Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000699 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Videojátékok
« Válasz #5120 Dátum: 2013. augusztus 16. - 08:27:26 »
Majdnem. Én is azt hittem, de ha csak klikkelgetsz, elkenik a képed. A közepétől muszáj kombózni és folyamatosan kitérni, az AC meg az elejétől büntet, ha gyorsan nyomogatod az ütésgombot. Elismerem, egyszerűbb, mint mondjuk a szintén nem egy bonyolult Prince of Persia-sorozat verekedése, egy japán tournament fightertől meg fényévekre áll, de azért megkövetel némi taktikát, különösen a kunsztos ellenfelek (pajzs, kés, sokkoló) bevetésénél.
Psycho: Ha TA-ra támad kedved, nézd meg helyette a Supreme Commander 1-et. A szellemi örököse (nagyrészt ugyanazok készítették), de pár dologban kalapáltak rajta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5121 Dátum: 2013. augusztus 16. - 11:37:33 »
Kegyetlen jó körítés (zseniális videókat és sztorikat készítenek), faék játékmenet.
Sokszor bőven elég is ennyi. Ha a körités és a hangulat el van találva, akkor senkit sem fog zavarni, hogy klikkelgetni kell.
Lollipop Chainsaw. Tökéletes példa. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5122 Dátum: 2013. augusztus 16. - 11:52:11 »
Majdnem. Én is azt hittem, de ha csak klikkelgetsz, elkenik a képed. A közepétől muszáj kombózni és folyamatosan kitérni, az AC meg az elejétől büntet, ha gyorsan nyomogatod az ütésgombot.
Tudom, jól kell időzíteni, meg kell benne egy picit taktikázni, ezért is izgalmas. Csak arra céloztam, hogy maga az irányítás majdnem olyan faék egyszerű, mint egy Diablo, de mégis egy jól működő harcrendszert építettek rá.

Amúgy én mostanában egy régi (talán már retro) játékkal játszom: System Shock 2. :D (Na ez a játék aztán nem faék egyszerű. ;D) Régen gyerekkoromban játszottam már vele, de akkor még túl bonyi volt nekem. De most találtam egy olyan verziót, ami fut a modern oprendszereken. :)

Illetve egy másik játék, amit ajánlok nektek: Duck Tales Remastered. Tegnap kezdtem bele, nagyon jó. A régi nintendós Kacsamesék játék felújított, újrarajzolt változata gyönyörű grafikával és jó szinkronhangokkal. Aki szereti a platform játékokat, ne hagyja ki. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5123 Dátum: 2013. augusztus 16. - 13:43:11 »
A System Shock 2 újrajátszása nekem is csőben van, óriási. A Duck talesre is vadászok, de egyelőre nincs rá időm.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5124 Dátum: 2013. augusztus 16. - 21:52:17 »
Psycho: Ha TA-ra támad kedved, nézd meg helyette a Supreme Commander 1-et. A szellemi örököse (nagyrészt ugyanazok készítették), de pár dologban kalapáltak rajta.

Köszi, TG!  ;)  Ezt még nem ismertem. Megnéztem róla pár képet, jónak tűnik. Szerintem nemsokára bele is kezdek.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5125 Dátum: 2013. augusztus 17. - 18:56:51 »
Videón a PlayStation grafikai evolúciója.
97% -val játszottam is.  :o
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5126 Dátum: 2013. augusztus 17. - 20:13:26 »
Lehet, csak a videótömörítés miatt, de esküszöm, még mindig nem látom, hol a különbség a PS3 és a PS4 grafikája között.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5127 Dátum: 2013. augusztus 17. - 20:43:51 »
Amikor megjelenik az adott játék mp -ként vált generációt. A Gran Turismo-nál látszik a legjobban.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5128 Dátum: 2013. augusztus 17. - 20:50:30 »
Hát… lehet. Ott viszont vicces módon a PS3-as nekem szebbnek tűnt. Még valamelyik FPS-nél voltak jó effektek, de azon túl tényleg teljesen egyformának tűnik.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5129 Dátum: 2013. augusztus 18. - 12:37:10 »
Csak egy gyors és egyszerű kérdés PCn játszó kollégákhoz: milyen billentyűzetet használtok? Normál v. gamer?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5130 Dátum: 2013. augusztus 18. - 12:47:50 »
Normál.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5131 Dátum: 2013. augusztus 18. - 12:51:41 »
Normál. Nem látom okát gamernek, hacsak nem akarsz nagyon komolyan nyomulni multiban. Az egér már inkább érzékenyebb téma.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5132 Dátum: 2013. augusztus 18. - 13:47:14 »
Csak azért kérdeztem,h lássam csak én vagyok normál bill.es vagy el vagyok nagyon maradva a korhoz képest....?!

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5133 Dátum: 2013. augusztus 18. - 15:12:04 »
Laptop-billentyűzet.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5134 Dátum: 2013. augusztus 18. - 17:05:12 »
Ma megvettem a Last of Us játékot. Még ma elkezdem.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5135 Dátum: 2013. augusztus 18. - 20:39:50 »
Ma megvettem a Last of Us játékot. Még ma elkezdem.  :)
Az biztos tök jó lesz. :)

Én meg ma benéztem egy 576 shopba, ki van téve az XBox One és a PS4 előrendelői ára.

XBox One: 150 000 HUF
PS4: 125 000 HUF  :hehe:

Megjelenés: novemberben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5136 Dátum: 2013. augusztus 18. - 22:26:11 »
Már elkezdtem, eddig nagyon hangulatos, király.

PS4-ről a véleményem a megszokott: akkor veszek majd, ha 1: lemegy az ára 80 alá 2: lesz rá annyi játék, hogy érdemes lesz megvenni. Ez a két dolog szerencsére összefügg, vagyis még minimum 2 évig nem fogok venni az majdnem biztos.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5137 Dátum: 2013. augusztus 19. - 22:08:55 »
Amíg nem jön ki az ACIV és BO, addig barátnőm volt oly kedves és iPadjára letöltötte az Injustice-t. Nagyon tetszik, most olvastam, lehet kiadják PC-re.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5138 Dátum: 2013. augusztus 21. - 11:34:44 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #5139 Dátum: 2013. augusztus 21. - 11:38:25 »
Már elkezdtem, eddig nagyon hangulatos, király.

PS4-ről a véleményem a megszokott: akkor veszek majd, ha 1: lemegy az ára 80 alá 2: lesz rá annyi játék, hogy érdemes lesz megvenni. Ez a két dolog szerencsére összefügg, vagyis még minimum 2 évig nem fogok venni az majdnem biztos.
A Lust of Us-ra én is kíváncsi vagyok.
PS4-re szinte még egy cím se jött, ami annyira érdekelne, ellenben a régi generációnak ez az egyik legjobb éve. Ennyi újszerű és érdekes cím régen jött ki egyszerre.
Ja, az AC 1 csak a friss ps3-ra jött ki, amikor még senki sem ismerte az eszközt és a fejlesztők is gyakorolták rá a fejlesztést. Játéktechnikailag is csak az irányításrendszereket újította meg. A Gyűrűk ura sem nagy szám, mert amikor már létezett a fantasy műfaj, sokkal komplexebb történeteket írtak. ;)
És az, hogy nem ismerték a PS3-at mentség a bárgyú történetre? Szerintem ennek nincs sok köze hozzá.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 21. - 12:45:21 írta Todd »