Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 978295 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #3560 Dátum: 2011. november 30. - 21:11:07 »
Ne már, ez tök poén! ;D Ki fogom próbálni. ;D
Egyszer végigcsináltam úgy, hogy minden lehetséges helyen meghaltam, hogy lássam az összes bejátszós videót. Amikor a Kastélyban vagy, belépsz egy terembe, ott van Salazar, Ashley-t pedig két dárdával fogják közre, te meg leesel egy szakadékba (mekkora poén volt, hogy belelőtt Leon a hangtölcsérbe  :lol:) - na ott hagyd őt leesni. Az egy állat videó, még ha csak 2 mp is. :)

Idézet
A 2-es extra ruha az a rendőrös ruci ugye? Mert a rendőr szerkót választottam.
Az eredetit kapod elsőre, utána van két extra. Az első extra az jó - főleg Ashley-é...  ;D (itt is van egy poén videó: ha megállsz és elkezded nézni a mellét, kicsit elfordul, és odateszi elé a kezét.  ;D Jó fejek a készítők.  :) Amikor páncélban van és leugrás után el kell kapnod, amikor leteszed, Leon egy pillanatra mindig megfogja a fájó derekát.  :D). A második extra ruha a páncél, de Leoné irtó gáz: valami 40-es évekbeli gengszer ruha, lógó sállal, meg minden. Mint egy ficsúr.

Idézet
Amúgy újrakezdéskor egyelőre még csak az első mentési pontig mentem. Lóvém meg fegyverem sok van, de bezzeg töltényem alig maradt, Saddlerre majdnem az összes ráment. :hehe:
Töltényt könnyű szerezni, csak végig kell járni a helyeket, ki kell nyírni sok embert, mindig hagynak ott eleget.

Idézet
Hát azt már nem tudom, hogy ott mennyit találtam meg a rejtett ládákból.
Én most találtam meg először azt az extrát, hogy amikor megvolt a két múzsa kulcs, azt aktiváltam is.
Különben a legeslegszebb kép ebben a játékban az a hatalmas amfora, ami mögött van 3 láda 3000 piros  gömbbel, a híd előtt a Labirintusban.

Idézet
A három terület közül a kastély tetszett a legjobban. :) Főleg azt a termet bírtam benne, ami valami lávás barlangból volt kialakítva, nagy tűzfújó sárkány(vagy ló?)szobrokkal, és a terem végén volt a kincs, amit meg lehetett szerezni.
Nekem is a Kastély. És majdnem ugyanaz a hely: közvetlen előtte, amikor átmész azon a görgő valamin, otthagyva Ashleyt. Alul végig lávafolyam, gyönyörűen néz ki.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3561 Dátum: 2011. december 03. - 19:33:51 »
Egyszer végigcsináltam úgy, hogy minden lehetséges helyen meghaltam, hogy lássam az összes bejátszós videót.
Ez jó ötlet. :D Bár elég sok bejátszás videót láttam már, mert sokszor nem számítottam rá, hogy az átvezető videó alatt is kell gombokat nyomni. :hehe:

Idézet
Amikor a Kastélyban vagy, belépsz egy terembe, ott van Salazar, Ashley-t pedig két dárdával fogják közre, te meg leesel egy szakadékba (mekkora poén volt, hogy belelőtt Leon a hangtölcsérbe  :lol:) - na ott hagyd őt leesni. Az egy állat videó, még ha csak 2 mp is. :)
Oké, ha nem felejtem el. :D

Idézet
Az első extra az jó - főleg Ashley-é...  ;D (itt is van egy poén videó: ha megállsz és elkezded nézni a mellét, kicsit elfordul, és odateszi elé a kezét.  ;D Jó fejek a készítők.  :)
Hehe, poén. ;D

Idézet
A második extra ruha a páncél, de Leoné irtó gáz: valami 40-es évekbeli gengszer ruha, lógó sállal, meg minden. Mint egy ficsúr.
Azt kipróbáltam én is, de egyből reseteltem, borzalmas az a ruha. :D

Idézet
Különben a legeslegszebb kép ebben a játékban az a hatalmas amfora, ami mögött van 3 láda 3000 piros  gömbbel, a híd előtt a Labirintusban.
Huh erre már nem emlékszem.
Viszont biztos észrevetted te is, hogy Pandora templomában a pálya vége felé volt egy festmény a padlón (vagy a falon, már nem tudom) ami a GOW 2 sztorijára utalt előre, tök poén volt. :D

Egyébként tegnap anyáztam egy kicsit... Ugyanis betöltöttem az első végigjátszás utolsó mentését, hogy megmutassam tesómnak Saddlert szörny alakban. Le is győztem, és ekkor jöttem rá, hogy amikor először vittem végig a játékot, elfelejtettem felvenni a Saddlerért járó aranyat. :paradicsom: Vagyis, a második végigjátszást akár 380 000 arannyal is elkezdhettem volna. :D De már a kastély elején tartok megint, most már nincs értelme újrakezdeni. Így is bőven 700 000 arany fölött járok már, szerintem a Salazar elleni harcra már meglesz a végtelen rakétavető. :D (Kár, hogy nem lehet venni XXXL-es táskát. :hehe: )
Amúgy Ashley nagyon dögös a fehér ruciban. ;D

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3562 Dátum: 2011. december 03. - 20:50:38 »
Bár elég sok bejátszás videót láttam már, mert sokszor nem számítottam rá, hogy az átvezető videó alatt is kell gombokat nyomni. :hehe:
Ha elnyomod a videót, akkor lehet tudni, mert nem megy el. :)
Idézet
Azt kipróbáltam én is, de egyből reseteltem, borzalmas az a ruha. :D
Ez így van, de ha Ashleyn könnyíteni akarsz, ez marad. :)

Idézet
betöltöttem az első végigjátszás utolsó mentését, hogy megmutassam tesómnak Saddlert szörny alakban. Le is győztem, és ekkor jöttem rá, hogy amikor először vittem végig a játékot, elfelejtettem felvenni a Saddlerért járó aranyat.
Ez különben necces, hogy velem is így volt, mert én is nulla zsével kezdtem másodikra annak idején. :)
Akkor örülsz, hogy végre legyőzted, és mivel megy a visszaszámlálás, a menekülés útját keresed, elsőre eszdbe se jut még Saddlerhöz is odamenni.
Idézet
Így is bőven 700 000 arany fölött járok már, szerintem a Salazar elleni harcra már meglesz a végtelen rakétavető.
Hát az bőven elég. Add el a TMP-t, a gránátvetőt és a pisztolyt - ezekre már nemigen lesz szükséged - és el se fér tőlük a rakétavető - és máris megveheted. Bár, ha rám hallgatsz, nem azt veszed meg, hanem a géppisztolyt. Az is 1 milla, de sokkal használhatóbb. A rakétavetővel sokáig tart célozni, és közeli ellenségeknél te is sérülsz, sőt Ashley is.
De a lényeg, hogy mostantól elég a következő kettő fegyver (bármelyik verzió):
Géppisztoly + Rifle.
Rakétavető + Shotgun
Géppisztoly + Rakétavető
Idézet
(Kár, hogy nem lehet venni XXXL-es táskát. :hehe: )
Ja, az jó lenne. Bár idővel nem kell. Nekem a 3 fegyveren kívül (Géppisztoly, Rakétavető, Shotgun) csak életerőkkel van tele a táskám, de abból is telis-tele. :)
Idézet
Amúgy Ashley nagyon dögös a fehér ruciban. ;D
Nekem annyira nem tetszik, de jól áll neki, az tény. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3563 Dátum: 2011. december 05. - 22:16:29 »
Na megvan a végtelen rakétavető. :D Azután vettem meg, hogy túljutottam a kastélykerten. Nagyon bulis. ;D Sőt, azóta már több mint százezer aranyam van, lefogadom, hogy a játék vége felé összejön a végtelen géppisztoly is. :D

Ez így van, de ha Ashleyn könnyíteni akarsz, ez marad. :)
Á, az úgy már nem lenne izgi. :D Izgalmasabb így a játék, hogy bébiszitterkedni kell fölötte. :D Ez a testőrködés nagyon feldobja a játékmenetet. (Meg amúgyis, maradjon csak a fehér ruci rajta. :hehe: Ha elnökpapa meglátja így, tuti két hét szobafogság. :hehe: )

Idézet
Ez különben necces, hogy velem is így volt, mert én is nulla zsével kezdtem másodikra annak idején. :) Akkor örülsz, hogy végre legyőzted, és mivel megy a visszaszámlálás, a menekülés útját keresed, elsőre eszdbe se jut még Saddlerhöz is odamenni.
Pontosan. Amint elindult a visszaszámláló, én is egyből a lift felé rohantam.

Idézet
Bár, ha rám hallgatsz, nem azt veszed meg, hanem a géppisztolyt. Az is 1 milla, de sokkal használhatóbb.
Igen, gondolkoztam ezen, de végülis azért döntöttem a rakétavető mellett, mert egyrészt azzal gyorsan lerendezhetem a főbossokat , másrészt így valamennyire megmarad a taktikázós játékmenet, pont ezt szeretem legjobban ebben a játékban. :D (Plusz a rakétavető kiváltja a kézigránátokat is.) Esetleg majd a 3. végigjátszásnál jöhet a féktelen buli a végtelen géppityu + rakétavető kombóval. ;D

Idézet
Bár idővel nem kell. Nekem a 3 fegyveren kívül (Géppisztoly, Rakétavető, Shotgun) csak életerőkkel van tele a táskám, de abból is telis-tele. :)
Naja, életerő van nekem is bőven, de így, hogy félig terminátor vagyok (nameg már kellő tapasztalattal játszom), nincs is túl gyakran szükség rá. :D
Az aknavetőt már eladtam, ha meglesz a végtelen géppityu, akkor eladom a TMP-t is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3564 Dátum: 2011. december 05. - 23:31:27 »
Á, az úgy már nem lenne izgi. :D Izgalmasabb így a játék, hogy bébiszitterkedni kell fölötte. :D Ez a testőrködés nagyon feldobja a játékmenetet. (Meg amúgyis, maradjon csak a fehér ruci rajta. :hehe: Ha elnökpapa meglátja így, tuti két hét szobafogság. :hehe: )
;D Azért van abban valami báj, amikor ráfogod a végtelen géppisztolyt (minden golyója 100-at sebez - a Magnum a legerősebb változatában sebzett 50-et), és elkezded sorozni vele.  :lol: Vagy amikor messziről rálősz a rakétavetővel, és felborítod vele.  :D

Idézet
ha meglesz a végtelen géppityu, akkor eladom a TMP-t is.
Én azt adtam el elsőre. Inkább a sima pisztolyt tartottam meg annak idején.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3565 Dátum: 2011. december 06. - 11:31:01 »
;D Azért van abban valami báj, amikor ráfogod a végtelen géppisztolyt (minden golyója 100-at sebez - a Magnum a legerősebb változatában sebzett 50-et), és elkezded sorozni vele.  :lol: Vagy amikor messziről rálősz a rakétavetővel, és felborítod vele.  :D
:lol: :lol: Látszik, hogy túl sokat játszottál már a játékkal. ;D

Amúgy tényleg NAGYON bulis a végtelen rakétavető. ;D Salazar jobbkezét pillanatok alatt legyőztem vele. ;D Tökre tetszik, hogy Salazar a vége felé már bepipul Leonra. "Die, you worm!" ;D

Megnéztem a szakadékba leesős videót is, de sejtettem hogy ez lesz a vége. ;D Régi szép Mortalos emlékeket ébresztett bennem. :hehe:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3566 Dátum: 2011. december 09. - 19:37:59 »
Valaki megy erre a rendezvényre ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3567 Dátum: 2011. december 09. - 21:05:40 »
Valaki egészen biztosan fog menni rá. Máskülönben nagyon nem érné meg a szervezőknek.

Mero

• Thanos
« Válasz #3568 Dátum: 2011. december 09. - 21:08:11 »
 :censored: :censored: :angered: :censored:
Úgy értettem erről a fórumrol.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3569 Dátum: 2011. december 09. - 21:39:49 »
Ó, vagy úgy.
Mostanság kicsit nehezen jönnek át a gondolataid írásban, nem? ;D
Erről a fórumról a jelek szerint nem sokan.

Mero

• Thanos
« Válasz #3570 Dátum: 2011. december 09. - 21:47:23 »
Mostanság kicsit nehezen jönnek át a gondolataid írásban, nem? ;D
:angered: :angered: :angered: :censored: :censored: :censored:
Erről a fórumról a jelek szerint nem sokan.
Igen úgy néz ki. :nemtudom:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3571 Dátum: 2011. december 09. - 22:54:36 »
Ha nagyon ráérek, én kimennék szívesen.

Mero

• Thanos
« Válasz #3572 Dátum: 2011. december 10. - 13:50:42 »
És mikor derül ki hogy nagyon rá fogsz e érni? :oh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3573 Dátum: 2011. december 10. - 18:43:45 »
Gondolom, valamikor a jövő héten. Talán 2 órától már szabad leszek, és akkor szóba jöhet.

Mero

• Thanos
« Válasz #3574 Dátum: 2011. december 10. - 19:32:50 »
Gondolkozom rajta hogy felmenjek rá.Ilyenen még sosem voltam.Ráadásul a Pastrami is kb. 30 percnyire van onnan.Ez a pozitívum.A negatívum hogy a konzolos boltok közül csak az 576 lesz kint és ők akciós árakkal drágábbak mint például a GS. + a Microsoft a fő szponzor így PS3 téma kevés lesz.Ha lesz. :nemtudom:

Mero

• Thanos
« Válasz #3575 Dátum: 2011. december 11. - 17:07:56 »
Végre 1 jobb minőségű trailer.

ROBOTOK? De most komolyan,tényleg.ROBOTOK? :omg:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3576 Dátum: 2011. december 11. - 17:35:23 »
ROBOTOK? De most komolyan,tényleg.ROBOTOK? :omg:
:lol: Én már meg sem lepődöm. Mondjuk elég ciki, hogy ezzel akarják eladni a játékot, kb. mindegyik póki játékban szerepeltek már robotok, nem nagy cucc. :hehe:

Egyébként pénteken végére értem másodszor is a RE4-nek. :) A végtelen rakétavetőt a kastély kertje után tudtam megvenni, a végtelen géppityut meg rögtön Salazar legyőzése után, így a szigetet már azzal kezdhettem, laza sétagalopp volt. :D Asszem most pihentetem egy darabig a gamét. :) De bekerült a kedvenc játékaim közé, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy izgalmas és hangulatos akciójátékra vágyik. :)

-----

Akik voltak a Hungarocomixon, azok közül valaki megnézte a konzolversenyt? Kiváncsi lennék, hogy milyen játékokban lehetett versenyezni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3577 Dátum: 2011. december 11. - 21:20:10 »
Ez most filmspoiler volt, vagy a játék sajátja? :)

Öt konzolgép volt, versenyt nem láttam. Valami autós, meg ugrálós (ahol te ugrálsz)...

Mero

• Thanos
« Válasz #3578 Dátum: 2011. december 11. - 21:46:22 »
Ez most filmspoiler volt, vagy a játék sajátja? :)
Az oldal ahonnan másoltam azt mondja a sajátja.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3579 Dátum: 2011. december 11. - 22:43:00 »
Ha ez filmspoiler lenne, akkor a moziban azt várnám, melyik jelenetben robban be a vászonra Optimusz Fővezér egy csapat autobottal. ;D
Gondolom, azért robotos videóval reklámozzák a játékot, mert az nem lenne túl izgi, ahogy Póki egy csatornában püföli a Gyíkot. :hehe: (Az a vicces, hogy a Pók 3 mozijátékban is szerepelt a Gyík.)
Egyébként a videóból ítélve ez a játék se fog nagyon különbözni a szokásos Pókember gaméktól.
Öt konzolgép volt, versenyt nem láttam. Valami autós, meg ugrálós (ahol te ugrálsz)...
Jah, az ugrálós egy kinect-es játék lehetett. Ezek szerint X-Box 360 gépek voltak kinn.