Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1003529 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #7760 Dátum: 2018. február 15. - 21:55:04 »
Én is csak totál véletlenül bukkantam rá, néztem a store-ban milyen demok vannak, és megtetszett ez a kép (persze az már ennyi alapján ordított róla, hogy valami indie cucc).

Letöltöttem, aztán kipróbáltam, mi ez.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7761 Dátum: 2018. február 18. - 19:10:37 »
Tom, az a küldetésem, hogy (miután az első nagy robotot lenyomtam), irányítsam a megszerzett eszközzel a többi robotot. De nem tudom a billentyűkombinációt. A videón az íjra tette rá az eszközt, de mivel aktiválom?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7762 Dátum: 2018. február 20. - 15:36:19 »
Nem az íjon van az eszköz, hanem a lándzsáján. Úgy tudod felülírni a robotokat, hogy közel lopózol hozzájuk, és ha nem vesznek észre, akkor megjelenik egy felirat, hogy ha lenyomva tartod a háromszöget, akkor "override", azaz felülírod őket. (Ha észrevettek, akkor le kell kötözni őket, és úgy tudod felülírni.) De a játék elején az eszközzel még csak néhány alap robotot tudsz felülírni, főleg a hátasokat, így tudsz lovagolni. A többi robot felülírásához be kell menni a világban található "Cauldron"-okba (4 van összesen, jelzi őket a térkép), ott tudja Aloy megtanulni felülírni a többi robotot.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7763 Dátum: 2018. február 20. - 16:29:50 »
Köszi, akkor ezért nem találtam. Ahogy megláttam őket, messziről lelőttem az összeset.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7764 Dátum: 2018. február 20. - 16:44:19 »
 :lol: Végülis, az is egy taktika.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7765 Dátum: 2018. február 23. - 13:21:14 »
Todd, nagyon jó akció van az 576 üzletekben, a Horizon Zero Dawn csak 6000 Ft újonnan. :spidey:

https://576kb.hu/sony-akcio-ps4

Amúgy az alapjáték sztorijának majdnem a végére értem már, csak az utolsó küldetés van hátra, és a gyűjtögetnivalók is megvannak mind. :D Már csak a Frozen Wilds küldetései vannak hátra, azokkal még nem nagyon foglalkoztam. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7766 Dátum: 2018. február 23. - 13:47:32 »
Köszi, de most még nem tervezek új játékot venni. A Fallout 4-el már vagy két hete játszom (vagyis úgy 14 óra lehet benne), és még csak 4 %-ot ír a státusz mérő. :lol:
Nyilván nem fogom 100%-ra kipörgetni, meg a fő sztori nem is igényli, de ezt elnézve szerintem még minimum egy hónapot elvagyok vele. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7767 Dátum: 2018. február 25. - 20:07:13 »
Akkor azzal elleszel egy darabig. :D A Falloutokkal én is szemeztem, de nem győztek meg a gameplay videók, hogy azonnal akarjak játszani velük. Talán majd egyszer. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7768 Dátum: 2018. február 26. - 18:50:20 »
Férfiasan bevallom, a modern Falloutok nem jó játékok. nehezen kezelhetőek, sablonosak, nincsen lebilincselő történet vezetésük, a karakterei elnagyoltak. Viszont van bennük nagybetűs HANGULAT, de olyan, hogy azért mindig megéri játszani velük, főleg annak, aki hozzám hasonlóan rajong a poszt-apokaliptikus témákért. És annyi lehetőség, küldetés stb. hogy tényleg hónapokig ellehet vele az ember.
Mondjuk belegondolva manapság annyira felkapott a téma, hogy van egy rakás poszt-apok game (Last Of Us, Zero Horizon, Mad Max), de valahogy mégis ennek van az klasszikus klissés B-film hangulata, telepakolva minden rakás, szatirikus ötlettel, amit csak a témához társítana az ember.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7769 Dátum: 2018. február 26. - 21:10:29 »
Az FO3/4 esetében egyetértek, a New Vegas esetében nagyon nem. Ott pont a történet és a szereplők voltak jók, a térkép és a játékmenet közepes feletti.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7770 Dátum: 2018. február 27. - 08:48:36 »
Elhiszem. Azzal pont nem játszottam.
Közben megrendeltem második játékomat is, volt egy kihagyhatatlan ajánlat vaterán a Last Guardian papirtokos kiadására. Szerintem az eladó nem tudta, hogy ez mennyit ér. :D

Kíváncsi vagyok rá, milyen lesz, azt tudom, hogy technikailag ez sem egy kifejezetten jó játék, ellenben a története, hangulata, művészeti megvalósítása nagyon érdekel.
« Utoljára szerkesztve: 2018. február 27. - 11:45:45 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7771 Dátum: 2018. március 01. - 09:17:01 »
Idézetet írta: Todd
Közben megrendeltem második játékomat is, volt egy kihagyhatatlan ajánlat vaterán a Last Guardian papirtokos kiadására.

Biztos klassz játék lesz, nekem is rajta van a listán. :D Majd írd meg a véleményedet róla.
Én is azt olvastam, hogy vannak technikai hiányosságai, de állítólag a sztori és a hangulat bőven feledteti a hibákat. Mondjuk anno a Shadow Of The Colossust is kritizálták a nehézkes irányítás miatt, de őszintén szólva nekem semmi bajom nem volt vele. :nemtudom: Simán megszoktam.

Tegnap amúgy én is kipipálhattam egy delikvenst a listám élmezőnyéből, végre megvan a Last OF Us Remastered PS4-re. :D Régebben hezitáltam rajta a zombis túlélőhorror stílus miatt, de annyira agyondícsérték mindenhol, hogy muszáj látnom ezt a játékot, kíváncsi leszek, tényleg olyan jó-e, mint mondják. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7772 Dátum: 2018. március 01. - 09:27:48 »
Jó választás, szerintem az egyik legjobb játék a PS3 korszakból, és nem csak a horror műfajon belül, sőt nem is igazán amiatt emlékezetes.
Ha visszagondolok rá, egyáltalán nem a zombik, félelem, stb. ugrik be, sőt szerintem nem is volt benne számomra igazán parás jelenet. Egyszerűen a hangulat, a cselekmény, a szereplők közötti kémia eszméletlenül jó.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7773 Dátum: 2018. március 01. - 10:24:26 »
Egyszerűen a hangulat, a cselekmény, a szereplők közötti kémia eszméletlenül jó.
Igen, én is ezt várom tőle.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7774 Dátum: 2018. március 10. - 14:33:58 »
Update: Pár napja fejeztem be az alapjátékot, jelentem, tökéletesen teljesítette az elvárásaimat, tényleg marha jó játék. :oh: Már csak a Left behind mellékszál van hátra, szerintem ma este belekezdek. :)
De abszolút elégedett vagyok a játékkal, tényleg jó a hangulata, nagyon jó a sztori, tök jól működnek a karakterek, szerethetőek, lehet izgulni értük. :D Ezek után már várom én is a Last Of Us 2-t. :oh:

Egyébként így, hogy végigtoltam a játékot, már nem is lepődöm meg a második rész trailerének brutalitásán. Abszolút beleillik abba a vad és kegyetlen világba, amelyben a cselekmény játszódik.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7775 Dátum: 2018. március 12. - 09:31:04 »
Örülök, hogy tetszett. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7776 Dátum: 2018. március 23. - 12:59:00 »
PS Store-on ismét giga akciók. Rögtön vettem is 3 játékot összesen 4000 Ft-ért (Deus Ex: Mankind Divided, Child Of Light, Thief).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7777 Dátum: 2018. március 23. - 13:52:48 »
Mankind Divided most van épp egy 12 dolcsis pakkban a Humble-ön is 4-6 játék társaságában (az egyik a Mafia III), persze PC-re.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7778 Dátum: 2018. március 23. - 14:06:29 »
Akkor most mindenhol bagóért vesztegetik. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7779 Dátum: 2018. április 05. - 22:29:39 »
A Pókos bejelentést vágtátok?

Még mindig nagyon brutálnak néz ki, és most már tudjuk, hogy szeptember 7.én fog behintázni a boltokba... :O
És ha ez még nem lenne elég, nagyon azt rebesgetik, hogy elméletileg az eddigi exclusive ps4 gamekhez hasonlóan, ez is magyar felirattal fog jönni...  :oh: :oh:  nagyon komoly lenne... az első képregényes-marveles-Pókis game, ami magyarul jönne ki konzolra.  :o
https://24.hu/tech/2018/04/04/leesik-az-allunk-az-uj-pokembertol/
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL