Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984945 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #7500 Dátum: 2016. október 04. - 19:16:42 »
Én úgy vagyok vele, hogy egy csomó jó, újszerű játékkal sincs időm játszani, akkor minek pazaroljam valamire aminek az a legfőbb erénye, hogy olyan mint valami amivel egy csomót játszottam, csak egy kicsit rosszabb.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7501 Dátum: 2016. október 10. - 21:58:47 »
GTA V rajongók mindenképpen nézzék meg. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7502 Dátum: 2016. október 10. - 23:29:13 »
Holnap jelenik meg a Tomb Raider Ps-re végre. Már megrendeltem az enyémet, fél éve várok rá.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7503 Dátum: 2016. október 11. - 14:07:46 »
Én is vártam rá. Meg még fogok is.
Jelenleg le vagyok égve mint a Reichstag.  :(
------------------------------------
GTA videó meg állat !  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #7504 Dátum: 2016. október 11. - 15:13:16 »
Ugye, hogy ugye, nem tudtam, hogy ez az ember élőben is ugyanígy néz ki. :D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7505 Dátum: 2016. október 11. - 20:12:50 »
Ugye, hogy ugye, nem tudtam, hogy ez az ember élőben is ugyanígy néz ki. :D

Régebben láttam egy videót YT-on normális voice actors in real life cucc volt és először én is meglepődtem, Fraklni és Michael annyira azért nem, de Trevor szakasztott a szinkronhangja! ;D

A videó meg... :oh: :oh: :oh: Valami elképesztően beteg!!! ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

BuB

• Pókfej
« Válasz #7506 Dátum: 2016. október 20. - 19:53:23 »
Atyaég. ez valam eszméletlen széééépp  :o :o

Vissza a vadnyugatra.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #7507 Dátum: 2016. október 22. - 15:53:03 »
Valóban az. Imádtam az első részt is, hogy külön éghajlati övek voltak benne. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7508 Dátum: 2016. október 22. - 23:04:26 »
Azt már megszoktam, hogy a Code: veronica utáni Resident Evilök igazából akkor lesznek élvezetesek, ha az ember legalább egyszer végigszenvedte őket, hogy jöhessenek a feloldható bónuszok, de a Revelations 2 egy picit talán túltolta ezt. 30 óránál tartok és még mindig egy fejezetre vagyok attól, hogy a 80 pályaspecifikus és 127 kampányspecifikus előfeltétel eléggé nagy hányadát teljesítsem ahhoz, hogy a játék ne arról szóljon, hogy most milyen eszement kunsztot kell végrehajtanom, hogy megfeleljek egy követelménylistának.
A jó része az, hogy a csekély kihívást leszámítva, hogy a legnehezebb fokozaton (ahol kb. minden egy ütéssel kinyír) elhalálozás nélkül végigvigyem a komplett kampányt, már látom a fényt az alagút végén, és hogy őszinte legyek, onnan kezdve már szinte szórakoztatónak is tűnik, ha végigpörgetem a bevásárolható bónuszok listáját.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7509 Dátum: 2016. október 22. - 23:16:46 »
Kicsit elijesztettél. :) Én most a Rise of the Tomb Raidert tolom, de ha végzek, az jött volna. 30+ óra? :)
Ismeri valaki a Tom Clancy Divisiont? Ha igen, milyen?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7510 Dátum: 2016. október 22. - 23:33:06 »
Igen, hogy mindent feloldj, ahhoz:

S fokozat mind a nyolc fejezetben mind a négy nehézségi módban (közülük az egyiknél az ellenfelek kb. ötöde az, amelyik nem csap le egy ütéssel, és onnan is az egyik hajlamos kombózni). Bónusz fegyverek nélkül (reflexből B fokozatra mész, ha csak elsütsz egyet), és legalább egy végigjátszásnak szumma 3 óra alatt kell lennie. S fokozathoz az kell, hogy 90% feletti legyen a pontosságod, max egyszer halhatsz meg talán, illetve a szintidő fejezetenként 15-40 perc körül mozog. Ami kis könnyítés, hogy néha egy S-S-A hármasra is megadja az S-t.
Legalább két „lassú” végigjátszás Normal vagy Hard fokozaton, hogy teljesítsd a pályakövetelményeket (nem lehet egyszerre mindet, mert nincs elég ellenfél vagy némelyik egyenesen ellentmondó). Azért külön, mert a követelmények annyira szöszölősek, hogy képtelenség S idő alatt teljesíteni őket, viszont egy részüket csak akkor fedi fel a játék, hogy mik voltak azok, ha már befejezted adott fejezetet. (Illetve egynél vagy kettőnél akkor sem.)
Legalább egy végigjátszás time attack módban.
Legalább egy végigjátszás láthatatlan módban (nem látod az ellenfeleket, ami marha viccesnek ígérkezik majd a kötelező 2-3 arénaharcban, ahol véletlenszerű oldalról jönnek a zombik).
Mindezek alatt még a pályakövetelményeken kívül is vannak rejtett feltételek, például hogy egy látszólag sebezhetetlen mozgó tárgyat leszedj repülés közben.

És ez az előfeltétele annak, hogy megvehesd a cuccokat 500-100.000 közötti áron. Vagyis nem teljesen, mert ez a 127 előfeltétel közül kb. 50-et fed le, a többit játék közben kell kihívások és gyűjtögetés formájában feloldani. (Közülök a kedvencem az 50 ellenfél kinyírása pusztakezes harccal, csak az a baj, hogy ütni csak akkor lehet, ha az ellenfél megtántorodik de nem esik el, ahhoz viszont fejbe kell lőni, ami még legfelsőbb fokozaton is általában vagy végez velük, vagy meg se érzik. 2 órám csak ennek a gyakorlásával ment el.)
 Amikért még fizetnek kell a csak a kampány során szerzett pontokkal, mivel a Raid módnak külön fizetőeszköze van most már. A kampány során lehet találni 100-250 pontos ékköveket, illetve ha nem halsz meg, 90% feletti a célzásod, és nem tökölsz fél óránál többet fejezetenként, akkor kapsz 3e és 25e között fejezetenként.
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 22. - 23:42:39 írta talgaby »

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #7511 Dátum: 2016. október 23. - 00:57:04 »

Én csak rosszat hallottam róla. Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Állítólag nagyon gyenge eresztés lett....

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7512 Dátum: 2016. október 23. - 08:34:58 »
Most csak azért, mert a sztori csak véletlenszerűen összedob egy rakás Tom Clancy klisét és a játékmenet arról szól, hogy lőj egy hordát fedezék mögül addig, amíg meg nem jelenik a pályaellenség, aki annyiban különbözik az átlagemberektől, hogy 2-10e golyó kell bele (és most szívesen mondanám, hogy ez csak szemléltető túlzás…), még nem feltétlen kell, hogy rossz legyen. ;D Akkor se, ha jóformán senki sem játssza és koop nélkül esélye sincs az embernek túljutni az első harmadán se.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7513 Dátum: 2016. október 23. - 14:34:38 »
Na, hát, szép kilátások.  ;D Láthatatlan ellenség mód volt már az egyik GC-s Resiben is, de sosem próbáltam meg.
A Tomot sajnálom, a trailere tetszett.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7514 Dátum: 2016. október 23. - 17:30:22 »
A láthatatlan ellenség módot ma nyüstöltem végig, és… nem valami szórakoztató. Semmi extra tartalmat nem vihetsz magaddal, az egész bele van vésve egy új normál fokozatú végigjátszásba. Az egész gyakorlatilag arról szól, hogy kétmásodpercenként váltogatsz az ellenségeket észlelő és a lőni tudó karakter között és imádkozol, hogy a franchise legidiótább MI-je ez alatt a két másodperc alatt se ölesse meg magát. (A második fejezetben többnyire sikertelenül.) Talán nem lenne annyira rossz, ha a mesterséges intelligencia tényleg nem lenne példátlanul ostoba. Ha az emberek az RE5-nél panaszkodtak rá, akkor ez legalább tízszer rosszabb (ott kezdődik, hogy ha az észlelőt irányítod, akkor a fegyveres az MI irányítása alatt nem hajlandó lőni, hanem odarohan az ellenséghez és elkezdi szurkálni).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7515 Dátum: 2016. október 23. - 17:42:40 »
Édes.  ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7516 Dátum: 2016. október 23. - 18:24:31 »

Én csak rosszat hallottam róla. Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Állítólag nagyon gyenge eresztés lett....

Én játszottam is vele és szerintem kifejezetten jó játék lett. A nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket az a grafikára utal leginkább. (Okosan jó néhány ember elhitte hogy az E3-on anno in-game grafikát láthatnak, aztán amikor meglátták a kész játékot, -ami teszem hozzá gyönyörűen néz ki- elindult a hiszti) Ha találsz magadnak egy jó és barátságos csapatot, vagy minimum 1-2 havert, akkor nagyon is élvezetes tud lenni, viszont ha egyedül szeretnél játszani akkor 10-15 óránál többet ne várj tőle nagyon.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7517 Dátum: 2016. október 23. - 20:39:25 »
Annyi nekem bőven sok a rengeteg szabadidőmmel, köszi. :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7518 Dátum: 2016. október 24. - 15:36:59 »
 A revelations 2 szerintem tök jó, most ilyen resi szériában vagyok sorban nyomom végig őket már nem tudom hanyadjára ;D
Claire és Barry a főszereplő így van egy kis nosztalgikus hangulata, néhány kis poén is van utalva a korábbi részekre(Jill sandwich) A kampányt normalon kb. 7-8 óra alatt végig lehet nyomni, nem olyan pörgős akció mint a 6, és lehet váltogatni szabadon a karakterek között. Szerintem megér egy próbát kampány után még ott a raid mode, azzal is sokáig lehet szöszölni.
Tejet kérek! Csokisat!

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7519 Dátum: 2016. november 17. - 21:29:46 »
GTA V rajongók mindenképpen nézzék meg. :D

Nem tudom,hogy hívják,de az alsógatyás bajszos palit verte le Mike, a Better Call Saul-ban.Megismerem.  :D