működni. Mondjuk ezen annyira nem lepődtem meg, mivel egy már vagy 14 éves cuccról van szó.
Nem is akarom annyira eröltetni, ha eddig megúszta a dolgot, de már annyira ráindultam, hogy ezt a részt is kipörgetem, hogy meg szeretném kérdezni, hogy nem-e tud valaki ingyen letölthető jó kis XP kompatibilis Blood Oment?
Előre is köszi.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #891 Dátum: 2009. január 21. - 17:43:07 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #892 Dátum: 2009. január 21. - 17:49:11 »
Én is rájöttem közben, hogy hamarbb pofáztam, mint gondolkoztam, mert aztán kábé én is ugyanennyi idő után találtam rá erre a patch-re. :-[
De azért köszi.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #893 Dátum: 2009. január 21. - 18:00:55 »
De legalább gyorsan beláttad, hogy a google a barátod. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #894 Dátum: 2009. január 22. - 14:02:58 »
találtam egy linket az összes pókemberes játékról. :)
http://www.gamespot.com/snes/action/spidermanampvenommc/similar.html?mode=universe

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #895 Dátum: 2009. január 22. - 14:30:42 »
Köszi a linket, érdekes dolgok vannak itt. :spidey: :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #896 Dátum: 2009. január 22. - 14:48:56 »
Még mindig magasan a legjobb a sima Spider-Man játék Ps1-re.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #897 Dátum: 2009. január 22. - 14:53:15 »
Nekem egy olyan pókember játékom volt meg kb 15 évvel ezelőtt (igen, már akkor is éltem :) ) amiben egy apró oldalnézetes pókemberrel kellett menni, csomó inkább logikai feladatot kellett csinálni bizonyos pályákon, hogy az ember tovább tudjon jutni, és úgy emlékszem magnetó volt a főelenfél (ámbár most hirtelen elbizonytalanodtam, és lehet hogy mysterio volt?) a végén, aki elrabolta MJ-t. Néha rá lehetett nézni magnetóra, aki föl le járkált egy helyben, amíg oda nem értem.  :D Persze soha nem értem oda, mert volt egy pont ahol elakadtam. Meg volt benne egy csomó bug is, de azért aranyos játék volt. :)
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 22. - 14:55:30 írta grey gargoyle »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #898 Dátum: 2009. január 22. - 14:55:26 »
Mysterio volt, nem Magneto. És az életerőd úgy csökkent, hogy a pókruhából folyamatosan előtűnt Peter csontváza. Ez az a játék, ugye?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #899 Dátum: 2009. január 22. - 14:57:12 »
huhh, lehet hogy mysterio volt. :headscratch: Tudsz belőle képet mutatni? Ez a csontvázas dolog most nem rémlik.