Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984917 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #4980 Dátum: 2013. június 06. - 20:25:58 »
De tg, a videójátékban megjelölésre kerül a térképen a trófeák helye, az elsőben is, és a másodikban is. Miért kéne ettől nagyobb segítség?
Ez a játék fenn tudta tartani addig az érdeklődésemet, hogy mind a 250 sz@rt felvegyem, a San Andreas nem.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 06. - 20:33:04 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4981 Dátum: 2013. június 06. - 21:03:12 »
Nem kerül megjelölésre, csak ha megtalálod és bejelölöd egyesével magad, vagy ha úgy kétharmadnál lehetőséged nyílik kiverni hármasával Riddler embereiből. Csak utóbbinak nincs sok értelme, mert a trófeák inkább arra vannak, hogy még a sztori előtt felkapard magad minél magasabb szintre, mielőtt jönnek a valóban szívatós ellenfelek (úgy kb. az öntödétől kezdve). Amiről én beszélek, az egy guide, csak nem pár képet és szöveget tolt eléd, hanem egy marha jó interaktív checklistet, ami segített, hogy hova kell visszamenni a későbbi trófeákért.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4982 Dátum: 2013. június 11. - 10:57:13 »
Hoppá, ahogy gondoltam, E3-ra kijött egy ingames videó is Batmanből, sőt ps3-ra Dlc-k is kiderültek... egyik nagyobb röhej, mint a másik...
de főleg az Adam Westes... lesz olyan, ember, aki azzal akar majd játszani?  ;D

Basszus, nem hiszem el, most lett vége a télnek, de megint azt várom... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4983 Dátum: 2013. június 11. - 11:08:45 »
Basszus, nem hiszem el, most lett vége a télnek, de megint azt várom... :roll:

Ahogy mondod...

Nálam még ez is hozzájön, hogy várjam az őszt:

http://gamepod.hu/hir/assassin_s_creed_iv_black_flag_e3_trailer.html
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 11. - 11:10:16 írta slider78 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #4984 Dátum: 2013. június 11. - 11:23:47 »
Egen, amásik meg a Black Flag... :roll: eh, 2 éve együtt jelent meg az Arkham meg az Unch, most meg az Assassinnel fog kijönni, megint nem tom, hogy melyikkel kellene hamarabb játszani...  :hehe: bár valszeg Bats lesz a nyerő ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4985 Dátum: 2013. június 11. - 13:33:39 »
Végeztem a Chris küldetéssel. A végső harc durva volt, mert elfogyott a lőszerem, és késsel kellett a főbosst nyiszálnom (ez különben így volt a RE5-nél is elsőre), de csak kinyírtam a végén. :) Még ha tartott is vagy 20 percig. Összességében a Chris-rész közepesen gyenge volt, viszont a története meg nagyon jó. Mindig is Leon volt a kedvenc karakterem a RE4 után, úgyhogy tudtam, a Leon küldetés után nem lesz érdekes a Chris, de a karaktert jobban megkedveltem, mint eddig bármikor. Kár, hogy sok hülye lövöldözés volt vele az úton.
Nekiálltam a Jake küldetésnek. Meglepetés volt, hogy a 2. részből (vagy az elsőből?) megismert kislány, Cherry Birkin felnőtt, és vele is lehet játszani. Az első pálya gyakorlatilag hasonló volt, mint Chris legrosszabb pályája (ugyanott, ugyanazt kellett csinálni szinte), de a második pálya kivágta a biztosítékot nálam. Olyan hóviharban kellett 3 tárgyat megtalálni (majd egy negyediket), ahol minden 3. mp-ben nem láttál semmit a hótól, vagyis követni az utat még GPS-szel is rossz volt. Annyit jojózott a szemem, mire végeztem ezzel a résszel, hogy már többször letettem közben. Utána egy kis bujkálós rész volt, ami megint nem kedvencem, most a 3. pálya elején vagyok, egy laborban, ez viszont tök jó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4986 Dátum: 2013. június 11. - 16:28:15 »
Meglepetés volt, hogy a 2. részből (vagy az elsőből?) megismert kislány, Cherry Birkin felnőtt, és vele is lehet játszani.
Második. A G-vírust kifejlesztő tudós lánya. És ja, másfél évtized hajlamos ezt tenni a gyerekekkel. :)
Pont az ilyenek miatt szerintem lassan nem kerüljük el, hogy a Capcom rebootolja a szériát, hacsak nem vállalják be, hogy egyes figurákat nyugdíjba küldenek (mondjuk Leon még egy ideig húzhatja, harmincas éveiben jár most valahol, de Chris mintha már elérte volna a negyvenet). Vagy jön kismillió "elfeledett epizód", mint egy időben Tomb Raideren, mielőtt megadták magukat a sorsuknak.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4987 Dátum: 2013. június 11. - 16:40:39 »
http://index.hu/tech/szemlemorzsa/2013/06/11/a_sony_gyomrosa_a_microsoftnak/ Úgy tűnik, az első menetet a Sony nyerte. ;D Amúgy a cikkben a PS4 dizájnját is fikázzák, de nem értem miért, szerintem jóval szebb és kreatívabb, mint az Xbox One "videómagnó" kinézete. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4988 Dátum: 2013. június 11. - 17:22:26 »
Tg. úgy érzem, nem igazán vagy képben a Resi játékokat illetően. Az elfeledett epizódok, vagy kiegészítők gyártása már több mint 10 éve tart.
Survivor 1-2, Zero, dead aim, outbreak 1-2, umbrella chronicles, Dark Side chronicles, Revelations, operation Racoon City.
A Tomb raiderben sokkal kevesebb töltsük ki az időt epizód készült, egész pontosan egyetlen egy, a Tomb Raider Chronicles.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 11. - 17:27:54 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4989 Dátum: 2013. június 11. - 17:38:31 »
De, Resiben tisztában vagyok… még játszottam is egy kölcsönzőben kicsit az első vagy második railshooterrel, ki is voltam akadva, hogy miféle RE az, ahol végtelen pisztolytöltény van huszonvalahanyas tár mellett. Ám attól még alapvetően igyekeznek előrefelé haladni a sztorival, ami idővel gondot okoz majd nekik. Ennél nem magyarázhatják be azt, amit a Street Fighternél, hogy abban nem telik az idő és kuss.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4990 Dátum: 2013. június 11. - 17:43:07 »
Hát már bocs, de ha tisztában vagy vele, miért írsz ilyeneket? Időben előrefelé haladás???
A részek közel harmada (ami a több mint 20-ból nem egy kis szám) valamelyik korábbi rész elé közé, párhuzamosan vele stb. lett beékelve.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4991 Dátum: 2013. június 11. - 18:05:25 »
De a kiadási sort nézd inkább: alapvetően úgy mennek, hogy amíg készül a fősorozat következő eleme, addig vagy belsőleg vagy valami kis stúdiónak kiosztva nyomnak egy rakás B- és C-címet, hogy életben tartsák a franchise-t. A Capcom vegyíti rajta azt, amit az SF-fel és a Mega Mannel csinálnak/tak. Azonban végig látszik, hogy a főággal előrefelé akarnak menni, nem arról van szó, hogy az RE n-edik része korábban játszódik, mint az RE n-1. Nincsenek prequelek, csak tie-inek. Nem olyan, mint teszem azt, a Zelda (ami vicces módon egy kivételével CSAK prequelekből áll), a Ninja Gaiden, Metroid vagy a Castlevania (aminek ember legyen a talpán, aki időrendbe rakja, ahogy mászkálnak az időben össze-vissza).
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 11. - 18:07:22 írta talgaby »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4992 Dátum: 2013. június 11. - 19:32:30 »
Zsír! Bár valamiért nem tudom belinkelni. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=8zdk8OSgbd4
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 11. - 19:35:09 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4993 Dátum: 2013. június 11. - 20:07:01 »
Jópofának tűnik.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4994 Dátum: 2013. június 12. - 09:48:19 »
Az életbe, de soká lesz október... :(

http://www.comicbookmovie.com/fansites/DGTZ/news/?a=81342

Ez már gameplay, szinte olyan lesz mint a többi, de nem is lehetne más, mer elvben a Rocksteady mindent oda adott nekik, csak egy új sztorit kellett rigyenteni, szal a gamet csak nem baszták el...
És most nézem, újabb ellenfél "lepleződött" le, Anarchia is benne lesz, sőt, ahogy nézem, most ő váltja fel Rébuszt? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4995 Dátum: 2013. június 12. - 10:27:59 »
Második. A G-vírust kifejlesztő tudós lánya. És ja, másfél évtized hajlamos ezt tenni a gyerekekkel. :)
Oké, de mintha a többiek nem öregedtek volna ennyit. :)
Idézet
Pont az ilyenek miatt szerintem lassan nem kerüljük el, hogy a Capcom rebootolja a szériát
Az egyesnek már van felturbózott változata - igaz, csak GC-n - és állítólag készülnek a kettessel is valami hasonlóra.
Idézet
de Chris mintha már elérte volna a negyvenet
A RE6-ban 39 éves.

Úgy tűnik, az első menetet a Sony nyerte. ;D
Az óriási volt benne, amikor a bemutatón az X-Box One egyik játékánál elment a hang, a közönség pedig bekiabálta a képeken látható hangokat helyette.  ;D

Ez nagyon tetszett még az írásban.  ;D ;D
Idézet
A rendezvény végén jön az, ami egy bokszmeccsen úgy nézne ki, hogy egyik játékos megsorozza a másikat, majd KO-val kiüti. Tretton alig leplezett kárörömmel bejelenti, hogy a PS4 használatához NEM kell majd netkapcsolat, a használt játékok továbbadásába pedig a cég NEM szól majd bele. Ezt nagyobb őrjöngés fogadja, mint bármelyik bemutatott játékot. Kiderül még pár részlet az új konzolról ---
Aztán a show végén Tretton megadja a kegyelemdöfést. 399, 399 és 329 az ár dollárban, euróban és fontban, vagyis a PS4 egy százassal olcsóbb lesz, mint riválisa. Nálunk a százast euróban kell érteni, vagyis harmincezer forint a difi. Tretton vigyorog, a közönség tapsol, van, aki állva.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 12. - 10:42:39 írta kaine »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4996 Dátum: 2013. június 12. - 11:38:08 »
Hát igen, érdekes, hogy a Microsoft gépét pont azokkal a dolgokkal szívatták be, amivel anno ők kezdeti lépéselőnybe kerültek a PS3-al szemben. Kicsit túl elbízták magukat.  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4997 Dátum: 2013. június 12. - 11:42:48 »
Idézet
A rendezvény végén jön az, ami egy bokszmeccsen úgy nézne ki, hogy egyik játékos megsorozza a másikat, majd KO-val kiüti. Tretton alig leplezett kárörömmel bejelenti, hogy a PS4 használatához NEM kell majd netkapcsolat, a használt játékok továbbadásába pedig a cég NEM szól majd bele. Ezt nagyobb őrjöngés fogadja, mint bármelyik bemutatott játékot. Kiderül még pár részlet az új konzolról ---
Aztán a show végén Tretton megadja a kegyelemdöfést. 399, 399 és 329 az ár dollárban, euróban és fontban, vagyis a PS4 egy százassal olcsóbb lesz, mint riválisa. Nálunk a százast euróban kell érteni, vagyis harmincezer forint a difi. Tretton vigyorog, a közönség tapsol, van, aki állva.

;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4998 Dátum: 2013. június 12. - 16:54:52 »
Oké, de mintha a többiek nem öregedtek volna ennyit. :)
De, azért látszik, főleg Leonon, ő eléggé megvénült az RE2 óta… meg mondjuk Chris is. Claire-en is látszik, hogy már nem az a 21 éves kiscsaj, aki Racoonban kereste a bátyját. Egyedül Jill a kakukktojás, nála gondolom a vírussal magyarázták a lassabb öregedést, mint Weskernél.
Hát igen, érdekes, hogy a Microsoft gépét pont azokkal a dolgokkal szívatták be, amivel anno ők kezdeti lépéselőnybe kerültek a PS3-al szemben. Kicsit túl elbízták magukat.  ;D
Heh… ja, ez nagy buktának ígérkezik az USA-ban is. A Nintendóra meg csomóan kiakadtak, hogy a Bayonetta 2 csak Wii U-n lesz. Lehet, ezzel tényleg bezsebelnek maguknak végre pár százezer eladott gépet.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 12. - 16:56:30 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4999 Dátum: 2013. június 13. - 08:19:15 »
Hát felőlem a Bayonetta arra jelenik meg, amire akarják, nagyon nem fogott meg az a játék.