Jó hát most rólam se azt feltételezd elsőre,hogy csak úgy veszem meg xy játékot,hogy előtte nézek róla gameplay videót 
Pedig én amúgy igen. Nem veszek meg úgy játékot, hogy minimum egy komolyabb videotesztet, úgy az első 10 perc gameplay-t, vagy ha lehet egy demot le ne töltenék róla. Mégiscsak minimum pár ezer forintot ráköltök, és azzal leszek el legalább 10 órát.
Comicboy, ő, és amúgy el is olvastad amiket írtam, vagy csak beidézted.

Úgy értem 1 évente nem adnak ki 1 teljes értékű részt, na de mindegy, amúgy a kézi konzolon nem múlik semmi, annyit tesz hozzá a sorozathoz mint egy mobilos játék.
(2014-2007)/8=0,875 átlagban ennyi évente jöttek ki eddig teljes értékű AC játékok. Láthatóan sűrűbb, mint egy év.

Ezek csak a nagy gépekre kijövő címek, nem a kézi konzolos, meg mobilos játékok. Vagy ezek sem mind teljes értékű részek? Mert árban mind teljes értékűek voltak, akkor meg ha ennek ellenére ezek csak küldetéslemezek, vagy mittoménmi, az ismét csak azt támasztja alá, amit én mondok.

Nálam azóta amióta, megjegyzem először, rákerestem a wikipédián 
"A Devil May Cry (デビル メイ クライ Debiru mei kurai, vagy röviden DMC) a japán Capcom által fejlesztett és kiadott Hack & Slash horror-fantasy videojáték, animesorozat, mangasorozat és novella. "
A japánt értettem, pont azért írtam le hogy konkrétan az a játék, amire Mr. Sinister gondolt nem japán (
a 2013-as DMC), hanem angol. A horror, hát elég idióta volt aki írta, nekem attól még nem lesz valami horror, hogy vannak benne lények... De az FPS, azt mégis miből??

No ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy bejönne az a játék (ezek után főleg), de abban is nagyon erősen nyomatva van a társadalomkritikai vonal.
Hogy nem hallottad még a japánt szitokszóként alkalmazni videójátékos berkekben...na most már igen.
Számomra a japánok annyira elfajzottak, hogy a kultúrájukon és tudományos sikereiken kívül mást nem tudok értékelni ami tőlük származik.
Azt, hogy egy népről így kollektívan állítasz egy elég masszív sztereotípiát inkább nem is minősítem.

Már csak azért sem, mert az egész most ismert videojáték kultúra (assasins creedestül, meg minden) csak és kizárólag japánnak köszönhető. És minden mostani filmes dramaturgiára épülő játék a japán vonalat követi.
Az ilyen embereknek mindig nagyon sok, "minden képregény gyerekes" típusú ismerőst/rokont stb. kívánok.

Jaja, az jópofa ötlet volt. Mondjuk nem nagyon tudtam kitapasztalni, mert szinte alig játszottam a MGS3-al, ugyanis elég bugos volt nálam a játék (rendre lefagyott és kilépett), plusz engem marhára idegesített a fix kameranézet, nem is értem, miért nem csinálták meg rendes tps-nek.
Min játszottál vele? PS2-n két kiadását is végigvittem, egyik sem volt bugos, és a második kiadásban van TPS kameranézet is.
Amúgy tény, hogy az MGS-ekben túl sokáig ragaszkodtak a fix kamerához, az egyben még oké volt, a többiben már kissé kényelmetlen.