Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984909 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Videojátékok
« Válasz #4500 Dátum: 2013. február 01. - 14:55:05 »
Azt nem fogod tudni. Ha megoldottad a belső épületekben a feladványt, akkor azok egy része visszacsukódik, mert a játéktervezők feltételezték, hogy az ember akkor fel is veszi, ha már készen van. Azt hiszem, a végén lévő torony alatti városban van még egy hasonló, meg egy macskanős trófea ilyen… talán a rendőrségen.
Amúgy a 100%-ot nem érdemes hajtanod, hacsak nem akarod az összes challenge mapet háromszor végignyomni, mert azok is kellenek hozzá.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4501 Dátum: 2013. február 01. - 15:04:27 »
Sejtettem, hogy a toronyba is ugrott már legalább egy.
Az első részben meg a Joker teth volt ugyanez a kategória, amik eltüntek a pályáról a végigvitel után, így csak addig lehetett lecsapni őket.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4502 Dátum: 2013. február 01. - 15:25:01 »
Idézet
Az első részben meg a Joker teth volt ugyanez a kategória, amik eltüntek a pályáról a végigvitel után, így csak addig lehetett lecsapni őket.

Nem hiszem, mivel csak a finish után álltam neki megkeresni a maradék (nekem) észrevehetetlen fogakat. Természetesen a helyükön is voltak, az meg már más kérdés, hogy mennyi idő alatt találtam meg az összeset  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4503 Dátum: 2013. február 01. - 16:20:36 »
Ott pont fordítva, voltak olyan fogsorok,amik eleve a játék végigvitele után tűntek csak fel, vagyis nem is nagyon lehetett 100%-ot elérni a The Endig.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4504 Dátum: 2013. február 01. - 16:27:35 »
Ez a nagy baromság az új automata mentésben. Nem szeretem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4505 Dátum: 2013. február 01. - 16:50:03 »
Egyetértek. Régi szép időkben vissza tudtam volna menni egy korábbi pontra...

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4506 Dátum: 2013. február 02. - 08:14:34 »
Arkham Cityben másnál is előfordult, hogy egy trófeát nem lehet felszedni? A Steel Milles pályán van egy amikor egy csövön kell beküldeni elég hosszú út után egy batarangot, és kiiktatni vele egy kapcsolót. Mivel rohadt messze volt, így a kapcsoló lenyomása és így a kapu kinyitása után nem mentem vissza rögtön felszedni, mert úgyis volt még más is, és úgy gondoltam később felszedem, úgyis nyitva lesz.
Nem lett nyitva.  :twisted:
Az ajtó visszazárúlt, és a kapcsolót többet nem lehet lenyomni.
Tököm tele van, mert az előző részben is hasonló baki miatt nem tudtam letolni a 100%-ot.
Nekem eredeti GOTY változat van meg, abban mind a 440-et fel lehetett venni.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4507 Dátum: 2013. február 02. - 08:19:31 »
Lazárult? Háát nem tom... majd meglátjuk, hogy tényleg lezárult e a kövi résznél. ;D
Az írok szerint "elvileg lezárul". Szerintem csak pihentetik a játékot, majd 1-2 év múlva jön a következő rész, és megint kaszálnak egy nagyot. Úgy gondolom, lassan egy filmet is készíthetnének belőle.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4508 Dátum: 2013. február 02. - 10:10:22 »
Nyomom az Uncharted 3-at, kicsit egyhangúbb, mint az eddigi részek. Töményen van benne, hogy csak ugrálás, csak rejtvény, csak lövöldözés, nem pedig elosztva, váltogatva. De még csak a felénél járok.
(Közben megint lenyomtam a Resident Evil 4-et speed runban, megdöntve minden eddigi rekordomat: 2:36 alatt végeztem. Egyből utána a kiegészítő Ada sztorit pedig pontosan 45 perc alatt nyomtam le).

Todd

• Pókfej
« Válasz #4509 Dátum: 2013. február 02. - 11:46:00 »
Nekem eredeti GOTY változat van meg, abban mind a 440-et fel lehetett venni.
Persze fel lehet. Részben az én hibámból hoztam magam ilyen helyzetbe. Akkor is picit gáz, hogy lehet benne ilyen lehetetlen helyzetet teremteni.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4510 Dátum: 2013. február 02. - 16:22:43 »
Srácok, egy - két  megerősítést kérnék tőletek PS3 ügyben. Ugye én tudom jól, hogy nem játssza le az mkv fájlokat? Pókemberes játék hány darab jött ki rá? Én ötöt találtam, a Web of shadows, Shattered dimensions, Spiderman 3 ( filmes játék ) , Edge of time, Amazing ( filmes ). Jól tudom? Szerintetek van olyan ami gáz ezek közül?
Köszi!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Raisu

• Traveller

BuB

• Pókfej
« Válasz #4512 Dátum: 2013. február 03. - 10:14:48 »
Srácok, egy - két  megerősítést kérnék tőletek PS3 ügyben. Ugye én tudom jól, hogy nem játssza le az mkv fájlokat? Pókemberes játék hány darab jött ki rá? Én ötöt találtam, a Web of shadows, Shattered dimensions, Spiderman 3 ( filmes játék ) , Edge of time, Amazing ( filmes ). Jól tudom? Szerintetek van olyan ami gáz ezek közül?
Köszi!
Hja, mkv-t sajna nem játszik le, de elvben az új Blue ray lejátszók már igen...
És egen, végig gondolva ennyi Pókos game jött ki, én ebből kettővel játszottam (Web of, Amazing), az Edge és a SHattered-et idén akarom majd megszerezni. Ezek mind jónak tűntek. A 3-al ps2-őn nyomtam, nem volt nagy cucc, egyedül a sztori volt jobb, mint a filmé, abban kiderült, hogy Homokember miért is melózott Venommal, megjegyzem százszor jobb volt ez a történet, mint ami a filmbe került... :drying:
Amúgy a minap találtam concepteket a Web of Shadows 2-höz... sajna 3 éve törölték, de érdekes elgondolások voltak benne, Póki nagyobb csatáit lehetett végig vinni, plusz Carnege is benne lett volna...

Idézet
Nyomom az Uncharted 3-at, kicsit egyhangúbb, mint az eddigi részek. Töményen van benne, hogy csak ugrálás, csak rejtvény, csak lövöldözés, nem pedig elosztva, váltogatva. De még csak a felénél járok.
Hm, én élveztem végig, hozta a szokásos hangulatot, ami bajom volt vele, hogy nem igazán tisztázódott Elene és Drake kapcsolata, azt hittem kitérnek rá... és ami még zavart egy kicsit, hogy itt most nagyon rámentek Drake balszerencséjére... sokkal, de sokkal több hihetetlen eseménybe esik bele, törik össze alatta vmi, zuhan át vmin... ezt kicsit már túlzásnak éreztem. :-\
A végén viszont van egy rohadt jó kis csavar benne, szomorú is egyben, de kemény :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4513 Dátum: 2013. február 03. - 11:27:35 »
Poén, hogy Elena sokkal jobban néz ki, mint az előző két részben, míg Chloe meg kevésbé. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4514 Dátum: 2013. február 03. - 12:01:27 »
http://www.animenewsnetwork.com/interest/2013-02-02/capcom-producer/resident-evil-reboot-is-possible
Tényleg ennyire muszáj ragaszkodniuk az ismert szereplőkhöz, hogy inkább elgondolkoznak egy rebooton, mintsem hogy megtartsák az eddigi valós időben mesélést? A Tomb Raidernél nemrég még úgy-ahogy érthető volt (vagy a főszereplő lesz kissé nehezen eladható ötvenes évei felé közeledve a tizenéves közönségnek, vagy a tizenhetedik "elveszett kalandok" játékot kellene már megint összedobni), de itt egy elég nagy szereplőgárda van, amit ráadásul elég jól lehet frissíteni, totális játékmenet-váltásokat meg eddig is láttunk már mindenféle machinálás nélkül.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4515 Dátum: 2013. február 03. - 12:28:45 »
Poén, hogy Elena sokkal jobban néz ki, mint az előző két részben, míg Chloe meg kevésbé. :)
Hát gondolom úgy vannak vele, hogy vannak nők, akiknek jót tesz az időmúlása ;D
Amúgy gondolkoztam sokat, de sztem 10 év körül tuti eltelt az első rész óta... :headscratch:
Sajna Chloé meg túl keveset szerepelt... :-\ most túl sok volt már a szereplő, mondjuk aránylag jól elosztották a szereplő gárdát, az angol gyerek egész jó fej. (bár poén, hogy az angol srác hangja a kettőből Lazarovic szinkronszínésze... meg nem mondtam volna...)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4516 Dátum: 2013. február 03. - 16:10:45 »
Köszi!
Hja, mkv-t sajna nem játszik le, de elvben az új Blue ray lejátszók már igen...
És egen, végig gondolva ennyi Pókos game jött ki, én ebből kettővel játszottam (Web of, Amazing), az Edge és a SHattered-et idén akarom majd megszerezni. Ezek mind jónak tűntek. A 3-al ps2-őn nyomtam, nem volt nagy cucc, egyedül a sztori volt jobb, mint a filmé, abban kiderült, hogy Homokember miért is melózott Venommal, megjegyzem százszor jobb volt ez a történet, mint ami a filmbe került... :drying:
Amúgy a minap találtam concepteket a Web of Shadows 2-höz... sajna 3 éve törölték, de érdekes elgondolások voltak benne, Póki nagyobb csatáit lehetett végig vinni, plusz Carnege is benne lett volna...

Köszi a felvilágosítást!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4517 Dátum: 2013. február 03. - 22:37:20 »
Tényleg ennyire muszáj ragaszkodniuk az ismert szereplőkhöz, hogy inkább elgondolkoznak egy rebooton, mintsem hogy megtartsák az eddigi valós időben mesélést?
Szerintem már eljutottak arra a szintre, hogy nem tudnak újat kitalálni... vagy csökken az új játékosok száma. A régiek meg következetesen a régi játékmenetet kérik vissza. Én is olvastam, hogy most a RE2-ből csinálnának rebootot. Megjegyzem, az 1-ből készült tök jól sikerült.
Sajna Chloé meg túl keveset szerepelt...
Igen, sajnos. Ma a végére értem, a felétől már tök jó volta játék, úgy a hajóroncsoktól kezdett igazán tetszeni. Mondjuk a sivatagban mehetett volna kevesebbet is.  :D Viszont a végére érve (sem) találtam extrákat, nincsenek?  :surp: Elértem ezernyi jutalmat, megtaláltam a kincsek felét, de semmi...
A démon-ellenségek királyok voltak.  :)
Idézet
(bár poén, hogy az angol srác hangja a kettőből Lazarovic szinkronszínésze... meg nem mondtam volna...)
Heh, fogalmam sem volt. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4518 Dátum: 2013. február 03. - 22:41:33 »
Az első rész ott inkább remake/remaster volt, elvégre a sztori nagyrészt ugyanaz maradt. A második már nagyon rég megért egy hasonlóra, pláne, ha kissé jobban összekalapálnák a két sztorirészt, hogy egységesebbek legyenek. (Sőt, ha simán csak egy Leon A - Claire B lenne egyetlen lineáris történetszálként, az se lenne rossz.) De egy reboot… ez azért nem egy szereplőorientált széria, nem igazán kellene hogy baj legyen, hogy egyes főszereplők erősen benne vannak a negyedik ikszben, lecserélhetőek ha kell.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4519 Dátum: 2013. február 03. - 23:08:40 »
Én nagyon szívesen megvennék egy ilyen újrázott 2. részt.