Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 980012 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Videojátékok
« Válasz #4140 Dátum: 2012. szeptember 06. - 13:19:44 »
Több int százezer jenért? Minimum ékkövekkel kirakottnak kéne lennie.
(Tudom, hogy Japánban drágább a szórakoztatóipar, egy animesorozat -Utena - dvd kiadása valami háromszor annyiba került, mint amennyiért tök ugyanazt kidobták az USA-ban, de ez már nevetséges. Kéthavi keresetem egy nyamvadt dobozra.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4141 Dátum: 2012. szeptember 06. - 13:24:35 »
Épp olvastam egy hosszú cikket Japánról. Olyan írta, aki 3 éve él kinn. Minden mocskosul drága, csak éppen nekik olyan fizujuk is van hozzá.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4142 Dátum: 2012. szeptember 06. - 13:30:16 »
Ezt akár Svédországra is el lehet mondani. Meg sok országra. Náluk az a fura, hogy míg sok más országban az elektronikai és szórakoztatóipari termékek ára nagyjából egyforma (nem fizetéshez viszonyítva, abszolút értékben), addig náluk valahogy ezek is drágábbak. Ami azért különös, mert BR-eknél sikerült kibulizni, hogy egy régió legyenek, szóval a végén majd az lesz a helyzet, hogy az élelmes japán berendeli az USA-ból a kétnyelvű anime BR lemezét, mert feleannyi sincs postaköltségestül. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #4143 Dátum: 2012. szeptember 06. - 13:48:09 »
Úgy érzem, hogy ennyi pénzért amennyibe egy ilyen kerül már jó minőséget is elvárhatnék.
Még jó, hogy. :) A másik oldal az, hogy ugye amíg megveszik így is, addig senkit nem érdekel, hogy másképp csinálják.

Épp olvastam egy hosszú cikket Japánról. Olyan írta, aki 3 éve él kinn. Minden mocskosul drága, csak éppen nekik olyan fizujuk is van hozzá.
Egyik barátom elmondása szerint ő is valami eszméletlen mennyiségű pénzt költött el nagyon hétköznapi dolgokra is, amikor kint volt.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4144 Dátum: 2012. szeptember 07. - 19:32:59 »
kaine, sikerült megcsinálni a Shattered Dimensions-ban a Vészmanót?
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4145 Dátum: 2012. szeptember 07. - 19:56:09 »
Még nem játszottam azóta vele (az Unchartedet gyűröm már másodszorra), de mintha a belinkelt videóban nem az első, hanem a végső harc lett volna...?

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4146 Dátum: 2012. szeptember 08. - 13:49:32 »
Az lehet, véletlenül elnézhettem, itt egy másik, megnéztem, ez az elejétől van.
http://www.youtube.com/watch?v=IQN3tnWCDvc
Utol kell érni, és ütni. Már nem tudom melyik a háló kilövő gombja, meg, hogy gyorsabban tudj haladni elsőre, de elősször mindig utol kell érned, és a megfelelő időben a hálóval magadat hozzá rántani, a videóban én így látom. És akkor ütheted.
Emellett vigyáznod kell a szemben levő tárgyakra, csövek, hidak, meg mit tudom én, mert ha nekimész, akkor lelassulsz, érthető módon.
AZtán beestek arra a térre, azt meg már leírtam, hogy hogyan. :)
SD. EJC.

Raisu

• Traveller
« Válasz #4147 Dátum: 2012. szeptember 08. - 14:04:36 »
OFF ugyan, de: a japán árakat csak én is megerősíteni tudom. Most épp kint vagyok október végéig Oszakában, és az éjjel-nappalikban egy egyliteres kóla (vagy akármilyen más üdítő) 150 jen körül mozog. A nagyobb élelmiszerboltokban ezért kapsz már egy 2 literest is, de még így is drága. Egy csomag One Piece-es francia kártya 525 jen, egy rámen meg 870 körül van az étteremben. Ellenben ha jól láttam, akkor az egyik elektronikai boltban ilyen 20-30.000 jenért vesztegetik az iPhone 4-et, meg a többi okostelefont. Az más kérdés, hogy japánon kívül nem nagyon tudja használni őket az ember.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4148 Dátum: 2012. szeptember 08. - 14:55:08 »
Most épp kint vagyok október végéig Oszakában
Te mázlista. ;D Mióta vagy kint és mit csinálsz? :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4149 Dátum: 2012. szeptember 08. - 14:57:41 »
Az lehet, véletlenül elnézhettem, itt egy másik, megnéztem, ez az elejétől van.
http://www.youtube.com/watch?v=IQN3tnWCDvc
Utol kell érni, és ütni.
Hogy itt milyen egyszerűnek tűnik!  :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #4150 Dátum: 2012. szeptember 08. - 15:23:02 »
Most épp kint vagyok október végéig Oszakában
Te mázlista. ;D Mióta vagy kint és mit csinálsz? :D
Még csak kedd óta, és egy hathetes tanulmányi programon veszek részt, aminek az a lényege, hogy az ember minél többet beszéljen japánul (új dolgokat nem is nagyon tanulunk), hogy minél magabiztosabban használja a nyelvet, meg közben visznek minket Kiotóba, Hirosimába, egyetemlátogatásokra, általános iskolákba, stb. Illetve jövő kedden a délutánt egy japán családnál fogjuk eltölteni. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #4151 Dátum: 2012. szeptember 08. - 18:55:58 »
Nem mondod, hogy már egy ideje együtt fórumozunk, és eddig nem derült ki, hogy te is tudsz japánul??! :D
Érezd magad nagyon jól, és menj minél több helyre. Aztán fényképezz sokat és töltsd fel őket nekünk (ajánlom, hogy ne csak engem érdekeljen innen ;)). :) Ja, és remélem, utazol majd Shinkansennel. :)

A többieknek: igen, Japán-mániás vagyok, és állati szívesen megnézném pár hétig az országot. :) Főleg mióta az egyik barátom kint volt és mutatott képeket. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4152 Dátum: 2012. szeptember 08. - 22:30:14 »
Egy barátommal elkezdtünk hébe-hóba játszani a Counter Strike 1.6-al. Tud valaki segíteni, hogy hogy lehet őt felvenni a Friends listára, hogy lássuk melyik szerveren játszik a másik?
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 09. - 00:33:58 írta VTomi »

Raisu

• Traveller
« Válasz #4153 Dátum: 2012. szeptember 09. - 01:06:33 »
Érezd magad nagyon jól, és menj minél több helyre. Aztán fényképezz sokat és töltsd fel őket nekünk (ajánlom, hogy ne csak engem érdekeljen innen ;)). :) Ja, és remélem, utazol majd Shinkansennel. :)
Köszi! :) Fényképek majd jönnek, és sinkanszen is sanszos október elején: lesz egy háromnapos hétvége, amikor el akarunk menni Tokióba. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #4154 Dátum: 2012. szeptember 09. - 19:54:07 »
Fényképek majd jönnek, és sinkanszen is sanszos október elején: lesz egy háromnapos hétvége, amikor el akarunk menni Tokióba. :)
Szuper! :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4155 Dátum: 2012. szeptember 09. - 20:53:07 »
Mero: másodszor is végeztem az Uncharteddel. Köszi az élményt. :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4156 Dátum: 2012. szeptember 09. - 21:21:19 »
Szívesen. :)
A második most nincs nálam,DE akarod a harmadikat ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4157 Dátum: 2012. szeptember 09. - 21:50:31 »
Nem, köszi. Kiderült, hogy a bátyám is épp most kapott rá, és megvette mindhármat. Letaszította a trónról az eddig abszolút verhetetlen Tomb Raidert nála. :)
Különben nem tudom, hogy akarom-e a többit is játszani. Jó élmény volt, de rengeteg benne az idegeskedés vagy azért, hogy a nyolcadik ugrás is jól sikerül-e, vagy kezdhetem újra az egész pályát, vagy azért, hogy tizenötödikre sikerüljön már kilőni az összes ellenfelet.  :D Ha a végén adna egy extra fegyvert bónuszként, akkor érdemes lenne többször is végigvinni, de így csak ugyanolyan újra, úgyhogy megvenni biztosan nem fogom. Néztem, hogy elsőre 14,5 óra alatt vittem végig, néztem volna, hogy másodikra mennyi, de sajnos nem derült ki. A végén nem volt külön mentés, az új játéknál pedig már újraírta a mentést 2 percre. :(

Todd

• Pókfej
« Válasz #4158 Dátum: 2012. szeptember 09. - 22:08:26 »
Azt nem ad, de végtelen töltényt, meg egy lövéses kinyírás kaliberű extrákat bekapcsolhatsz benne első végigvitel után. + megnyithatsz egy raklapnyi extra skinnt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4159 Dátum: 2012. szeptember 09. - 22:11:25 »
14 óra környéke kicsit vékonyka, nem? :headscratch: Mármint úgy értem, egy alapvetően akció-ügyességi-kalandjátékhoz. (Az, hogy egy CoD XXVIII egyjátékos módja max öt óra, az már nem lep meg.)