Srácok, egy - két megerősítést kérnék tőletek PS3 ügyben. Ugye én tudom jól, hogy nem játssza le az mkv fájlokat? Pókemberes játék hány darab jött ki rá? Én ötöt találtam, a Web of shadows, Shattered dimensions, Spiderman 3 ( filmes játék ) , Edge of time, Amazing ( filmes ). Jól tudom? Szerintetek van olyan ami gáz ezek közül?
Köszi!
Hja, mkv-t sajna nem játszik le, de elvben az új Blue ray lejátszók már igen...
És egen, végig gondolva ennyi Pókos game jött ki, én ebből kettővel játszottam (Web of, Amazing), az Edge és a SHattered-et idén akarom majd megszerezni. Ezek mind jónak tűntek. A 3-al ps2-őn nyomtam, nem volt nagy cucc, egyedül a sztori volt jobb, mint a filmé, abban kiderült, hogy Homokember miért is melózott Venommal, megjegyzem százszor jobb volt ez a történet, mint ami a filmbe került...

Amúgy a minap találtam concepteket a Web of Shadows 2-höz... sajna 3 éve törölték, de érdekes elgondolások voltak benne, Póki nagyobb csatáit lehetett végig vinni, plusz Carnege is benne lett volna...
Nyomom az Uncharted 3-at, kicsit egyhangúbb, mint az eddigi részek. Töményen van benne, hogy csak ugrálás, csak rejtvény, csak lövöldözés, nem pedig elosztva, váltogatva. De még csak a felénél járok.
Hm, én élveztem végig, hozta a szokásos hangulatot, ami bajom volt vele, hogy nem igazán tisztázódott Elene és Drake kapcsolata, azt hittem kitérnek rá... és ami még zavart egy kicsit, hogy itt most nagyon rámentek Drake balszerencséjére... sokkal, de sokkal több hihetetlen eseménybe esik bele, törik össze alatta vmi, zuhan át vmin... ezt kicsit már túlzásnak éreztem.

A végén viszont van egy rohadt jó kis csavar benne, szomorú is egyben, de kemény