Én régen gyerekkoromban pc-s voltam (+ volt egy gagyi piaci nintendo-nk, azon is sokat játszottam, de azt nem számítom komoly konzolnak:) ), egészen addig, míg pár éve sikerült vennem egy ps2-t. Eredetileg csak néhány játék miatt akartam megvenni, még gondolkoztam is hogy megéri-e, de aztán idővel rájöttem hogy marhasok olyan játék van rá, ami érdekel, illetve alapvetően inkább konzolra jelennek meg a kedvenc műfajaim közé tartozó játékok. Úgyhogy baromi jó vételnek bizonyult a ps2, és azóta alig játszom pc-n, konzolos lettem én is.

Egyébként mostanában a Gran Turismo 3-at nyüstölöm időnként, olyan 3-4 órákat szoktam játszani vele. Illetve az MK Shaolin Monkst nyúztam ki nemrég, nagyon jó game.

A 6-7 órás játékidőhőz: néha velem is előfordult hogy erősen éjszakába nyúlt a játék, anno az Okamit pl hajnali 5-kor fejeztem be.

De azért igyekszem valamennyire kordában tartani a játékra fordított időt.

(Suli időszakban pl jóval kevesebbet játszom, volt olyan is, hogy egy félév alatt kb két alkalommal játszottam. Bár rájöttem, az se feltétlenül jó, ha nagyon csak a sulira koncentrál az ember, és minden mást elhanyagol...

Úgyhogy igyekszem megtalálni az egyensúlyt.

)
Láttam hogy korábban emlegettétek a Devil May Cry sorozatot. Tényleg annyira jó játék, mint ahogy hallottam? Lehet hogy beszerzem én is, az lenne a kérdésem, hogy mennyire függnek össze a részek? Lehet a 3.-al kezdeni vagy érdemes mindet játszani sorrendben?