Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1001029 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Videojátékok
« Válasz #5500 Dátum: 2014. január 29. - 08:40:20 »
Persze, pénzes ez is, mint minden online játék. De a blizzardban nem lehet csalódni most sem. egy egyszerű kártyajáték, de nagyon le tudja kötni az embert, és amikor belejössz,  kiderül hogy nem is olyan egyszerű. A lapok és a kasztok szinte tökéletes egyensúlyban vannak. Fizetés nélkül is lehet játszani vele, mert nem az a lényeg, hanem hogy mennyire tudsz gyengébb lapokkal játszani, taktikázni, ha nem fizetsz. De ha fizet valaki, akkor se arról szól, hogy megveszem a legjobb lapokat, mert akkor is játszani kell, hogy meglegyenek, ugyanis ha fizetsz egy pakliért, akkor is véletlenszerűen kapod bele a lapokat. Cserélgetni másokkal meg nem lehet.
This is a joke. A real practical Joke.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5501 Dátum: 2014. január 29. - 08:55:07 »
Ez a rendes TCG online változata, vagy teljesen új?

----
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5502 Dátum: 2014. január 29. - 10:09:22 »
Teljesen új TCG. Amúgy ezt nem igazán értem, hogy miért nem lehet cserélgetni sem ebben, sem a Duel of Championsban. Ha a Pokémon TCG Online-ban meg tudták oldani, akkor gondolom itt is meg tudnák. ^^"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5503 Dátum: 2014. január 29. - 10:25:48 »
Én egyetlen okot tudok elképzelni, azért, mert akkor sokkal könnyebben megszerezhetőek lennének az erős lapok, és egyes játékosok csak azokkal játszanának, ami megint csak a játékélmény romlására menne, annak az oldaláról is, aki csak csalni akar így, és minél könnyebbé tenni ezzel a játékot, meg annak az oldaláról is, aki nem fizet és ilyen játékosokkal találkozik csak, elég gyorsan el fog menni a kedve az egésztől. Szóval elég ingatag lenne a játékegyensúly, ha csak arról szólna a játék, hogy ne gondolkozz, csak szerezd meg a jobb lapokat.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5504 Dátum: 2014. január 29. - 12:10:55 »
Hm, és ez alapjaiban mennyiben más, mint a Magic, csak WoW köntösben, mert az trendi?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5505 Dátum: 2014. január 29. - 13:43:34 »
Nyilván vannak benne hasomlóságok, a Magic-ot nem nagyon ismerem. Itt van egy hősöd, és az ellenfélnek azt kell levernie, a magic-ban úgy tudom ilyen nincs.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5506 Dátum: 2014. január 29. - 14:34:51 »
Kb. egy lebutított  Magic. Van egy hősöd, aki lényegében te vagy a Magicben, azzal a különbséggel, hogy van alapból egy 2 manáért 1-et sebző képessége, illetve kijátszhat magára fegyvereket, és akkor tud támadni is, valamint kijátszhatsz lényeket meg varázslatokat. A lényeknek ugyanúgy vannak spec képességeik, mint a Magicben (van Haste Charge néven, Taunt, ami azt tudja, hogy az ellenfélnek mindenképp azt a lényt kell támadnia, meg van, ami bónuszokat ad etc.), és kb. ennyi. Legalábbis, ameddig én eljutottam, más nem nagyon jött elő. Ja, és itt nem a manák, hanem kasztok szerint vannak felosztva a lapok (kb. mint a HKK-ban), illetve a lények támadhatják közvetlenül az ellenfelet is, függetlenül attól, hogy annak vannak-e a játékban lényei (kivéve, ha van Tauntos), és az ellenfél nem dönthet úgy, hogy egy lénye beleáll a támadásba. Ja, és ha megtámadsz egy lényt, az automatikusan visszaüt a lényedre, még akkor is, ha amúgy a támadásodtól meghal. Nagyjából ennyi.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5507 Dátum: 2014. január 29. - 15:07:22 »
Tehát akkor ahogy a WoW elhozta az MMORPG-t a tömegeknek, most elhozzák a Magicet is ugyanazzal a módszerrel a tömegeknek.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5508 Dátum: 2014. január 29. - 15:51:21 »
Ami azt illeti, kicsit elkéstek vele. A Ubisoft a Might & Magices Duel of Champions-szel már lassan egy éve megtette ezt. A Hearthstone egyetlen előnye velük szemben, hogy a WoW jobb húzónév, és a játék valamivel prettybb. Viszont a kártyajáték része a szabályai meg a mechanizmusai alapján alulmarad a DoC-kal szemben. Az szvsz sokkal jobban megmozgatja az agyat.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5509 Dátum: 2014. január 29. - 18:07:56 »
Igen, ezért írtam, hogy „ugyanazzal a módszerrel.” A WoW sem igazán nevezhető az MMORPG-k IQ-intenzív részének – kivéve persze ha a felgyülemlő skilleket annak vesszük. :)

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5510 Dátum: 2014. január 29. - 19:08:37 »
Mindenesetre idén lesz tíz éves az említett World of Warcraft.

http://media.wow-europe.com/infographic/en/world-of-warcraft-infographic.html

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5511 Dátum: 2014. január 29. - 19:45:19 »
De fura, komolyan azt hittem, megvan lassan 12 is.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5512 Dátum: 2014. január 29. - 20:03:02 »
Ráadásul - tudtommal - nálunk 2005-ben jelent meg.  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5513 Dátum: 2014. január 29. - 20:43:04 »
Esetleg hivatalosan.  ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #5514 Dátum: 2014. január 30. - 02:40:48 »
A WoW szerintem eleinte egy nagyon klassz kis MMO volt (én még most is szeretem, csak időm nincs rá), viszont az tény, hogy folyamatosan ment a lebutítása, és mostanra már tényleg elgondolkozik azon az ember, hogy melyik korosztálynak is szól a játék.

Btw, nem kell valakinek egy Infinite Crisis béta kulcs?
« Utoljára szerkesztve: 2014. január 30. - 05:06:02 írta Raisu »

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5515 Dátum: 2014. január 30. - 11:03:44 »
Hogyne kéne! :-)

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5516 Dátum: 2014. január 30. - 12:19:20 »
Nem tudom a PM-et sikerült-e elküldeni (nálam nem mutatja), de köszönöm szépen!  8)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5517 Dátum: 2014. január 31. - 21:07:54 »
Ráadásul - tudtommal - nálunk 2005-ben jelent meg.  :)

AMúgy tényleg az az "eredet története"  hogy pár srác akik bírták a Gyűrűk Ura könyveket, csak úgy kedvtelésből készítették? :headscratch:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Raisu

• Traveller
« Válasz #5518 Dátum: 2014. február 01. - 02:32:04 »
A WoW-nak? Nem. Nagyon nem.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5519 Dátum: 2014. február 01. - 09:52:17 »
A WoW-nak? Nem. Nagyon nem.

Mondom csak kérdés volt, lehet hogy kevertem valamivel...
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."