Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 979579 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Videojátékok
« Válasz #3900 Dátum: 2012. június 25. - 21:40:05 »
Hűha... újabb rucik.
Azt a részt is olvastad hogy hogy lehet őket megszerezni ?
'Suits can be changed in Peter Parker's apartment and can be unlocked in the first week of the game by finding Spider-Symbols placed around the map randomly by the online server."
 :-\
Vagyis csak az első héten lehet keresni,és véletlenszerűen lesz elhelyezve az egész városban. :uhoh: ;)
Habár előrendeltem,kötve hiszem hogy lesz egész nap időm  ezeket keresgélni. :stupid:
Pár hónap múlva úgyis kiadják at összeset egy DLC-ben 9.99 GBP vagy 11.99 EUR árcímke körül.
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 25. - 21:46:21 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3901 Dátum: 2012. június 25. - 21:52:21 »
Yu-t kiszúrtam egyből.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3902 Dátum: 2012. június 25. - 21:57:10 »
Tipikus.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3903 Dátum: 2012. június 25. - 22:01:00 »
A Star Wars Kinectel játszott valaki? Én félóra ugrabugra után kifáradtam.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3904 Dátum: 2012. június 25. - 22:19:30 »
Cserbenhagyott az Erő? :hehe: Kis padawan. :hehe:

A régi psx-es Pókiban a fekete pókruci volt a kedvencem (főleg a végtelen háló miatt). :D
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 25. - 22:22:37 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3905 Dátum: 2012. június 25. - 22:27:26 »
'Suits can be changed in Peter Parker's apartment and can be unlocked in the first week of the game by finding Spider-Symbols placed around the map randomly by the online server."
Újabb próbálkozás... :roll: Nem értem, minek. A játékokat manapság úgyis vagy rögtön megjelenéskor megveszi, aki akarja, a komplett maradék meg inkább megvárja, hogy kijöjjön az egész játék, mielőtt megveszi, és inkább ad ki egy év után 1×40 eurót, mint ugyanilyen időtartam alatt 1×40+4×10-et. (PC-sek meg brit - esetleg amerikai - konzolosok kis ésszel ennek harmadát se. :)) Most néhány plusz jelmezben bízva azt remélni, hogy többen megveszik az elején... nem hiszem, hogy tömegek rohannának, hogy egy inverz FF-jelmezben vihessék végig a játékot.
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 25. - 22:29:12 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3906 Dátum: 2012. június 25. - 22:32:38 »
Másik véglettel nemrég szembesültem. Ugye a Mortal Kombatból is kijött "10 évvel ezelött ezt adtuk volna ki rögtön , és nem nyúzunk le rólad 4x10 eurot" változat. Viszont ez meg annyira hülyegyerek kompatibilis lett, hogy rögtön minden extra, minden alt ruci, és minden karakter a játékos pofájába van tolva. Magyarul minden úgy nyitva van, mintha 100 %-ra kipörgetted volna a játékot.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3907 Dátum: 2012. június 25. - 22:33:18 »
Ez amúgyis olyan hülyeség hogy kiadják a játékot, hogy aztán fél év múlva az extra verziót is megvehesd... Mint ahogy láttam, az új Mortal Kombatból is van már Komplete edition...

Viszont ez meg annyira hülyegyerek kompatibilis lett, hogy rögtön minden extra, minden alt ruci, és minden karakter a játékos pofájába van tolva. Magyarul minden úgy nyitva van, mintha 100 %-ra kipörgetted volna a játékot.
Heh. ;D Viszont annyit árulj el légyszi, mindenféle spoiler nélkül, hogyha valakivel végigtolod a játékot, akkor végre van rendes befejező videó? Vagy még mindig a "mutatunk 2 képet" meg "formagyakorlatozik a karakter" megoldásnál tartanak a Midway-nél? :roll:

Ja, amúgy kinectről az jutott eszembe, hogy valami bunyós anyagot kéne megcsinálni rá, mondjuk Mortalt. ;D Na, az lenne az igazi ugrabugra. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 25. - 22:37:26 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3908 Dátum: 2012. június 25. - 22:35:48 »
Tanulság, egy játékot se vegyél meg megjelenéskor.
Habár a Grand Turismo 5 kegyetlen jól használja már vagy 4 éve a netes rendszert. Mivel nem is kell fizetni érte, és faterom kábé havonta egyszer játszik vele, és akkor mindig van 4-5 új verseny, amin elindulhat, meg pár új autó, amit megnyerhet. Egy játék van, ami tudja, hogyan kéne ennek működnie.
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 25. - 22:37:56 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3909 Dátum: 2012. június 25. - 22:39:12 »
Mostanában sajna nem. :-\ Bár ez azért nem mindenre igaz, egyelőre a japánoknál mintha csak a Capcom esze ment volna el (marha meglepő, mi?), és azért Nyugaton se mindenki egy Blizzard, akik szvsz a játéktörténelem legpofátlanabb lehúzását csinálják jelen pillanatban a StarCraft 2-vel. (Teljes ár + 2 DLC, ugyan már. Egy játékot háromszoros teljes áron eladni, az a buli, és ami szánalmas, hogy ezzel valószínűleg bevételi rekordot döntenek majd a GTA IV vagy V előtt.)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3910 Dátum: 2012. június 25. - 22:51:19 »
Kár, hogy az általam preferált szériák fele Capcom. Ja Suda51, Shinji Mikami, meg átpártolt az EA-hez, cseberből vederbe... :s

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3911 Dátum: 2012. június 26. - 09:40:42 »
Srácok, a Spider-Man: Shattered Dimensions játékot végigtolta valaki? Gondoltam, a régi Pókok után beújítok egy újabbra is, és a 2099-es verzió miatt erre esett a választásom. Állati jól néz ki, egyszerűen leírhatatlan, hogy mennyire elképesztően jó a 2099-es Pókember világa, szinte játszani is elfelejtettem, annyira lenyűgözött a látványvilága. Viszont jött a helyi Vészmanó és nem tudom megverni. Valami tipp hozzá?  :spidey:

Mero

• Thanos
« Válasz #3912 Dátum: 2012. június 26. - 09:48:40 »
Sajna nem játszottam vele ,de talán ez segít.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3913 Dátum: 2012. június 26. - 10:03:27 »
Sajnos nem sokat segít, mert ez a végső harc, én meg az elsőnél vagyok. :) Meg azért sem, mert ebből is nagyjából annyi derül ki, amire már magamtól is rájöttem: üssük a Vészmanót!  ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #3914 Dátum: 2012. június 26. - 10:16:06 »
Sajnos nem sokat segít, mert ez a végső harc, én meg az elsőnél vagyok. :)
Akkor válogass ebből.
Meg azért sem, mert ebből is nagyjából annyi derül ki, amire már magamtól is rájöttem: üssük a Vészmanót!  ;D
Akkor az alapokat tudod. :box:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3915 Dátum: 2012. június 26. - 11:08:55 »
Ja.  :D Köszi. Lehet, hogy többet kéne edzenem, vagy bemelegítenem. :)

Mero

• Thanos
« Válasz #3916 Dátum: 2012. június 26. - 14:29:32 »
Mindenhol az hallottam hogy sz@r volt a Mass Effect 3 vége. Itt a megoldás.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3917 Dátum: 2012. június 26. - 14:34:49 »
Szóval ez egy DLC ami 2 Giga új videójelenet tartalmaz? Eszem f*szom megáll, hogy hová süllyedünk már...

Mero

• Thanos
« Válasz #3918 Dátum: 2012. június 26. - 17:25:27 »
Legalább ingyen van.....  :roll:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3919 Dátum: 2012. június 26. - 20:01:04 »
Lol! :lol:

üssük a Vészmanót!  ;D
Hogy a klasszikusból idézzek: "Véresre verem a Vészmanót!" ;D