Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984959 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #2400 Dátum: 2010. szeptember 22. - 22:23:21 »
Én is csak Mass Effect-el játszom pc-n és azt is csak azért, mert nincs ps3-ra. A Dead Space-el meg úgy játszottam, hogy átkötöttem a pc-t a nagyképernyős tv-re és joypaddel játszottam. Így ugyanaz volt a játékélmény, csak... egyszerűbb volt megszerezni. :) Kár, hogy a Mass Effect nem támogatja a joypadet, az mennyire hangulatos lenne a tv-n. :(

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2401 Dátum: 2010. szeptember 22. - 22:35:55 »
Nehogy kitörjön a konzol vs. pc háború itt is. :)
De a lentiek mellett én is konzolt használok azért, mert nem kell asztalnál játszani, hanem elfeküdve az ágyon is lehet.  :D

Fekve ?! Eretnek, égessük meg ! ! !  ;D  :lol:

Anno Sega Master Systemmel kezdtem de szerintem ott is ültem többnyire. Hajja régi szép idők...  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2402 Dátum: 2010. szeptember 23. - 11:06:10 »
Á, alapból én is ülve kezdem, de amikor játszom olyan 6-7 órát egyfolytában, annyit nem bírok ülni.  :D Kezdődik egy könyökléssel, aztán fetrengés lesz a vége.  :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2403 Dátum: 2010. szeptember 23. - 13:25:16 »
 :hehe: :hehe: :hehe:

6-7 órát ?  :o

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2404 Dátum: 2010. szeptember 23. - 13:44:54 »
Én ma is elülök annyit egy game elött :twisted:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2405 Dátum: 2010. szeptember 23. - 15:19:52 »
Általában vasárnaponként nyomom délutántól estig, majd még éjszaka is pár órát, ha nem kell korán kelni másnap. :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2406 Dátum: 2010. szeptember 23. - 16:29:51 »
És van aki et naponta is megcsinálja, durva. Amúgy fogyózni is lehet ezzel a módszerrel  :hehe:

venom75

• Pókfej
« Válasz #2407 Dátum: 2010. szeptember 23. - 16:55:21 »
Én pont azért adtam el az XBOX-ot mert sosem volt annyi időm játszani amennyit szerettem volna. Volt ., hogy este 6-kor elkezdtem és hajnali kettőkor eszméltem rá , hogy senkivel sem beszéltem , foglalkoztam . Nagyon nem volt jó , ezért ment.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2408 Dátum: 2010. szeptember 23. - 18:38:40 »
Á, alapból én is ülve kezdem, de amikor játszom olyan 6-7 órát egyfolytában, annyit nem bírok ülni. 

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #2409 Dátum: 2010. szeptember 23. - 19:07:12 »
6-7 órát egyfolytában!? :o

venom75

• Pókfej
« Válasz #2410 Dátum: 2010. szeptember 23. - 19:09:55 »
Volt kb : 350db játékom , volt , hoy haverommal egész nap LAN-ban nyomtuk.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2411 Dátum: 2010. szeptember 23. - 19:57:38 »
Volt kb : 350db játékom
Chippelve a géped ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #2412 Dátum: 2010. szeptember 23. - 19:59:16 »
Flash-elve volt.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2413 Dátum: 2010. szeptember 23. - 20:26:29 »
Volt kb : 350db játékom , volt , hoy haverommal egész nap LAN-ban nyomtuk.

Én pont ezt sajnálom nagyon, pont akkor futott ki a társaságomból a gamezés amikor 1-2 volt már csaj hátra a nagy netes durranásokhoz. Voltak előtte orbitális LAN partyjaink azért  ;D "Ki lesz a Host?"  :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #2414 Dátum: 2010. szeptember 23. - 20:52:28 »
Egyszer leköltöztünk egy nyaralóba dolgozni a haverral ( több napos meló volt),ezért levittük a játékokat is. Munka után ágy végébe két TV-n két játékkal elkezdtünk játszani Lan-ba  . Másnap 13-kor keltünk , olyanok voltunk mint a mosott sz....r , semmit nem dolgoztunk aznap. Nem tudtuk mikor aludtunk el de végigvittük a játékot.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2415 Dátum: 2010. szeptember 23. - 21:09:55 »
Azért tényleg kib*szot veszélyesek ezek a gamek ha valami fiatal belefeledkezik és betelepszik a virtuális térbe. Lsd azt a Warcraft-ot.
+
Planescape Tormentről opinion ?  :nemtudom:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2416 Dátum: 2010. szeptember 23. - 21:19:36 »
Lsd azt a Warcraft-ot.
Akkor itt most különitsük el a wow-ot (World of Warcraft, ami egy mászkálós, agyromboló, fiatalságmegrontó, lélekrabló, szerepjáték)
és a sima Warcraft-ot, ami egy kedves kis stratégiai játék :)
A kettőben csak annyi a közös, hogy a Warcraft világában játszódik mindkettő, nomeg a fejlesztői is ugyan azok kb (Blizzard)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2417 Dátum: 2010. szeptember 23. - 21:44:26 »
Én is csináltam vagy háromszor, hogy 3-4 napra elmentem egy gamer társasággal valahova vidékre, ahol olyan 2 órától estig strandoltunk, estétől hajnalig meg nyomtuk. Aztán aludtunk 1-ig. :)
Ott ismertem meg olyan gyöngyszemeket, mint a Haunting Ground, vagy éppen a God of War.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2418 Dátum: 2010. szeptember 23. - 21:52:48 »
Én régen gyerekkoromban pc-s voltam (+ volt egy gagyi piaci nintendo-nk, azon is sokat játszottam, de azt nem számítom komoly konzolnak:) ), egészen addig, míg pár éve sikerült vennem egy ps2-t. Eredetileg csak néhány játék miatt akartam megvenni, még gondolkoztam is hogy megéri-e, de aztán idővel rájöttem hogy marhasok olyan játék van rá, ami érdekel, illetve alapvetően inkább konzolra jelennek meg a kedvenc műfajaim közé tartozó játékok. Úgyhogy baromi jó vételnek bizonyult a ps2, és azóta alig játszom pc-n, konzolos lettem én is. ;D

Egyébként mostanában a Gran Turismo 3-at nyüstölöm időnként, olyan 3-4 órákat szoktam játszani vele. Illetve az MK Shaolin Monkst nyúztam ki nemrég, nagyon jó game. :D
A 6-7 órás játékidőhőz: néha velem is előfordult hogy erősen éjszakába nyúlt a játék, anno az Okamit pl hajnali 5-kor fejeztem be. ;D De azért igyekszem valamennyire kordában tartani a játékra fordított időt.:D (Suli időszakban pl jóval kevesebbet játszom, volt olyan is, hogy egy félév alatt kb két alkalommal játszottam. Bár rájöttem, az se feltétlenül jó, ha nagyon csak a sulira koncentrál az ember, és minden mást elhanyagol... :roll: Úgyhogy igyekszem megtalálni az egyensúlyt.:) )

Láttam hogy korábban emlegettétek a Devil May Cry sorozatot. Tényleg annyira jó játék, mint ahogy hallottam? Lehet hogy beszerzem én is, az lenne a kérdésem, hogy mennyire függnek össze a részek? Lehet a 3.-al kezdeni vagy érdemes mindet játszani sorrendben?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2419 Dátum: 2010. szeptember 24. - 08:21:03 »
Kifejeztten érdemes a 3-al kezdeni, mivel az lényegében egy Devil May Cry 0, csak valamiért nem vállalták be ezt a címet.
Egyébként két kiadás jelent meg belőle, a Devil May Cry 3: Dante's Aweking, és a Devil May Cry 3 Special Edition, érdemes az utóbbit megvenni, mert igen nagy tartalmi bővülésen esett át a sima verzióhoz képest, de sem árban nem több különösebben, se nem ritkább (mivel ez a cím nem egy gyüjtői kiadást, hanem egy évvel késöbbi bővített kiadást takar).
Ha ez a rész tetszett, akkor még érdemes beszerezni a Devil May Cry-t, ami lényegében ennek a "folytatása" (igazából viszont jóval korábbi), a DMC 2 viszont teljesen különálló rész, és egyben a leggyengébb.
Egyébként maga a gamma egy igazi ízig vérig stresszűző Hack'n Slash, ami szerencsére nem veszi olyan komolyan magát, mint mondjuk a Gow.
Számomra annó a DMC 3 volt a PS 2 egyik legmeghatározóbb játékélménye, mivel én is ezzel a résszel ismerkedtem meg először.

« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 24. - 11:44:36 írta Todd »