Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1001645 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Videojátékok
« Válasz #4960 Dátum: 2013. június 04. - 21:40:38 »
én kipróbáltam ezt a marvel heroes online-t. egész jó kis agyatlan klikkelgetős online játék. Karaktertpolós, farmolós. Jó átvezetőkkel, meg valami normálisan kitalált történettel.
This is a joke. A real practical Joke.

Raisu

• Traveller
« Válasz #4961 Dátum: 2013. június 04. - 23:19:31 »
Ha a ember túl tudja tenni magát azon, hogy már az x. Fenegyerek/Skarlát boszorkány/Lény/stb. jön vele szembe, akkor tényleg el lehet szórakozni vele. Mint ahogy korábban is írtam, Diablo, Marvel skin packkel. :D Az mondjuk vicces, amikor Fenegyereknek azt mesélik, hogy Fenegyerek épp kiütötte Rinót. Eljátszogatok még vele egy darabig, de azt hiszem, hogy hosszútávon maradok a DCUO-nál. Btw, ki kit választott kezdő hősnek?

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4962 Dátum: 2013. június 05. - 00:17:38 »
Én épp most telepítem ezt az online valamit(elég lassan)...Pókemberrel lehet nyomulni?  :brow:
Tejet kérek! Csokisat!

Raisu

• Traveller
« Válasz #4963 Dátum: 2013. június 05. - 00:35:42 »
Az elején még nem, de később megszerezhető. Alapból Fenegyerek, Vihar, Wanda, Sólyomszem és a Lény választható.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4964 Dátum: 2013. június 05. - 00:40:32 »
Az elején még nem, de később megszerezhető. Alapból Fenegyerek, Vihar, Wanda, Sólyomszem és a Lény választható.
Az kár, ezek közül egyiket se szeretem valami nagyon.  Gondolom Pók azért nem választható az elején, mert félnek, hogy a legtöbben vele tolnák. :hehe:
Tejet kérek! Csokisat!

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4965 Dátum: 2013. június 05. - 08:42:07 »
én skarlát boszit választottam, és vihart kaptam meg másodiknak. Nemtudom ez mennyire véletlenszerű, hogy melyik hősöket fogod megkapni még plusszba, de úgy látom olyan pontot nem osztogat a játék, amiből magamtól ki tudnék nyitni egy újabbat. Hacsak nem fizetek érte, az meg valószínűtlen jelenleg. Ebből kifolyólag lehet hogy nem sok hősöm lesz. Pókember az egyik legdrágább kinyitható hős eddig. Meg azt néztem még, hogy az eredetileg beharangozott játszható karakterek közül néhányat kihagytak. Nova, Emma Frost, Squirrel Girl (pedig őt kipróbáltam volna :) ), Luke Cage, Human Torch.
Ellenfélként meg eddig Living laserrel, Green goblinnal, Electroval meg Shockerrel találkoztam, de gondolom ez ugyanaz mindenkinek. A történet lineáris.
---
Közbe megtaláltam miért nem játszhatóak. human torch és a többi négy meg valami ultimate pack-al választható csak.
http://marvel.com/news/story/19912/gazillion_unmasks_founders_program_for_marvel_heroes
itt van néhány kosztüm, alter kinézet, de messze nem a teljes:
https://marvelheroes.com/model-sheets
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 05. - 10:15:56 írta grey gargoyle »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4966 Dátum: 2013. június 05. - 10:28:41 »
Kövezzetek meg, de én már rég megvettem Pókembert és még egy csomó más ajándékot kaptam hozzá: 2000 G, FF Pókember ruha, Küklopsz + 2 ruha, Jean Grey + 2 ruha. Nekem eddig nagyon bejön a játék. Minden karakter képregényes ruhában van, a szinkron is tök jó, a szövegek is karakterhűek, szerintem nagyon hangulatos a játék. Én Daredevilt választottam és Stormot kaptam meg én is. Elvileg ha lenyomod Fátumot a sztori mód végén akkor kapsz még valakit. Fáklya meg a többi kimaradt hős később lesz belerakva a játékba.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4967 Dátum: 2013. június 05. - 10:37:05 »
Scarlet-hez én is kaptam már egy ruhát. Alig várom már a hétvégét. Hacsak nem lesz randim vagy találkám egy hölgyeménnyel át fogom játszani a két és fél napot, péntek délutántól vasárnap késő estig.  8)

Raisu

• Traveller
« Válasz #4968 Dátum: 2013. június 05. - 10:39:28 »
Ez érdekes, én is Fenegyereket választottam, de én Sólyomszemet kaptam meg másodiknak. Akkor ez biztos véletlenszerű. Amúgy nem tudom, ez a 8 fejezet elég kevésnek tűnik, de gondolom biztos bővítik majd. De elvileg harc közben előfordulhat (nagyon ritkán), hogy az ellenségek dobnak olyan tárgyakat, amelyekkel meg lehet nyitni új hősöket.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4969 Dátum: 2013. június 05. - 10:41:58 »
Ha végigvitted, akkor utána lehet nyomni a pvp részt, amibe biztos megint más dolgokat lehet kapni.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4970 Dátum: 2013. június 05. - 10:53:40 »
A sztori nagyjából a 30. szintig megy utána lehet instázni meg hasonlók, végülis ez egy MMO.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4971 Dátum: 2013. június 05. - 11:16:00 »
Az új rész nekem határozottan jobban tetszik, demo alapján, mint a 6. Igazából a 6 nekem egy nagyon primitív akciójátéknak tűnt zombikkal.
Most vagyok a Chris utolsó részén, a vége felé annyira már nem rossz.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4972 Dátum: 2013. június 06. - 08:30:10 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4973 Dátum: 2013. június 06. - 09:06:22 »
Hu, milyen rohadt sok ruhi választásra is van lehetőség, főleg Rozsónál :D (bár, egy pindurit mintha eltúlozták volna a karmait... :-\ )
Na és asszem eme képek láttán Ben hány egy-két cigánykereket.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4974 Dátum: 2013. június 06. - 09:33:13 »
Vasembernek van a legtöbb, neki már fölöslegesen sok. vagy 20 páncélját kidolgozták.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4975 Dátum: 2013. június 06. - 16:08:53 »

:oh:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4976 Dátum: 2013. június 06. - 19:52:24 »
Tegnap fejeztem be a Batman: Arkham Asylum játékot. Hát ez valami eszméletlen jó volt! :o 8) Simán benn van a kedvenceim között. :D A sztori tök jó, a karakterek is, Joker meg valami iszonyat király. :lol: Egyszerre brutális és nagyon vicces. :lol: Mark Hamill szinkronja zseniális. :D Egyedül az nem tetszik, hogy a képregényes piszkafa ábrázolást választották Jokernek, de ez legyen a legkisebb gond. A többi szuperbűnöző tök jó lett, Poison Ivy nagyon szexi, szinte sajnáltam, hogy le kell győzni. ;D A Madárijesztős részek is állat jók lettek. 8) Hangulatos az egész játék, a Batman feeling is nagyon ott van, úgyhogy csillagos ötös. :D
Amúgy az egyik kedvenc poénom pont Batmannel volt, amikor beszélt Orákulummal, és mondta, hogy van egy denevérbarlang a sziget alatt is, amit évekkel korábban épített. Orákulum visszakérdez, hogy hogyan tudta titokban tartani, erre Batman: "Remember? It's me." :lol: ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4977 Dátum: 2013. június 06. - 20:10:42 »
Ha végigtolod a folytatását, rájössz, hogy az még jobb. Az Asylum azután nagyon sínre kényszerítettnek fog tűnni. Sajna a marha jó kis trófeagyűjtős interaktív térképet azóta lelőtték, vagyis csak sima képes-szöveges segítségek vannak, így a Cityben Rébusz feladványai eléggé lassan haladhatnak, de a nem kicsit elszállt darabszámukat leszámítva nincs olyan pontja, amiben ne verné magasan az Asylumot.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4978 Dátum: 2013. június 06. - 20:19:02 »
Az interaktív térkép alatt mit értesz? Szerintem ugyanolyan volt a rendszer, mint az elsőben. És a trophyk mennyisége sem volt problémás, főleg mivel változatosak voltak.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4979 Dátum: 2013. június 06. - 20:22:14 »
Neten interaktív. Bepipálhattad, melyik trófeák vannak meg, és a térképen kattintva volt egy rövid leírás arról, egyáltalán hol a rákban van és hogyan lehet odajutni. De azóta nem elérhető az az oldal, ami szomorú. Több mint két és félszáz kis vacakot levadászni csak úgy egy picit lassú, időpazarló, és igazából egy idő után eléggé unalmas valami. A San Andreasnál is azt hittem, lehidalok, amikor kiderült, hogy 250 ilyen vacakot kell már benne felkajtatni. Szerintem összesen egyszer gyalogoltam ott végig, aztán traineres teleporttal letudtam az összeset a későbbi végigjátszások során.