Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984937 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #7660 Dátum: 2017. október 03. - 21:40:05 »
Nem, sokat ismerek azokon kívül is. Ezt épp nem, de itt van benne az RPD, szóval, ebben is vannak rendőrök.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #7661 Dátum: 2017. október 03. - 23:19:11 »
Nem, több szempontból sem, egyfelől a Silent Hill 1 főhősére utaltam

Megnyugodtam. Silent Hillben egyébként semennyire nem vagyok otthon, sőt általában nem szeretem a horror műfajt. Az Alan Wake volt talán az egyetlen, amit bírtam, de azt hiszem, pont azért, mert félúton erősen átmegy akcióba.

A játéktörténelem egyik legjobb jelenete:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7662 Dátum: 2017. október 04. - 12:21:45 »
Én sem igen játszom horrorral (a RE és SH sorozaton kívül egyedül a Haunting Ground az, amit szeretek), de a Silent Hillben egyáltalán nem a horror a lényeg, és nem az a klasszikus ijesztgetős horror (részenként csak egyszer van benne olyan, csak a rend kedvéért), hanem izgalmas és feszültséggel teli.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #7663 Dátum: 2017. október 04. - 16:13:19 »
Értem a dolgot, azt hiszem. A Silent Hill 4-gyel próbálkoztam még régebben, de aztán nem izgatott eléggé ahhoz, hogy megtartson. Úgy rémlik, az irányítás is kaki volt, az sem segített az ügyön. (Őspécés vagyok, nincs konzolom.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7664 Dátum: 2017. október 04. - 17:15:48 »
A 4 a leggyengébb láncszem. :) A 2 a legjobb, aztán a 3.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7665 Dátum: 2017. október 04. - 18:29:21 »
Ha az SH4 a gyenge láncszem, akkor az SH6 (Homecoming) és SH8 (Downpour) mik? ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7666 Dátum: 2017. október 04. - 20:58:40 »
A Homecoming szerintem jobb a 4-nél. A Downpour az gáz, azt bele se számítom.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7667 Dátum: 2017. október 05. - 07:55:25 »
Én úgy számoltam, hogy SH 2, 1, 3, 4, de ezek mind kiváló játékok hajszálnyi különbségekkel, utánuk következve kicsit távolabb a többi, majd pár fényévre a Downpour.  :lol:
Igaz, hogy katonaként volt eladva, de a viselkedésében, játékában nem volt semmi katonás vagy olyan, ami miatt más lett volna (a játékmenet), mint egy bármilyen hétköznapi embernél. Harry is épp így bunyózott, csak nála nem volt ökölharc, de az sem sajátja, mert az meg már volt a kamionsofőrnél is.
Ha neked az SH 1 és az SH Homecoming harcrendszere és játékmenete azonos, akkor tényleg nagyon komoly bajok vannak a memóriáddal. :o :cavinton:
Az addigi részek közül messze annak volt a legkomolyabb harcrendszere (vagyis inkább azt mondanám, hogy egyáltalán az első SH játék volt, aminek volt bármiféle harcrendszere XD). Alex szörnyeket fejezett le, torkokat vágott el, lopakodásból gyilkolt stb. Sokkal képzettebb gyilkos volt, mint bárki más korábbi szereplő a SH-ből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7668 Dátum: 2017. október 05. - 12:30:52 »
Én úgy számoltam, hogy SH 2, 1, 3, 4, de ezek mind kiváló játékok hajszálnyi különbségekkel, utánuk következve kicsit távolabb a többi, majd pár fényévre a Downpour.  :lol:
Nekem 2, 3, 1, Origins, SM, Homecoming a sorrend.
Idézet
Ha neked az SH 1 és az SH Homecoming harcrendszere és játékmenete azonos, akkor tényleg nagyon komoly bajok vannak a memóriáddal. :o :cavinton:
Viccelsz, a harcrendszert te tetted hozzá. A játékmenet volt ugyanaz. Épp a harc különböztette meg a Homecomingot az összes eddigitől. Ami mellesleg érthetetlen, a végkifejletet figyelembe véve.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7669 Dátum: 2017. október 05. - 12:37:22 »
Viccelsz, a harcrendszert te tetted hozzá.
Sajnos nem, akkor gazdag ember lennék. A játékfejlesztők tették hozzá. ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7670 Dátum: 2017. október 18. - 11:44:13 »
Tomi, néha van egy sanda gyanúm, hogy te az RE-t csak a számozott játékokból ismered. :)
Mert csak azokkal érdemes játszani. :) Az Outbreak szerintem egyébként botrányosan rossz és nagyon erőltetett vonal volt, még az "op rac city" is jobb, mondjuk ott én nagyon nem vagyok kibékülve a szado-mazó gonosz kommandós csapattal...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7671 Dátum: 2017. október 18. - 16:08:49 »
Volt egy spéci, ami tetszett, a Dead Aim. Sőt,  Code: Veronica sem lenne rossz, ha nem lenne annyira gyalázatosan nehéz. Most próbálom megszerezni azokat, amiben Leonnal megy a lövöldözős nyomulás.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7672 Dátum: 2017. október 18. - 16:30:02 »
Jó volt a mellékágak közül a Chronicles és a Revelations széria, de a Gun Survivor se lett annyira borzalmas. Az Outbreak meg érdekes téma, mert én se vagyok oda érte, de majdnem annyian akarnak belőle remake-et, mint az RE2-ből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7673 Dátum: 2017. október 18. - 17:40:43 »
Csak a Leon-Ada csók miatt.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7674 Dátum: 2017. október 18. - 18:56:47 »
A dead Aim szerintem elég felejthető volt, a két Revelations mindenképpen űberelte, főleg a 2.
A Code Verának két nagy hátránya van. Az egyik, amit írtál, hogy elb*szott módon nehéz, és nem csak az ellenfelek megölése, de gyakorlatilag követhetetlen, hogy amikor valamit felszedtél, azt 10 kilométerrel odébb kell használni, ahol felszedsz egy ajtó mögött egy másik sz*rt, amivel rohanhatsz vissza az előző helyre.
A másik az, hogy eléggé ronda játék volt. XD Nem csak mai szemmel. A mércéjével a PS2-re már sokkal szebb játékok jöttek ki akkor, és erre a hülye Capcom még lőtt is egy öngólt azzal, hogy adta hozzá a Devil May Cry demóját, ami PS exkluzív cím volt, és bitang szépen festett (de ugyanez igaz, a szintén akkor megjelent MGS 2, és Silent Hill 2-re is), míg a Dreamcastre fejlesztett Code Vera hozzá képest ocsmány volt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7675 Dátum: 2017. október 30. - 19:59:58 »
Eeeez aaatom durva játéknak ígérkezik...  :o :o
Talán, minden eddiginél jobb Pókemberes game lesz? Ígéretes...  :spidey:

Hülye kérdés numero uno:
Ez a Mr. Negatív ennyire sikeres "új" ellenfél lett?  :-\  mivel nagyon úgy néz ki, hogy a teljes gamet ráakarják építeni...  :'(  :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2017. október 30. - 20:04:28 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7676 Dátum: 2017. október 30. - 20:30:09 »
Ő tölti be jelenleg a Pókember-füzetekben a maffiafőnök ellenfél szerepét. Mivel az összes korábbi közül egyedül a Vezér volt sikeresebb (ami nem meglepő, mert az egyik legjobb Marvel figura, és ezt abszolút nem azért mondom, mert szeretnék még neki karakterlapokat írni a későbbiekben is ;D), így mondhatjuk, hogy ja, sikeres.
Mondjuk ha a többi Brand new Day-féle ellenfélhez hasonlítjuk, abból a mezőnyből nem volt nehéz kitűnni.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #7677 Dátum: 2017. október 30. - 21:17:45 »
Minden idők legjobb Pókember játékának lenni még nem olyan nagy szám :D, de ez tényleg jól néz ki. Kár, hogy PS exkluzív.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7678 Dátum: 2017. október 30. - 21:24:43 »
És ha már PS exklúzív .....
Fuuuuck ....
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

coleman

• Bűnölő
« Válasz #7679 Dátum: 2017. október 30. - 23:34:06 »
Hülye PS :D :D