Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000476 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #5560 Dátum: 2014. február 27. - 10:49:52 »
De, a PS2-verziót.
Okos húzás volt...  :roll:
Mondjuk nem biztos, hogy a szupermega HD verzió tökéletesen elérte a célját, ha csak a bőröndnél jöttem rá, a csúszka melyik oldalán vannak a szebb és élesebb textúrák. :D
Egyetértek, ha csak ennyi telik tőlük, elmehetnek a francba. Az Ashley-s képen marha jól látszik, hogy az arc, vagy a háttér textúrája semmit nem változott (ellenben tátva maradt a szája :D). Most tényleg azért adjunk ki megint pénzt, mert most olvasható lett Lion ruciján a felirat??
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 27. - 10:51:49 írta Todd »

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5561 Dátum: 2014. február 28. - 17:42:27 »

Ó, igen, végre!  8)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5562 Dátum: 2014. március 01. - 11:23:16 »
A Silent Hill Downpour című játékról mik a vélemények? Érdemes beszerezni? kaine?  ;D

Mennyire kapcsolódik a régi történetekhez, és érthető-e egymagában? Csak az elsővel játszottam.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 01. - 11:25:02 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5563 Dátum: 2014. március 01. - 12:53:18 »
Hagyd a végére. Szerintem a leggyengébb a sorozatban, ráadásul van benne egy bug, vagy mi, ami miatt én például másfél éve ugyanott tartok benne.  :roll:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5564 Dátum: 2014. március 01. - 13:09:05 »
Oh, köszönöm! Akkor meg sem veszem. Úgyis volt Resi 6 is, akkor majd megveszem azt.  ;D
Engem az Arkham origins szívatott meg, nem tudtam befejezni a Black Mask küldetést...  :roll: Remélem a GOTY kiadásra javítják.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5565 Dátum: 2014. március 01. - 13:20:47 »
A Resi 6 is elég gyengusz, de abban legalább van 1-2 jó küldetés.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5566 Dátum: 2014. március 01. - 13:26:33 »
Az 5.-nél gyengébb?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5567 Dátum: 2014. március 01. - 13:39:18 »
A közelében sincs.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5568 Dátum: 2014. március 01. - 13:49:23 »
Ó, akkor lehet ezt is hanyagolom... Pedig tegnap majdnem megvettem, csak inkább más lett belőle.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5569 Dátum: 2014. március 02. - 12:36:49 »
Hæt sok jóval jobb játék van hasonló áron ps3-ra. Sajnos egyik se igazán jó. Shadows of the damned megvan neked ? Tps horrorban az baromi jó, és a silent hill zeneszerzői dolgoztak rajta, plusz a dmc, resi 4 féle brancs. Bármikór kenterbe veri ezeknek a játékoknak a mostani részeit.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5570 Dátum: 2014. március 02. - 13:06:54 »
Idézet
Bármikór kenterbe veri ezeknek a játékoknak a mostani részeit.
Sajnos ez még nem mond sokat.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5571 Dátum: 2014. március 02. - 13:09:23 »
Nem, nincs meg. Elég kevés játékom van még csak rá, kb.10-15 db inkább gyűjtői kiadásokra hajtok, és a régi játékokra amiket ismerek PSX-re és szerettem őket. Persze becsúszik néha egy ajánlóból felfigyelt újdonság is... Ennek a játéknak is utánanézek. Köszi!

Todd

• Pókfej
« Válasz #5572 Dátum: 2014. március 03. - 08:33:27 »
Nekem a hangulata miatt az egyik abszolút kedvencem a mostani generáció játékai között. Marha érdekes egy hibrid, mert alapvetően nagyon könnyed humoros cucc, de közben mérhetetlenül groteszk, és nagyon nem spórolnak a horror elemekkel, és mellé még a régi jó silent hillekre jellemző nagyon összetett szimbólumrendszer van benne. Számomra egy nagy rejtély, hogy valami hogyan tud egyszerre ennyire humoros, durva, mégis drámai és mély lenni. Na ezt kellene egyszer nekem is valahogyan visszaadni egy képregényemben, de félek, hogy valami nagyon katyvasz lenne belőle.
Amúgy szerintetek mik voltak a legjobb hetedik generációs játékok?
A saját erősen szubjektív véleményem: Uncharted 2, Dead Space 2, Shadows Of The Damned, Heavy Rain, Arkham City, Red Dead Redemption.
Szerencsére még jó pár van, ami nagyon érdekel, élükön a Beyond és a Last Of Us.
Inkább igyekszem az (általam kedvelt műfajokban) új szériákat és teljesen friss címeket, önálló ötleteket nézni az ilyen ezredik számozott epizódok után (mint mondjuk Resident evil, vagy Silent hill).
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 03. - 08:41:32 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5573 Dátum: 2014. március 03. - 12:27:02 »
Ha a PS3 a hetedik generáció, akkor nekem az Uncharted 2, Resident Evil 5, Silent Hill: Homecoming (szigorúan az 1. végigjátszás UTÁN), Lollipop Chainsaw.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5574 Dátum: 2014. március 03. - 13:42:42 »
Igen, PS3/X360/Wii hetedik generáció.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5575 Dátum: 2014. március 03. - 13:56:19 »
Igen, csak inkább mint időszak vagyok rá kíváncsi, nem konkrét gépre megjelent címek, ezért nem PS3-at írtam.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5576 Dátum: 2014. március 03. - 15:33:07 »
Ha a PS3 a hetedik generáció, akkor nekem az Uncharted 2, Resident Evil 5, Silent Hill: Homecoming (szigorúan az 1. végigjátszás UTÁN), Lollipop Chainsaw.

Hú, a Lollipop chainsawval szemeztem, de nem mertem megvenni még. Az Uncharted-et sokan ajánlották már, azt lehet be kéne próbálnom...

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5577 Dátum: 2014. március 03. - 15:39:19 »
Nekem a hangulata miatt az egyik abszolút kedvencem a mostani generáció játékai között. Marha érdekes egy hibrid, mert alapvetően nagyon könnyed humoros cucc, de közben mérhetetlenül groteszk, és nagyon nem spórolnak a horror elemekkel, és mellé még a régi jó silent hillekre jellemző nagyon összetett szimbólumrendszer van benne. Számomra egy nagy rejtély, hogy valami hogyan tud egyszerre ennyire humoros, durva, mégis drámai és mély lenni. Na ezt kellene egyszer nekem is valahogyan visszaadni egy képregényemben, de félek, hogy valami nagyon katyvasz lenne belőle.
Amúgy szerintetek mik voltak a legjobb hetedik generációs játékok?
A saját erősen szubjektív véleményem: Uncharted 2, Dead Space 2, Shadows Of The Damned, Heavy Rain, Arkham City, Red Dead Redemption.
Szerencsére még jó pár van, ami nagyon érdekel, élükön a Beyond és a Last Of Us.
Inkább igyekszem az (általam kedvelt műfajokban) új szériákat és teljesen friss címeket, önálló ötleteket nézni az ilyen ezredik számozott epizódok után (mint mondjuk Resident evil, vagy Silent hill).

Ahogy így említed az only on PS címeket, gondolkodóba ejtett mint törzsgyökeres Xbox használó,
hogy valamelyikőtök próbált valaha only on Xbox címeket, pl:Halo,Gears of War?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5578 Dátum: 2014. március 03. - 15:44:21 »
Ahogy így említed az only on PS címeket, gondolkodóba ejtett mint törzsgyökeres Xbox használó,
hogy valamelyikőtök próbált valaha only on Xbox címeket, pl:Halo,Gears of War?
Én anno játszottam mindkettővel.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #5579 Dátum: 2014. március 03. - 15:45:28 »
Mi az az Xbox?