Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984954 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Videojátékok
« Válasz #5760 Dátum: 2014. március 22. - 20:02:54 »
Szerintem a marveles sokkal jobb.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5761 Dátum: 2014. március 22. - 20:06:53 »

Akkor már tudom BuB mit fog mondani ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

BuB

• Pókfej
« Válasz #5762 Dátum: 2014. március 24. - 09:32:09 »
Oh... Love of God...  :o
Arkham Night:

Summary

The Batmobile can drive faster than 100 kmph.
    There will no longer be loading screens for entering different areas of the map, opening doors, or transitioning between cut-scenes.
    Not all, but many buildings have interior settings to explore.
    Every character in the game has their own unique design. Unlike the previous games, there will no longer be clones of the same thug.
    Rather than having about 20-30 criminals, there are now hundreds of them on the streets of Gotham.
    There will be secondary missions throughout the game as well as new features.
    The Gotham City map was designed around the Batmobile.
    The Batmobile can drive through some interior settings.
    The Batwing will not be in the game.
    There is no co-op.

Basszus...e z lehet a legjobb Bats játék... nem hiszem el, hogy ilyen sokat kell várni a rohadt Ps4 vásárlással...  ;D

Öhmöhm... Legos cuccal én nem nagyon játszottam... vagyis a Batsel egy pályát nyomtam, de nem igazán hatott meg, ahogy az SW-se, elszorakozni biztos jó, de nem nagyon érdekelt. A Marvelest még nem láttam...  :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5763 Dátum: 2014. március 24. - 14:54:21 »

Öhmöhm... Legos cuccal én nem nagyon játszottam... vagyis a Batsel egy pályát nyomtam, de nem igazán hatott meg, ahogy az SW-se, elszorakozni biztos jó, de nem nagyon érdekelt. A Marvelest még nem láttam...  :uhoh:

Hát pedig azt mondják a Lego Batman 2-vel megér egy próbát tenni ;)
De mondjuk persze nem mindenkinek jönnek be a Lego videójátékok, nekem személy szerint nagyon is ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 25. - 17:49:30 írta Comicboy »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5764 Dátum: 2014. március 25. - 17:50:35 »
Srácok a játékban konkrétan mit lehet Green Lantern-el csinálni, tehát ez a kép mennyire állja meg a helyét?

:oh: :oh: :oh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5765 Dátum: 2014. március 25. - 19:58:18 »
Uncharted 3 kipörgetve.
a vége nekem kicsit elkapkodottnak tünt, mintha dramaturgiailag nem lenne jól összerakva. Túl rövid, a kettőnél az utolsó 2 órában végig olyan érzésem volt, hogy hű mindjárt vége, de mégse mert még jön egy újabb helyszín, aztak*rva! Itt meg, ja, már vége is, oké.
Vicces amúgy hogy Drake amire rálép az lezuhan, elsüllyed, felrobban, igazából a Warld War Z ennek a játéknak az adaptációja, nem is az azonos című könyvé.  ;D
Ja és ha Sully nem hal meg egy játékban, majd támad fel, hiányérzetem van.  :lol:
De itt legalább nincsen ilyen jelenetekben ég felé kiáltás, mondhatni Drake már egészen belejött.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 25. - 20:13:05 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5766 Dátum: 2014. március 25. - 23:07:50 »
Igen, azok a törések alatta már kezdtek unalmasak lenni. :) Tény, hogy a 2 volt a legjobb a sorozatban, de a 3 jobban tetszett az elsőnél.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5767 Dátum: 2014. március 26. - 15:54:36 »
Ja, nagyon rákontráztak Drake balszerencse faktorjára ebben a részben... kicsit már sok volt a végére... :D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5768 Dátum: 2014. március 26. - 16:21:11 »
Az Uncharted első részéről mik a benyomások? Érdemes beszerezni? Nincsenek benne bugok? Tudtok róla valamit?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5769 Dátum: 2014. március 26. - 19:59:03 »
PS-en nincsenek. Jó volt, de gyengébb, mint a másik kettő.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5770 Dátum: 2014. március 26. - 20:35:33 »
PS-en nincsenek. Jó volt, de gyengébb, mint a másik kettő.

Köszönöm! Akkor beszerzem.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #5771 Dátum: 2014. március 27. - 08:41:46 »
Szerintem érdemes, nem rossz az.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5772 Dátum: 2014. március 27. - 09:21:39 »
Megvan a maga bája, sőt, sztem jobb a sztori és Sully és Nate viszonya is jobban megy, itt a 3-ban már nagyon rányomták az aggódást, túl sokat agódott érte végére már picit untam azt is.  :D
És nekem a helyszín is jobban tetszik, az egész egy nap alatt zajlik ádáz, ahogy változik a fény ahogy haladunk a nap vége felé, plusz tökre bírtam, hogy amikor a romos erődben voltam és elnéztem a messzi távolban láttam a másik kastélyt, és kivi voltam, hogy vajon oda eljutunk e valamikor, és egen, nemsokkal később ott voltunk, jó volt úgy visszanézni, hogy bazz, nemsokall ezelőtt még a másik parton voltam.  ;D
És Eddy Raja nagy arc  ;D

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5773 Dátum: 2014. március 27. - 11:04:38 »
04.01.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5774 Dátum: 2014. március 27. - 11:41:44 »
Megvan a maga bája, sőt, sztem jobb a sztori és Sully és Nate viszonya is jobban megy, itt a 3-ban már nagyon rányomták az aggódást, túl sokat agódott érte végére már picit untam azt is.  :D
Van benne valami.
Én most egészen kedvet kaptam hozzá. Amúgy nekem is itt már úgy tűnt, hogy túl könnyen vesznek igen nagy traumákat. Nate siklik a tengeren egy két napot, de alszik pár órát, semmi baja, és megy a sivatagban bolyongani étlen szomjan még néhány napot, majd utána ismét varászutés szerűen meggyógyul. Ennyire kemény. Ja és persze Sully itt már minimum 3x látszólag meghal.  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5775 Dátum: 2014. március 27. - 11:56:40 »
Megvan a maga bája, sőt, sztem jobb a sztori és Sully és Nate viszonya is jobban megy
Nekem jobban bejött a 2. rész csaja, kár, hogy nem ő maradt meg.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5776 Dátum: 2014. március 27. - 12:27:29 »
Hát egen, Chloe szemrevaló nőszemély (bár a hangját nem bírom... nem , nem jó szó, tom, hogy néz ki a szinkron hangja és amiatt nem bírok tőle elvonatkoztatni...), lehetett volna télleg többet a 3-ban és pindurit kevesebb Sully... furi, hogy a kettőnél meg mindenki nyavajgott, hogy több Sully, a 3ba meg orvosolták, de lehet át is estek a ló túloldalára  :D

Van benne valami.
Én most egészen kedvet kaptam hozzá. Amúgy nekem is itt már úgy tűnt, hogy túl könnyen vesznek igen nagy traumákat. Nate siklik a tengeren egy két napot, de alszik pár órát, semmi baja, és megy a sivatagban bolyongani étlen szomjan még néhány napot, majd utána ismét varászutés szerűen meggyógyul. Ennyire kemény. Ja és persze Sully itt már minimum 3x látszólag meghal.  :lol:
Jaja, az örökös le/be/ki esés mellett ez piszkálta a csőröm , hogy azért ennyi mindent túl élni... repülő zuhanás, majd a sivatagba flangálás, hajósüllyedés és hánykolódás a tengeren basszus... ez kicsit sok volt egy játékon belül :-\  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5777 Dátum: 2014. március 27. - 12:36:04 »
04.01.

Annyira nem fogott meg. Azért nagyon látszik rajta, hogy ez kézi-konzolos játék eredetileg.
Íme az Arkham Knight címszereplője. Meglepne, ha nem lenne belőle extra skinn is.

« Utoljára szerkesztve: 2014. március 27. - 12:40:10 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5778 Dátum: 2014. március 27. - 12:59:04 »
Arkham Knight=Cat Man? :hehe: Részemről nem lett valami hű,de nagy szám ez a Batman páncél koppintás...

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5779 Dátum: 2014. március 27. - 13:30:39 »
Olyan mint egy Batman ellenség, Wrath. Zsarukat öldökölt.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 27. - 13:35:23 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.