Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000846 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Videojátékok
« Válasz #5160 Dátum: 2013. augusztus 31. - 20:37:16 »

Amúgy ez a doboz baromi jó. A Cityből nekem is a szobros van meg, és az újat is előrendeltem, de ezt meg kéne valahonnan rendelni. Az a Joker hatalmas.
Ezzel a változattal csak az gond hogy CSAK Észak - Amerika,-Új - Zéland,És Ausztráliában kapható.  >:( :drying:
:angered: :uhoh:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5161 Dátum: 2013. augusztus 31. - 20:48:04 »

Amúgy ez a doboz baromi jó. A Cityből nekem is a szobros van meg, és az újat is előrendeltem, de ezt meg kéne valahonnan rendelni. Az a Joker hatalmas.
Ezzel a változattal csak az gond hogy CSAK Észak - Amerika,-Új - Zéland,És Ausztráliában kapható.  >:( :drying:

Biztos lehet rendelni Amerikából nem?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5162 Dátum: 2013. augusztus 31. - 20:58:05 »
Igen, biztos. Csak én nem tudok. Sajnálom, ha nem volt érthető...
Úgyhogy marad a magyar megjelenés. De az is elég lesz, mert fél év múlva úgyis kiadják a GOTY verziót, és azt is be kell szerezni majd.

Köszi az infót, de elsőre is láttam...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Mero

• Thanos
« Válasz #5163 Dátum: 2013. augusztus 31. - 22:59:48 »
Biztos lehet rendelni Amerikából nem?
Lehetni lehet. De az alap CE 140 $, addig ha online store -ban vásárolsz 180 $ az induló ár. + vám, + szállítás. Úgyhogy 230 $  alatt nem áll meg a ceh.  :uhoh:
De nem adtam fel. Épp most ment ki a párom barátnője Sydney -be dolgozni,úgyhogy megpróbálom megfűzni hogy vegye meg nekem. Csak 10 km-re van tőle a bolt.  :brow:
Köszi az infót, de elsőre is láttam...
:smsorry:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5164 Dátum: 2013. szeptember 01. - 07:56:48 »
Én valahogy nagyobb gondnak érezném a helyedben, hogy ha konzolos, akkor az NTSC-s, amit eléggé érdekesen játszana le egy európai PAL-os konzol.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5165 Dátum: 2013. szeptember 01. - 09:03:02 »
Én valahogy nagyobb gondnak érezném a helyedben, hogy ha konzolos, akkor az NTSC-s, amit eléggé érdekesen játszana le egy európai PAL-os konzol.

Én xbox-os vagyok, de gondolom a ps3-on át lehet álítani.PAL-NTSC kapcsoló?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mero

• Thanos
« Válasz #5166 Dátum: 2013. szeptember 01. - 09:15:46 »
Erre Én is gondoltam,de amennyire tudom a PS3 régiófüggetlen.  :headscratch: Ha esetleg rosszul tudom,még mindig spórolok rajta annyi pénzt hogy vegyek itthon egy alap PAL - os verziót.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5167 Dátum: 2013. szeptember 01. - 10:02:41 »
Én xbox-os vagyok, de gondolom a ps3-on át lehet álítani.PAL-NTSC kapcsoló?
Ha van már ilyen rajtuk, akkor tényleg mindegy. De ez a dolog még a BR-ek kapcsán is gond szokott lenni, ezért gondoltam, hogy lehet, a konzoloknál is megvan még.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5168 Dátum: 2013. szeptember 04. - 16:02:06 »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5169 Dátum: 2013. szeptember 08. - 01:10:50 »
Végigvittem a Deadpool játékot. Hát ez ááááállat volt, srácok! :oh: Nagyon beteg cucc, de tök hangulatos, sok jó poénnal, és klassz grafikával. ;D A must play game!  ;D (Akciójáték- és képregényfanoknak legalábbis. :hehe: )
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5170 Dátum: 2013. szeptember 08. - 07:19:47 »
Én jövőre akarom megvenni (nagyon úgyse lesz már semmi új/jó tudtommal...), de eddig én is csak csupa jókat hallottam róla. (látatlanba is asszem az lesz a kedvenc részem, amikor Vadóccal testet cserél (?) :D vmi videón láttam ilyesmit.)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5171 Dátum: 2013. szeptember 08. - 10:26:42 »
Tegnap előrendeltem az ACIV Buccaneer Editiont + egy kiegészítő CDt amin + 4pálya van. Nagyon tetszik, egy (kincses)térkép van a tokban, amin 4piros X jelöli, hogy hol lesznek a rejtett pályák (természetesen a pályákat feloldó kód a cd tokban van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5172 Dátum: 2013. szeptember 08. - 15:51:08 »
Én jövőre akarom megvenni (nagyon úgyse lesz már semmi új/jó tudtommal...)
A The Evil Within még jövőre fog megjelenni PS3-ra, de idén is még marha sok élvonalbeli cím jön rá.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5173 Dátum: 2013. szeptember 08. - 19:10:13 »
Todd, megvettem a RE4-et Gamecube-ra. Most tolom elölről kezdve. Rájöttem, hogy a leíró füzetben van egy handcannon, ami nem létezik a Ps2-es verzióban, remélem itt lesz.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5174 Dátum: 2013. szeptember 09. - 09:34:09 »
Én jövőre akarom megvenni (nagyon úgyse lesz már semmi új/jó tudtommal...), de eddig én is csak csupa jókat hallottam róla. (látatlanba is asszem az lesz a kedvenc részem, amikor Vadóccal testet cserél (?) :D vmi videón láttam ilyesmit.)

Én csak rosszat tudok mondani róla. :-)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5175 Dátum: 2013. szeptember 09. - 10:36:01 »
Az átlag 55-60%-os értékelések alapján nem te vagy az egyetlen. :)

Mero

• Thanos
« Válasz #5176 Dátum: 2013. szeptember 10. - 17:15:40 »
Tisztességes üzletpolitika.  ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #5177 Dátum: 2013. szeptember 11. - 16:59:26 »
GTA V Map.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5178 Dátum: 2013. szeptember 11. - 18:04:24 »
Jól átszabták a San Andreas óta.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5179 Dátum: 2013. szeptember 11. - 19:00:02 »