Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984934 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Videojátékok
« Válasz #5100 Dátum: 2013. augusztus 15. - 17:10:50 »
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 15. - 18:21:53 írta Szilánkmentes »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5101 Dátum: 2013. augusztus 15. - 17:12:00 »
Majd lesz 75%-ban megint, mint nyáron. Amúgy tényleg a Batman koppintása, de az irányítás PC-n sokkal ügyetlenebb. Eléggé kell hozzá egy PS2 vagy Xbox360 kontroller.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5102 Dátum: 2013. augusztus 15. - 17:48:06 »
Az ASM játék jó? Csak szemezgettem vele de még nem próbáltam. A videók alapján tetszetős, de a Web of Shadows meg az utána lévő nem jött be egyáltalán (igazából a címére se emlékszem..).
Shattered Dimensions. Az nagyon jól indul, kár, hogy nem tudok vele továbbjutni. :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5103 Dátum: 2013. augusztus 15. - 19:04:32 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5104 Dátum: 2013. augusztus 15. - 19:10:07 »
Kíváncsi vagyok, hogy milyen nagyon elmés megoldással álltak amúgy elő arra, hogy megakadályozzák a sok hülyegyerek randalírozását. Mert akármilyen jó dolog tombolni kicsit GTA-kban, ha éppen csinálnál is valami értelmeset, miközben húsz vadmarha roncsderbit játszik veled brahiból, az elég hamar hazavághatja az élményt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5105 Dátum: 2013. augusztus 15. - 19:28:34 »
Nekem tetszett az ASM, minőségi game. Igazából csak a harcrendszert vették át a Batman játékokból, de ez szerintem jót tett neki. Én elégedett voltam vele.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5106 Dátum: 2013. augusztus 15. - 21:02:47 »
Nekem tetszett az ASM, minőségi game. Igazából csak a harcrendszert vették át a Batman játékokból, de ez szerintem jót tett neki. Én elégedett voltam vele.

Én olyan egy hónapig nagyon vágytam rá, halomra néztem a gameplay videókat, aztán egyszer csak egy teszt hsz-einél egyik srác azt írta, hogy az AC koppintása.

Akkor azt se tudtam az Arkham City-t eszik e vagy isszák.
Mivel csak egyikre volt pénzem Póki rajongóként nagyot kockáztattam amikor az AC-t vettem meg.
Belekezdtem...és nem tudtam letenni fenomenálisan jó volt ;)
Akkor szerettem meg Batmant úgy igazából.

SZerintem jól döntöttem, de Tom sztem teljes kopi...még a lopakodásos részt is lelopták ;D ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5107 Dátum: 2013. augusztus 15. - 21:12:33 »
Ez a wow egyre szánalmasabb lesz...

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5108 Dátum: 2013. augusztus 15. - 21:14:55 »
Official Call of Duty: Ghosts Collector's Edition Trailer - "Breach"
Jól fog mutatni a többi CoD cuccom mellett.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5109 Dátum: 2013. augusztus 15. - 21:18:33 »
Ez a wow egyre szánalmasabb lesz...

Nekem totál bejön ez a trailer. Rohadtul jól megcsinálták.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5110 Dátum: 2013. augusztus 15. - 21:23:18 »
A megcsinálással sosincs baj. Az mindig magason veri a játékok introit. sőt a cinematic trailerek a blizzardnál, számomra a legjobbak.
nemhiába könyörögnek annyian, hogy csináljanak már egy ilyen jellegű filmet (nem ők élőszereplőset fognak).
A wow-al csak az a bajom, hogy már mindent csak a pénz miatt csinálnak. tönkre tették az egész warcraft3-mas világot.
ahelyett, hogy húznák még a bőrt ezzel a sorozattal, elkezdhetnék a Warcraft 4 et pl.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5111 Dátum: 2013. augusztus 15. - 21:30:35 »
Amíg hozza a pénzt, nem is fognak továbbállni. És hiába vesztett jócskán előfizetőket, még mindig a legsikeresebb MMORPG a piacon. A történetről meg a behozott újdonságokról nem tudok vitázni, mert az ízlés és kedv kérdése. Vannak gusztustalan dolgok (fizetős xp meg fizetős transmogok), inkább ettől vagyok picit megijedve, de míg megvan az a társaság, akivel kellemes játszani és időt tölteni, addig még szívesen látogatok Azeroth színes világára.  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5112 Dátum: 2013. augusztus 15. - 21:58:31 »
A wow-al csak az a bajom, hogy már mindent csak a pénz miatt csinálnak. tönkre tették az egész warcraft3-mas világot.
Nem akarom összetörni a lelkivilágod, de már '95 óta mindent csak a pénzért csinálnak. Nem lepne meg, ha a játékaik mögött több addiktológiai kutatás állna, mint konkrét játéktervezés.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5113 Dátum: 2013. augusztus 15. - 22:04:26 »
Szerintem most már leveheted az alufólia sapeszt, akár.  :lol:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5114 Dátum: 2013. augusztus 15. - 22:23:10 »
nem játszottam soha a wow-al. csak sajnálom, hogy ebbe a bugyuta irányba mennek, hogy nyomd a W gombot és klikkengess, és nem a stratégiai irányt viszik tovább.
Bár most a SC2 miatt egy szavam nem lehet.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5115 Dátum: 2013. augusztus 15. - 22:38:29 »
Te komolyan hol voltál eddig? A Diablo, az egyik legsikeresebb címük a kezdetektől fogva arról szólt, hogy klikkelgess sokat. Ez a videó a harmadik részről elég jól összefoglalja. A StarCraftnál meg a profi játékosoknál nem lényeges, hogy van-e esze, csak az, hogy mennyit tud kattintani másodpercenként. Aki többet kattint, az valószínűleg nyer. És ezek 18 és 15 éves játékok. A Blizzard már akkor bőven csak erről szólt. Kegyetlen jó körítés (zseniális videókat és sztorikat készítenek), faék játékmenet. (Ezért nem fogom soha megérteni, mit keres a StarCraft a "minden idők legjobb RTS-ei" listákon, ráadásul általában top3-ban. Annyi stratégia se kell hozzá, mint átmenni a zebrán.)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5116 Dátum: 2013. augusztus 15. - 22:48:05 »
Azért ezeknél a játékoknál Warcraft, Starcraft sokat számít a szerencse is, (főleg a warcraftnál, hiszen ott százalékos sebzés van véletlenszerűen) és a stratégia is.
Egy jól időzített támadás akár azonnal eldöntheti a játék végét. A Diabloban is szinte csak az előre gombot és a ball kattintást kell nyomnod. Nem játszottam azzal sem, de barátom aki nagy diablo rajongó mondta, hogy most a legújabbat is hamar megunta, miután 3x egymás után különböző szinteken leölte a főbosst és ennyi. Egy stratégiai játékban egyetlen meccs sem ugyan olyan.

Azért ezzel vitatkoznék, hogy mennyi stratégia kell a SC hoz.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5117 Dátum: 2013. augusztus 15. - 22:58:43 »
Sajnos tényleg nem sok. Különösen, ha olyan, elég kevesek által ismert címekkel veted össze, mint mondjuk Ground Control (sietni próbálsz? Instant halál), Total Annihilation (sietni próbálsz? minél jobban, annál jobban visszafog a gazdasági rendszer) vagy a Cossacks (sietni próbálsz?… nos, lehet, de ha elszúrod az első támadást, nagyon sokat kell dolgoznod, hogy túléld a következő tíz percet).

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5118 Dátum: 2013. augusztus 15. - 23:29:47 »
Hú, de régen játszottam ezekkel ( Total Annihilation, Cossacks ). Kedvem is támadt elővenni őket.  ;)
 Az SC2 védelmére szól , hogy hihetetlenül élvezetes játékot kreáltak, főleg az új része az Hearth of the Swarm lett nagyon hangulatos. A Diablo 3 meg gyönyörű játék lett kinézetre. Ott nem is a klikkelgetésen van a hangsúly ( nyilván ez a játékmenete egy ilyen  hack'n' slashnek ), inkább a tárgyak és fegyverek válogatásában, gyűjtögetésében. Ha jó cuccot sikerül összeszedni, gyakorlatilag megállíthatatlan leszel, bármelyik nehézségi fokozaton.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5119 Dátum: 2013. augusztus 16. - 00:19:28 »
Kegyetlen jó körítés (zseniális videókat és sztorikat készítenek), faék játékmenet.
Sokszor bőven elég is ennyi. Ha a körités és a hangulat el van találva, akkor senkit sem fog zavarni, hogy klikkelgetni kell. Jó, én speciel egy idő után meguntam, ezért is tetszett, amikor ps2-re csináltak diabloid klónokat - mint pl a baldur's gate ps2 verziója - mert ott az irányítás élvezetesebb volt. :D De amúgy ha belegondolsz, az új Batman játékokban is abból áll a bunyó, hogy klikkelgetsz, mégis olyan jól meg van csinálva, hogy imádja a nép.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.