Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 980116 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
Re:Videojátékok
« Válasz #4380 Dátum: 2012. december 31. - 20:51:59 »
Én pc-n nyomom. A filmek valóban letölthetők, bár én collector's editionokhoz megkaptam az összes filmet, zenei cd-t és dlc-ket . A Brotherhood pedig önálló játék, nem kiegészítő.  Jah,  Ju és Pádi anyagait kiegészítve: 4 könyv is megjelent: Reneszánsz, Testvériség, A Titkos Keresztes Háború, Jelenések és most jön az 5. könyv. A könyvek gyakorlatilag a játékok történetei, minimális kiegészítéssel.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4381 Dátum: 2013. január 01. - 06:45:24 »
Persze, az tényleg jó volt, én is tökre megkedveltem Eziót, és külön emiatt hagytam utoljára az animációs filmet az tényleg lezárja a dolgokat (bár vártam volna egy nagyobb katarzist, azt hittem jobban megérint a halála, de vhogy olyan semmilyen volt...),

Hm, visszatérünk rá. :)

Idézet
azt sajnáltam hogy viszont ezt az animációs filmet ps storeon már pínzért árulták... vagy nem is találtam, tom, hogy youtobon néztem egy elég silány minőségben... :(

Felkutatok egy jó változatot. Léteznie kell. :D És, ha nekem nem megy, megkérek mást.  :bociszem:

Idézet
A Kiegészítőt úgy értem, hogy azért lerít ezekről, hogy csak úgy dobták össze gyors, és ez inkább csak ilyen mellék cucc... :-\
Jah, értem, hogyan érted. :) Látszott, hogy azért fejlesztettek az engine-en a részek között, de nem írták teljesen újra. (Ezt egyébként többen is csinálják, csak van, amikor nem ennyire egyértelmű. :))

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4382 Dátum: 2013. január 01. - 15:49:30 »
Úúú, banyek, egész éjjel zombikat írtottam (najó ez túlzás, mert az idő nagyobbik részében a szigeten kolbászoltam :hehe: ) ... Ez a Dead Island k**va jó játék! ;D Nagyon hangulatos, gyönyörű a grafikája, a sziget meseszép. :D Félig Bear Grylls-es, félig Farcry-os a játék, csak zombikkal.  ;D És parás is, párszor jól rámhozta a frászt.  :D Nagyon brutál. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4383 Dátum: 2013. január 03. - 21:53:45 »

Hogy ez milyen jó.

Csak az elsőt és a másodikat játszottam az MP játékokból, de ezt így simán egy este megnéztem film helyett. Totál jó lett.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4384 Dátum: 2013. január 03. - 22:21:10 »
Vicces módon a játékhoz kapcsolódó legáltalánosabb panasz is erre érkezett: igazából az ember nem játssza, hanem nézi a mozibetéteket és anyázik, amikor a hatvannyolcadik nyomd-meg-időben-az-x-gombot sorozat huszonhatodik eleménél elrontja a videók közötti átvezető szakaszt.
(Bár én a CoD-on se értem, miért szeretik játszani. Nézni filmként tök jó, de játszani ezen nem játszanék, mert a játékokhoz köze már nem sok.)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4385 Dátum: 2013. január 04. - 09:19:37 »

Tegnap végre megkaptam az ACIII Freedom Edition-ét. WooooooW

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4386 Dátum: 2013. január 04. - 09:31:28 »
Vicces módon a játékhoz kapcsolódó legáltalánosabb panasz is erre érkezett: igazából az ember nem játssza, hanem nézi a mozibetéteket és anyázik, amikor a hatvannyolcadik nyomd-meg-időben-az-x-gombot sorozat huszonhatodik eleménél elrontja a videók közötti átvezető szakaszt.
(Bár én a CoD-on se értem, miért szeretik játszani. Nézni filmként tök jó, de játszani ezen nem játszanék, mert a játékokhoz köze már nem sok.)

Ja, az nekem is fura volt, hogy teljesen hiányzott az a késztetés, hogy beleszökjek és egyáltalán akarjam is játszani.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4387 Dátum: 2013. január 08. - 17:17:41 »
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 08. - 17:45:02 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4388 Dátum: 2013. január 08. - 20:15:03 »
Rohadt jól néz ki. És, hogy a Lego Hulk mennyire cuki, ááá, haláli.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4389 Dátum: 2013. január 09. - 15:33:57 »
Az Uncharted 1 végén is olyan extrák vannak, mint a 2-nél? Végtelen töltény, 1 lövéses extra, stb.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4390 Dátum: 2013. január 09. - 15:44:18 »
Jap, és ott is vannak skinek. Búvár ruha, az első eredeti poló (csak aztán vmiért maradtak a sima szürkénél)... ezeket az extrákat aztán vmiért dobták a 3. részre... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4391 Dátum: 2013. január 09. - 16:50:57 »
Köszi, akkor lehet, hogy megveszem, hogy úgy is kipróbáljam. Az első részt már elég olcsón meg lehet kapni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4392 Dátum: 2013. január 09. - 16:53:24 »
Jaja, 2 ezerért is láttam már a játékaim.hu-n ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4393 Dátum: 2013. január 10. - 22:00:53 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ju

• Pókfej
« Válasz #4394 Dátum: 2013. január 10. - 23:08:27 »
Hmmm, jó ötlet. :) Nem lepődnék meg, ha fejlesztésben is annyira elterjedne, mint most a Kinect. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4395 Dátum: 2013. január 10. - 23:29:28 »
Érdekes ötlet. :D De akkor már inkább a virtuális valóság szemüveg tökélyre fejlesztésében látnék nagyobb potenciált. :D (Tekintve, hogy egy jó projektor sem olcsó jelenleg...)

Egyébként, lehet hogy hülye kérdés, de nézzétek el nekem, nem vagyok kocka: a Kinectből nem lenne érdemes piacra dobni egy PC-hez készített verziót (hozzávaló játékokkal)? Ezt attól függetlenül kérdezem, hogy bár nagyon hasznos dolognak tartom ezt a mozgásérzékelősdit, és sok potenciál van benne, de maga a Kinect nem hozott annyira lázba, hogy X-boxra kezdjek gyűjteni. :) Tudom, hogy a szakik képesek a jelenlegi kinectet is rákötni pc-re, de gondolom csak úgy simán nem lehet rádugni.

Vagy úgy vannak vele, hogy egyelőre csak legyen X-boxra ez a technológia, hadd vegyék azt a népek, és a jövőben majd úgyis hétköznapi cucc lesz a mozgásérzékelősdi?
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 10. - 23:42:53 írta Tom Fireheart »

Ju

• Pókfej
« Válasz #4396 Dátum: 2013. január 10. - 23:56:21 »
Ha engem kérdezel, a Kinect lényege maga a technológia, nem az, hogy élethűen tudsz vele táncolni vagy tigrist simogatni. ;) Szóval, igazából szerintem az mellékes, hogy játszani is lehet rajta. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4397 Dátum: 2013. január 10. - 23:59:34 »
Persze, ezt én is így gondolom, erre írtam, hogy sok potenciál van benne. :) Csak most még játékra használják az átlag júzerek. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4398 Dátum: 2013. január 11. - 06:25:44 »
Kicsit azért gyanús, hogy a már így is sokszor a határon ketyegő vas mégis hogyan képes akár rosszabb minőségben is kitolni magából a megjelenítendő képpontok hússzorosát csak így lazán egy második kijelzőre.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4399 Dátum: 2013. január 11. - 08:21:33 »
talgaby, szerinted már legalább 4 éve a határon ketyeg az a vas.  ;D
Amúgy ezzel most kivételesen egyetértek, csak épp tegnap jutott eszembe, hogy már min 7 éve fut a mostani generáció, és még mindig a csúcson van (legalábbis még nem nagyon erőltetik a kövi generáció felbukkanását), ami egy igen komoly fegyvertény lehet a szokásos PC VS. Konzol vitákban.
Tom: A mozgásérzékelős kamerás technológia már PS 2-re is létezett, ahogy a Wii-hez hasonló vezérlő is, és szerintem egyik sem ott bukkant fel először, csak most ugye divat nagyobb marketinggel újra piacra dobni a spanyol viaszt. Következésképpen nagyon meg lennék lepve, ha más néven nem létezne ilyen PC-re már vagy úgy 10 éve. Virtuális valóság szemcsi meg már a gyerekkoromban volt játéktermekben, majd egy pár év múlva valaki biztos csinál olyat is nagy konzolra, és akkor hú de új lesz.
És akkor az új, modern és innovatív technikákról...