Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1001840 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Videojátékok
« Válasz #5280 Dátum: 2013. október 23. - 22:06:07 »
Igazából mindegy karaktert kipróbáltam Batgirlön kívűl, mert azt nem vette be a gép.  :hehe: Banyek, kár hogy nem telik konzolra. Bárcsak kiadnák pc-re is, normális gépigénnyel.  :-\
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5281 Dátum: 2013. október 24. - 05:45:37 »
Már érkezik abból is az ultimate edition az összes eddig DLC karakterrel.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5282 Dátum: 2013. október 24. - 10:49:39 »
Ja, láttam tegnap, hogy jön pc-re is, de nekem a Mortal Kombat is szaggatott valamennyire. Bírom a karmát amúgy... Kapok egy ilyen számomra "jó" hírt, aztán meg azt olvasom, hogy cancelt kap a most futó Daredevil sorozat.  :stupid: Persze lehet újraindítják mint All New Marvel Now, de akkor is, ennek így akkor mi értelme?
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5283 Dátum: 2013. október 24. - 11:22:56 »
Az MK9 azért szaggat, mert úgy elcseszték a PC-s portot, ahogyan PC-s portot még a történelemben soha. Akármit csinálsz, mindenáron 60 képkockát akar másodpercenként kiszámítani, még akkor is, ha a hülye emulátor miatt szinte mindent a CPU-val végeztet.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5284 Dátum: 2013. október 24. - 12:18:08 »
[...] Banyek, kár hogy nem telik konzolra. Bárcsak kiadnák pc-re is, normális gépigénnyel.  :-\

Valahogy az utóbbi időben én sem értem el odáig, hogy konzolt vásároljak, viszont a gépembe beletettem annyi forintot, hogy éppen konzolt is vehettem volna.. Bár igaz, hogy a munkámhoz szükséges egy jó számítógép, a videókártyán azért lehetne spórolni.

BuB

• Pókfej
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5286 Dátum: 2013. október 24. - 13:15:26 »
Az MK9 azért szaggat, mert úgy elcseszték a PC-s portot, ahogyan PC-s portot még a történelemben soha. Akármit csinálsz, mindenáron 60 képkockát akar másodpercenként kiszámítani, még akkor is, ha a hülye emulátor miatt szinte mindent a CPU-val végeztet.

A multin kívül semmi gond nincs a PC-s verzióval, 100x szarabb játékokat portoltak át már ennél.

Nagy öröm van a mai nap:
régóta megvan mindkét Batman játék steam-en, viszont az Arkham City csak sima verziós volt, külön a DLC-ket meg már nem lehet megvásárolni. Ugye jövőre megszűnik végre a Microsoft GfWL-ja és ezért a készítők ingyen megajándékozzák az eddigi vásárlókat egy új Batman verzióval. A legjobb, hogy mindkettőből a GoTY-t kaptam meg, csak sajnos az Arkham Asylumot kezdhetem újra a teljesítmények miatt.  >:(
Mindegy, szerencsére mindkét játék elég könnyű  8)

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5287 Dátum: 2013. október 24. - 13:25:30 »
Nekem talán 5 achievement hiányzott az AC-ból... én mégegyszer biztos nem kotrom elő azt a 400 vackot.  :yucky:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5288 Dátum: 2013. október 24. - 14:06:57 »
Én épp tegnap vittem végig másodjára a riddler trófeákat... és rájöttem, hogy itt sztem sokkal rosszabb... egyrészt, a legtöbb Riddler cucc egy komplett ügyességi verseny, a  feladványok, amiket a legjobban éleztem az Asyliumban, a terület nagysága miatt tök reménytelen néha... akkora a terület, hogy azt se tudom hol keresem...

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5289 Dátum: 2013. október 24. - 14:56:33 »
Én az utolsó 20-30-at már úgy vadásztam netről. Kicsit túllőttek a célon.. Sajna a challenge mapok feloldásához meg kell csinálni jópárat (ha jól sejtem), úgyhogy én már ígyhagytam. :-)

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5290 Dátum: 2013. október 24. - 15:00:04 »
Az első részben nagyon könnyű volt megtalálni őket, a második már fortélyosabb volt első ránézésre. Remélem azért nem okoz különösebb nehézséget  :P Csak jöjjön le az a ~17 giga.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5291 Dátum: 2013. október 24. - 15:36:27 »
Sajna a második részben a trófeavadászat úgy a másfél századik környékén már rohadt fárasztó, és akkor még a felénél se tartasz.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5292 Dátum: 2013. október 24. - 17:19:13 »
http://candybox2.net/
Cukortermesztés 2  ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5293 Dátum: 2013. október 24. - 17:28:04 »
Hm, Mero, lehet rábasztunk?  ;D
http://platinumshop.hu/product/3470/PlayStation-3-PS3/ar-akcio-olcso/Jatek/Akcio/Batman-Arkham-Origins-ajandek-Deathstroke-DLC-3-DLC-ajandek-Black-Mask-alarc#details
Basszus! Menjenek már valahova! Az a maszk egész jó! Lehet ezt is be kéne zsákolni?  :roll:
( Az új Rozsomák filmhez lesz egy elég durva relikvia. Na azt is várom már. Csak BD-re 4 féle verzió jelenik meg.... )

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #5295 Dátum: 2013. október 25. - 11:37:18 »
Huuu, megkaptam az Arkhamot... most elgondolkoztam, hogy haza lógok és nyomulok a gammel és így nem kellene este hétig várnom  ;D
Kaptam mellé egy Deathstroke Dlc (mint gondolom mindenki), meg egy Knightfall Dlc-t, ez új, ennek majd utána kell néznem, ez nem tom pontosan mit takar... :headscratch:
és az ígért kártyapakli... ami egy jó nagy beetetés volt... elég gyatra, kb-en 4-en van kép és az ismétlődik... Mero nem tom, hogy jól jársz e ezzel... :-\

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5296 Dátum: 2013. október 25. - 12:31:21 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5297 Dátum: 2013. október 25. - 12:45:57 »
Már magyarul is van:
http://playstationcommunity.hu/note/9892

Furi, hogy jobbára az a bajuk vele, hogy nem nagyon tértek el az eredetiktől, pedig előtte mindenki azon rimándkodott hogy a másik stúdió tuti elbassza... meg hogy nem mernek eredetik lennik és nincs sok változtatás, mondjuk mivel ez egy eredet cucc, így vhol ez várható volt, nem? :headscratch: (így is ez a ruha, meg a másféle játékszerek így is kicsit kilógnak a képből, de most meg az a bajuk, hogy nincs több ilyen...)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5298 Dátum: 2013. október 25. - 13:03:44 »
Szerintem is érdekes, hiszen alapvetően mindenki kiegészítőjátékot is várt. Ergó mivel előzmény én is meglennék lepve, ha túllépne az elődök árnyékán.
Valahol úgy, mint az új God Of War, ahol kifejezetten zavar, hogy az egyre nagyobb monumentalitás irányába tartanak, pedig előzmény, és ennek a tunkolásnak a tükrében a régi első rész már csak valami kis helyi zavargásnak tűnik, ami Kratos egy hétköznapja, miközben ott akkor az volt az addigi legnagyobb kihívás az életében. Most már az első rész előtt kiirtott szinte minden évben egy olymposi istent...
Szóval egy ilyen típusú történetnél szerintem elvárás, hogy ne akarjon túlnőni az elődökön, arra ott a folytatás.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5299 Dátum: 2013. október 25. - 13:50:25 »
Nézőpont kérdése. Láttam ugyan, hogy sokan féltek attól, hogy az új stúdió elrontja a folytatást, én épp attól tartottam, hogy gyakorlatilag egy "küldetéscsomag" lesz az egész az előzőekhez - és így is lett. Ez alapvetően nem is zavar, de én pont ezért nem mertem előrendelni, mert így ebben a formában egy teljes, új játék árát nekem nem éri meg. Nem gondolom hogy rossz lenne a játék (a videók/írások alapján, nem játszottam még vele), de így ki tudom várni azt a fél-egy évet, amíg átkerül a számomra nem szívfájdítós, kifizethető kategóriába. :-)