Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984937 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Videojátékok
« Válasz #7400 Dátum: 2016. augusztus 17. - 16:59:09 »
Resident Evil 7 "Lantern" trailer
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 17. - 17:02:22 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #7401 Dátum: 2016. augusztus 18. - 08:24:24 »
Azon gondolkozom, hogy ez nem túl Resident Evil hangulatra. De lényegében egy átlag ember akár a Resi 4 eseményeit kábé így élhette meg. Mondjuk ez így akkor se Resi még mindig.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7402 Dátum: 2016. augusztus 18. - 13:06:33 »
Inkább olyan, mintha tudták volna, hogy Silent Hill nem lesz többet, vegyük át a helyüket. Azzal, hogy vissza akarnak térni a horror gyökerekhez, nincs különösebb baj. Az FPS nézet viszont rengeteg embert elfordít a játéktól, többek között sajnos engem is. A 7-es felirat viszont ötletes. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7403 Dátum: 2016. augusztus 18. - 13:25:45 »
Pedig a Silent Hillekre az FPS nézet, meg a rejtőzködés ugyanúgy nem volt jellemző, csak a meg nem valósult rész teasere volt az. Ha olyan lett volna a végleges játék, akkor az az Sh szériában is teljesen új irány lett volna. Gondolom mindkettő az Outlast-et másolja. :headscratch: Mondjuk korábban is voltak hasonló ilyen típusú horror játékok, ahol FPS nézetben fegyvertelenül rejtőzködtél a rémek elöl.
Habár a Konamit ismerve erősen kétlem, hogy nem lesz több Silent Hill. ;) Nem vagyunk annyira szerencsések, hogy annak a szériának is ne gyalázzák a hulláját még egy kicsit.
Amúgy a gyökerekhez visszatérő Resi részek szerintem a Revelations játékok voltak.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 18. - 14:05:02 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7404 Dátum: 2016. augusztus 18. - 14:09:57 »
Még csak most jutottam el addig, hogy azokat is kipróbáljam. Az első rész végefelé járok, tegnap hajnalban épp belebotlottam egy olyan falba, amivel nem tudok mit kezdeni. :) Nem rossz a játék, bár erősen unalmas ugyanazokon a folyosókon nyolcszor menni oda-vissza, és a figurák is nagyon csúnyán mozognak. Érződik rajta, hogy nem sorozatcím, csak mellékszál, nem fektettek bele annyi energiát. Olyasminek tűnik, mint a RE: Dead Aim volt (még a körfolyosós hajó is megegyezik), csak nem lövöldözős. De azért nem rossz, Jill pedig gyönyörű benne.  :smlove:

« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 18. - 14:20:57 írta kaine »

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #7405 Dátum: 2016. augusztus 22. - 15:44:09 »
A Dead Aim az egyetlen resident amit nem vittem végig. Az elején nagyon megfogott a hangulat, de a végére valahogy elmúlt a varázsa. Talán onnantól amikor már nem a hajón játszódott.
Akkoriban volt egy másik hajós horror játék PS2-n, nem jut eszembe a címe, hangulatra a dead space és a RE világa keveredett, hátha másnak is rémlik. Na az para volt!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7406 Dátum: 2016. augusztus 22. - 15:50:22 »
Én meg talán azt az egyet vittem végig a mellékszálak közül. :) Nekem végig rendben volt, de érdekessége, hogy a hard fokozaton vért pisiltem, mire a végső bosst megvertem. Nem tudom, hányszor zabált fel előtte. :) Pedig nagyon érdekelt még az a kétrészes, amiben Leon és Ada voltak, de valahogy nem tudott megfogni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7407 Dátum: 2016. augusztus 22. - 15:58:38 »
Az a Cold Fear volt. Az sokkal hangulatosabb volt, mint a Dead Aim, mivel ott tényleg úgy érezted, hogy egy tomboló vihar közepén imbolygó hajón vagy. Az is akkor omlott össze, mikor lekerültünk a hajóról. De azért z a játék erőteljes hiányérzetet hagyott maga után, pl. csak egy bossgight volt benne, és a karakterek meg a sztori rém unalmasak voltak.

Viszont a Dead Aim-ben a főbossok tényleg betegek voltak (főleg a kövér figura, akinek a harc végefelé a szétdurrantott koponyájából kocsányon kilógó lengedező agyát kellett lelőni), habár pont az utolsó volt a leggázabb körülük, egy nagy massza, ne már? A legötlettelenebb megoldás, amit ki tudnak találni, mondjuk sajnos nem ritkaság a Resik történetében. de összességében szerintem is az egyik leggyengébb Resident volt, habár azóta rendre igyekeznek alulmúlni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7408 Dátum: 2016. augusztus 22. - 16:23:14 »
Hát a RE sorozatot sosem a szörnyek miatt szerettük (legalábbis a poszt-zombis időszak óta).
Az újabbat, az Umbrella Corps-t próbáltátok már?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7409 Dátum: 2016. augusztus 22. - 16:34:07 »
Hát a RE sorozatot sosem a szörnyek miatt szerettük (legalábbis a poszt-zombis időszak óta).
Őő, dehogynem. Mit érne ez a széria szörnyek nélkül, rohangálnánk az üres pályákon? :lol:

Az újabbat, az Umbrella Corps-t próbáltátok már?
Nem, és nem is tervezem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7410 Dátum: 2016. augusztus 22. - 19:40:00 »
Nem úgy értettem, hogy semmi értelmük.  :D Csak hogy nem a változatosságról,a  kreativitásról híresek. Vagy zombifélék, vagy óriási állatok, többnyire.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7411 Dátum: 2016. augusztus 23. - 07:52:46 »
Ez igaz. ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7412 Dátum: 2016. augusztus 23. - 20:14:20 »
Mi a közös a Resident Evil-ben és a Playstation-ben ?
Mindkettő nevében ott van a 4-es szám.

:shocking:
No mindegy is, jön PS4/X1 -ra a RE4 felújított változata.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7413 Dátum: 2016. augusztus 23. - 21:34:21 »
Mint tapasztalt RE4 játékos mondom, hogy ez a gyerek marha bénán nyomja ezt a játékot. :) Lehet, hogy easy-n játszik, de úgy pazarolja a legjobb lőszereket, hogy rossz nézni. Az elején sokkal több megmaradna, ha a házban a sarokból lőne, a magnum lőszert meg én egyetlen egyet sem lőttem el soha Krauzerig, mert a tetőn rá kell az összes - és addigra fullra fejlesztett magnummal.

Nem tűnik úgy, hogy bármit hozzáadna különben a játék az eddigiekhez. Végigvittem már GC-n, PS2-n és 3-on, nem hiszem, hogy 4-re is megveszem. A 2-n is jobban tetszik, mint 3-on, ahol valamiért megváltoztatták az egyik főgomb használatát (x helyett kocka), amit meg lehet szokni, de nem esik annyira kézre. Gondolom, itt meg olyan lesz, mint a 3-on.

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #7414 Dátum: 2016. augusztus 25. - 00:17:51 »
Nem úgy értettem, hogy semmi értelmük.  :D Csak hogy nem a változatosságról,a  kreativitásról híresek. Vagy zombifélék, vagy óriási állatok, többnyire.

Azért Birkin mutációi, Markus pióca lény, az első rész vége felé lévő majom-rovar hibridek, és a későbbi részkben is voltak egyéb rusnyaságok, bár ott inkább már a főbossok. Pl. az összes uroboros mutáns...

Todd

• Pókfej
« Válasz #7415 Dátum: 2016. augusztus 25. - 07:45:09 »
A piócás emberek meg az Uroboros szörnyek nekem kifejezetten nem tetszettek. Vagyis mind csak ilyen ezer mütyürből gilisztából összeálló cucc volt.
William, ő valóban egy jó ellenfél volt, de végül ő is átalakult masszává. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7416 Dátum: 2016. augusztus 25. - 12:32:55 »
Igen, az "állatok" közé befért nekem a kígyó-pióca-giliszta trió is, abból mindig sok volt. :)

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #7417 Dátum: 2016. augusztus 26. - 15:54:31 »
No mindegy is, jön PS4/X1 -ra a RE4 felújított változata.

Jön, de minek?
Van egyáltalán olyan akit érdekelt valaha is ez a játék, és még nem játszott vele? Őszintén mire nem adták még ki? Mikrosütőre? De azon kívül az ég világon mindenre... majd pár év múlva jön a VR változat, de még playstation 10-re is ki fogják adni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7418 Dátum: 2016. augusztus 26. - 16:04:27 »
Talán arra gondolnak, ha valakinek csak PS2-re volt meg, de már a gép tönkrement/eladta, és megint kellene neki. Persze tényleg csak úgy lenne értelme, ha tennének hozzá extrákat is. És nem kell szörnyű fejlesztésekre gondolni. PS3-ra is a trófeák miatt vettem meg többek között. Ha tennének hozzá extra trófeákat, megvenném.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7419 Dátum: 2016. szeptember 07. - 19:29:39 »
Todd, Gordin, vagy valaki: ha a Resident Evil Revelationst megcsinálom hardon, akkor kapok egy végtelen rakétavetőt, ezt tudom. De ezt minden karakterem megkapja? Vagy csak például Jill? Vagy majd ott lesz a ládában, és onnantól tudom használni, ahogy elérek egy ládáig? Mert nem nagyon akaródzik hardon csinálni...