Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 977669 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #3000 Dátum: 2011. március 27. - 13:53:54 »
Érdekes, amikor fél éve azt modntam, hogy a capcom, és a Konami a két legjobb az egész világra fejlesztő japán cég, akkor meg szidni kezdted el őket (és a két személyes kedvencem.).
Egyébként igen, ez marha régi dolog, de az új letöltős rendszerrel új magasságokba lépett.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3001 Dátum: 2011. március 27. - 14:50:22 »
A Konami inkább az, akik minden szart bevállalnak, ha úgy vélik, pénz lehet benne.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3002 Dátum: 2011. március 27. - 19:05:40 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3003 Dátum: 2011. március 27. - 21:06:51 »
Na jó amlítek még egy példát.
Na de én nem ezt kérdeztem, hanem azt, amit a cikkből utána bemásoltam ide a fórumba.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3004 Dátum: 2011. március 28. - 11:36:41 »
Ja, én azt hittem azt te mondod.
Jön 4,és a code vera hd változata, plusz egy 3d-s játék a nintendo új kézikonzoljára.
Inkább a 3 gc-s részt adnák ki hd gyüjteményben, az jobban odab*szna.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3005 Dátum: 2011. március 28. - 12:48:06 »
Lehet, hogy a Remake-nek is csinálnak egy remake-et (bár a wiki szerint az RE6 remake lesz... :roll:). A Zero meg nem volt azért annyira népszerű. De mi volt a harmadik? :headscratch: Meg inkább az RE2-t csinálják meg újra, ha már mindenképpen benne vannak a nagy HD-zésben. (Heh, kíváncsi leszek majd, hogy amikor implementálják az UHD-t, lesz-e 20 éves UHD remake ebből is. :))

Todd

• Pókfej
« Válasz #3006 Dátum: 2011. március 28. - 16:23:44 »
A remake se volt népszerü. De szerintem azok a címek az exluzivitásuk miatt buktak meg. A leftöbb törzsgyökeres resi fan, pont egy olyan típusu részért sír, mint amilyenek azok voltak.
Resi zero, REmake, és az RE4.
Szerintem egy ilyen pakknak több értelme lenne, mint a már PS2-n is ocsmány Code Verát felhúzni HD-ba, és betenni a legtöbb konzolra kiadott exclusive cím mellé.
Szerintem a PS 1-es részekkel az a probléma, hogy baromi sokat kéne dolgozniuk rajta ahhoz, hogy mai szemmel is fogyaszthatóvá tudják tenni őket.
A resi 6 pedig nem remake, hanem olyan küldetéslemez lesz, mint az outbrake, csak a mostanság divatos akcióorientáltabb köntösbe húzva.
De pont arról volt szó eredetileg. :nezze:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3007 Dátum: 2011. március 28. - 16:43:46 »
Nem, amiről te beszélsz, az az RE: Racoon City, és az tényleg az Outbrake-széria része. Az RE6 jelenleg csak koncepció, leghamarabb 2014-re ígérték, hogy elkészül... ha lesz.
Ja, hogy az RE4-re gondoltál... jó, én GC-s címek alatt azt hittem, csak oda megjelentekre gondolsz. Az RE4 amúgy várható volt, mert régóta sírnak már érte, hogy legyen HD-ben, itt most tényleg a nép nyomása érvényesül. De logikus is, mert felkapott és jó kritikájú, ám alapvetően mégis egy külső nézetes intenzív akciójáték, amiknél már inkább a grafika a döntő. A régi, rögzített kamerásaknál inkább jó hangulati elem - bár a Remake-nél azért még egy youtube-videón is látszott, hogy a kockából baltával faragott fejek lecserélése egy kidolgozottabb poligonmodellre elég jó eredményt tud elérni itt is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3008 Dátum: 2011. március 28. - 17:07:27 »
A másik fele meg régóta sír egy klasszikus vágású resi után. ;)
Úgyhogy egy ilyen GC trilogy jellegú kiadás baromi jó vétel lenne, mert mindkét réteg kénytelen lenne megvenni.
Kiváncsi vagyok, hogy a capcom a PS 2-es, vagy a GC-s resi 4-et írja-e át. Az lenne a pofátlanság csúcsa, ha a PS 2-est.

Ja és azért a remake egy kicsit többről szólt, mint a kockfejek lecserélése (az a code vera PS 2-es átirata volt, abban tényleg csak ennyit változtattak a Dreamcast-es verzához képest).
Gyakorlatilag a tök 0-ról újraépítettek az egészet, és a történetet, helyszíneket is kábé a másfélszeresére bővítették.

itt egy kép ugyanarról a helyszínről.

« Utoljára szerkesztve: 2011. március 28. - 17:12:36 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3009 Dátum: 2011. március 28. - 20:50:14 »
Ma elkezdtem az Arkham Asylumot.
Egész frankó, hangulatos játéknak tűnik, viszont a 3D, az pocsék, úgyhogy rövid időn belül levettem a piros kék szemcsit, és inkább visszakapcsoltam a hagyományosra.
De asszem, most először rá fogom kötni a netre a masinát, hogy ránézzek a letölthető tartalmakra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3010 Dátum: 2011. március 30. - 09:57:49 »
Ja, én azt hittem azt te mondod.
Jön 4,és a code vera hd változata, plusz egy 3d-s játék a nintendo új kézikonzoljára.
Inkább a 3 gc-s részt adnák ki hd gyüjteményben, az jobban odab*szna.
Ezek Ps3-ra jönnek? Mármint a 4 és a Code: V. Szerintem a 4 úgy tökéletes, ahogy van, semmi szüksége semmiféle felújításra. A Code: Veronica pedig van annyira brutál nehéz, hogy ne akarjam még egyszer végignyomni más látvánnyal. :)

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3011 Dátum: 2011. március 30. - 15:36:32 »
Mk 9 Roaster!
SPOILERES! Link mögé teszem.
http://www.gamer-uk.co.uk/wp-content/uploads/2011/03/MK_SC.jpg

Cyborg Sub-Zero? Zsír. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3012 Dátum: 2011. március 30. - 16:41:53 »
Hm, ha jól látom, Shao Kahn új ördögi terve az lesz benne, hogy kivonja a pigmentsejteket minden sötétebb bőrszínű karakterből. :D
Viszont itt valami nem stimmel. És nem csak az, hogy három figuráról tippem sincs, ki a fene lehet. De nem kéne ezeknek kicsit többen lenniük, ha már egyszer Quan Chi jelenléte azt sugallja, hogy nem MKT-ig, hanem MKG-ig megy a gárda?

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #3013 Dátum: 2011. március 30. - 17:00:38 »
Pár karakter még lesz DLC-ben is. Illetve Goro meg Shao Khan tudtommal bossok lesznek tehát őket unlockolni kell majd. Jó pár karakter pedig háttérben fog cameozni. Itt egy full lista a képről.

• Scorpion
  • Liu Kang
  • Kung Lao
  • Sub Zero
  • Sindel
  • Ermac
  • Reptile
  • Kitana
  • Johnny Cage
  • Jade
  • Mileena
  • Cyrax
  • Noob Saibot
  • Smoke
  • Sektor
  • Sonya
  • Jax
  • Kano
  • Stryker
  • Shang Tsung
  • Baraka
  • Kabal
  • Raiden
  • Sheeva
  • Quan Chi

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3014 Dátum: 2011. március 30. - 17:26:13 »
Az Sheeva? Mondjuk Sonya és Sindel is inkább férfinak néz ki ezen a képen, szóval miért is ne... :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3015 Dátum: 2011. március 30. - 18:53:46 »
Én meg azt furcsállom, hogy ha ez az MK1-2-3 idején fog játszódni, akkor miért mindenki a modern ruciját viseli?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3016 Dátum: 2011. március 31. - 07:59:11 »
Raiden tudata azt is magával hozta a jövőből. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3017 Dátum: 2011. március 31. - 17:21:20 »
Új Pókember játék

Spider-Man: Edge of Time is a focused, action-packed adventure set in two connected and evolving timelines, from the contemporary times of the Amazing Spider-Man to the corrupted future world of Spider-Man 2099, against the backdrop of a rich, tightly crafted narrative by acclaimed Marvel veteran Peter David (co-creator of the comic book series Spider-Man 2099). The game features all-new "cause-and-effect" gameplay, where players will see how the immediate and sometimes unexpected effects of their actions as one Spider-Man changes the timeline of the other Spider-Man. Spider-Man: Edge of Time is slated for release this fall.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3018 Dátum: 2011. március 31. - 17:27:29 »
Még ki se hült az elöző....
Póki azért elég vadas :)
 :spidey:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3019 Dátum: 2011. március 31. - 20:42:12 »
érdekes.
Inkább az Arkham asylum mintájára csináljanak egy Kraven Last Huntot. Most úgyis ez a sötét tónusú játékmenet a menő.