Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984930 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Videojátékok
« Válasz #5340 Dátum: 2013. november 15. - 21:37:47 »
Igen,már mennek a találgatások. Sokan tippelnek arra hogy Nate apja Sir Francis Drake lesz a főhős. A narrációt állítólag Nolan North mondja, csak más hangnemben ezért tippelnek a papára. De ott van még a teaser végén a koponya is amin megjelenik három csík, áthúzva egy negyedikkel. Ez utalhat a 4. részre.
--------------------------------------------------------
Közben megy a PS4 marketing.
This Is For The Players
PlayStation 4 Launch

A launch trailer elég jó.
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 15. - 21:49:38 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #5341 Dátum: 2013. november 16. - 22:36:41 »
Francisre én is gondoltam, de aztán a PSnen felvázoltak egy csomó utalást egy kalózta aki később élt, mint ő... így elvetettem. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #5342 Dátum: 2013. november 18. - 20:18:07 »
Na elkezdtem aprítani az új DMC-t. Eddig tökre bejön az új irány, meg ez az egész reboot.
Sőt már régóta azon gondolkozom, hogy miért nincsen igazi fiú tini film, mert az pont ilyen lenne.
Főhős szarik az egész világra, de amikor nem, akkor is útálja, folyamatosan részeg, vagy be van drogozva, minden nőt megdugjon, aki elé kerül, és maradék idejében szürreális képi világú helyeken finn industrial metál zenére ocsmány démonokat daraboljon. Vagy mindezt egyszerre.
Hm. mennyivel izgalmasabb is egy 15 éves fiú lelki világa, mint egy hasonló korú lányé...
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 18. - 20:22:09 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #5343 Dátum: 2013. november 21. - 20:23:01 »
Lehet, hogy csak magamnak posztolok, de pont lesz*rom.  :twisted:
Öles léptekkel haladok a DMC remake/reboot, vagy miez teljesítésében, és qrvára tetszik.
Egyre érdekesebb a játék szimbólumrendszere, első fő célpont egy junkfood-os cég, aztán egy média mogul, a főboss alvilág ura földi megtestesülése pedig egy milliárdos bankár.
ja és a csoport, ami beszippantotta Dantét egy The Order névre hallgató hacker csapat, akinek a külvilág felé egy maszkos figura a "szóvivője". Ugye ismerős.  ;)

Vagyis totálisan aktuálpolitika és média szereplőkre reflektál, néhány esetben akár valós személyekre is, ami elég tökös.
http://games.msn.co.nz/news/this-action-game-labels-mainstream-media-demonic
De akár úgy is lehet értelmezni, hogy Dante Virgil és Kat a csapat 3 fő tagja egy rakás drogos örjöngő tini, aki démonoknak hisz, amúgy is elég genyó embereket és terror cselekményeket követ el.
Mivel minden akció egy Limbo nevű alternatív valóságban történik, és kihat a "valóságra". Egy egy démonhordákkal való kisebb nagyobb leszámolásunk nyomán pedig vonatok siklanak ki, házak dölnek romba, emberek halnak meg.
Vagyis az ami mindig érdekelt, hogy Dante ténykedését hogyan látja a világ, minden eddiginél központibb téma, míg a korábbi játékokban erre semmi sem utalt, a 3. rész eleje is mintha valami poszt-apokaliptikus városban indult volna. Az anime pedig nagyon gyermetegen oldotta ezt meg (mit nem).
Dantéék a korábbi fantasy világból átkerültek a valóságba, ahol a gonosz démonok nem akarnak inváziót az emberiség ellen, mert köszönik szépen ők uralkodnak, és mindezt nagyon élvezik.
Zseniális, így kell ezt csinálni, ha valamit újraindítassz, helyezd át más kontextusba adj neki teljesen új értelmet. Ez nem egy felesleges reboot.
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 21. - 20:30:59 írta Todd »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5344 Dátum: 2013. november 22. - 11:50:26 »
ACIV figura, poszter, térkép kóddal eladó. Rélszletek a csere-bere topicban.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5345 Dátum: 2013. november 25. - 18:23:10 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5346 Dátum: 2013. november 25. - 18:49:22 »
Hm… 2013 év vége trailer… akkor olyan 2015 nyarára már talán ki is jön a teljes játék. És remélhetőleg az Obsidian már egy ideje készíti a New Vegas utódját is.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5347 Dátum: 2013. november 29. - 11:09:54 »
Akkor ez valami Fallout teaser lenne? Nem esett le egyből. :-)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5348 Dátum: 2013. november 29. - 12:00:58 »
Ejnye. :) Pedig a Fallout a konzolosítása ellenére is az egyik legjobb RPG maradt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5349 Dátum: 2013. november 29. - 12:06:15 »
Szerintem meg az utóbbi évek legtrehányabbul összerakott élvonalbeli konzolos címe.
Botrányos, hogy a Fallout 3-at úgy ahogy volt kiadták.
PS3-on akkora bug-halommal mint az nem játszottam. Habár kétségtelen, hogy van hangulata. De a hangulat, történet karakterek szentháromságomból így is csak ez az egy teljesült.
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 29. - 12:10:31 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5350 Dátum: 2013. november 29. - 12:14:13 »
PC-n van Unofficial patch, 95%-át kijavítja. Ott csak a béna célzásrásegítés tudja tönkrevágni a játékot. Sőt, már a New Vegasszal is megoldották, hogy ne omoljon össze tízpercenként.
Meg amúgy is, egy Bethesda-játéktól mi mást várna az ember? Készítettek már játékot úgy, hogy egy éven belül nem lett 1000 sorosnál hosszabb a hivatalosan kijavított bugok listája?

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5351 Dátum: 2013. november 29. - 12:41:39 »
Ejnye. :) Pedig a Fallout a konzolosítása ellenére is az egyik legjobb RPG maradt.

Az 1-2-t rengetegszer játszottam, de mikor volt már az. :-) A 3-mat végigvittem, nem volt rossz, de ahogy teltek az évek, a szabadidőm is megcsappant. A new vegas kimaradt, majd valamelyik akció alkalmával akarom beszerezni (akár most steamen)... amikor a 3-at játszottam, már kinn volt a New Vegas, de akkor úgy éreztem hogy rögtön a 3 után kicsit tömény lenne másodjára még egy fallout, úgyhogy inkább nem kezdtem akkor bele (mert tudtam, hogy úgyis otthagynám a felénél, harmadánál). 

Egyébként hallottam valami olyasmit hogy a következő Fallout MMO lesz, ez igaz? Mondjuk ez is régen volt már. :-)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5352 Dátum: 2013. november 29. - 13:00:39 »
Játszd a New Vegast, mert köröket ver a 3. részre (az eredeti gárda alkotta).
A Fallout MMO ötletét végül kidobták. Megint. Vagy lehet, eltolták pár évvel. A 4. rész a 3. folytatása lesz.

ragatskynet

• Tarantula
  • *

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5354 Dátum: 2013. december 11. - 09:08:15 »
Assassin's Creed IV.:Black Flag kivégezve. Legalábbis a fő történetvonal. Nekem jobban tetszett mint a III., de valahogy nem éreztem azt az izgalmat mint a II. és kiegészítései epizódoknál. A jelen kori történetben nagyon tetszett a környezet, de maga a történetszál, háááát, nem sokkal volt izgalmasabb mint az I. részé. Semmi izgalom, vagy húúú, most mi lesz. Mikor befejeztem a történetet vártam a vidót és a hatását, hogy vááá, vááá, váááááá... gyerün folytassák már, így nem lehet végeeee.... Erre semmi. Jó, ok, lehet folytatni a történetet, de kb. ennyi. Összességében 85%-nál járok. Kíváncsi vagyok mit ad, ha összeszedem az összes Animus töredéket, vagy kincsesládákat, assassin küldetéseket... stb. Valaki vélemény? Hol jártok, valami érdekesség?

Todd

• Pókfej
« Válasz #5355 Dátum: 2013. december 11. - 09:13:09 »
Valaki vélemény?
Szerintem ez iszonyúan túlértékelt széria pocsék dramaturgiával. Én a 2. résznél hagytam abba.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5356 Dátum: 2013. december 11. - 10:47:45 »
Itt valaki előrendelt az új konzolok közül? Vagy esetleg beszerez egyet a közeljövőben?

Todd

• Pókfej
« Válasz #5357 Dátum: 2013. december 11. - 10:56:33 »
Az úgy 2-3 év közeljövőnek számít?  ;D

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5358 Dátum: 2013. december 11. - 10:58:43 »
Nem, viszont megértelek. Egyik volt munkatársam már előrendelt, pedig szvsz egy 6-8 évig tartó generációnál nem szabad bevásárolni az első szériából.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5359 Dátum: 2013. december 11. - 13:18:01 »
Valaki vélemény?
Szerintem ez iszonyúan túlértékelt széria pocsék dramaturgiával. Én a 2. résznél hagytam abba.
Látszik, hogy mennyire eltérő minenki gondolkodása. Én pont a 2. rész miatt kezdtem el igazán megszeretni ezt a sorozatot. Sőt, már a filmet is nagyon várom. De hát különbözők vagyunk. :)