Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984952 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Videojátékok
« Válasz #4720 Dátum: 2013. március 21. - 19:59:18 »
Néhány új gameplay videó a Beyond Two Souls -bol. Az első egy pályarészlet,a második a harcrendszert mutatja . A harmadik a gyerekkorba engedd betekintést.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4721 Dátum: 2013. március 23. - 13:16:57 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #4722 Dátum: 2013. március 25. - 15:58:39 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4723 Dátum: 2013. március 25. - 20:23:31 »
Bazz, a cím, meg az első képsorok láttán nagy vártam, de azután gyorsan lefagyott a képemről a mosoly... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
« Válasz #4724 Dátum: 2013. március 25. - 21:31:41 »
Eh,here we go again.
A Ubisoft ma remek hírekkel szolgál a gyűjtői kiadások és az Assassin’s Creed sorozat szerelmeseinek. A kiadó ugyanis nem egy, nem kettő, de még csak nem is három, hanem rögtön 4 gyűjtői kiadással szolgál a játékosoknak, melyek tartalmai mindegyik esetében roppant csábítóak. Az első ilyen csomag az Assassin’s Creed IV Black Flag Special Edition, melynek tartalma egy plusz single player misszió, néhány pofás in-game fegyver, illetve egy Treasure Hunter multiplayer kosztüm, valamint egy Captain Drake ruházat single-ben.

A következő csomag már tartalmasabb, s az Assassin’s Creed IV Black Flag Skull Edition nevet viseli, tartalma pedig az in-game misszókon és fegyvereken kívül a következő:

-Gyűjtői Jumbo fémtok
    -Artbook
    -Zenei CD
    -2 domború kártya

A harmadik gyűjtői kiadás az Assassin’s Creed IV Black Flag Buccaneer Edition címet viseli és tartalmai közt ugyancsak megtalálhatók az előző csomagban lévő in-game tartalmak, de mellé ezúttal párosul még:

-Captain Edward Kenway figura (46 cm)
    -Artbook
    -Zenei CD
    -2 domború kártya
    -Gyűjtői doboz

Az utolsó, s egyben legtartalmasabb kiadás pedig az Assassin’s Creed IV Black Flag Black Chest Edition, mely az in-game tartalmak mellett a következőket rejti:

- Exkluzív SteelBook
    -Captain Edward Kenway figura (55 cm)
    -Artbook
    -Zenei CD
    -2 domború kártya
    -2 festmény
    -Gyűjtői doboz
    -Térkép
    -Zászló

Ééééésss van egy új videó is.

Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4725 Dátum: 2013. március 26. - 08:52:46 »
A figura olyan, mintha valami exotikus sztriptíz előadásra készülne.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4726 Dátum: 2013. március 26. - 13:27:50 »
Bazz, a video hatalmas, asszem ez lesz a legkedveltebb részem a második után (vagy előtt, fene tudja még...), eszméleten Karib Kalózai hangulata van :D A bálnás rész meg haláli (remélem lesz olyan trófi hogy ejtsek el egy bálnát :hehe:)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
« Válasz #4727 Dátum: 2013. március 26. - 21:17:04 »
Anno másoltam ezt a gameplay videót az Ubisoft féle Watch Dogs -bol.
Ez ugyanaz a gameplay csak éppen a törvény szemszögéből nézve. Komolyan, ez az utóbbi évek legjobb vírus marketingje.  :oh:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4728 Dátum: 2013. március 26. - 21:32:33 »
Nagyon furcsállnám, ha ez nem egy szétszkriptelt eseménysor volna. Bár az jobban meglepett, hogy ez PS4-es. Egy ilyet (pláne a grafikájával) a hetedik generáción se lenne nehéz elképzelni.
Amúgy ez valami ilyen open world játék (mint a GTA) vagy valami sztorit követ? Mert előbbi esetén azért lehetnek benne érdekességek. :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 26. - 21:36:20 írta talgaby »

Mero

• Thanos
« Válasz #4729 Dátum: 2013. március 26. - 21:55:32 »

Amúgy ez valami ilyen open world játék (mint a GTA) vagy valami sztorit követ? Mert előbbi esetén azért lehetnek benne érdekességek. :)
Sandbox alapú,igen.

Mero

• Thanos
« Válasz #4731 Dátum: 2013. március 28. - 06:57:38 »
 :oh: :haj: :joy: :grimasz:  :ugral:
Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

:taps:  :ugralhehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4732 Dátum: 2013. március 28. - 08:16:54 »
Amúgy ezen már egy ideje gondolkozom… Snake hogy képes még mindig lopakodásra ellenséges körülmények között térlátás nélkül? Meg ha már nyolc-tíz éve mindenféle biomechanikus implantátumokkal hoztak létre
szuperkatonákat, hogyhogy senki sem adott még neki egy működő műszemet?
Tudom, hogy így már tiszta Snake Plissken, de ő inkább jobbára csak lőtt mindenre, ahhoz meg annyira nem létszükséglet a térlátás.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4733 Dátum: 2013. március 28. - 09:19:45 »
Ugyanezt a kérdést én is feltenném a Marvelnek mert náluk meg Nick Fury az aki évtizedek óta küklopszot játszik holott a 616-os földön egy műszemet beújítani olyan mint nekünk elmenni a boltba 1 liter tejért :lol: Szerintem az imázsa miatt hagyják ebben az állapotban mindkét karaktert. Szemfedő nélkül nem lennének olyan badass figurák ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4734 Dátum: 2013. március 28. - 11:34:07 »
talgaby: valószínüleg azért, mert szerintem ez a játék is még bőven az első biomechanikus katona létrehozása elött játszódik.
Elvégre ez a sorrend, és a teljes történet minimum 50-60 évet fog át.  ;)
MGS 3 - MGS Portable OPS - MGS Peace Walker - MGS:The Phantom Pain - MG - MG 2: Solid Snake - MGS - MGS 2: Sons Of Liberty - MGS 4: Guns Of The Patrionts - MG: Rising

Mero

• Thanos
« Válasz #4735 Dátum: 2013. március 28. - 14:08:46 »
Első gameplay.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4736 Dátum: 2013. március 29. - 10:47:43 »
Bazz, a video hatalmas, asszem ez lesz a legkedveltebb részem a második után (vagy előtt, fene tudja még...), eszméleten Karib Kalózai hangulata van :D A bálnás rész meg haláli (remélem lesz olyan trófi hogy ejtsek el egy bálnát :hehe:)
Én a jelen időben történő eseményre leszek kíváncsi. Vajon mi lesz a story? Illetve, hogy ha nem Desmondon, akkor kin keresztül fogjuk minezt átélni?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4737 Dátum: 2013. március 29. - 14:19:02 »
Én úgy tudom, hogy egy Abstergo ügynök lesz.  :roll:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4738 Dátum: 2013. március 29. - 15:30:08 »
Dead Island-ről valami vélemény? Érdemes beruházni rá? Láttam róla videókat és nagyon jónak tűnik. Bár nem szeretem a FPS-es játékokat, ez mégis elég meggyőző.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4739 Dátum: 2013. március 29. - 16:45:56 »
Nagyon jól néz ki, én is egyedül azért nem veszem meg, mert FPS.