Hát mivel ma más dolgo nem is volt, már végig is vittem.
A kezdeti vegyes érzelmeim eloszlottak. Eszméletlen jó volt, megint abszolút 10 pontos játékot tettek le.
Tudod Kaine beszéltünk róla, hogy a 2 pár ponton alúlmúlta az egyet (történet, hangulat stb.), na ez visszahozza ugyanazt a komoly művészi szinvonalt.
Bármily meglepő nem éreztem öncélúnak, mint a 2-t (pedig messze az eddigi legbrutálisabb rész).
Van értelme, van mondandója. Kratos hiába egy arogáns egoista állat, volt a játékban karakterfejlődés, és éreztük azért, hogy ez az életforma nem az ideális (ellentétben a 2-vel, ami nem haladt sehová, csak egy látványos írtó show volt).
A meglovagolás pedig nem véletlenül kétértelmű, mivel Aphroditét is "meglovagolhatjuk".

Ju, és BuB:
Szinte minden kivégzés hihetetlen durva volt, szinte már nézni őket is fizikai fájdalmat okozott.
Talán a két legjobb Bossfight a Hades, és a Hercules elleni volt. De sokszor olyan megoldások kerültek elő, amikre kicsit sem számítottam, pl. az álom jelenet a végén, és az fps bunyó Zeus ellen.
A grafika, de főleg a sebzés modell lélegzet elállító sokszor egyenesen gyomorforgató volt, pedig azért az én ingerküszöböm köztudottan igen magas.
Ja, és a kezdő animáció az egyik legszebb, amit valaha is láttam.