Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984958 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SwitcX

• Vendég
Re:Videojátékok
« Válasz #4900 Dátum: 2013. május 22. - 07:56:07 »
Milyen típus pontosan? Még nem hallottam róla ezek szerint.  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4901 Dátum: 2013. május 22. - 08:07:29 »
http://www.origo.hu/techbazis/20130521-latni-es-hallani-fog-az-xbox.html Itt a cikk is hozzá. :) Mondjuk én PS (illetve most PC) párti vagyok, úgyhogy engem nem igazán érint. :)
Amúgy ez a retro design szerintem nem szép.
A cikkben azt fogalmazták meg, ami nekem is eszembe jutott. Ez lényegében olyan, mintha összeraktak volna egy PC-t, csak ha PC-t akarok, veszek PC-t. Még Windows is került rá.
Eddig egyik új generációs konzel se nyűgözött le túlzottan, de ez nagyon elkapkodottnak tűnik...

BuB

• Pókfej
« Válasz #4902 Dátum: 2013. május 22. - 09:48:42 »
Hm, kérdés: resident Evil 5-ben, lehet két kontrollerrel végig vinni a hard részt? (vagyis valszeg jobbára egyedül végig vinném, csak van egy-két kaki rész amit lehet jobb lenne haverral, ha megoldható lenne, lehet úgy csinálnám meg... :headscratch: )
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #4903 Dátum: 2013. május 22. - 09:52:32 »
Resi 5-ben az egész játékot lehet két kontrollerrel játszani. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #4904 Dátum: 2013. május 22. - 09:57:03 »
Cool, akkor lehet neki ugrok ennek  :D
Köszi.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4905 Dátum: 2013. május 22. - 11:24:32 »
Ha eljutsz a very hardig, szólj, mert abba én is beszállnék 2 pályán is.  :D
Most kezdtem a Resi 6-ot, bírom a nehézségi fokokat: amateur, normal, professional, veteran, no hope.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4906 Dátum: 2013. május 22. - 11:27:30 »
És hogy tetszik? Demojával játszottam, de nem igazán fogott meg.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4907 Dátum: 2013. május 22. - 11:34:58 »
Ha eljutsz a very hardig, szólj, mert abba én is beszállnék 2 pályán is.  :D
Most kezdtem a Resi 6-ot, bírom a nehézségi fokokat: amateur, normal, professional, veteran, no hope.  ;D
Hát netre nem akartam felcsatlakopzni, mer akkor leszdi a dlc cuccokat és nem lesz 100% a trófea lista ;D
De ha haver nem vállalja be, akkor megbeszéljük ezt. Nekem is jobbára sztem a bossokkal lesz gondom....

Hu, és ez a no Hope trófeához is van kötve? :o :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4908 Dátum: 2013. május 22. - 11:52:30 »
És hogy tetszik? Demojával játszottam, de nem igazán fogott meg.
Eddig a Leon küldetés elsőt csináltam meg, az nem volt rossz. Marha bonyolult az eszközkezelése, néha nem tudtam, hogy kell életerőt használni, de gondolom, csak megszokás kérdése. Eddig még bizakodó vagyok. Elképesztően nagy játékot csináltak belőle, mert 2 órás az első pályám, és van 5. Ez még csak Leon és 4 különböző karakterrel lehet menni - mindnek 5 pályája van.
A netes csatlakozásnál is már választható, hogy milyen társat keresel: aki csak végig akar rohanni, aki gyűjt, aki boss harcokat akar, stb.
Hát netre nem akartam felcsatlakopzni, mer akkor leszdi a dlc cuccokat és nem lesz 100% a trófea lista ;D
Tényleg? Van ilyen?
Idézet
De ha haver nem vállalja be, akkor megbeszéljük ezt. Nekem is jobbára sztem a bossokkal lesz gondom....
Hardon még nem gáz, azon még simán megcsináltam egyedül - oké, a trollt csak nagyjából 50-ik próbálkozásra.  :D Very hardon viszont esélytelen az egyedül.
Idézet
Hu, és ez a no Hope trófeához is van kötve? :o :D
Azt nem tudom, még nemigen szereztem sok trófeát, és milliónyi van. Viszont az nem játszató egyedül - vajon miért - csak társsal - és azon belül is csak olyan társsal, aki a very hardot már megcsinálta (te is csak akkor választhatod).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4909 Dátum: 2013. május 22. - 11:55:20 »
Muszáj külön írnom:
Mondtam, hogy végigjátszottam a Lollipop Chainsaw játékot. Azóta már háromszor is. Baromi jó hangulatú és vicces játék. Most láttam ezt:

Egy rakás lapáttal rátesz az egészre, hogy a főszereplő hangja nem más, mint Bubbles-é a PPG-ből!  ;D ;D ;D Imádom a hangját!  :D  :ppg: Plusz, a barátja hangja Lex Luthor a Smallvilleből, az egyik bossé pedig a bunkó tesó a Walking Deadből!  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4910 Dátum: 2013. május 22. - 12:18:09 »
Tara Strong, he ő Harley Queen hangja is a Batsekeben :D jó bőr ;D Bár kivi lennék Jessica Nigrivel milyen lenne, ő kiköpött olyan mint a főszereplő csaj. ;D

Hardon még nem gáz, azon még simán megcsináltam egyedül - oké, a trollt csak nagyjából 50-ik próbálkozásra.  :D Very hardon viszont esélytelen az egyedül.
He, hát very hardon meg se próbálnám, elég nekem a hard, ott a is a troll, meg az első Vesker ami kibaszott gáz... :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4911 Dátum: 2013. május 22. - 12:30:40 »
Ez a nő a legnagyobb szuperhős a világon!  :D :spidey: Számoltuk valaha, hogy vannak színészek, akik 3 különböző képregényfilmben is szerepeltek már, Tara Strong 20-nál (!) is több képregényfigurához adta már a hangját rajzfilmekben és játékokban egyaránt. :)

X-Men: Kolosszus húga, Paige Guthrie, Marrow, Skarlát Boszi
Batman: Batgirl, Harley Queen, egyebek
Pókember: Mary Jane, Christina, Dr. Octopus 2099, Serena Patel
Tini Titánok, Igazság ligája, Superman rajzfilm, Dr. Strange, Wonder Woman, Vadásznő, Sif
Marvel Superhero Squad: Láthatatlan Lány
Zöld Lámpás
Plusz: Shop Stop sorozat, Star Wars, Jackie Chan adventures, Metal Gear Solid.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4912 Dátum: 2013. május 22. - 13:14:43 »
Nagyon aktív a csaj.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4913 Dátum: 2013. május 22. - 14:12:06 »
He, hát very hardon meg se próbálnám, elég nekem a hard, ott a is a troll, meg az első Vesker ami kibaszott gáz... :roll:
Wesker hardon még nem annyira vészes, én minden alkalommal úgy játszom, vagyis már vagy 30-szor megcsináltam hardon. A trollt viszont hardon kihagyom.  :)
Nemrég sikerült végre Weskert VH-on is megcsinálni - 1 óra alatt - (a 7 percet), viszont Jillel nem boldogultam további 1 órán át, és akkor be kellett fejeznem a játékot.  :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4914 Dátum: 2013. május 22. - 15:11:04 »
Vesker nem is lenne nehéz, hanem a hülye AI társad miatt döglesz meg sokszor... én legalábis aiatt haltam meg min 40-szer... :roll: (és ezt most újra akarom, el se merem hinni... :-\ ) ahelyett, hogy futott volna elfele, neki állt harcolni vele... :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4915 Dátum: 2013. május 22. - 15:23:08 »
Igen, ez az egyedüli baj vele, tényleg, azért van rá nagyobb esély társsal. A teljes 7 perc úgy telik el, hogy nyomom a kockát, amivel visszahívom, mert 2 mp-enként el akar szaladni valahová.  phead
VH-on még jobb: ott 1 mp idő van arra, hogy segítsen, ha végzetes sebet kapsz, ami alatt általában nem segít. Néha csak áll ott, és néz, majd amikor összeesek, sikít, hogy "Chriiiiis!" - na ez a legalja.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4916 Dátum: 2013. május 22. - 15:58:46 »
Jaja ;D ;D
De ez az 1 mp sztem hardon is megvolt... legalábbis ott se ért oda soha...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4917 Dátum: 2013. május 22. - 17:02:27 »
Nem, hardon valami 5-10 mp. Nem lehet, hogy már VH-on tolod? :) Melyik? Professional, vagy Veteran?

BuB

• Pókfej
« Válasz #4918 Dátum: 2013. május 22. - 18:35:06 »
Amelyik trófeához volt kötve ;D sztem sima hard, az a veteran.
De veskernél soha nem ért oda... vagy csak rohadt ritkán... bár többször haltunk meg miatta, mint miattam... :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4919 Dátum: 2013. május 22. - 19:16:23 »
Veteránon 15 mp a haldokló idő. Persze Shevának néha az is kevés. :)