Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000945 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

SwitcX

• Vendég
Re:Videojátékok
« Válasz #5520 Dátum: 2014. február 02. - 13:26:08 »

Lehet belekezdek. Időigényes nagyon?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5521 Dátum: 2014. február 02. - 18:58:36 »
Én már megvettem Nightcrawlert, egy nap alatt felvittem 47-es szintre pár xp ital segítségével.  :hehe:
Attól függ akarsz-e rá költeni, meg mennyire foglalnak le az ilyen játékok. Én csak hétvégén tudok játszani és még nem unom.
A játékban 9 karakter közül lehet először választani, ha még nem csináltál accountot: Luke Cage, Punisher, Captain America, Black Panther, Black Widow, Human Torch, Colossus, Storm, Hawkeye. A többit a játékban ellenfelekből potyogó Eternity Splinterrel lehet megszerezni ingyen, viszont elég sok időbe telik, mire összeszedsz annyi cuccot úgy hogy nem játszol minden nap (1 splinter 6-8 percenként esik, és a hősök árai 200, 400 és 600 splinter, de lehet venni zsákbamacskát 175-ért is, de azzal meg meg lehet szívni). Persze pénzért is lehet venni hősöket meg skineket. Én imádom ezt a játékot, nagyon hangulatos, a karakterek szinkronja, meg az is amit mondanak nagyon remekül van megírva. Minden hónap végén jön új hős, februárban Moon Knight, márciusban Dr. Strange, továbbá idén még jön Juggernaut, Magneto, Silver Surfer, Psylocke, Invisible Woman, Star-Lord és Venom mint játszható hősök. A játékot folyamatosan fejlesztik, havonta jön egy nagy patch, lesznek raidek is nemsokára.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5522 Dátum: 2014. február 03. - 10:54:49 »
Egyáltalán nem vagyok oda a játékstílusért, de lehet most 'továbbfejlesztem magam. Leszedem mellé majd a DC Universe-t is, csak előbb kipróbálom a Mantle-t.  :)
Köszönöm a kimerítő leírást!

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5523 Dátum: 2014. február 03. - 10:59:59 »
Kipróbáltam a múlt héten a Duel of champins-t is.

A hearthstoneban van 1+2 féle játékmód, amik közül az egyik kb semmire nem jó, csak xp szerzésre. A DOC-ban meg van négy, amikben még mind van többféle választási lehetőség.
A letett lapoknál sokkal több variálási lehetőség van, ami több taktikázásra ad lehetőséget.
Többféle hős van, ha jól láttam.
Van benne camapign mód.
A wow-osban vannak szörny lapok, meg varázslat lapok, a might and magicesben van 5 vagy 6 féle lap. A hearthstoneban vihetsz összesen 30 lapot egy csatához, míg a másikban csak a szörny lapokból 50-200 lehet nálad, és ezeken felül még pluszban a többi féle lap.
hát...
A hearthstone mondhatni egy, gyorsan összedobott, egyszerű valami hozzá képest. És szerintem még az összlapszám is sokkal kevesebb benne.

This is a joke. A real practical Joke.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5524 Dátum: 2014. február 03. - 12:41:32 »
Azt azért tegyük hozzá, hogy a DoC campaignje... hát... elég rövid. :D

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5525 Dátum: 2014. február 04. - 10:37:29 »
A heartstone inkább azoknak készül szvsz akik anno kimaradtak a Magicből vagy a többi "hácé" kártyajátékból. Pont ilyen embereket hallok lelkendezni róla. Persze ez nem baj, de én is attól félek, hogy túl egyszerű lesz nekem. :-) Én megvárom a tabletes kiadást, aztán meglátjuk.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5526 Dátum: 2014. február 04. - 13:29:48 »
Azoknak, akik játszanak a Marvel Heroes-zal: http://geekswithwives.com/28-days-marvel-heroes/
Hátha nyer valaki. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5527 Dátum: 2014. február 04. - 13:38:22 »
Hm, most megakadt ezen a Nightcrawler videon a szemem...  :headscratch:
ez a Marvel heroes játék olyan, mint anno a ps2-es Alliance?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5528 Dátum: 2014. február 07. - 12:24:06 »
Oké, Mass Effect trilógia kivégezve.

És nem igazán értem, mit pattogott mindenki a befejezésén. Ó, igen, el van cseszve – hogy stílusos legyek: olyan mértékben ahogy csak a Marvel tudja elrontani az eventjei végét –, de nem írói szempontból, hanem inkább azt kellene párszor fejbe lőni, aki kitalálta, hogy a jó, nem olyan jó, rossz és marha rossz lezárások elérését gyakorlatilag 90%-ban ahhoz kötik, hogy mennyi időt tökölsz el multiplayerrel. (Mert multira kényszeríteni azokat is, akik nem igazán akarnak, mindig is remek lépés volt, kösz, EA!)
Na jó, meg a végén a Reaper vaslogika azért fejbe vágott. Amikor a nyugati CRPG-d főgonoszának motivációja hivatalosan is röhejesebb bármely Final Fantasyénál (csak ők ugye nagy többségben igazoltan elmebetegek, tehát a „megöllek, hogy megmentselek” levezetés náluk még rendben van), akkor tudod, hogy valamit nagyon elrontottál a dialógus írása közben.

Jöhet az ME3 Insanityn (félelmetesen lebutították a harcrendszert az ME2-höz képest, ez már-már CoD-kölyök szint), a shield gate talán okoz meglepetéseket… aztán egy Insanity trilógia futam.
Hm, így belegondolva még iiiigen hosszú ideig elleszek ezzel a franchise-zal.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5529 Dátum: 2014. február 07. - 13:36:30 »
Hm, most megakadt ezen a Nightcrawler videon a szemem...  :headscratch:
ez a Marvel heroes játék olyan, mint anno a ps2-es Alliance?

Online ARPG, egy hőssel mehetsz egyszerre.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5530 Dátum: 2014. február 07. - 18:10:17 »
Oké, Mass Effect trilógia kivégezve.

És nem igazán értem, mit pattogott mindenki a befejezésén. Ó, igen, el van cseszve – hogy stílusos legyek: olyan mértékben ahogy csak a Marvel tudja elrontani az eventjei végét –, de nem írói szempontból, hanem inkább azt kellene párszor fejbe lőni, aki kitalálta, hogy a jó, nem olyan jó, rossz és marha rossz lezárások elérését gyakorlatilag 90%-ban ahhoz kötik, hogy mennyi időt tökölsz el multiplayerrel. (Mert multira kényszeríteni azokat is, akik nem igazán akarnak, mindig is remek lépés volt, kösz, EA!)
Na jó, meg a végén a Reaper vaslogika azért fejbe vágott. Amikor a nyugati CRPG-d főgonoszának motivációja hivatalosan is röhejesebb bármely Final Fantasyénál (csak ők ugye nagy többségben igazoltan elmebetegek, tehát a „megöllek, hogy megmentselek” levezetés náluk még rendben van), akkor tudod, hogy valamit nagyon elrontottál a dialógus írása közben.

Jöhet az ME3 Insanityn (félelmetesen lebutították a harcrendszert az ME2-höz képest, ez már-már CoD-kölyök szint), a shield gate talán okoz meglepetéseket… aztán egy Insanity trilógia futam.
Hm, így belegondolva még iiiigen hosszú ideig elleszek ezzel a franchise-zal.

Mire végzel, lehet kint lesz a négy is.  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5531 Dátum: 2014. február 07. - 19:56:31 »
Az egyelőre különösebben még nem izgat. Pláne, hogy EA. Mire kijön a teljes ME4, lesz 2016 is. Az ME2-ME3-ból máig nincs teljes kiadás, valószínűleg nem is lesz… mert néha a világ legnagyobb videojátékkiadója ostobább, mint hat regiment rendőrcsizma.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5532 Dátum: 2014. február 12. - 13:42:42 »
Kicsit módosítom a lentebbi hsz-emben foglaltakat, mert lenyomtam még egyszer az ME3-at Insanityn, ezúttal a DLC-ben berakott „jó” befejezéssel.
Ekkora baromságot én még életemben nem láttam. Ez fogja a midikloriánokat, ráhúzza a Star Trek NextGen logikát és hatványozza azt. Megölöm magam, és emiatt az űrmágiának hála az egész galaxis minden élőlénye zölden világító kiborg lesz, mert átírjuk a számítógépek DNS-ét. Facepalm a köbön. :stupid: A jelek szerint hiába a két gigás DLC, ennek a sztorinak egy épkézláb lezárása létezik csak. :headscratch:
Bár cserébe legalább tényleg láthatjuk Tali arcát.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5533 Dátum: 2014. február 18. - 23:29:30 »

Ma végre sikerült hozzájutnom a bétához. Végre egy igazán jó játék, nem bántam a 10k-t érte  :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5534 Dátum: 2014. február 19. - 16:23:20 »
Mna, aztán.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5535 Dátum: 2014. február 19. - 16:43:55 »
Ez már tavaly felkerült a kívánságlistámra, ha nem készülne hozzá xmillió dlc, kiadáskor venném.

Más:

Sokáig nem érdekelt, azt hittem sima L4D lesz sci-fi elemekkel, de ez a videó most meggyőzött az ellenkezőjéről.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5536 Dátum: 2014. február 19. - 19:17:04 »
Resident Evil 5 valaki? Most álltam neki (épphogy megy a béna gépemen, kész csoda),  egész jónak néz ki, tetszik, hogy van egy társ, aki hasznos is tud lenni, nem csak áll, és sikoltozik, mint a 4.részbeli leányzó :D Chris-t annyira nem szeretem, lehetett volna más helyette a főszereplő, de azért tolok pár órát bele,  hátha elfeledteti velem a kedvenc 4. részem, bár nem hinném. :)
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5537 Dátum: 2014. február 19. - 19:54:47 »
Másodlagos tapasztalatok alapján nem hiszem. Az RE5-6 már csak egy sima lövöldözős akciójáték, minimális fejtörő- és/vagy horrorelemekkel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5538 Dátum: 2014. február 19. - 20:35:58 »
Én 37-szer játszottam végig eddig. Közelében sincs a fantasztikus RE4-nek, de azért mégis egy élvezetes játék, amit érdemes újra és újra lejátszani. Chris tényleg nem volt annyira jó választás, de a végére már meg fogod kedvelni.  :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5539 Dátum: 2014. február 20. - 17:55:56 »
Végigtoltam néhány pályát, a grafika még minimumon is nagyon szép, a kidolgozottságra nem lehet panasz, tetszik, hogy a fegyverek tokban vannak a karaktereken, nem egy láthatatlan bőröndben, így kicsit reálisabb, bár így kevés a hely,  gyakran át kell adnom a tárgyakat. A célzással nem vagyok kibékülve,  vagy csak piszkálnom kéne az egér érzékenységét, mert nehéz fejre célozni, testre meg sok töltény kell, aminek híján vagyok. Néha olyan érzésem volt, mintha a 4. részt játszanám újra, csak szebb grafikával, lehet már agyamra ment az a rész, annyit játszottam vele :D  Eddig tetszik összességében, bár olyan sokat nem játszottam még, a sok töltény nélküli menekülés viszont nem növeli az élvezeti értéket :D
Tejet kérek! Csokisat!