Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 979175 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Videojátékok
« Válasz #6160 Dátum: 2014. augusztus 13. - 22:25:41 »
Az elsővel lényegében játszottam a Revelations által, a másodikat tervezem egy ideje, a BH pedig olyan mint a Revelations csak a helyszín más ;D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6161 Dátum: 2014. augusztus 13. - 22:26:20 »
Természetesen AC rajongóként

Akkor nem lenne rossz letudni még az AC1-et, 2-t  és a Brotherhoodot  ;)
+ a Revelationt és a The Tyranny of King Washingtont...

BuB

• Pókfej
« Válasz #6162 Dátum: 2014. augusztus 14. - 09:24:58 »
Ez a Rogue gyakorlatilag egy az egyben a Black Flag módosított, update változata amit most gyakorlatilag teljes áron fizettetnek ki azokkal akik évek óta nagy rajongói a sorozatnak :roll: Természetesen AC rajongóként előbb-utóbb úgy is beszerzem,de mindezek után hallani sem akarok olyan Assassin's Creed játékról amit sokadjára is a hajózással próbálnak eladni! Haytham szerepére én is roppant kíváncsi vagyok, na meg a szárazföldi küldetésekre, mert ennyi óceántól amit az utolsó 2 játékban kaptunk már konkrétan tengeri beteg vagyok :hehe:
Ja, basszus, nekem is ez ugrott be, amikor elkezdődött a demi, ez egy az egyben a 4... csak más skinekkel... meg módosítottak a fegyvereken és ennyi... nagyon bejött nekik ez a hajós dolog...
amúgy jobban örültem volna, ha most arra koncentrálnak,h ogy Haytham hogy is állt át a templomosokhoz... azt hittem a Rouge főszereplője lesz az az emberke, aki "megrontja", vagy ilyesmi...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6163 Dátum: 2014. augusztus 14. - 09:35:25 »
Természetesen AC rajongóként

Akkor nem lenne rossz letudni még az AC1-et, 2-t  és a Brotherhoodot  ;)
+ a Revelationt és a The Tyranny of King Washingtont...

A Rev kijátszva, az AC3 dlc meg egy olyan dolog aminek semmi,de semmi köze nincs az AC univerzumhoz :uhoh: Valahogy totál nem hiányzik ez a kiegészítő! Az alap játékot kétszer is kipörgettem,de ez az agymenés maradjon meg a fanatikus gamereknek ;)

BuB: Eleve ezt sem így kellett volna megoldani mint oly sok AC epizódot már előtte! Pl a 3-ban lehetett volna végig Haytham a főszereplő, és az ő szemszögén keresztül láthattuk volna az eseményeket. Ráadásul Haytham egy nagyon penge karakter, kellő motivációval és elszántsággal 8) Kár,hogy csak 1-2 fejezet jutott neki az egész sorozatból...

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6164 Dátum: 2014. augusztus 14. - 10:00:18 »
Egy elvetemült kérdés: az AC világában ki kinek szurkol (vagy ki melyik rendbe tartozna szívesen)? Én Assassin.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6165 Dátum: 2014. augusztus 14. - 10:06:11 »
Hát mivel az egész franchise eddig az Asszaszinokat nyomta, és az ő szemszögükből láttuk a dolgokat, én őket tartom a főszereplőnek, és ezért nem vágom, hogy mi ez az átfordulás és miért nyomják hirtelen ennyire háttérbe őket az elmúlt 2-3 részben...  :headscratch:
Meg ahogy elnézem az Unity is templomosabb beállítottságú lesz, mert ahogy láttam a főszereplő csávesznek templomos lesz a szívszerelme (?)...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6166 Dátum: 2014. augusztus 14. - 10:36:40 »
Ez nagyon egyszerű: Mert már kifogytak az ötletekből és most ezzel próbálnak "sokkolni" minket rajongókat :roll: Mindezt úgy állítják be mint valami hatalmas újítást amire eddig még nem volt precedens az AC történetében (khm, Haytham...)
Ugye a hajózás mint extra már nem akkora újdonság mint a Black Flag-nél volt, szóval már csak ez maradt nekik mint utolsó mentsvár.

Egyébként valószínű templomos lennék, de az a fajta aki nem keveredik nyílt konfliktusba hanem inkább diplomáciai úton éri el a céljait.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6167 Dátum: 2014. augusztus 14. - 11:12:50 »
Vagy rájuk szólt a vatikán, hogy na, ennyire ne állítsák már be gonosznak a pápát és a többi  ;D :hehe: de épp ez az ,h ogy a 3 óta vmiért nagyon háttérbe mentek az asszaszinok, már nagyon rend se volt, le volt verve, csak a néger ipse képviselte őket...
A hajózás télleg klafa, de meglepődtem, hogy most megint ez kerül ennyire előtérbe... elég lett volna ha olyan lesz, mint a 3-ban,ennek így most télleg rókabőr szaga van...  (mondjuk az állatvilágban a pingvinek nagyon tetszettek, de Jegesmacit tuti nem fogok ölni (kivéve ha trófeához lesz kötve  ;D)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6168 Dátum: 2014. augusztus 14. - 11:24:34 »
Vagy rájuk szólt a vatikán, hogy na, ennyire ne állítsák már be gonosznak a pápát és a többi  ;D :hehe: de épp ez az ,h ogy a 3 óta vmiért nagyon háttérbe mentek az asszaszinok, már nagyon rend se volt, le volt verve, csak a néger ipse képviselte őket...
A hajózás télleg klafa, de meglepődtem, hogy most megint ez kerül ennyire előtérbe... elég lett volna ha olyan lesz, mint a 3-ban,ennek így most télleg rókabőr szaga van...  (mondjuk az állatvilágban a pingvinek nagyon tetszettek, de Jegesmacit tuti nem fogok ölni (kivéve ha trófeához lesz kötve  ;D)

Á tudtam én nagyon jól már az első trailer után,hogy bizony itt sem ússzuk meg a hajós küldetéseket ;D Az meg külön epic fail,hogy pingvineket tettek a játékba, holott azok természetes lelőhelye tudtommal nem az Észak-Atlanti óceán :hehe:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6169 Dátum: 2014. augusztus 14. - 14:40:50 »
For Bub ...  8) :brow:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #6170 Dátum: 2014. augusztus 14. - 16:23:25 »
Hehe, és milyen jó kis ára van  :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6171 Dátum: 2014. augusztus 14. - 17:13:50 »
Plusz még akció is.  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6172 Dátum: 2014. augusztus 14. - 19:17:17 »
Micsoda nevek:

Megmondom őszintén, még nem játszottam egyik Silent Hillel sem, de ezt tuti ki fogom próbálni.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6173 Dátum: 2014. augusztus 14. - 19:22:45 »
Nem tudod, mit hagytál ki. :)  :piramis:

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6174 Dátum: 2014. augusztus 14. - 20:26:51 »
Ami késik, nem múlik. ;) Ha lesz időm, akkor az első dolgom lesz kipróbálni valamelyik részt, elsősorban a PSP-s részek jönnek szóba. Tulajdonképpen a Shattered Memories (ami, ha minden igaz, az első rész remake-je) asszem meg is van valahol. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2014. augusztus 14. - 20:28:27 írta Hoby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #6175 Dátum: 2014. augusztus 14. - 21:11:18 »
Micsoda nevek:

Megmondom őszintén, még nem játszottam egyik Silent Hillel sem, de ezt tuti ki fogom próbálni.
Inkább a régieket, így látatlanban is, az első 3 rész zseniális, a 4. szódával elmegy a többi kihagyható (innen esett ki a régi fejlesztőcsapat). Az összes "micsoda név" ugorhatna a lecsóba, ha inkább visszatérne a régi gárda.
nekem ez most olyannak tűnik, mintha semmi jó nem jutna már eszükbe, de előhúznak egy csomó nevet a kalapból, akiknek ki tudja mennyi köze lesz a játékhoz (mint pl. Nolan a Terminator 4-nél).
« Utoljára szerkesztve: 2014. augusztus 14. - 21:14:56 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6176 Dátum: 2014. augusztus 14. - 22:42:26 »
Tulajdonképpen a Shattered Memories (ami, ha minden igaz, az első rész remake-je) asszem meg is van valahol. ;)
Az pont egy kakukktojás a sorozatban. Vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem. De kicsit sem jellemző a sorozatra. Kezd a SH2-vel. Ha az nem tetszik, a többit hagyd a fenébe.  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6177 Dátum: 2014. augusztus 14. - 23:15:00 »
Szerintem is a 2. a legjobb bekapcsolódási pont. A történet abban a legjobb, és a grafika mai szemmel sem rossz, nem utolsó sorban van jó PC-s portja. Ha az tetszett, utána jöhet az 1,3,4. A többi meg totál ugráló, kísérletezgető rész volt, minden egységes koncepció nélkül. És sajnos én ettől a mostanitól is ilyesmit sejtek. :(

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6178 Dátum: 2014. augusztus 15. - 14:52:31 »
Akkor kipróbálom a 2. részt, aztán ha tetszik, a többit. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6179 Dátum: 2014. augusztus 15. - 16:48:20 »
Majd jelents. :)