Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 978641 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #2260 Dátum: 2010. július 26. - 21:44:42 »
Az abe kettőt pont tavaly vittem végig életemben először, az se volt több néhány napnál, és azzal még bőven nem is napi 4-5 órát játszottam (épp ez volt az egyik példa, amire mondtam, hogy nemrég megtudtam, hogy a régi játékok se voltak hoszabbak).
Silent Hillekből egyedül a 2 volt elsőre 12 óra, az összes többi 10 körül, ráadásul a 3 asszem kábé 6-7 óra körül.
De ebben valóban nincs benne egy csomó minden, ez alatt valóban a játék által mért időt értem, de egyébként a gép ebbe a halálozással eltöltött bíbelődést is számolja (kivéve persze ha visszatöltötted az állást).
Az ember egy idő után a sémákat is megismeri, már egy új Selint Hillnek is úgy kezdek neki, hogy szinte már előre tudom, hogy mit hol kell majd használni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2261 Dátum: 2010. július 26. - 21:56:44 »
Idézet
Az abe kettőt pont tavaly vittem végig életemben először
Há! És hogy felháborodtál, amikor megkérdőjeleztem, hogy játszottál-e már vele.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2262 Dátum: 2010. július 26. - 22:06:49 »
Hát többek között miért is?
1. Mert kábé rögtön veled dumáltam meg neten, amikor kipörgettem.
2. Mert még élőben is beszéltünk róla.
3. Mert függetlenül attól, hogy mikor vittem végig, álmomból felriasztva segbe dugott kézzel is bármikor tudnék rajzolni egy glukkont, de attól még, egy darab hasonló lény sem szerepelt az EP 2-ben (csak azért is). ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 26. - 22:13:47 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2263 Dátum: 2010. július 26. - 22:39:58 »
Mert még mindig nem jegyezted meg: Tominak abszolúte nincs emlékezőképessége.  :cavinton: Csoda, hogy még minket felismer. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2264 Dátum: 2010. július 26. - 22:56:36 »
Sepi, talgabynak hogy lehet 6000 hozzászólása, amikor még csak ma regisztrált?  ;D
Idézet
álmomból felriasztva segbe dugott kézzel is bármikor tudnék rajzolni egy glukkont
Na erre a kövi Marvel Klubon kíváncsi leszek.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2265 Dátum: 2010. július 26. - 23:04:15 »
Oké, érik az a szemüveg is, de nem baj, korral jár. Melyik hónap van a regisztrációm időpontjához írva?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2266 Dátum: 2010. július 26. - 23:11:21 »
Első poszthoz képest elég személyes hangot ütsz meg.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2267 Dátum: 2010. július 27. - 08:28:37 »
Idézet
álmomból felriasztva segbe dugott kézzel is bármikor tudnék rajzolni egy glukkont
Na erre a kövi Marvel Klubon kíváncsi leszek.  ;D
Előre szólok, hogy marha nehezen tudok ám elaludni, és az ájulásból felverés nem ér. ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2268 Dátum: 2010. július 27. - 12:37:14 »
Na de miért alszol seggbe dugott kézzel? :headscratch: ( ;D)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2269 Dátum: 2010. július 27. - 12:43:58 »
Biztos szereti a csokis perecet mint Brady.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2270 Dátum: 2010. július 27. - 13:09:26 »
Az élet nagy kérdései. Miért van a porcukornak szavatossági ideje? Hova tűnt Damon Hill? Miért alszik Todd seggbe dugott kézzel?
Hiába, az emberiség szellemi megvilágosultsága előtt még mindig nagy út áll.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2271 Dátum: 2010. július 27. - 18:19:52 »
Na de miért alszol seggbe dugott kézzel? :headscratch: ( ;D)
Azért nem ezek az átlagos alkotási körülményeim. ;)
Akár úgy is mondhatnám, hogy még sosem próbáltam ki.

Egyébként miután lenyomtam a GOW 3-at 100 %-ra (ma már 98-on hagytam abba), ismét visszatérek a Resi 5-re.
Csak itt egy csomó olyan trófea is van, amit csak cooperatívban lehet megszerezni.
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 27. - 18:24:56 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #2272 Dátum: 2010. július 29. - 12:13:07 »
Kaine, a Resi 5 vége felé az Excellás hajós pályán hogy lehet összeszedni az S rangot? Vagyis hol van 6-nál több ellenfél?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2273 Dátum: 2010. július 29. - 21:05:53 »
Heh, azzal én is nagyon sokat szívtam, mire végre rájöttem. Én is lőttem a hulláktól kezdve a csápokig mindent, de sose volt több 6-nál - próbáltam vagy 15-ször újra és újra.  :D
A dolog nyitja, hogy a főbosst ne intézd el egyből. Ugyanis a fénylő gömböket, ha kilövöd (2-4 darab után jön a főgömb, amit egyetlen rakétavetővel elintézel és vége), azokat is 1-1 életnek számolja! Szóval ne lődd ki a főgömböt az első körben, hagyd magad szívatni még egy kicsit, és lőj ki minél több fénylő gömböt előtte. Azt hiszem 10 körül már megkapod az S-t (Super, vagy Splendid?).

Todd

• Pókfej
« Válasz #2274 Dátum: 2010. július 29. - 21:11:49 »
Azóta inkább lenyomtam amatörön S-re, mert ez nem esett le. :lol:
Amúgy már annyira rommá tuningoltam minden fegyvert, hogy leszámítva az ominózus hummeres pályát már egyikben sincs kihívás (az ellenben embertelen).
Chrissnél ott van egy akkora helikoptergépágyú, hogy szó szerint eltakarja a fél képrenyőt (azóta csak Sheevával játszok), egy végtelen magnum, meg egy végtelen PSG 1, Sheevánál az íj, egy 5000-es végtelen magnum, a háromcsövü sörétes (nyilván ez is maxon), meg egy szintén végtelen rakétavető.
De az a nyavajás óriás mégis kikészít, mert ott mindez sz*rt sem ér.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2275 Dátum: 2010. július 29. - 21:22:39 »
Igen, ráadásul gyógyítani sem enged a szemét.  :D
Én nem sok fegyvert toltam maxra. Általában úgy játszom, hogy Chrisnél van a legjobb magnum végtelennel, plusz a végtelen rakétavető, semmi más. Shevánál egy másik végtelen magnum és kész. Így is tök hülye, mert ha felveszek vele egy fegyvert (eladni), elkezdi azt használni helyette.  :D
Talonban van még egy machine gunom végtelenítve, mert a very hard módban szükség volt rá az első pályán. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2276 Dátum: 2010. július 29. - 21:29:51 »
Én azért kezdtem el végteleníteni a fegyvereket, mert sok fegyver kimaxolására igen cool extra fegyvereket kapunk.
Így nekem annyi végtelen fegyverem lett, hogy dunát tudnék rekeszteni belőlük.
A helikoptergépágyú, az íj, wesker magnuma, és a triplacsövű sörétes mind ilyen extra fegyverek.
Meg van még egy félautómata pisztoly is, de az elég gyenge jelenség.
De leginkább azt imádom, amikor elkezdi begyüjteni a lőszereket. Ja és Chriss társnak esküszöm sokkal idiótább, mint Sheeva, az olyan pályákon, ahol igényelném a segitségét, mint Wesker, vagy Jill ellen, ott ő egy kretén.
A 7 pperces túlélősót úgy csináltam meg, hogy odahívtam bátyámat, és mondtam neki, hogy 7 percen át ne csináljon semmit, csak maradjon mögöttem.
A parancsok mellé, egy Stop, és egy Follow me elkelett volna, mint az Abe-ben.
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 29. - 21:31:22 írta Todd »

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2277 Dátum: 2010. július 29. - 21:56:03 »
Hamarosan veszek a PSP-be memória kártyát, és elviszem egy boltba frissítetni a szoftvert, hogy fussanak rajta mem. kártyáról is a játékok. Majd a Resi-t is kipróbálom, az tuti. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2278 Dátum: 2010. július 29. - 22:19:29 »
Hát, a "follow me" helyett van a "come on", de Sheva csak nagyjából 3 mp-ig követ, aztán újra nyomni kell a gombot.
Különben tényleg igaz, hogy Chris rosszabb társnak, én is próbáltam. :)
Még azt nem próbáltam ki, hogy Shevától elveszek minden fegyvert, és akkor a lelőtt ellenségek mind az én számlámra jönnek. :)
Most éppen pénzt gyűjtök különben. Nem emlékszem, de 2 millió fölött járok, ha nem tévedek. A Resi 4-gyel pedig a 9 millát súrolom, ott el akarom érni a 10-et.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2279 Dátum: 2010. július 30. - 22:38:28 »
Picit meglepődtem. A Stattered-ben a 4. dimenzió nem a fekete ruhás rész lesz, hanem az Ultis Szimbiótás. Ennek mi értelme volt?