Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 977706 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:Videojátékok
« Válasz #6680 Dátum: 2015. február 05. - 16:31:20 »
Hatszor végigjátszottad????:o

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6681 Dátum: 2015. február 05. - 16:39:38 »
Hat végigjátszás nem sok, jó pár játékot végignyomtam már többször is.
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6682 Dátum: 2015. február 05. - 17:27:56 »
Én kevés játékkal játszom, de azokkal sokszor. :) Ha megtetszik valami annyira, hogy még egyszer végigjátsszam, utána már jobban is tetszik, mint elsőre.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6683 Dátum: 2015. február 05. - 19:10:29 »
Van úgy,hogy nekem is nagyon megtetszik egy adott játék.De egynél többször azért nem tolom ki.Hagyok időt,helyet,stb-t. másoknak is.
Ez alól persze kivétel a Splinter Cell-Conviction és Blacklist,mert azokat egymás után kétszer pörgettem ki.Illetve az abszolút csúcstartók,a PoP Warrior Within és a The Two Thrones.Na azokat négyszer-négyszer játszottam végig életem során.  8)
De amúgy minden mást egyszer.Bármennyire is Tomb Raider fan vagyok,és tetszett a legutóbbi rész,mai napig nem vettem rá magam,hogy másodjára is neki fussak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6684 Dátum: 2015. február 05. - 21:23:03 »
Szerencsére én nem vagyok az, éppen ezért azt már vagy szintén hatszor végigtoltam, már hardon is. Fantasztikusan jó játéknak tartom. Annyira, hogy minden ellenérzésem dacára belekezdtem a Legendbe is, és meglepő módon az is tökre bejön. Azt még csak háromszor vittem végig, de 98%-on vagyok, és épp ma csináltam meg az első Time Trialt (másodikra sikerült).

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6685 Dátum: 2015. február 05. - 21:26:20 »
Legend,Anniversary,Underworld.Én ezeket is nagyon szeretem a mai napig.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6686 Dátum: 2015. február 05. - 21:27:26 »
Igen, ezek jó játékok. Én a régieket is szeretem, csak az Angel of Darkness volt bitang sz-r, azt kerüld mint a tüzet.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6687 Dátum: 2015. február 05. - 21:29:07 »
A maga korában játszottam vele.De hamar elvesztettem az érdeklődésemet iránta.Nem toltam ki.Az tényleg egy rakás kaki.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6688 Dátum: 2015. február 05. - 21:32:43 »
Én nagy nehezen végigvittem, de eszméletlenól trehány módon összerakott játék volt. Az egyik főbossnál le is ragadtam egy iszonyat idegesítő bug miatt (az automatikus célzás csak az egyik gyenge pontját vette célba, miközben 4-et kellett volna kilőni), ott egy cheattel át is ugrottam azt a szakaszt. De a vízből a levegőbe átúszó halak (mármint ilyen képességük nem volt a játék története szerint), és egyéb mókás hibák rendre történtek benne.
Azért ez anno PS2-n még nem volt divat, főleg mivel akkor még javító patchek sem voltak.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6689 Dátum: 2015. február 05. - 21:44:32 »
Viszont bug annál több.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6690 Dátum: 2015. február 05. - 22:23:34 »
Nem, visszafelé nem akarok menni. Egy újrakiadást kaptam Karira, azon van éppen az említett 3 rész.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6691 Dátum: 2015. február 06. - 12:59:59 »
Nah, befejeztem az AC Unity-t. Mikor lecseréltem a videókártyát (GTX650ti-ről GTX970-re), full felbontásban klasszisokkal jobb lett a játék hangulata. (főleg, hogy nem szaggatott). Kezdetben valóban volt néhány bug, de egész jól kijavították. Most a kiegészítésével nyomom (Dead Kings) Remélem a következő részt nem szúrják el, és nem kell videókártyát cserélni, csak, hogy fusson. Összességében számomra, egy közepes AC játék volt. A ACII-t és kiegészítéseit, még mindig nem veri egyik rész sem. Élménybe a ACIII-mal van nálam egy súlyban. Márciusban szerintem beszerzem a Rogue-t. Arról több jót olvastam. Persze várom az új részt, de sajnos már én is csak azt látom, hogy nem a minőségre mennek, hanem a lóvéra. Adok még egy esélyt ha kijön a Victory, legfeljebb utána nem játszom több AC-vel. Amit szintén várok, és látom, hogy itt is mindenki rajtam kívül: az Arkham Knight!

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #6692 Dátum: 2015. február 06. - 19:18:30 »

Mk Trailer

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6693 Dátum: 2015. február 06. - 20:17:46 »
Daanish Syed úgy néz ki,mint Leonel Salamanca.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6694 Dátum: 2015. február 06. - 22:32:49 »
Gondolom, senkinek sem tűnt fel, de a Tomb Raider Legend második pályáján (Peru) a visszaemlékezős részben, amikor menekülni kell a szörny elől, pontosan ugyanaz a zene megy, mint ami a Resident Evil Zero menekülős jelenete alatt, amikor Rebecca kapaszkodik egy lyukban, a társának pedig körbe kell rohannia a kastélyban a másik pincelejáróhoz, hogy elkapja őt. Todd?

Todd

• Pókfej
« Válasz #6695 Dátum: 2015. február 07. - 09:04:45 »
A Zeroval nem játszottam annyit, hogy zenékre emlékezzek belőle, de most rákerestem, szerintem nem ugyanaz.
Resi 7:44-től (van közben pofázás, de azért lehet hallani).
https://www.youtube.com/watch?v=N6643xysceo
Tomb Raider (6:55)
https://www.youtube.com/watch?v=maLI-V-DQq8

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6696 Dátum: 2015. február 07. - 14:58:55 »
Ez tényleg csak hasonlít, keverem valamelyik másikkal, de még mindig elég biztos vagyok benne. Na majd egyszer visszatérek rá, ha megint lejátszom a GC-seket. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6697 Dátum: 2015. február 07. - 16:06:30 »
Elképzelhető.
Én anno a PS1-es Medievil, és a PS3-as Heavy Rain között találtam hasonlót.
De pl. Akira Yamaoka baromi sok Silent Hilles zenét hasznosított újra a Shadow of the damned-ben.
Amúgy hogy tetszik a játék? Én anno mindet végigpörgettem párszor, a Legends, Anny, és Underworld is megvolt 100%-ra.
A Legendsben nagyon király extra rucik vannak, ilyen szempontból az tetszett nekem a legjobban.
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 07. - 16:08:17 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6698 Dátum: 2015. február 07. - 16:57:23 »
Épp láttam, hogy az egyik Silent Hill 2-es zenét újrahasználták kicsit átírva valami békás gyerek videojátékhoz.  :D
Meglepően jó volt a Legend. Már háromszor végigtoltam. Elsőre úgy 12 óra volt, de onnantól viccesen könnyű. Másodikra már 5 óra körül volt, most meg a Time Trial időkkel végigvittem bő 2 óra alatt az egészet - kivéve a Croft Manort, mert az megizzaszt rendesen. Már elkezdtem hardon, de már így sem nehéz. Az első játék életemben, amin kihagyom a normál módot. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6699 Dátum: 2015. február 07. - 17:07:14 »
Nekem nincs PS3-am, de józan paraszti ész alapján, illetve pc-s tapasztalatokkal azt mondanám, hogy uninstall, aztán tedd fel újra a játékot. Gondolom, a mentéseket külön tárolja a gép, nem? Vagy azok is elvesznének?
De ez csak az én véleményem, várd meg, mit mondanak a PS3-tulajok.
PS3 tulajok, hozzáfűznivaló? :) Egyáltalán le lehet törölni egy teljes játékot a gépről?