Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984932 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Videojátékok
« Válasz #4860 Dátum: 2013. április 22. - 21:30:52 »
Szvsz ha a kiadóknak már nem fogja megérni, hogy szinkront tegyenek a DVD-re, akkor már egyáltalán nem fognak kiadni DVD-ket. :\

Ez nem így van, mert vannak olyan kiadások amire felirattal rákerültünk, tehát csak be kell hozni az országba a kiadott filmet. Az sem véletlen, hogy a Warner filmjeit egy román cég adja / forgalmazza ki nálunk. Vannak olyan amerikai kiadású BD-k és DVD-k amin szinkronnal is rajta vagyunk. Tehát nem feltétlen a hazai kiadó teteti rá. A Vasember BD-n rajta voltunk felirattal, nem forgalmazták nálunk. A Fenegyerek DC-n rajta voltunk szinkron+ a bővített részeknél felirattal, nem forgalmazták nálunk. Pont azért mert mindenkinek a szinkron kell. Amíg lát benne valaki potenciált, addig lesz, aztán jönnek a feliratos, hangalámondásos DVD-k, vagy csak egyszerűen a külföldi kiadás nulla magyar vonatkozással. Ha visszaemlékszel, mikor bejött a DVD, akkor is csak ilyet lehetett kapni. Aztán jöttek a magyar feliratos DVD-k, és miután a mellékletes DVD-k leigénytelenítették a piacot, jöttek a dobozhangú, csonkolt, 4:3-as, életlen képű, ki tudja honnan szerzett változatok...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4861 Dátum: 2013. április 22. - 21:37:10 »
A filmes dvd az egyetlen dolog, amiert egy petakot sem adnek. Egyszer megnezem es delete...

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4862 Dátum: 2013. április 23. - 09:12:12 »
Nekem a mostani DVD-kel annyi a gondom, hogy nagyon kevés extrát tesznek rá és/vagy mellé. Főként a BD-et nyomják tele velük. Sajnos a házimozim csak DVDs. Ha BD-ét nézet, akkor a pc lejátszóját kötöm tv-re, és azért ott a hangzás nem olyan, amilyennek lennie kell.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4863 Dátum: 2013. április 23. - 16:43:43 »
A BD-n sem mindig ez a helyzet. Elég csak a Stone, vagy a Dolog előzményfilmjét megnézni egy extra sincs a BD-n.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4864 Dátum: 2013. április 24. - 09:31:26 »
Az irányítás meg… PC-re ugyanúgy rá lehet dugni egy kontrollert, Xbox-os esetén szó szerint. Vagyis ugyanúgy irányíthatod, mint a másikon, még azt se mondhatod, hogy az exkluzív rá. A konzol egyetlen erőssége így mindössze a konzolexkluzív címekben rejlik. PC-sek meg reménykednek olyankor egy jó emulátorban, mint a GameCube esetében (hogy a viszonylag legfrissebb és különösebb gond nélkül működőt mondjam).

Csak szerintem a kontroller elég sok pc-s játékkal nem kompatibilis. Még manapság is csak billentyűzetre, meg egérre csinálják a legtöbb játékot... vagy nem?
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4865 Dátum: 2013. április 24. - 11:22:31 »
Á, ami konzolra is megjelenik, ott egy az egyben átemelik azt a PC-s átiratba. Igazából a tipikusan egér+billentyűzetes zsánereket (stratégia, FPS, PC-re készült RPG) leszámítva egyre általánosabb, hogy a kontrollert is támogatják.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4866 Dátum: 2013. április 24. - 11:48:39 »
Így van, csak legfeljebb trükközni kell egy kicsit, mert a legújabb játékoknál előfordul, hogy csak xbox360-as kontrollert támogatnak. De van egy kontroller emulátor program, ami elhiteti a számítógéppel, hogy a PS2/PC kontollerek is X360-asok. :) Így játszottam kontrollerrel a Wolvie Originst is pl. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4867 Dátum: 2013. április 28. - 10:40:13 »
Új trailer a Beyond : Two Souls -bol.
És egy 35 perces gameplay szintén a játékból . :spoiler:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #4868 Dátum: 2013. április 29. - 08:14:50 »
Én már egy ideje nem nézek ebből semmit. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4869 Dátum: 2013. április 29. - 09:56:25 »
Oh... állítólag nem Kevin Conroy fogja megszólaltani ezúttal Batset...

http://www.comicbookmovie.com/fansites/SuperheroStation/news/?a=78413

Bízakodnék akkor egy Bruce Greenwoodban (Young Justice), hasonló a tónusa, de aztán eszembe jutott,hogy egy fiatalabb Bats lesz... lehet visszahívják Rino Romanot? :surp:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4870 Dátum: 2013. április 30. - 19:49:48 »
Ez már volt?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4871 Dátum: 2013. április 30. - 21:02:13 »
Nekem nem tetszik, hogy mostanában beszélnek a Lego figurák. A régebbi játékokban marha ötletesen át tudták kötni ezeket úgy, hogy csak hümmögtek, és ebből tök sok baromi humoros helyzet fakadt.

Mero

• Thanos
« Válasz #4872 Dátum: 2013. május 01. - 08:33:45 »
 :box: :violent: :tujau: :fatestapolo:

Nuff Said.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #4873 Dátum: 2013. május 01. - 10:32:32 »
Hangulatos és humoros. Viszont furcsa még mindig a karakterek mozgása, olyan tipikus GTA-s. Nem tudom máshogy szavakba önteni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4874 Dátum: 2013. május 02. - 14:04:36 »
De a grafika már írtó pöpec... nem az a kocka alakú karakterek vannak benne, mint eddig.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
« Válasz #4875 Dátum: 2013. május 10. - 21:43:45 »
Watch Dogs PS4 gameplay.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4876 Dátum: 2013. május 11. - 18:44:39 »
http://www.gamesradar.com/top-100-villains-video-games/

79-es nagyon ott van.  ;D
68-assal is totál egyetértek.
A 16-os meg csak azért nem jó, mert nincs előrébb.
A 13-as simán jó. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4877 Dátum: 2013. május 11. - 19:15:51 »
Sose fogom megérteni, hogy GlaDOS-ban mi olyan fene ijesztő vagy nagyszerű, szerintem egy lebutított és felvizezett SHODAN.
Amúgy a listáról én csak egyvalamit hiányoltam, Guilty Sparkot az első Halóból.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4878 Dátum: 2013. május 14. - 20:31:30 »
Suda51-nek ismét elgurult a gyógyszere.

Erről az emberről és a játékairól egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit is gondoljak. A Shadows Of The Damned-et egy remekműnek tartom, beteg, kegyetlenül szórakoztató humor, fallikus szimbólumok és szex töménytelen mennyiségben, de mellé Silent Hillekre jellemzően összetett történet, és háttér, ráadásul Akira Yamaoka zenéivel. Ellenben a No More Heroes, és a Lollipop Chainsaw nem fogott meg túlzottan.
Ez is még elég furának tűnik...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4879 Dátum: 2013. május 16. - 17:40:25 »
Na végigvittem a Lollipop Chainsaw-t.  ;D Tök vicces játék volt, szerencsére nem az egész állt abból, amire mindenki gondol, hogy láncfűrésszel hentelés, hanem egész kreatív zombigyilkolászda volt (gépfegyvertől levágott fej kilövésen át kombájnig  ;D). A szövegek nagyon viccesek benne, a képek csodaszépek, plusz van egy rész, ahol vagy 4 olyan pálya van, ami - bevallottan - commodor 64 játék típusú.  :D
A játékmenet nem túl nehéz, de minden pálya végén a boss fight-ok azért izzasztóak.
Már elkezdtem másodszorra.