Ne már, ez tök poén!
Ki fogom próbálni.
Egyszer végigcsináltam úgy, hogy minden lehetséges helyen meghaltam, hogy lássam az összes bejátszós videót. Amikor a Kastélyban vagy, belépsz egy terembe, ott van Salazar, Ashley-t pedig két dárdával fogják közre, te meg leesel egy szakadékba (mekkora poén volt, hogy belelőtt Leon a hangtölcsérbe

) - na ott hagyd őt leesni. Az egy állat videó, még ha csak 2 mp is.

A 2-es extra ruha az a rendőrös ruci ugye? Mert a rendőr szerkót választottam.
Az eredetit kapod elsőre, utána van két extra. Az első extra az jó - főleg Ashley-é...

(itt is van egy poén videó: ha megállsz és elkezded nézni a mellét, kicsit elfordul, és odateszi elé a kezét.

Jó fejek a készítők.

Amikor páncélban van és leugrás után el kell kapnod, amikor leteszed, Leon egy pillanatra mindig megfogja a fájó derekát.

). A második extra ruha a páncél, de Leoné irtó gáz: valami 40-es évekbeli gengszer ruha, lógó sállal, meg minden. Mint egy ficsúr.
Amúgy újrakezdéskor egyelőre még csak az első mentési pontig mentem. Lóvém meg fegyverem sok van, de bezzeg töltényem alig maradt, Saddlerre majdnem az összes ráment.
Töltényt könnyű szerezni, csak végig kell járni a helyeket, ki kell nyírni sok embert, mindig hagynak ott eleget.
Hát azt már nem tudom, hogy ott mennyit találtam meg a rejtett ládákból.
Én most találtam meg először azt az extrát, hogy amikor megvolt a két múzsa kulcs, azt aktiváltam is.
Különben a legeslegszebb kép ebben a játékban az a hatalmas amfora, ami mögött van 3 láda 3000 piros gömbbel, a híd előtt a Labirintusban.
A három terület közül a kastély tetszett a legjobban.
Főleg azt a termet bírtam benne, ami valami lávás barlangból volt kialakítva, nagy tűzfújó sárkány(vagy ló?)szobrokkal, és a terem végén volt a kincs, amit meg lehetett szerezni.
Nekem is a Kastély. És majdnem ugyanaz a hely: közvetlen előtte, amikor átmész azon a görgő valamin, otthagyva Ashleyt. Alul végig lávafolyam, gyönyörűen néz ki.