Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 977803 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #2500 Dátum: 2010. október 29. - 12:23:31 »
Ó, a második részben már teljesen a helyén volt minden. Láttam így készültet belőle, ott konkrétan eljátszották a jeleneteket, ahogy szinkronizálták.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2501 Dátum: 2010. október 31. - 18:16:41 »
Nos elértem a Heavy Rain végére.
Abszolút kiválló játékról van szó, ahogy véül összeér a négy történet, az fenomenális, a legjobb thrillereket idézi.
Végül sikerült egy viszonylag pozitív befejezést elérnem, pedig akár csak fél órával a vége elött is nem fogadtam volna erre.
A bandának mindenképpen sikerült a Fahrenheitet felűlmulnia, amit igen kiválló játéknak tartok, de azért nem éreztem egy Silent Hill 2 kaliberü mélységekbe erő produktumnak.
Ezt igen, rég volt részem ilyesmiben.
Alig várom, hogy ismét neki kezdjek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2502 Dátum: 2010. október 31. - 18:24:37 »
Én is elértem a Resident 2 feléhez, vagyis végeztem Leonnal. Az említett brutál boss fight, amitől szörnyű nehéz lesz a játék, nagyjából 20 másodperc alatt lement, és csak 7 magnum lövés kellett hozzá a legjobban felfejlesztett magnummal. Vagyis egyáltalán nem volt nagy szám. :)
Most kezdem majd Claire-rel.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2503 Dátum: 2010. október 31. - 18:57:34 »
Mondtam én, hogy nem olyan nagy durranás az.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2504 Dátum: 2010. október 31. - 19:48:38 »
Fura, simán a széria legnehezebb bossfightjaként emlékszem rá. Egyedül azt a nyüves kígyót utáltam jobban az első részből.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2505 Dátum: 2010. október 31. - 20:28:37 »
Lehet, hogy csak azért, mert már nem tegnap volt, amikor bíbelődtél vele.
Szerintem a Code Veronica Tryantja űbereli egyébként (az a rész minden szempontból kriminálisan nehéz volt).
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 01. - 08:12:15 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2506 Dátum: 2010. október 31. - 23:00:08 »
Az melyik volt, akit a végén a repülőn kellett kireptetni? Mert az tényleg sokkal nehezebb volt. Ennél a palinál bármelyik láncfűrészes ellen komolyabb volt a 4-5-ből.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2507 Dátum: 2010. november 01. - 08:14:38 »
Igen, az. A Claire-es sztori végefelé van.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2508 Dátum: 2010. november 05. - 17:10:05 »
Nem bírom ki, hogy ne rakjam be. :) Az egészhez hozzátartozik, hogy az egész Budapesten készült, és végig magyarok csinálták. :) Ilyenkor büszke vagyok. :) Aki pedig úgy gondolja, hogy ez nem kreatív, attól kérek egy saját készítésű CG videót, majd utána beszélgetünk a témáról. ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2509 Dátum: 2010. november 05. - 17:20:48 »
Nekem mindíg bejönnek az ilyen szintű videók, bár a játék sajna sohasem ilyen jó. Mondjuk egyáltalán nem ismerem ezt a játékot, szóval lehet itt más a helyzet ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2510 Dátum: 2010. november 05. - 17:43:43 »
Ütős trailer, az biztos. Bár nagyon nem is emlékszem az alap Neverwinter Nightson kívül olyan alkalomra, amikor csalódni kellett volna egy BioWare-játékban. A Blizzard mellett az egyetlen nyugati cég, akik képesek történetet is írni (csak ők játszható játékot adnak mellé).

Ju

• Pókfej
« Válasz #2511 Dátum: 2010. november 05. - 18:05:40 »
Nekem mondjuk a Dragon Age, mint játék pont nem jött be, de a története az jó volt, ameddig játszottam vele. Az ilyen stílusú rpg-ket amúgy sem szeretem. Inkább csak a videó minősége miatt linkeltem be, és ez tűnt jó topicnak. :)

Idézet
A Blizzard mellett az egyetlen nyugati cég, akik képesek történetet is írni
Egyetértek. :)

bár a játék sajna sohasem ilyen jó.
Érdekes is lenne, ha a játék grafikája olyan lenne, mint egy hálózaton 3 hétig renderelt, majd kompozitált videó. ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2512 Dátum: 2010. november 05. - 18:24:53 »
Jó kis vidi :bravo:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2513 Dátum: 2010. november 05. - 19:50:48 »
Szerintem is nagyon jó kis vedó volt.
Aki pedig úgy gondolja, hogy ez nem kreatív, attól kérek egy saját készítésű CG videót, majd utána beszélgetünk a témáról. ;)
Akkor ezek szerint ahhoz, hogy lesz*rozzam Uwe Boll filmjeit, nekem is kell csinlnom néhány filmet?
Nem a mostani videó minőségét vonom kétségbe, inkább csak általánosságban érzem  hibásnak, a csak akkor kritizálj, ha te jobbat tudsz csinálni hozzáállást.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2514 Dátum: 2010. november 05. - 23:13:41 »
Ráadásul a kreativitási dologban soha nem kérdőjelezte meg senki, milyen sok munka technikailag összedobni egy ilyen videót a szakiknak...
Viszont azt igazán elmondhatná nekem valaki, hogy ebben a video-ban, azon túl, hogy cseszett jól néz ki, mi a kreatív. Szörnyfejű, nagy bárdos, ördögszerű figura legyak egy királyt, aztán bumm, jön egy másik figura, verekednek itt-ott, aztán a végén a kihívó elkap valami fura varázslatot, amivel kettészakítja a királyfejezőt. Hú. Mintha ezen évekig kellett volna agyalni, mert akkora ötlet. Egyedül egy dolog van benne, ami kreatív, az pedig az, ahogy a pokolszerű lényt kicsináló fickó használja a kezeit a végén. Ez talán kissé szokatlan képesség, és ötletes, de kb. ennyi. A helyszínt, öltözékeket elképzelni azért nem nagy kunszt, ha meg jól rajzolsz, akkor lerajzolni sem az.

Az már abszolút más kérdés, hogy mennyi idő, meló volt megcsinálni egy ilyen video-t.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2515 Dátum: 2010. november 06. - 00:41:46 »
A Blizzard mellett az egyetlen nyugati cég, akik képesek történetet is írni (csak ők játszható játékot adnak mellé).

Most ezzel azt mondod, hogy a Blizzard játékai nem játszhatóak, és nem élvezhetőek? Mondj egy rossz Blizzard játékot! (és ne a wow-ot mert az tényleg gáz  :D)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2516 Dátum: 2010. november 06. - 10:21:02 »
Az összes Diablo.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2517 Dátum: 2010. november 06. - 10:38:45 »
De a WarCraft/StarCraft páros is stratégiai játéknak egy rossz vicc. A Diablóhoz hasonlóan az nyer, aki gyorsabban veri az egerét, ami nem stratégia, hanem kattintásfesztivál. Leültetnénk egy StarCrafthuszárt egy Ground Control elé (ami még nem is körökre osztott), és garantálom neked, hogy három perc múlva már kapja a Game Over feliratot. De az még a kisebb gond, bázist építeni bennük nem lehet (kivéve a WC3-ban, de ott is csak egy-két pályán elvétve), a nyersanyagelosztás a játékban nevetségesen amatőr és szándékosan sietésre sarkall, ami megint nem stratégia, a fenemód hirdetett egységkiegyensúlyozás meg nem sokat ér, amikor gyakorlatilag minden vagy drága vagy hasznavehetetlen. A játékélményről meg annyit, hogy a campaign 95%-a a következő: "Van egy 50 fős limited, az AI viszont nyugodtan termelhet 4-500 harcost ez ellen. A pálya túlvégén van egy bigyó, amit le kell gyaknod. Sok sikert a nálad hatszor nagyobb, de síkhülye túlerő ellen." Na, ez az, ami viszont még a WarCraft 3-ban is tök ugyanez volt. (Mondjuk sajna sok stratégiai játék ugyanezt a receptet követi, de onnan ismerszik meg a jó, amikor végre olyan pályákat talál az ember, ahol nem ez a lényeg. Ezért is szerettem a korai C&C-ket.)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2518 Dátum: 2010. november 06. - 11:09:25 »
A gyors játékmenettel kapcsolatban igazad van, azt én sem szeretem. Viszont az egységkiegyensúlyozásról nincs fogalmad, nagyon kevés hasznavehetetlen egység van a Starcraftben, és minden ellen van megfelelő egység a másik két oldalon. Csak tudni kell bánni velük. Szobatársam járt versenyekre, párszor játszottam vele, meg elég sokat magyarázott a játékról, tudom.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2519 Dátum: 2010. november 06. - 11:52:05 »
Én blizzard játékok közül csak a starcraft-ot meg a warcraftot tudom védeni, hiszen azokkal játszottam/játszok. Szerintem ezekkel a játékokkal nem gép ellen kell játszani, mert az csak arra való, (meg a campaign-ok, amik főleg a történet megismerésére jók.) hogy megtanuld az alapszíntű kezelést.
Interneten kell ezeket játszani, emberek ellen, úgy a jó. És hidd el az egységek nagyon ki vannak egyensúlyozva, megvan mi mit üt, mi ellen mi jó.