Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 978516 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Videojátékok
« Válasz #2340 Dátum: 2010. augusztus 30. - 22:07:03 »
Oszt ehhez van bármi engedélyük vagy ez hogy megy ?  :headscratch:  :D

Amúgy nem lenne rossz az 1-et még sosem toltam végig  :uhoh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2341 Dátum: 2010. augusztus 30. - 22:19:18 »
Ez egy fan project, ahogyan például a több tucat doom-ra épülő fejlesztés.
Egyébként érdemes lenne végigvinned az első részt, az is igen jó volt, akár még mai szemmel nézve is.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2342 Dátum: 2010. augusztus 31. - 11:37:01 »
Meg van valamelyik dvd-men de még nem futottam neki. Meg nem tudom egyáltalán elindul-e ? A régi játékokkal sok a mecaera.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2343 Dátum: 2010. augusztus 31. - 13:32:44 »
Az egyik rajongói oldalról letölthető egy Patch, aminek a segitségével simán fut mostani op rendszereken (eredetileg windows 95-re adták ki).
Annó, amikor megvettem PC-re pár éve, akkor én is ezzel futattam, és az égadta egy világon semmi gond nem volt vele.
http://www.thelostworlds.net/Software/Blood_Omen_PC_Patch_for_XP_and_Vista.html
Szerintem mindenképpen érdemes, mert enélkül azért elég hézagos a történet, mivel az SR 2, és a Defiance is gyakorlatilag szüntelenül a Blood Omen-re tesz utalásokat, mivel mindkét játék ennek az eseményeivel fut párhuzamosan.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2344 Dátum: 2010. augusztus 31. - 14:06:42 »
Tudom miről szól olvastam zanzásítva de persze nem adja vissza a gamet de legalább képben vagyok  :hehe:

Thx a patchet, mindenképp használatba veszem majd.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2345 Dátum: 2010. szeptember 02. - 22:35:37 »
Árnyékok, high kick, tűz, Skorpió.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2346 Dátum: 2010. szeptember 03. - 08:02:09 »
A játék, ami rémálmokat fog nekem okozni a sztoriírásnál, mert dobnak vele egy Star Treket, és negálják vele az ÖSSZES eddigi eseményt, ráadásul nem is párhuzamos világban, hanem főuniverzumban. Vagyis minden, amit eddig csináltam, érvényét fogja veszíteni a történet szempontjából.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2347 Dátum: 2010. szeptember 03. - 08:39:42 »
Hiába, Shang Tsungnak és Shao Kahnnak nem tetszik hogy mndent tudsz  :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #2348 Dátum: 2010. szeptember 16. - 09:45:20 »
Elsősorban Toddnak, most nem rémlik nekem, hogy lenne itt más DMC fan. :)

DMC Reboot
http://www.gametrailers.com/player/704493.html

Nekem mondjuk nagyon nem jön be az új Dante, de úgy látszik, más korosztálynak készült. Jesszusom, már én is ilyeneket mondok... ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2349 Dátum: 2010. szeptember 16. - 10:12:30 »
Szomorúság tölti el a szívemet, amikor ilyeneket hallok, látok. A DMC pont az a történet, amihez még számtalan folytatást lehetett volna csinálni, de reboot az nem. A reboot rossz. A reboot gonosz. Főleg, hogy Dante úgy néz ki, mint egy hajléktalan csöves, drogos, emo. Valami nincs rendben ezzel a világgal. :stupid: Sparda most forog a sírjában...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2350 Dátum: 2010. szeptember 16. - 10:59:22 »
de úgy látszik, más korosztálynak készült
Inkább más kultúrkörnek. Ez az egész trailer olyan, mintha nyugatiak készítettek volna egy keletinek ható játékot Nyugatra. Gyakorlatilag ez a DMC amerikai remake-je lenne, ha nem az eredeti gyártója csinálná. (Habár mondjuk szerintem az SFIV első változata is félelmetesen nyugatias lett, szóval lehet, ez valami trend a Capcomnál, bár az első update-ben eléggé szépen visszatáncoltak onnan.)
Idézet
Jesszusom, már én is ilyeneket mondok... ;D
Túl sokat vagy már Tomi közelében. Pihentetned kéne az edzést egy darabig. :)
A reboot rossz. A reboot gonosz.
Heh, általában egyetértek ezzel, de furamód minél több infót szerzek a Mortal Kombatről... ami az MK9... ami most MK1 lesz... oké, ez nagyon Rocky-effektus...
Szóval minél többet hallok róla, vicces módon annál ígéretesebbnek tűnik. Az egész egy orbitális remake/reboot, ami egyrészt felb*sza az agyam, mert egy olyan folytatást ígértek, amiben teljesen elszakadnak az eddigi vonaltól és egy új MK-t alakítanak ki, ugyanakkor a mostani fejlesztők teljesen vissza akarnak térni a gyökerekhez, minden interjún látszik, hogy olyanok kódolják, akik az első MK-kon nőttek fel (Ed Boon marha vénnek érezheti magát mostanában ;D), és gyakorlatilag teljesen vissza akarják adni azt a hangulatot, ami anno kialakította a "Mortal-érzést" és szubkultúrává duzasztotta a játéksorozatot.
Plusz megígérték, hogy alaposan ráfekszenek a sztorira, ami az Armageddon a kiadás után megírt történetéhez képest számomra határozott pozitívum. (Az már persze nem, hogy egy retconnal visszaírják az utolsó földi MK eseménye előttig a komplett sztorit.)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2351 Dátum: 2010. szeptember 16. - 18:44:14 »
Talgaby, ez azért van, mert nem az eredeti banda csinálja, hanem míly meglepő egy nyugati cég.
A DMC 4 volt az uccsó japán DMC, ami szerintem k*rva jó volt. Nem volt egy világmegváltó alkotás, de abszólút bármikor neki tudok ülni megint.
A rebootot meg rohadtul nem értem, azután, hogy a 4 rész mind kritikai, mind anyagi szempontból sikeres volt.
Dante fiatalkori kalandjai, hát mi a rák volt a DMC 3 ha nem ez, ponthogy örültem annak, hogy egy űber-brutális (a játék elején a templomi írtásába a mai napig beleborzongok, hihetetlenül erős kezdés) érettebb Dantét kapnunk vissza a 4-ben, erre jön ez.
Annó a Silent Hillek elnyugatiasodásának se igazán örültem.
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 16. - 18:59:19 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2352 Dátum: 2010. szeptember 16. - 21:23:35 »
Annó a Silent Hillek elnyugatiasodásának se igazán örültem.
Én se, de azért a Shattered Memories NAGYON ott van.  :)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2353 Dátum: 2010. szeptember 17. - 08:17:18 »
A rebootot meg rohadtul nem értem, azután, hogy a 4 rész mind kritikai, mind anyagi szempontból sikeres volt.
Dante fiatalkori kalandjai, hát mi a rák volt a DMC 3 ha nem ez
Elméletileg nem tudjuk hány éves Dante és azt sem, hogy az egyes részek között mennyi idő telik el. Mindenesetre a DMC 2-ben, ami időrendben az utolsó rész Dante már eléggé megkeseredett, unatkozó és "lesz@rok mindent, de lazán szétlövök mindenkit" mentalitású. Ebből lehet következtetni, hogy elég sok idő telik el a DMC3 és DMC2 között. Bár a fene tudja. Én azt nem értettem soha, hogy Sparda 2000 évvel ezelőtt áldozta fel magát, ergo Dante és Vergil 2000 évvel ezelőtt kellett, hogy szülessen... :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2354 Dátum: 2010. szeptember 17. - 08:26:01 »
Sparda amikor feláldozta magát, akkor csak elvesztette démoni erejét, ami így a fegyvereiben élt tovább, aztán amikor azokat a fiaira hagyta, ő is átlagos halandová vált.
A Capcom hivatalos adatlapja szerint Dantéék kábé emberi tempóban öregednek, vagyis a DMC 2 beli Dante max 50 éves.
A DMC 1 idején 30 as éveit tapossa, míg a DMC 3-ban kábé 20.
Ezekszerint azonban Sparda akár még most is élhet, furcsállom is, hogy eddig még egyik történetben sem került elő, csupán extra skinnként.
Történetile akár illeszkedhet is az új játék a régi részek vonalába, például simán lehet, hogy azt az időszakot dolgozza fel, amikor Dante az anyja halála után Tony néven rejtőzködött, ez megmagyarázná a megváltoztatott külsőt is.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2355 Dátum: 2010. szeptember 17. - 08:33:09 »
Sparda amikor feláldozta magát, akkor csak elvesztette démoni erejét, ami így a fegyvereiben élt tovább, aztán amikor azokat a fiaira hagyta, ő is átlagos halandová vált.
Az ő fegyvere a Force Edge, amit nem hagyott fiaira, hanem a toronyban (DMC3) az az egyik lezáró pecsét. Aztán később (DMC1-ben) már valóban az Dante kezdő fegyvere. Vagy nem?  :headscratch: Régen játszottam már a játékokkal és ilyen apróságokra már nem emlékszem... talán újra nekiállok az egész sorozatnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2356 Dátum: 2010. szeptember 17. - 08:35:53 »
Igazad van, nem hagyta minden fegyverét a fiaira, csak a két medált, meg a Yamatot.
Egyébként a DMC 1-ben valóban a Force Edge-el nyitunk.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2357 Dátum: 2010. szeptember 17. - 10:28:05 »
Útjára indult egy nagyszerű netes mmorpg ami Star Wars klónháborús időszakában játszódik. Ingyenes, csak bizonyos plusszokért kell pengetni, de enélkül is vígan játszható.
http://www.clonewarsadventures.com/
Én is benne vagyok, egy klón rohamosztagosként az itteni nevemen.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2358 Dátum: 2010. szeptember 17. - 11:57:17 »
Én is benne vagyok, egy klón rohamosztagosként az itteni nevemen.  :D
Hogy jutott eszedbe klón rohamosztagosként ez a név?  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2359 Dátum: 2010. szeptember 17. - 12:19:57 »
Próbálkoztam jedi név generálóval, de nem tetszett az eredmény: Gareth Asslurker.