Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000610 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #4760 Dátum: 2013. március 30. - 20:16:50 »
House of The Dead  :hehe:

wazz, mennyit nyomtuk arcade gépeken.
Nekem a 2 megvan Dreamcasten. :) Néha még lövöm, vettem egy pisztolyt hozzá, lehet sorozatot lőni, újratöltés nélkül. :) Még úgy is nehéz az uccsó pálya. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4761 Dátum: 2013. március 30. - 20:35:50 »
Sorozatlövővel? Úgy emlékszem, azzal az egész játék eléggé könnyű, még egyedül is. Mondjuk tény, hogy úgy ritkán játszottam, általában ketten nyomtuk. (Billentyűzettel lightshootert nyomni egészen egyedi élmény, de az Emperort így is sikerült egyszer lenyomni szólóban. :D)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4762 Dátum: 2013. március 30. - 21:18:30 »
Én is egyedül nyomom, és ha már belejöttél, tényleg könnyű a sorozatvetővel, de addig el kell jutni. Ám a játék extráiban a valaha látott legnehezebb feladatok vannak, amikkel arany és sima csillagokat lehet nyerni, de brutális követelményekkel. Van közte olyan, amit akkor sem tudok arany fokozatra csinálni, ha sorozatlövővel csinálom, és 1 cm-re a képernyőtől.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4763 Dátum: 2013. március 30. - 21:23:05 »
Tényleg, olyanok is vannak. Szerintem egyet nem csináltam meg onnan. Nem is emlékszem, lehet-e azokat PC-n kétjátékos módban, bár lehet, ha próbáltuk is, elég hamar letettünk róluk.

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4764 Dátum: 2013. március 30. - 21:50:08 »
Miert nem szeretitek az FPS-eket?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4765 Dátum: 2013. március 30. - 21:54:09 »
Nem értem a kérdést.  :headscratch:
Én speciel szeretem.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4766 Dátum: 2013. március 30. - 21:54:32 »
Én részemről ezért és ezért. Igazából legjobban a linearitás, a végtelen HP és a checkpointrendszer zavar. De például a Deus Ex 3-ban ezek egyike se volt ott (oké, regen volt, de nem folyamatos és végtelen, plusz ha meglőttek, akkor amúgy is marha rosszul csinált az ember valamit), és az egy nagyon jó modern FPS. (Még úgy is, hogy a motort szegényt nagyon legyilkolták, ronda és lassú is, tehát technikailag egyáltalán nincs a csúcson, mégis játékélménnyel elfedik az egészet.)

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4767 Dátum: 2013. március 30. - 21:59:13 »
ja jo, igazad van, rosszul tettem fel a kerdest :D
en mai napig egy 96ossal jatszok minden nap. az se tudom hogy a jobb oldali kepen mi a kaki van :D
egyebkent igaz az, ami ala van firkantva. De egy jo fps szerintem sosem a single player miatt jo.
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 30. - 22:10:44 írta Jester »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4768 Dátum: 2013. március 30. - 22:27:49 »
Ízlés kérdése. Én még az UT-ket is csak single-ben játszom, mert eddig akárhányszor csak elmentem nézőnek a szerverekre, az összes meccs kivétel nélkül egy nagy clusterfuck volt nulla taktikával. A gépnek legalább van intelligenciája. :)

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4769 Dátum: 2013. március 30. - 22:31:31 »
Ez erdekes... sosem jatszottam UT-t, de azt gondoltam, hogy ott is mar csak prok jatszanak. Az Ut elvileg olyan jatek, amiben van/lehet perspektiva.
nem elore definialt "kasztok", hanem (re)spawnolo fegyverek, itemek, amiket folyamatosan time-olni kell fejben. azaz elvileg nem hulyegyerekeknek keszult, mint a mai haborus fps-ek

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4770 Dátum: 2013. március 30. - 22:46:31 »
Így van, ez az elmélet. A gyakorlatban meg mindenki UT2004-en nyomja az Onslaughtot, ami az esetek nagy részében abból áll, hogy 16-64 ember egyetlen node-nál gyilkolja egymást átlag 45 mp-es élettartammal. Ami azért vicces, mert elvileg az a mód kívánja a legtöbb taktikát, ám a való életben nem igazán kényszeríti arra a játékosokat.
Vannak persze profik is, de klánokban, és ahogy elnéztem, zárt szervereken. Arra a szintre meg nem igazán lenne kedvem/időm/türelmem fejleszteni magam, sose voltam ügyes célzó vagy jó reflexű ahhoz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4771 Dátum: 2013. március 30. - 22:48:32 »
Részemről: elszédülök. A rengeteg forgástól. A House of the Dead is FPS, de ott előre haladunk, az oké.  :D

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4772 Dátum: 2013. március 30. - 23:05:57 »
Nem tudom mi az az onslaught mode. regi modi player vagyok, szamomra csak team deathmatch es duel letezik :)
A 45 mp-es elettartam az normalnak mondhato. vagy talan soknak is, ha az eppen underdog csapatot nezzuk :)
Team deathmatchnel( ha klanokrol beszelunk) nem a celzas/reflex az elsodleges, hanem az eroforras disztribucio es az eroforrasok trackelese.

ha egy mapot teljesen lelockolsz, azaz minden weapont es armort pontosan vesztek fel, akkor mikozben jarjatok a "koreiteket" az egyes itemekert, kozben csak loni kell a spawn pointokat. ilyen esetben annak a csapatnak, amelyik "out of control" az atlag elettartama 1-5 mp.

biztos vagyok benne, hogy vannak ott jo UT meccsek/jatekosok is, csak ezekkel az szokott lenni a baj, hogy egy kvazi kezdo altalaban nem birja ki, hogy 1-2 even at ugy jatszon, hogy egyetlen meccxet sem nyer meg. ezert sajna ezek a tipusu fps-ek halalra vannak itelve es lassan, ahoyg az eredeti garda kioregszik, illetve egyre kevesebb ideje lesz ra, melo, csalad, stb miatt, teljesen elneptelenedik.

kozben igen, ahogy belenezek ezekbe a mai fpsekbe, leginkabb sirnek.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4773 Dátum: 2013. március 30. - 23:07:37 »
Részemről: elszédülök. A rengeteg forgástól. A House of the Dead is FPS, de ott előre haladunk, az oké.  :D
Nekem akkor szokott szédítő lenni, ha más játékát néztem. De ha én játszom, nem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4774 Dátum: 2013. március 30. - 23:15:38 »
Doomnal nekem is igy volt. az a rohadt weapon allandoan imbolygott es teljesen felkavarta a gyomrom :)
Ha kikapcsolod, hogy kirajzolja a kepernyore, akkor megmenekulsz ettol az erzestol ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4775 Dátum: 2013. március 30. - 23:27:30 »
Nemrég vettem meg a Need for Speed legújabb részét, amin szintén lehet belső nézetből vezetni a kocsit. Elképesztően jó érzés, baromi jól néz ki, de azt sem bírtam 10 percnél tovább.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4776 Dátum: 2013. március 31. - 06:54:31 »
Ízlés kérdése. Én még az UT-ket is csak single-ben játszom, mert eddig akárhányszor csak elmentem nézőnek a szerverekre, az összes meccs kivétel nélkül egy nagy clusterfuck volt nulla taktikával. A gépnek legalább van intelligenciája. :)

Látszik, sosem játszottál vele multiban. BR / Warfare meccsek folyamatos taktikát igényelnek, de még az insta is. A botok egyébként mocskosul precízre vannak beállítva, ezért kilométerekről is pontosak, viszont ostobák. A harmadik résznél is legnehezebb fokon végigtolva a "single-t" folyamatosan téptem a hajam, egyszerűen alig csinálnak valamit.
Meg ugye ez reflexjáték, nem taktikai shooter. Nem a fedezék, hanem a pontos célzás és a jó mozgás dönti el, ki nyer. Mondom ezt majdnem +1000 óra publiccal a hátam mögött.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4777 Dátum: 2013. március 31. - 09:02:12 »
Nem, tényleg nem szálltam be, de rengeteg meccsre mentem nézőnek. És lehet, hogy a BR-t taktikusan nyomják, de amikor a kilistázott nyilvános játékok 98%-a Onslaught – azon belül is tízből húsz az ONS-Tokara –, sok választása nincs az embernek, hova menjen.
Az UT2004 botjainál én igazából nem ezt tapasztaltam. Eléggé kiegyensúlyozottak, egyetlen idegesítő sajátosságuk, hogy jó pár pályán csak egyetlen útvonalon közlekednek, így könnyű bevédeni a bázisokat. De 10/6-os nehézségig igazából kb. annyit lőnek mellé, mint én. Volt, hogy InstaGibbel majdnem tíz lövésig eltáncoltam velük, amíg vagy befutott az erősítés, vagy valamelyikünk végre eltalálta a másikat. ;D
Nem tudom mi az az onslaught mode. regi modi player vagyok, szamomra csak team deathmatch es duel letezik :)
Nekem meg azok nem. Rühellem a deathmatcheket, amikor elő-előveszem ezeket a játékokat, hajlamos vagyok godmode-dal végighúzni ezeken, hogy mehessek a többi játékmódra. Jobb szeretem azokat, ahol mindenkinek egyenlő esélye van, és a csapat összhangján, a taktikán és a rugalmasságon múlik, melyik banda kerekedik felül a másikon. Ha meg intenzíven kell, mindig ott a Bombing Run, van pálya, ahol ha élek fél percet, már jól csináltam valamit. :)

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4778 Dátum: 2013. március 31. - 09:07:55 »
Ha lenne pár játékostárs, még mindig csak ezzel játszanék  8) Az Anthology-t lehet fel is pakolom ma, hátha találok valami jó szervert. Ebből is kéne Quake Live-hoz hasonló böngészős változat.

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4779 Dátum: 2013. március 31. - 09:23:53 »
Talgaby, dehat epp a sima 4on4/2on2/duel az, ahol mindnekinek ugyanannyi eselye van.
Teljesen "steril", nincsen semmi fele kaszt, csak pure skill.   spawnol 0/100-al es sima shotgunnal.
Bottal egyebkent meggyozodesem, h nem szabad jatszani. hosszutavon semmikepp. teljesen lebutit.

ez egy par honapos meccsem vmi angol joszag ellen, aki szepen felvette az en szemszogembol, de minek :D
http://www.youtube.com/watch?v=E7e3o03-iWY

sima duel, de it meg konnyen kovetheto, h mi tortenik. Ha megfigyeled, ok, van az a fegyver, ahol rohadt sokat szamit az aim (lightning gun, vagy sg) de rocke tlauncherrel a lenyeg nem a direct hit, hanem a biztos splash damage. nem kell itt brutalis aimernek lenni, hogy legyozz valakit, azt kell tudni, h mikor hova kell loni. ez a gyerek is sokkal jobban lo nalam alapbol, megis csunyan kikap.

a masik, ami igazan megadja ezeknek a jatekoknak a varazsat, az az item timing, es az hogy mindig ott legyel idoben. itt az elejen figyeld, ahogy mindig masodpercre ott vagyok a yellow armor-on. ez szinten egy olyan dolog, hoyg ha jol is lo az ellenfeled, neked nyilvan "handicaped" lesz:)

ezekert a dolgokert szep es sokkal szebb a klasszikus quake/ut/doom/painkiller mint a kasztrendzseru fps-ek
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 31. - 09:26:15 írta Jester »