Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 980148 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Videojátékok
« Válasz #4420 Dátum: 2013. január 13. - 21:16:12 »
Legjobb idők voltak, mikor PSP-vel utaztam. Tekken6 meg GoW: Chains of Olympus ment ezerrel, valahogy mindig hamar eltelt az idő.
Egyik ilyen út után, viszont, egy pici pihentetés következtében egyszerüen nem kapcsolt be többet. Még nem jártam utána, hogy az aksi ment gallyra, a töltő vagy valami más.   :nemtudom:

ANálam a töltő ment szét :(
Utazások alkalmával én is sokat játszottam velük.Kér, hogy már nem sok új játékot hoznak ki rá :roll:
Aztán meg én mindig PSP párti voltam a Nintendo termékek közül csak a Wii volt ami tetszett, a többi... :roll:
nem igazán valahogy a Mario ezer meg ezer féle 2D-s 3D-s játéka hidegen hagyott ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4421 Dátum: 2013. január 14. - 12:01:41 »
Na, megvettem az Uncharted 1-et, majdnem a végén járok (sajnos a múltkor töröltem az adatokat, így elölről kellett kezdenem, nulláról). Rájöttem, hogy ebben a részben nem a bunyók voltak frusztrálóak, hanem az ugrások. Vagyis hiába lesznek jobb fegyvereim, az ugrások az, ami miatt nem akartam megvenni ezt a részt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4422 Dátum: 2013. január 14. - 12:49:06 »
Prince of Persia trilógiához (PS2) tudtok cheat kódokat? Amit a neten néztem azok közül egyik se működik :nemtudom: Igazán a two thrones-hoz kéne mert a többi számomra csak másodhegedűs!

Szerk: PS3 illetve PS Vitára lesz még PoP játék?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4423 Dátum: 2013. január 14. - 13:04:42 »
Tudtommal egyik platformon sincsenek, csak trainer-szerű buherálások.
Lesz, de a UbiSoftnál nem tudják két éve eldönteni, hogy akkor most rebootolják-e megint a franchise-t, vagy a 2008-as reboot… nem igazán elragadtatott fogadtatása után inkább mégis próbálják folytatni a Sands of Time-féle idővonalat.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4424 Dátum: 2013. január 14. - 13:16:25 »
Tudtommal egyik platformon sincsenek, csak trainer-szerű buherálások.
Lesz, de a UbiSoftnál nem tudják két éve eldönteni, hogy akkor most rebootolják-e megint a franchise-t, vagy a 2008-as reboot… nem igazán elragadtatott fogadtatása után inkább mégis próbálják folytatni a Sands of Time-féle idővonalat.

Közben kutakodtam egy kicsit a neten és a következő részből egy screenshot látott csak napvilágot ami egyáltalán nincs hivatalosan megerősítve. Én annak örülnék a legjobban ha a trilógia harmadik részét vennék alapul egy esetleg reboot-hoz.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4425 Dátum: 2013. január 14. - 19:09:30 »
Aliens: Colonial Marines Suspense Trailer

És a multi trailer.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Mero

• Thanos
« Válasz #4426 Dátum: 2013. január 15. - 19:21:15 »
Dead Island Riptide Zombie Bait Edition

A csomagban helyet kapott egy példány a Dead Island Riptide-ből, egy , egy csinos fém doboz, illetve néhány artwork kártya is. Ja, továbbá egy groteszk 31 cm magas és 18.5 cm széles karok, lábak, valamint fej nélküli zombibáb:o
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4427 Dátum: 2013. január 15. - 19:26:51 »
Hm, kezdődött a "gyilkoljunk le egy kislányt" reklámmal, most meg ez… ennyire nem lehet ezt játékként eladni? :)

Mero

• Thanos
« Válasz #4428 Dátum: 2013. január 15. - 22:15:08 »

Gergo3

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4429 Dátum: 2013. január 16. - 17:23:41 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4430 Dátum: 2013. január 16. - 18:49:31 »
Jól néznek ki. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4431 Dátum: 2013. január 16. - 21:01:22 »
Annyira nem tetszik, ahogy kinéz ez a játék, viszont a reklámjai és DP hangja nagyon érdekessé teszik számomra.

:headscratch:
Disney INFINITY Reveal Trailer

Ez meg egy álom.  :oh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4432 Dátum: 2013. január 16. - 21:19:31 »
nekem igazából semmi sem tetszik benne... Az első jó pont a pizza zabálós kép beállításán a Dantéra való reflektálás.
He, a Disney videó alapján leszűrhetem, hogy a Skylanders stílust teremtett.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4433 Dátum: 2013. január 17. - 08:59:01 »
hát igen eléggé nagy fordulat volt, én a 10 szek.-nél tartok, de eddig az volt számomra a legnagyobb fordulat.
AC III-ban most értem a 7. szek.-hez. Nem tudom kinek, mi a véleménye (vagy mennyien játszanak vele), de kb. az az érzésem, hogy jó ez a játék, jó ez a játék, tetszik is, sok új dolog van benne, szépen kidolgozott, ...stb. de valahogy az az igazi feeling ami az ACII  (+Brotherhood, vagy akár még a Revelation) alatt éreztem, az nincs meg.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4434 Dátum: 2013. január 17. - 10:44:46 »
BuB, elfelejtettem a legjobb poént az Uncharted 2-ből. Amikor találkozik Chloe és Elena először. Elena volt ugye Drake "csaja" az első részben, itt meg Chloe. Elena odamegy Chloéhoz bemutatkozni: "Elena. Last year modell."  ;D :lol:
Ez egyszerre több szinten is poén.  :D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4435 Dátum: 2013. január 17. - 19:13:07 »
hát igen eléggé nagy fordulat volt, én a 10 szek.-nél tartok, de eddig az volt számomra a legnagyobb fordulat.
AC III-ban most értem a 7. szek.-hez. Nem tudom kinek, mi a véleménye (vagy mennyien játszanak vele), de kb. az az érzésem, hogy jó ez a játék, jó ez a játék, tetszik is, sok új dolog van benne, szépen kidolgozott, ...stb. de valahogy az az igazi feeling ami az ACII  (+Brotherhood, vagy akár még a Revelation) alatt éreztem, az nincs meg.

Értelek nekem vol egy ilyen érzésem ;)
Ami nekem még feltűnt, hogy ez a történet elment volna az Assassins Creed cím nélkül is csak úgy :roll:
Nem volt meg az az érzés ami ezt a címet jellemezte (Nem csak az, hogy az ember megmássza a Colosseumot ;D)
A reneszánsz Itália,Róma és persze Konstantinápoly.
Meg nekem jobban bejött Ezio amikor megismertük még egy nagyszájú srác volt, de ezután megszerethettük.
Connor nekem olyan semleges, nem tudom miért pedig bírom az Amarikai Függetlenségi háborút :nemtudom:

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #4436 Dátum: 2013. január 17. - 20:45:22 »

Értelek nekem vol egy ilyen érzésem ;)
Ami nekem még feltűnt, hogy ez a történet elment volna az Assassins Creed cím nélkül is csak úgy :roll:
Nem volt meg az az érzés ami ezt a címet jellemezte (Nem csak az, hogy az ember megmássza a Colosseumot ;D)
A reneszánsz Itália,Róma és persze Konstantinápoly.
Meg nekem jobban bejött Ezio amikor megismertük még egy nagyszájú srác volt, de ezután megszerethettük.
Connor nekem olyan semleges, nem tudom miért pedig bírom az Amarikai Függetlenségi háborút :nemtudom:

hát nekem annyi hogy jobban bejön ez a környezet boston, meg a fás terület. mint az olasz terület

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4437 Dátum: 2013. január 18. - 13:07:21 »
Az nekem is tetszett, meg hogy lehet fára és sziuklára mászni jobban ki lehet használni a környezet nyújtotta lehetőségeket ;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4438 Dátum: 2013. január 18. - 13:10:31 »
hát nekem annyi hogy jobban bejön ez a környezet boston, meg a fás terület. mint az olasz terület
Persze, van akinek ez jön be jobban. Nekem a XV sz. jobban tetszett, a római kori megmaradt romok, vagy azok az épületek felépítve, amik most romok. Pl: Velencét azért szerettem, mert jártam azok közt az épületek között. Nagyon jól letérképezték Velencét. Gondolom akkor Rómát, vagy a többi helyet is.
Csípem én is az Amerikai függetlenségi háborút (19 éve abból érettségiztem), és tetszik pl New York, de Boston már nem annyira. Ez az erdős terület meg nem. (Pedig 20éve túrázom itthon és külföldön.)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4439 Dátum: 2013. január 20. - 18:36:10 »
A Megtorló nagyon durván néz ki a Marvel fészes játékában.
Egy normál hősnek négy képessége van. Neki lesz vagy 14 mivel egyik képessége az, hogy kasztot vált és két képessége megváltozik. A végső támadása pedig az, hogy hívja a furgont.  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 20. - 18:40:45 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.