Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 977109 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Videojátékok
« Válasz #6520 Dátum: 2014. november 22. - 11:42:20 »
Azért az új DmC-t lejapánozni eléggé nagy baklövés szerintem :lol: Comicboy, mielőtt véleményt alkotnál róla inkább próbáld ki az adott játékot és utána írd le vagy épp magasztald. Főleg ha a Devil May Cry-ról van szó, mert az AC-vel ellentétben ez a 8-ik rész után sem laposodik el ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6521 Dátum: 2014. november 22. - 11:49:18 »
Comicboy, mielőtt véleményt alkotnál róla inkább próbáld ki az adott játékot és utána írd le vagy épp magasztald.
Mondjuk konzolon ez kicsit nehézkes, de a demo az ingyen leszedhető.
Amúgy a DMC 2001 óta összesen az 5. játéknál tart (ezt csak úgy az AC-s fejlesztési tempó margójára még), de az új rész teljesen független önálló produktum. Mondjuk igazából az összes többi is önállóan totál jól értelmezhető kerek egészt alkot. Ahogyan azt szerintem egy játéknál kell.
Habár már igen örülnék egy 6. bejelentésének.

Hú, japán FPS horrorokról jut eszembe, a Forbidden Siren-el játszott valaki? Ugye a Silent Hill gyártóinak a játékáról van szó, ami elnézve a képeket videókat nem kicsit parás.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 22. - 13:18:02 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6522 Dátum: 2014. november 22. - 11:52:53 »
Az ilyen túlélő játékok csúcsa számomra a Metal gear Solid 3, és hidd el, megoldható.
Ja, én nem úgy értettem, hogy a játékot nem lehetne így megcsinálni, hanem hogy ebben a játékban így nem lenne rá mód.
Idézet
Nem is emlékszem, melyik a bónusz kincses pálya, de a rucik nektek alapból elérhetőek voltak, melyik verziót vetted meg? Az enyémben egyetlen extra ruha sem volt, pedig a fém dobozos változat van meg.
Először csak kölcsön kaptam a játékot a bátyámtól, abban semmi extra nem volt. Amit megvettem, ahhoz voltak a letölthető tartalmak. A bónusz pálya az első erdőben van - de érdemes később visszajönni, amikor már van nálad shotgun, mert több elérhető hely is van belül.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6523 Dátum: 2014. november 22. - 11:56:26 »
Amúgy kétségtelen, hogy mostanában kezdenek eltűnni, és az európai/amerikai cégek jobban előtérben vannak.
Nem igazán eltűntek, csak mióta nyugaton megint nagy divat a konzol, boldog-boldogtalan arra fejlesztett mindent*, és már nem maradt hely a kiadóknak átvenni a japánok cuccait. De az, hogy Nipponban még mindig azt hiszik, csak konzolra és játéktermi gépekre léteznek videojátékok, nem nagyon mutatja azt, hogy különösebb bajuk lenne a belső piacon.
*Kb. mint ahogy manapság mindenki iOS-re akar kiadni lehetőleg mikrotranzakciós játékot…

Todd

• Pókfej
« Válasz #6524 Dátum: 2014. november 22. - 12:03:50 »
Ja, én nem úgy értettem, hogy a játékot nem lehetne így megcsinálni, hanem hogy ebben a játékban így nem lenne rá mód.
Abban is a bunker, erdei pályák fele-fele arányban voltak. A levadászott felvett kajákat el lehetett tenni a hátizsákba, így oldották meg. A bunkerben pedig nem nyulat löttél, hanem zacskós instant nudlit találtál.  ;)
Először csak kölcsön kaptam a játékot a bátyámtól, abban semmi extra nem volt. Amit megvettem, ahhoz voltak a letölthető tartalmak. A bónusz pálya az első erdőben van - de érdemes később visszajönni, amikor már van nálad shotgun, mert több elérhető hely is van belül.
Egyáltalán nem ugrik be, hogy jártam-e ott, video alapján sem. Tényleg újra kéne játszanom ezt a játékot.
A ruhák képeket elnézve abszolút kihagyhatóak. Sehol egy klasszikus forro nacis Lara, vagy bikinis skinn? Milyen Tomb Raider ez?  :lol:
Nem igazán eltűntek, csak mióta nyugaton megint nagy divat a konzol, boldog-boldogtalan arra fejlesztett mindent*, és már nem maradt hely a kiadóknak átvenni a japánok cuccait. De az, hogy Nipponban még mindig azt hiszik, csak konzolra és játéktermi gépekre léteznek videojátékok, nem nagyon mutatja azt, hogy különösebb bajuk lenne a belső piacon.
De mi van a külső piacon, miért divat kiadni a japán címeket külső fejlesztőknek (DMC, Silent Hill stb.)?
De pl. az Ominózus új Tomb Raider meg japán fejlesztés, és minden korábbi részt lemosott a pályáról, akkor mégiscsak ott vannak még mindig a legnagyobb koponyák konzol játékok ügyében.
De most végre a Silent Hill vissza került a Konamihoz, fel nem fogom, miért hitték azt, hogy jó ötlet mindenféle kelet európai fejlesztőkre bízni.  :stupid:
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 22. - 12:10:23 írta Todd »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6525 Dátum: 2014. november 22. - 14:49:11 »
Ha belegondolsz nem 1 évente adnak ki részeket
Végül is 2007 óta csak 8 nagy gépes AC rész jelent meg, és 4 hordozható konzolos, amit gondolom szintén be lehet szerezni nagy gépre is.  ;D

Úgy értem 1 évente nem adnak ki 1 teljes értékű részt, na de mindegy, amúgy a kézi konzolon nem múlik semmi, annyit tesz hozzá a sorozathoz mint egy mobilos játék.

DMC mióta FPS, mióta horror??  :lol: Hack'n Slash, mint az AC.
A japánt is videójátékos berkekben nem sűrűn hallom szitokszóként alkalmazni.
Amúgy én nem műfaj alapján lövöm be, hogy egy játék mennyire igényes vagy sem, egy horror fps is lehetne komoly történettel rendelkező mély játék.  ;) Nem értem, a műfaj miért zárná ki ezt?
Ja és amúgy a 2013-as DMC az nem is japán, angol csapat vette át.  ;)
Szóval röviden, ez az előítélet igen sok sebből is vérzik, a DMC nem FPS, nem horror, és nem japán.  :lol:

Nálam azóta amióta, megjegyzem először, rákerestem a wikipédián ;D

"A Devil May Cry (デビル メイ クライ Debiru mei kurai, vagy röviden DMC) a japán Capcom által fejlesztett és kiadott Hack & Slash horror-fantasy videojáték, animesorozat, mangasorozat és novella. "

Hogy nem hallottad még a japánt szitokszóként alkalmazni videójátékos berkekben...na most már igen.  :lol:Számomra a japánok annyira elfajzottak, hogy a kultúrájukon és tudományos sikereiken kívül mást nem tudok értékelni ami tőlük származik.

Amúgy meg mi az a Hack and Slash? :headscratch: nálam az AC mindig is TPS kaland-akciójáték volt ;)

Comicboy, mielőtt véleményt alkotnál róla inkább próbáld ki az adott játékot és utána írd le vagy épp magasztald.

Ezt jól megkaptam  ;D
De hangsúlyozom én a wikipédiára alapozom a feltevésem, bár igaz Mr. Sinister vidókat és teszteket még nem láttam, remélem nem is fogok :)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6526 Dátum: 2014. november 22. - 15:27:03 »
Há! Eladtad a lelked az ördögnek egy kis ajándékért cserébe!!!  :twisted: :hehe: (velem is így volt).
Ja, bűnbe estem. :lol:

Idézet
Ellenben a bónusz ruhák szánalmasak. Egyetlen egy normális sincs a 6 között.
Az én verziómban 4 választható ruha van a játék kezdetétől fogva, de nem nagy számok. Azért ráadtam Larára egy dzsekit, hogy ne fázzon... :hehe: Meg hogy kicsit komolyabban nézzen ki. :D
Kiváncsi leszek, hogy kapok-e még bónusz ruhát, ha összeszedek minden cuccot.

Amúgy elkezdtem felkeresni az eddig kimaradt sírokat, hát kínosan könnyűek a fejtörők. Lehet, hogy a végigjátszás során találtam rá a nehezebb sírokra, vagy nem tudom, de az utóbbi kettőt tegnap 5 másodperc alatt át lehetett látni, hogy mit kell csinálni, és pikk-pakk fel lehetett jutni a kincsesládákoz. :-\ Elég gyengusz.

Abban is a bunker, erdei pályák fele-fele arányban voltak. A levadászott felvett kajákat el lehetett tenni a hátizsákba, így oldották meg. A bunkerben pedig nem nyulat löttél, hanem zacskós instant nudlit találtál.  ;)
Jaja, az jópofa ötlet volt. Mondjuk nem nagyon tudtam kitapasztalni, mert szinte alig játszottam a MGS3-al, ugyanis elég bugos volt nálam a játék (rendre lefagyott és kilépett), plusz engem marhára idegesített a fix kameranézet, nem is értem, miért nem csinálták meg rendes tps-nek.

Idézetet írta: Comicboy
Számomra a japánok annyira elfajzottak, hogy a kultúrájukon és tudományos sikereiken kívül mást nem tudok értékelni ami tőlük származik.
Vagyis pont azt értékeled bennük, ami egy nemzetet a leginkább meghatároz. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6527 Dátum: 2014. november 22. - 15:29:18 »
Idézet
Ezt jól megkaptam  ;D
De hangsúlyozom én a wikipédiára alapozom a feltevésem, bár igaz Mr. Sinister vidókat és teszteket még nem láttam, remélem nem is fogok :)

A wikinél manapság van hatékonyabb módja az információ szerzésnek, lásd gameplay videók a YT-on. Számomra elég ha csak végignézek belőlük 2-3 részt és abból frankón leszűri az ember,hogy az adott játék milyen. Mivel a legtöbb ilyet folyamatos kommentárral nyomják, tuti,hogy nem marad olyan apró részlet vagy hiba amit a játékos ne említene közben :) Tőlem pedig ne várj végigjátszásokat, mert így is annyi user van,hogy Dunát lehetne rekeszteni velük :lol:

A Hack N Slash pedig az a típusú játék amiben a főhős karddal a kezében megy és szünet nélkül kaszabolja az elé kerülő genyákat ;D Ilyen szempontból az AC tényleg TPS, mert ott nem egészen ilyen felépítésű a játékmenet (de közel áll hozzá).

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6528 Dátum: 2014. november 22. - 15:32:39 »
Idézet
Ezt jól megkaptam  ;D

Tőlem pedig ne várj végigjátszásokat, mert így is annyi user van,hogy Dunát lehetne rekeszteni velük :lol:

Jajj, nem Mr. Sinister által készített tesztre gondoltam, hanem nem fogom Mr. Sinisterként végigbújni a teszteket és videókat végigjátszás nélkül, hogy teljes véleményem legyen. Persze én is el szoktam olvasni pár tesztet meg ilyenek, de azért néha a kérdéses játékkal is játszom ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6529 Dátum: 2014. november 22. - 15:35:58 »

Idézetet írta: Comicboy
Számomra a japánok annyira elfajzottak, hogy a kultúrájukon és tudományos sikereiken kívül mást nem tudok értékelni ami tőlük származik.
Vagyis pont azt értékeled bennük, ami egy nemzetet a leginkább meghatároz. :lol:

Hoppá nem is fogalmaztam jól, mert hát az irodalom is kultúra, akkor hogy körültekintő legyek.
Tisztelem a japánokat a tudományokban elért sikereikért, harcművészeti sokszínűségük és hosszú emelett bizonyára tartalmas történelmük miatt. Ennyi, a többi produktumukat nem szeretném megszemlélni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6530 Dátum: 2014. november 22. - 15:36:59 »
Jó hát most rólam se azt feltételezd elsőre,hogy csak úgy veszem meg xy játékot,hogy előtte nézek róla gameplay videót :lol: Pl a DmC-nél  tudtam,hogy nincs szükségem ilyesmire, mert az a játék minden pénzt megér annyira jól sikerült! De az általam kevésbé ismert játékoknál azért belenézegetek a végigjátszásokba a biztonság kedvéért.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6531 Dátum: 2014. november 23. - 08:56:09 »
Jó hát most rólam se azt feltételezd elsőre,hogy csak úgy veszem meg xy játékot,hogy előtte nézek róla gameplay videót :lol:
Pedig én amúgy igen. Nem veszek meg úgy játékot, hogy minimum egy komolyabb videotesztet, úgy az első 10 perc gameplay-t, vagy ha lehet egy demot le ne töltenék róla. Mégiscsak minimum pár ezer forintot ráköltök, és azzal leszek el legalább 10 órát.

Comicboy, ő, és amúgy el is olvastad amiket írtam, vagy csak beidézted.  :headscratch:
Úgy értem 1 évente nem adnak ki 1 teljes értékű részt, na de mindegy, amúgy a kézi konzolon nem múlik semmi, annyit tesz hozzá a sorozathoz mint egy mobilos játék.
(2014-2007)/8=0,875 átlagban ennyi évente jöttek ki eddig teljes értékű AC játékok. Láthatóan sűrűbb, mint egy év. :nezze:
Ezek csak a nagy gépekre kijövő címek, nem a kézi konzolos, meg mobilos játékok. Vagy ezek sem mind teljes értékű részek? Mert árban mind teljes értékűek voltak, akkor meg ha ennek ellenére ezek csak küldetéslemezek, vagy mittoménmi, az ismét csak azt támasztja alá, amit én mondok.  ;)
Nálam azóta amióta, megjegyzem először, rákerestem a wikipédián ;D
"A Devil May Cry (デビル メイ クライ Debiru mei kurai, vagy röviden DMC) a japán Capcom által fejlesztett és kiadott Hack & Slash horror-fantasy videojáték, animesorozat, mangasorozat és novella. "
A japánt értettem, pont azért írtam le hogy konkrétan az a játék, amire Mr. Sinister gondolt nem japán ( a 2013-as DMC), hanem angol. A horror, hát elég idióta volt aki írta, nekem attól még nem lesz valami horror, hogy vannak benne lények... De az FPS, azt mégis miből??  :lol:
No ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy bejönne az a játék (ezek után főleg), de abban is nagyon erősen nyomatva van a társadalomkritikai vonal.
Hogy nem hallottad még a japánt szitokszóként alkalmazni videójátékos berkekben...na most már igen.  :lol:Számomra a japánok annyira elfajzottak, hogy a kultúrájukon és tudományos sikereiken kívül mást nem tudok értékelni ami tőlük származik.
Azt, hogy egy népről így kollektívan állítasz egy elég masszív sztereotípiát inkább nem is minősítem.  :stupid:
Már csak azért sem, mert az egész most ismert videojáték kultúra (assasins creedestül, meg minden) csak és kizárólag japánnak köszönhető. És minden mostani filmes dramaturgiára épülő játék a japán vonalat követi.
Az ilyen embereknek mindig nagyon sok, "minden képregény gyerekes" típusú ismerőst/rokont stb. kívánok.  :twisted:
Jaja, az jópofa ötlet volt. Mondjuk nem nagyon tudtam kitapasztalni, mert szinte alig játszottam a MGS3-al, ugyanis elég bugos volt nálam a játék (rendre lefagyott és kilépett), plusz engem marhára idegesített a fix kameranézet, nem is értem, miért nem csinálták meg rendes tps-nek.
Min játszottál vele? PS2-n két kiadását is végigvittem, egyik sem volt bugos, és a második kiadásban van TPS kameranézet is.
Amúgy tény, hogy az MGS-ekben túl sokáig ragaszkodtak a fix kamerához, az egyben még oké volt, a többiben már kissé kényelmetlen.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 23. - 09:12:39 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6532 Dátum: 2014. november 23. - 11:43:41 »
De mi van a külső piacon, miért divat kiadni a japán címeket külső fejlesztőknek (DMC, Silent Hill stb.)?
Ha tippelnem kellene, akkor azért, mert ezek a címek nyugaton mennek igazán, odahaza elfáradtak. Japánok nem nagyon szoktak csak úgy nyomni egy rebootot, mint a DMC-n, ez inkább amerikaias megközelítés. Plusz ha a Bayonetta – ami kategóriájának valószínűleg legtökéletesebb darabja – hazai gyenge eladásából indulnék ki, még azt is megreszkíroznám, hogy ez a klasszikus hentelős műfaj ott már nem nagyon (vagy nagyon nem) megy. A Silent Hill meg valahogy mindig is olyan érzést adott, hogy azt már a második résztől nem belső piacra csinálták igazából, ahogy teszem azt a Resident Evil is sokkal inkább tűnik egy nyugati címnek egy ideje, mintsem japánnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6533 Dátum: 2014. november 23. - 11:55:43 »
Hát erre írtam én azt, hogy elsősorban a nemzetközi piacra szánt termékeik tetszenek, mert leszámítva a klasszikus DMC-t, a Resident Evil, Metal Gear Solid, Silent Hill, egyértelműen amerikai műfajok videójátékba öntése.
Ettől függetlenül van pár echte japán cucc is ami tetszik,  Okami, Shadow Of The Coloussus, ICO.
De pont ebben a trendben furcsa, a Silent Hill visszakerülése japánba, ráadásul láthatóan szintén nemzetközi piacra szánják, "Deryl"-lel, meg Del Toroval a fedélzeten, meg a Tomb Raider, ami eddig egyáltalán nem japán fejlesztőknél volt, és most náluk kötött ki.
Akkor készülnek a legjobb videojátékok, mikor a japán dramaturgia találkozik az europai/amerikai ízléssel.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 23. - 11:57:48 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6534 Dátum: 2014. november 23. - 12:46:22 »
A Tomb Raider simán lehet, hogy a Square egyszerűen megunta, hogy az egyik franchise, amiért megvették az Eidost, sorra csak egy rakás gyenge és gyenge fogyású valamit produkált már vagy tíz éve, és úgy döntöttek, hogy akkor inkább megcsinálják maguk.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6535 Dátum: 2014. november 23. - 12:54:59 »
(2014-2007)/8=0,875 átlagban ennyi évente jöttek ki eddig teljes értékű AC játékok. Láthatóan sűrűbb, mint egy év. :nezze:
Ezek csak a nagy gépekre kijövő címek, nem a kézi konzolos, meg mobilos játékok. Vagy ezek sem mind teljes értékű részek?

Látom egy különbség és egy pozitív  egész szám osztása már nagyon megy, de kedves Todd, a teljes rész nálam az ami hozzátesz a cselekményhez, nem csak elnyújtja azt, nem mellesleg ami legfontosabb egy pozitív egész számmal van ellátva. Például 1,2,3,4  ;)  Ha újra elkezdesz matekozni láthatod, hogy a pozitív egész számokkal ellátott részek megjelenése között legkevesebb 1 év telik el.
(Na, ez így visszaolvasva nagyon leereszkedő és lekicsinylő, szóval bocsánat, de végül is te se voltál kedvesebb, na jó talán egy kicsit :) )

Azt, hogy egy népről így kollektívan állítasz egy elég masszív sztereotípiát inkább nem is minősítem.  :stupid:
Már csak azért sem, mert az egész most ismert videojáték kultúra (assasins creedestül, meg minden) csak és kizárólag japánnak köszönhető. És minden mostani filmes dramaturgiára épülő játék a japán vonalat követi.
Az ilyen embereknek mindig nagyon sok, "minden képregény gyerekes" típusú ismerőst/rokont stb. kívánok.  :twisted:

Jajj, ne legyünk már ilyen képmutatóak kérem szépen :roll:
Gondolom Todd te életedben nem állítottál semmilyen sztereotípiákból, előítéletekből táplálkozó dolgot. Ami megjegyzem a saját szubjektív véleményed volt. Én személy szerint ki nem állhatom azokat a dolgokat amiket a japánok "képregénynek" meg "rajzfilmnek" neveznek és az ezek iránti ellenérzésemet remélem kivetíthetem az egész nemzetre, reménykedem, hogy megvannak azok a jogaim amik a saját véleményem kinyilvánítását engedélyezik. Az meg, hogy te ezt milyen módon minősíted az a te dolgod, amire én vagy adok vagy nem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6536 Dátum: 2014. november 23. - 13:15:31 »
Én személy szerint ki nem állhatom azokat a dolgokat amiket a japánok "képregénynek" meg "rajzfilmnek" neveznek és az ezek iránti ellenérzésemet remélem kivetíthetem az egész nemzetre
Én valójában értem, mire gondolsz, de hidd el nekem, hogy tévedsz. A te korodban pontosan ugyanígy éreztem én is róluk, mert a japán kultúrának csak egyetlen részét ismertem, és azt kifejezetten ellenszenvesnek tartottam: a Bushidót. A "nagyon kemény vagyok, óriásiakat üvöltök, a karate edzéseken a tanulókat megfélemlítéssel (ordítások) tanítás", ezek mind szörnyen utálatosnak tűntek, és mivel akkoriban még internet sem volt, nemigen jöttek infók a távol-keletről, simán ráhúztam ezt a mentalitást az egész népre (az sem segített, hogy robotmukásoknak voltak beállítva). Aztán jött a net, jött a Silent Hill, a Battle Royal, és nyitottabb lettem. Majd rájöttem, hogy fantasztikus nép a japán, sokkal színesebb, sokrétűbb, mint a legtöbb nemzet. És a legfontosabb (számomra): hogy totál más a fantáziájuk, a gondolkodásuk, mint amit nyugaton már megszoktunk, így egészen új dolgokat is képesek mutatni, nyújtani.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6537 Dátum: 2014. november 23. - 13:30:36 »
Én személy szerint ki nem állhatom azokat a dolgokat amiket a japánok "képregénynek" meg "rajzfilmnek" neveznek és az ezek iránti ellenérzésemet remélem kivetíthetem az egész nemzetre
Én valójában értem, mire gondolsz, de hidd el nekem, hogy tévedsz. A te korodban pontosan ugyanígy éreztem én is róluk, mert a japán kultúrának csak egyetlen részét ismertem, és azt kifejezetten ellenszenvesnek tartottam: a Bushidót. A "nagyon kemény vagyok, óriásiakat üvöltök, a karate edzéseken a tanulókat megfélemlítéssel (ordítások) tanítás", ezek mind szörnyen utálatosnak tűntek, és mivel akkoriban még internet sem volt, nemigen jöttek infók a távol-keletről, simán ráhúztam ezt a mentalitást az egész népre (az sem segített, hogy robotmukásoknak voltak beállítva). Aztán jött a net, jött a Silent Hill, a Battle Royal, és nyitottabb lettem. Majd rájöttem, hogy fantasztikus nép a japán, sokkal színesebb, sokrétűbb, mint a legtöbb nemzet. És a legfontosabb (számomra): hogy totál más a fantáziájuk, a gondolkodásuk, mint amit nyugaton már megszoktunk, így egészen új dolgokat is képesek mutatni, nyújtani.

Mint ahogy azt korábban Tomnak is leírtam: Tisztelem a japánokat a tudományokban elért sikereikért, harcművészeti sokszínűségük és hosszú emelett bizonyára tartalmas történelmük miatt. Ennyi, a többi produktumukat nem szeretném megszemlélni. Nem érzem hogy szükségem lenne ennél behatóbban ismerni őket, mert az eddigi "ismereteim" számomra riasztó képet festenek róluk, és igen totál más a fantáziájuk, ami néha mérhetetlenül mocskos tud lenni :roll:

Ha a keleti kultúrát szeretném méltatni akkor én inkább a kínait magasztalnám, mivel azt van miért, a csodálatos több mint ezer éves harcművészetük és még régebbi történelmük, ősi és minden más népet megelőző tudományos felfedezéseik és számos vallási és filozófiai irányzatuk miatt.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6538 Dátum: 2014. november 23. - 13:34:42 »
A japánoknál még használt bugyi automata is van.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6539 Dátum: 2014. november 23. - 14:28:49 »
Látom egy különbség és egy pozitív  egész szám osztása már nagyon megy, de kedves Todd, a teljes rész nálam az ami hozzátesz a cselekményhez, nem csak elnyújtja azt, nem mellesleg ami legfontosabb egy pozitív egész számmal van ellátva. Például 1,2,3,4  ;)  Ha újra elkezdesz matekozni láthatod, hogy a pozitív egész számokkal ellátott részek megjelenése között legkevesebb 1 év telik el.
Oké, szóval az Ac játékok fele félkész üres semmitmondó pusztán a pénzszerzésre irányuló termék? Milyen jó is ez a sorozat a saját rajongói szerint.  :lol: Csakhogy azokat a részeket is ugyanazok fejlesztik, mint a nagy részeket, szóval egyetlen perccel sem jut több fejlesztési idő egy "pozitív egész számmal ellátott" címre sem.
Jajj, ne legyünk már ilyen képmutatóak kérem szépen :roll:
Gondolom Todd te életedben nem állítottál semmilyen sztereotípiákból, előítéletekből táplálkozó dolgot. Ami megjegyzem a saját szubjektív véleményed volt. Én személy szerint ki nem állhatom azokat a dolgokat amiket a japánok "képregénynek" meg "rajzfilmnek" neveznek és az ezek iránti ellenérzésemet remélem kivetíthetem az egész nemzetre, reménykedem, hogy megvannak azok a jogaim amik a saját véleményem kinyilvánítását engedélyezik. Az meg, hogy te ezt milyen módon minősíted az a te dolgod, amire én vagy adok vagy nem.
Persze kivetítheted, szíved joga, csak mint említettem, ez egyetlen fokkal sem értelmesebb mentalitás, mint a minden képregény gyerekes. Viselkedhetsz így, nyugodtan, ahogyan a pusztítóban mondták, "Nem vehetik el a jogot az emberektől, hogy seggfejek legyenek!", csak akkor túl nagy szemrehányást te sem tehetsz másokra, ha ők is ilyesmiket vágnak a fejedhez.  ;)
És ez nem képmutatás, hidd el, a ruszkiktól az amerikaiakon át a románokig bármelyik nemzetet mondtad volna "elfajzottnak" ugyanez lenne a véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 23. - 14:40:24 írta Todd »