Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984937 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #6760 Dátum: 2015. március 24. - 10:23:31 »
Hideo Kojima távozásával keresztet vethetünk az új Silent Hill játékra, meg az esetleges új Metal Gearekre, meg véleményem szerint a komplett Konamira úgy ahogy van. Őszintén gratulálok fiúk, Akira Yamaoka után sikerült a másik nagy húzónevet is kiutálni a csapatból. Sok sikert a továbbiakban...  :twisted: :stupid:

Na én most fogom azt mondani, hogy hülye japánok.
Habár ha Kojima ezután mást is fog csinálni nemcsak MGS-t akkor azt mondom, hogy oké, megérte, de Yamaoka sem nagyon dolgozott utána már max egy két címen (Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw), aztán eltűnt mint szürke szamár a ködben.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 24. - 10:51:25 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6761 Dátum: 2015. március 24. - 10:55:52 »
A listáról ugyan lemaradt,de én még azt is odaírtam volna,hogy Fuck Logic :hehe: Nem igazán vagyok jártas az MGS világában,de Hideo Kojima neve még számomra sem ismeretlen! Pedig eddig csak egy Metal Gear-rel játszottam + a MG Rising Revengeance.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6762 Dátum: 2015. március 24. - 11:05:10 »
Meg ugye hány húzócíme van a cégnek?
Van az MGS meg a Silent Hill. Az MGS V még ki lesz adva, de innentől nem Kojima keze munkáját fogják a további részek dicsérni, el tudom képzelni ez milyen minőséget fog eredményezni. A szintén Kojima felügyelete alatt készülő Silent HillS-t teljesen törölték, pedig kb. egy évtizede az egyetlen jó Silent Hill rész lehetett volna. No de ugye még van egy Castlevania is, ja hogy azt is a Kojima Productions támasztotta fel pár éve...

Amúgy a Rising-ot nem a Kojima Productions fejlesztette, hanem a Platinum Games vagyis Shinji Mikami csapata (Resident Evil 2, Devil May Cry, Okami stb. hosszú és igen impozáns lista), de ugyanúgy Kojima felügyelete alatt készült.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 24. - 11:14:50 írta Todd »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6763 Dátum: 2015. március 24. - 11:11:58 »
Ez így gázos lesz a Konami-nak minden szempontból, mert ahogy látom az egész céget Kojima látta el az ötleteivel éa ha ő nincs akkor bizony keresztet vethetnek magukra! Mindenesetre Kojima jövőbeli projektjeire kíváncsi leszek, mert ez a szakítás új AAA címeket is eredményezhet egy másik kiadónál. Vagyis minden rosszban van valami jó 8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6764 Dátum: 2015. március 24. - 11:19:17 »
Fogjanak össze Akira Yamaokával, na akkor aztán tuti olyasmi kerülne le az asztalra ami eddig még nem volt, és a Konamival feltörlik a padlót.  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6765 Dátum: 2015. március 24. - 11:29:50 »
Muszáj példát statuálni a Konami-val, ha már voltak ilyen f*szok és elűzték a 2 játékfejlesztő mestert! ;D Az pl mekkora lenne, ha fognák magukat és leszerződnének a Naughty Dog-hoz!!! :oh: Arra nem lennének szavak kérem szépen ^^

Todd

• Pókfej
« Válasz #6766 Dátum: 2015. március 24. - 11:37:24 »
Az odab*szna rendesen.
Alapvetően egyikük sem fejlesztő, inkább író, rendező, producer (Yamaoka esetében főként zeneszerző), szóval ők nem a fejlesztési hanem a művészi oldalban jeleskedtek.
De igen ez egy igen érdekes dolog lenne, mivel most már a keleti fejlesztők egyértelműen hátrányban vannak nyugati társaikhoz képest, de amikor a keleti intellektus találkozna a nyugati tőkével és fejlesztőkkel, no ott aztán kő-kövön nem maradna, az tuti.  :D
Habár azt megjegezném, hogy azért Kojimára egy vágót, szerkesztőt valaki igazán ráereszthetne, zseni a csávó, de ha valamit el lehet mesélni 5 percben, vagy fél órában, hát ő nem lesz szűkszavú, és amikor egy óra játékból 4 perc cutsceene, az azért igen idegesítő néha.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6767 Dátum: 2015. március 24. - 13:48:50 »
Én mintha azt olvastam volna valahol, hogy attól a Silent Hills megy tovább... kérdés, mi marad belőle.
Todd, Yamaoka dolgozott a Lollipopon? Mit?

Todd

• Pókfej
« Válasz #6768 Dátum: 2015. március 24. - 13:53:55 »
Őő, mégis min dolgozhatott?
Idézet
Akira Yamaoka is the composer of the Lollipop Chainsaw soundtrack, along with collaborator Little Jimmy Urine (AKA James Euringer) of Mindless Self Indulgence.
Megjegyzem, ezt pont azért tudom, mert te mondtad nekem.  ;) Szóval:  :cavinton:
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 24. - 13:55:46 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6769 Dátum: 2015. március 24. - 14:11:14 »
Hááát, jó, ezt  :cavinton: elismerem, nem véletlenül van a fő ikonok közt.  :hehe: De a Lollipop zenéje nemigen az ő jellegzetessége.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6770 Dátum: 2015. március 24. - 14:16:05 »
Arra a játékra még mindig nem tudtam rászánni magam, annyira elvont, de most hogy tudom, hogy a MSI-s f*szi is benne volt, már mégiscsak meg kéne próbálkoznom.
Hát egy jó zenész nem csak egy stílusban tud alkotni. Mondjuk a Shadows-hoz viszont pofátlan módon hozta ugyanazt amit a Silent Hillben nyújtott, sőt sok régebbi számát egy az egyben át is vette.
Én mintha azt olvastam volna valahol, hogy attól a Silent Hills megy tovább... kérdés, mi marad belőle.
Elméletileg mehet tovább, de így ugrott a producer, és a fejlesztőcsapat. A jogok továbbra is a Konaminál vannak, kiadhatja másik fejlesztőknek, meg szerezhetnek egy producert is, de hogy az nem ez a játék lesz már, az tuti, és hogy minimum évekkel tolódik el.
Megjegyzem, egy másik Kojima játék az Metal Gear Rising hasonló kálvárián ment keresztül, és az végül is egész jó lett. Szóval van példa rá, hogy ez összejön, de nem gyakori.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 24. - 14:59:21 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6771 Dátum: 2015. március 24. - 21:36:41 »
Én mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki, szerintem viccesen hangulatos.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6772 Dátum: 2015. március 25. - 14:14:38 »
Videojátékok metálosított zenéje a Pac-Mantől Super Marión át a Last of Us ig. :)

Ezt meg neked Todd, ugyanez csak Silent Hill zenékkel, szerintem tök jó lett.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6773 Dátum: 2015. március 25. - 14:22:59 »
Persze, már mutattad (:cavinton:), amúgy ebből van kivágva a mostani csengőhangom.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6774 Dátum: 2015. április 02. - 20:07:41 »
Minden Playstation tulaj. Azonnal irány a Store. 105 játék kapható igen brutális kedvezménnyel, sok közülük 1500 ft alatt (épp most töltöm a Metal Gear Rising-ot).

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6775 Dátum: 2015. április 02. - 20:24:13 »
Batta meg. Már nincs gépem ...  :-\
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #6776 Dátum: 2015. április 02. - 20:56:23 »
Minden Playstation tulaj. Azonnal irány a Store. 105 játék kapható igen brutális kedvezménnyel, sok közülük 1500 ft alatt (épp most töltöm a Metal Gear Rising-ot).
Meddig?  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #6777 Dátum: 2015. április 02. - 21:44:56 »
Április 16-ig.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6778 Dátum: 2015. április 03. - 14:23:55 »
Bub ....
Van egy olyan érzésem hogy Te Június-ban PS4 -et fogsz venni ...  8) :brow:

499 $.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #6779 Dátum: 2015. április 03. - 14:51:51 »
Háát, elgondolkodtam rajta...
de sztem várok még...  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL