Mint olyan ember, aki belülről végignézte az egészet, nem értek veled egyet.
Amúgy nekem ilyenkor mindig utána kell néznem, melyik is volt a 7. generáció, mert számomra a PS 1-el indult minden (de tudom, az a hivatalos). Mint írtam, szerintem a hetedik generáció nagyon nem a 3-4. éve körül érte el a csúcsát.
Ugye 2006-ban debütált és szerintem a 2013 volt a legjobb éve (DMC, Tomb Raider, BioShock Infinite, Beyond, The Last of Us, GTA V., Injustice, Dead Space 3, Metal Gear Rising, God Of War Ascension), és akkor még ezek igen nagy része tudott újat mutatni. Az pedig ugye a 7.

Az FPS-ekkel, meg mennyire volt a határon, agyvérzést kaptak-e a fejlesztők, mikor ezeket a játékokat csinálták, igazából engem nem érdekel, csak az, hogy egyre jobb, és szebb játékok jöttek ki.

A 2014-es címek, viszont szerintem PS3-on sem éppen meghökkentőek, mármint grafikailag (The Evil Within, Alien Isolation, Castlevania: Lords of Shadow 2, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Mad Max, Metal Gear Solid: Ground Zeroes), PS4-en meg főleg nem azok. Mondjuk akinek nincsen PS3 nyilván örül neki, hogy arra is megveheti őket. De szerintem a felsorolás is jól mutatja, hogy az előző generáció még a 8. évében sem halott (ez mondjuk más téma).