Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984905 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

SwitcX

• Vendég
Re:Videojátékok
« Válasz #4780 Dátum: 2013. március 31. - 09:56:21 »
Quake Live-al szoktál játszani?

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4781 Dátum: 2013. március 31. - 10:22:20 »
nem. csak kiprobaltam, de ket dolog hianya nagyon zavar:
1. air control. ez a legfontosabb. azaz teljesen mas benne a bunny jump, es mar oreg vagyok atszokni :)
2. nincs instant weapon switch. en mar nagyon regota ugy jatszom, hogy kulonbozo gombokkal lovok. azaz lenyomom mondjuk x gombot, akkor azonnal valt egy bizonyos weaponra, amig nyomva a gomb lovok is vele, felengedem es visszavalt automatikusan shotgunra (hogy ha meghalok, akkor ne droppoljak az enemynek fegyvert).  es igy kulon gombon van minden fegyverre a loves nalam. QL-ben ezt igy nem tudom megcsinalni, mert van egy bizonyos ido a fegyverek valtasa kozott.
3. a pajzsok egyszerusitve vannak (mondjuk ez nem a vilag vege). azaz csak annyiban kulonboznek egymastol, hogy mennyit adnak hozza az armor ertekedhez. QW-ben a kulonbozo szinu pajzsoknak kulonbozo merteku abszorbcios ratajuk van. azaz  ha egy raksi direct hitje 110, akkor a piros pajzs ennek 80%at abszorbealja es csak 20% megy a healthbol, a sarga meg pl-50et. ez egy picit megbonyolitja a jatekmenetet, de abszolut kellemes izt kolcsonozve neki:)
4. TDM-ben ha jol lattam nincs igazan jo irott kommunikacio a jatekosok kozott. (bar bevallom ezt nem nagyon tudom, nem sok idot aldoztam eddig QL-re).  Nezd meg ezt a videot: http://www.youtube.com/watch?v=N265-rvZz0M ( a kommentator egyebkent ismeros lehet, DDK, o QL-t is jatszik) es figyeld a bal also sarkot. QL-ben tudjak a csapattarsak igy riportalni egymasnak, hogy holvannak, mennyi armor/health/weapon/ammo van naluk, mit dropolnak, mire pointolnak, stb, stb?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4782 Dátum: 2013. március 31. - 11:00:26 »
Talgaby, dehat epp a sima 4on4/2on2/duel az, ahol mindnekinek ugyanannyi eselye van.
Teljesen "steril", nincsen semmi fele kaszt, csak pure skill.   spawnol 0/100-al es sima shotgunnal.
Ez az, hogy szerintem nem. Mert ha egyszer összejön az általad említett időzítéses kombó, akkor szinte behozhatatlan előnyre teszel szert. Még ha meg is ölnek, ha elkapod a ritmust, akkor onnantól a cuccok nagyja a tiéd. Az UT csapatjátékainál mindenkinek van egy bázisa és csak az egzotikusabb cuccokért megy a harc (meg persze a célért). De ott klasszikusan két csapat összecsapását kell levezényelned, ahol vannak frontális támadók, védők, átcsoportosítható segéderők. És mivel nincs kaszt, ezért rugalmasan válthat mindenki szerepek között, de szerepe mindenféleképpen van.
meg, hogy őszinte legyek, a deathmatchekhez és túl lassú vagyok. Egy nagyobb pályán a CTF eléggé lassú dolog, és nekem pont ez felel meg, hogy az intenzív pillanatok között van 2-5 perc szünet, ahol át lehet gondolni a taktikát és módosítani azt aktuális körülményekhez. Amúgy is jobban szokott állni nekem a védő/élő pajzs szerep, ami DM-ben nem is létezik. Minden létező játékmódban utálok támadni.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4783 Dátum: 2013. március 31. - 11:12:37 »
Minden létező játékmódban utálok támadni.

Azért az durva :D

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4784 Dátum: 2013. március 31. - 11:12:57 »
dehogynem van kiut.  elkezditek spammelni az egyik enemyt, a sajat "testetekkel" folyamatosan dobjatok oda neki a free frageket, amig nem droppol fegyvert. azaz kozelrol beletek nem raksizik, amivel sebzi magat is.  Azt felkapod, es mesz armorert. Ha azt kozben a  csapattarsad szerezte meg, akkor fogod magad es bele losz a falba kozelrol, h meghalj es dobj neki rocket launcher, o felveszi es kesz is van egy srac, pajzzsal es fegyverrel. Mindig van kiut.
Plusz, ha meghalsz, akkor azetr ki lehet zokkenni a ritmusbol. As azt is meg lehet tenni, hogy kesleltetve veszed fel a cuccot. varsz par masodpercet. egyreszt, hoyg az enemy rosszul tudja, masreszt, hogy szamodra kedvezoen szinkronizald ossze valami masnak a spawnjaval.

Nem ismerem mas jatekok CTF-jet de qw-ben pont az a leggyorsabb a grappling miatt. Az van mashol is? azzal irtozatos sebessegekre lehet szert tenni. Q"ben meg volt biztos, ott lattam. Q3-at, QL-t, UT-t nem tudom

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4785 Dátum: 2013. március 31. - 15:35:36 »
Miert nem szeretitek az FPS-eket?
Részemről: elszédülök. A rengeteg forgástól. A House of the Dead is FPS, de ott előre haladunk, az oké.  :D

Igen, én is. Ez a fő szempont, de az is idegesít, hogy nem látom a karaktert.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4786 Dátum: 2013. március 31. - 15:51:26 »
Nem ismerem mas jatekok CTF-jet de qw-ben pont az a leggyorsabb a grappling miatt. Az van mashol is? azzal irtozatos sebessegekre lehet szert tenni. Q"ben meg volt biztos, ott lattam. Q3-at, QL-t, UT-t nem tudom

Meglátszik, hogy UT-s vagyok, azt se tudom mi az a grappling. Unreal-ban a CTF három csoportra oszlik: gyalogos, járműves, illetve. Csak a zászló eldobásával tudsz beszállni xy kocsiba, ezért is nehéz. De külön rá lehet csatlakozni bármelyik egységre és akkor akár egy raptorral is el lehet tépni. A mapok kuszaságát lehet max kihasználni, vagy mocskos jó team kell a hátad mögé. Insatgib módban egy lövéstől meghal bárki, az a legnehezebb. Ott tényleg csakis a társaidra hagyatkozhatsz.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4787 Dátum: 2013. március 31. - 17:15:12 »
Tényleg, UT3-ban már ott a Vehicle CTF. Valahogy sose kaptam rá arra a játékra, ezért nekem a CTF a régimódi, gyalogolós fajta.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4788 Dátum: 2013. március 31. - 17:26:37 »
2004-től van  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4789 Dátum: 2013. március 31. - 19:30:12 »
 ??? Egyáltalán nem emlékszem az UT2004-ben ilyesmire.
…
Á, látom, lehetővé tették később. Akkor ezért nem találkoztam vele, nemigen töltöttem le oda nemhivatalos térképeket.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4790 Dátum: 2013. március 31. - 19:33:42 »
Nemhivatalos? Ez a Mega Bonus Pack, teljesen official patch-ként érkezett, nekem magán a dvd lemezen is rajta van. Ezt manapság két felvonásos dlc formában adják ki pénzért  :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4791 Dátum: 2013. március 31. - 19:46:25 »
Akkor a memóriámmal lehet baj. A Mega packet ezer éve feltettem, mégsem rémlik ez a mód. Abban biztos vagyok hogy az UT3-ban játszottam először életemben VCTF-et, és hogy UT2k4-ben meg soha. :nemtudom:

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4792 Dátum: 2013. március 31. - 20:29:37 »
Akkor meglehet, hogy rosszul emlekszek es osszeraktam emlekezetbol egy kulon jatekot :D Ha lenne kedved neha jatszani, szolj. A 2003-as resz kivetelevel mind megvan, siman benne vagyok a botok elleni meccsben is. UT3-hoz meg ugyis hianyzik a coop achi.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4793 Dátum: 2013. március 31. - 20:36:39 »
Hát, sok esélyt ne adj ennek. UT nálam egy ideje igazából arra van, hogy nagy ritkán előszedem, lenyomok pár meccset, aztán annyi. Úgy 2007-ig meglepően sokat toltam a '99-et és a 2004-et, de azóta kétszer végigjátszottam az UT3 kampányát (annyira nem voltam elájulva tőle), és kb. annyiban kimerült a játék vele. Ha FPS-re vágyom, mostanság inkább a Deus Ex 1-et és 3-at szedem elő. (Amiben az a jó, hogy egyikben sem sütök el egyetlen fegyvert sem, tehát a first person shooter nálam ott inkább first person basher. :D)

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4794 Dátum: 2013. április 01. - 11:42:28 »
Ez a meseszep, hogy meg minidg, akar egy energiaszolgaltatot is meg lehet nyerni komoly szponzornak:)
http://www.esreality.com/post/2403147/gazprom-st-petersbuburg-invitational-lan/

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4795 Dátum: 2013. április 03. - 20:17:54 »
Az első játék a számítógépemen a Rogue Squadron volt.  :-\
http://www.gamestar.hu/a-disney-bezarta-a-lucasarts-t-torolte-az-osszes-projektet.html
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4796 Dátum: 2013. április 03. - 20:22:40 »
Mero, az Usa store-ról lel lehe tötlteni az Injustice Gods Amongs Us Demot. Most próbálgatom a gamet.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4797 Dátum: 2013. április 03. - 21:24:10 »
Kösz,de annyira nem érdekel a stuff.  ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4798 Dátum: 2013. április 04. - 09:03:31 »
Az első játék a számítógépemen a Rogue Squadron volt.  :-\
http://www.gamestar.hu/a-disney-bezarta-a-lucasarts-t-torolte-az-osszes-projektet.html

Nem vagyok SW fan, de ettol fuggetlenul nem jo latni, hogy szednek szet egy ekkora univerzumot.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4799 Dátum: 2013. április 04. - 10:40:39 »
Kösz,de annyira nem érdekel a stuff.  ;)
Ja, engem se hat meg sajnos a verekedős cuccok, bár régen szerettem... ez viszont a Dc miatt érdekelt volna (amíg meg nem láttam, hog ymilyen multi elvárások vannak benne... :uhoh:), de kipróbáltam a demot, annyi kombó van mint a fene... hogy ezt kitudja megjegyezni, te jó ég... (és van olyan ember tuti, aki ezt bebiflázza... na azzal nem játszanék online... :roll:), amúgy érdekes, vannak benne tök jó dolgok, de pölö egy két dolog elvan túlozva például, mikor batmant lerúgják a háztetőről keresztül zúg egész Metropolison, aztán a végén még a vonat is neki megy és úgy esik le a földre... kicsit erős... mármint tök látványos, és Supinál vagy a többi nagy genyánál érhető, hogy ezt túl élik, de hogy a sima embereknél ezt miért kellett így belerakni... vagy az kellett volna,hogy fel se kell, kicsit reálisabb lenne... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL