Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984937 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Jester

• Pléhsuszter
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #5940 Dátum: 2014. április 25. - 11:19:09 »
Pedig hidd el, ha tornakon indulsz, akkor ez kell. Akkor mar arrol fog szolni, minden, hogy nyerj.
Es akkor a jatekelmeny is sokkal tovabb tart.

Nem az unalomig ismert effektek kerulnek eloterbe, hanem a valodi fejlodesi perspektiva. Hogy Te, a jatekos legyel jobb honaprol honapra.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5941 Dátum: 2014. április 25. - 11:32:17 »
Átlagos játékos vagyok. Napi szinten lövök kettőt és boldog vagyok.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5942 Dátum: 2014. április 25. - 11:35:02 »
Én épp eleget csinálom ezt a melóhelyemen, a repülőgépszimulátorban, config fájlok modok, hardware fejlesztés, minden ami kell.  :lol:
Csak ott ugye mindez nem egyetlen gépen, hanem egy 8 gépből álló hálózaton, ami kettő repülőgép fülkét vezérel. Nyolcszor annyi élvezet és szopás, sokszor napokig elvagyok vele, mire rájövök, hol a hiba.
Otthon számomra a játék szintiszta szórakozás, olyasmi, mint amikor olvasok egy könyvet, vagy nézek egy filmet.
Persze kinek mi számít, ez teljesen más dolog, ezért vannak a különbféle rendszerek, amiből mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5943 Dátum: 2014. április 25. - 11:40:17 »
Tegnap egy ültő helyemben végigvittem a Deadpoolt éjjel. 4 és fél óra volt így, hogy már mindent tudok, mi hol van, és kimaxolt fegyvereim vannak.  :deadpool: Még a nagy óriásokat is le tudom verni kalapáccsal.

Jester

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #5944 Dátum: 2014. április 25. - 16:08:51 »
Én épp eleget csinálom ezt a melóhelyemen, a repülőgépszimulátorban, config fájlok modok, hardware fejlesztés, minden ami kell.  :lol:
Csak ott ugye mindez nem egyetlen gépen, hanem egy 8 gépből álló hálózaton, ami kettő repülőgép fülkét vezérel. Nyolcszor annyi élvezet és szopás, sokszor napokig elvagyok vele, mire rájövök, hol a hiba.
Hu, ez erdekesen hangzik! Hol/mit is dolgozol te picit pontosabban? :)

Otthon számomra a játék szintiszta szórakozás, olyasmi, mint amikor olvasok egy könyvet, vagy nézek egy filmet.
Persze kinek mi számít, ez teljesen más dolog, ezért vannak a különbféle rendszerek, amiből mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt.
Ez egyebkent abszolut ertheto. De azert "komolyabban" jatszva is szorakoztato tud lenni a jatek, csak egy kicsit maskepp.

Ezt videot par eve egy osztrak csapattars csinalta az egyik sved lan utan. Erdemes megnezni. Az elso fele "belulrol" mutatja meg, hogy mit jelent ennyi even at a jatekra szant idot csakis ugyanannak a jateknak szentelni, a masodik fele pedig kulsos szemmel :) A gimiben ahol voltunk valami RTS bajnoksag is volt, es az egyik kissrac kiprobalta a QW-t. A film masodikfeleben o osztja meg az elso tapasztalatait:)

http://vimeo.com/37062381

Todd

• Pókfej
« Válasz #5945 Dátum: 2014. április 25. - 17:39:54 »
Telekommunikációs mérnök vagyok egy cégcsoportban, ami alá több kisebb cég tartozik, többek között a HighFly Aviation Kft.
Ez egy repülőgép szimulátor a 11. kerületben, ami egy Boeing 737 és egy Airbus A 320 pilótafülkéjének pontos mását tartalmazza, minden műszer használható, és 160 fokos vetítés van a fülke előtt 3-3 projectorral.
FS 2004-es software fut rajta, tudom, elég régi, de valszeg ez már nem lesz bolygatva, mivel marha nagy beruházás lenne minden gépet lecserélni (nem is az fs-t futtató gépek a nagy baj, hanem azok, amik a műszerek kezelését viszik, és ha új szoftverre kellene átállítani őket, na az millós tétel).
Maga a hely jól néz ki, és a gépek is frankók, én már sokszor vezettem őket. De amúgy elég sok probléma van céges szinten (pl. a honlap is régóta be van halva, úgyhogy csak akkor lépj rá, ha van adblock a gépeden: http://highfly.hu/ ), így csak tűzoltás folyik, habár szerettem volna komolyabb beruházásba kezdeni, most csak az a cél, hogy a jelenlegi konstrukció folyamatosan menjen. Így csak hibaelhárítást végzek.
Amúgy 15000 ft egy óra de 20% kedvezményt tudok intézni. Tudom úgyis kurta drága (mondjuk ha 3-4 ember fizeti úgy nem vészes), elég vastag vendégek jönnek hozzánk javarészt pont emiatt, meg tanuló pilóták. De mostanában sokat szoktak forgatni is nálunk, nemrég volt a hír 24, meg a fókusz is, és elvileg egy új magyar sorozat is itt fog készülni, meglepő módon pilótákról fog szólni. :)
Itt is találsz róla fényképeket, meg satöbbit. https://www.facebook.com/pages/Highfly-Szimul%C3%A1tor-Official/799536066741335?fref=ts
Ez egyebkent abszolut ertheto. De azert "komolyabban" jatszva is szorakoztato tud lenni a jatek, csak egy kicsit maskepp.
Persze, ez tuti így van.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2014. április 25. - 18:02:25 írta Todd »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5946 Dátum: 2014. április 25. - 22:36:41 »
MARVEL HEROES KÓDOK!
RNDMHRO
RNDMCSTM
random hero és skin box!
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Raisu

• Traveller
« Válasz #5947 Dátum: 2014. április 26. - 03:48:52 »
Ilyen az én szerencsém, random hősként a Lényt kaptam, aki már megvolt, a jelmezes dobozban meg egy Megtorló jelmez volt, aki meg nincs meg, és nem is csípem annyira a karaktert, hogy egyhamar megvegyem. :D

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5949 Dátum: 2014. május 04. - 09:33:09 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5950 Dátum: 2014. május 04. - 17:36:24 »
Végeztem a Deadpoollal normál fokozaton is. Nem volt sokkal nehezebb, mint az easy. Jöhet a hard. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5951 Dátum: 2014. május 05. - 08:56:18 »
He, Mero, lehet ráfaragtunk?  ;D
http://playstationcommunity.hu/note/10833
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #5952 Dátum: 2014. május 05. - 09:27:08 »
Érdekes, hogy ezt a negatívumok között emlegetik, pedig ez aztán totál pókemberes:
Idézet
Ez az egész karmásdi egy átgondolatlan, felesleges, bosszantó dolog. Egy olyan hőst alakítasz, akinek egyszerre 5-6 helyen van riasztása, amiből nem tudod mindet teljesíteni. Ráadásul, ha egy mellékküldit elbuksz, akkor jön egy negatív TV-híradós bejátszás, amivel lejáratnak. Tök mindegy, hogy előtte megmentettél 40 embert, te leszel a sz@rszemét alak, akin egész New York City tűzoltósága röhög.
Ez kábé olyan, mint a Beyondban halálra cikizett QTE rendszer, amiben nem lehet egyértelműen látni, hogy melyik a helyes irány. Mert ugye a valóságban bunyó közben tuti mindig egyértelműen látni mikor kell elhajolnod, védekezned, támadnod, hogy ne kapj be egy maflást.  :lol:
A többi mind egyértelműen látszott a trélerekből is, főleg a grafika kritikán aluli minősége.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5953 Dátum: 2014. május 05. - 10:40:07 »
He, pedig ez elég poén ez a lejáratós dolog :D

De ez nem ugyanaz a grafika lesz, mint az első résznél? Ha olyan lesz, akkor én má boldog leszek...  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5954 Dátum: 2014. május 05. - 11:06:32 »
Az PS3-ra lett fejlesztve, ez multiplatform cucc, emiatt jó eséllyel sokkal rosszabb minden szempontból.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5955 Dátum: 2014. május 05. - 11:08:28 »
Az első is votl mindenen game izé, xbox, ps3.  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5956 Dátum: 2014. május 05. - 11:09:59 »
Azért ott nem voltak generációs szakadékok. Nincsen trébb játék a lefelé portolt cuccoknál, főleg ha azonos időben adják ki a nagygépes verzióval.
Pontosan 0 darab ilyet tudok mondani ami elérte volna a tűrhető színvonalat.
« Utoljára szerkesztve: 2014. május 05. - 11:12:42 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5957 Dátum: 2014. május 05. - 13:37:06 »
Oh... hát na majd látjuk...  ezé vót nekem furi, hogy sehol se találtam ps3-as videót... :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5958 Dátum: 2014. május 05. - 14:20:37 »
Az előző ASM játék grafikája bár nem volt egy nagy szám,de én pl meg voltam vele elégedve, főleg Póki ruhájának élénk és realisztikus színei miatt. Tök olyan volt mint a filmben, és azért a környezetre sem volt olyan sok panasz! Igaz alig lehetett embereket látni az utcán vagy ha mégis, akkor nagyon csúnya kidolgozatlan NPC figurákba botlottunk akik ráadásul egymás klónjai voltak :lol: De pl az óriás robotok valami eszméletlenül néztek ki, a mozgásukról már nem is beszélve. A második résznek meg már a traileréből lerí,hogy valami idő hiányában összekapkodott fércmunkával van dolgunk...
Legalább a jelmez színeit megcsinálhatták volna,mert ennél a pasztellnél még a PS1-es Spider-Man játékban is szebb volt Póki gúnyája  ;D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5959 Dátum: 2014. május 05. - 14:25:09 »
Én mostanában rászoktam a cod szériára Modern Warfare rulez :violent: :violent:
Tejet kérek! Csokisat!