Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000884 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #7780 Dátum: 2018. április 06. - 07:48:39 »
Lehet, hogy nem lesz teljesen sz*r? Az már több lenne, mint bármi, amit az utóbbi 15 év Pókember játékai nyújtani tudtak. :D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #7781 Dátum: 2018. április 06. - 15:12:03 »
Én az Ultimate játékban nagyon élveztem a hálóhintát. Kábé ennyi pozitívumot tudok kiemelni az eddigi termésből :D :D

Soha nem volt konzolom, de ha ez véletlenül zseniálisra sikerül (gondolok itt egy Arkham City kaliberre), akkor talán beszerzek egyet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7782 Dátum: 2018. április 06. - 22:06:04 »
Lehet, hogy nem lesz teljesen sz*r?
Viccelsz? Az eddigi infók alapján bitang jónak ígérkezik. :D Sőt, szerintem simán esélyes, hogy a legjobb Spider-Man játék lesz evör. :D Persze nyilván bennem is van pici szkepticizmus az elmúlt Póki játékok után, és mindenképp kiváncsi leszek a tesztekre, de régóta nem bizakodtam ennyire képregényadaptációban, mint most. Már csak azért is, mert az Insomniac Games fejleszti.
Amúgy ha tényleg jól sikerül a játék, akkor nagyon nagy húzás lesz a Sony-tól, ha PS-exkluzív marad.  ;D

Szerintem egyébként az utóbbi Pókember játékok közül az Amazing Spider-Man egész jó minőségű lett, nekem csak az volt a bajom vele, hogy a filmben megkezdett fajkeresztezéses baromságot folytatták, ez nálam sokat rontott a hangulaton.

Soha nem volt konzolom, de ha ez véletlenül zseniálisra sikerül (gondolok itt egy Arkham City kaliberre), akkor talán beszerzek egyet.
Szerintem annyi jó exkluzív cím van (és jön!) PS4-re, hogy még a Pókember játék nélkül is megérné beruházni rá. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #7783 Dátum: 2018. április 07. - 23:42:36 »
Szerintem annyi jó exkluzív cím van (és jön!) PS4-re, hogy még a Pókember játék nélkül is megérné beruházni rá. :D

Akármire nem harapok, pedig van néhány exkluzív játék, ami érdekel. Például a Last of Ust gyakorlatilag végignéztem jutubon :D :D

Az MMORPG-ket is direkt kerültem évekig, mert tudtam, hogy ráfüggenék, csak az SWToR tudott meggyőzni. Rá is függtem :D Hála az égnek nem menedzselték jól a játékot, úgyhogy ott tudtam hagyni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7784 Dátum: 2018. április 08. - 12:00:03 »
Például a Last of Ust gyakorlatilag végignéztem jutubon :D :D
Azt én is. :) Eljátszottam talán az egyharmadáig, de a játékmenet nagyon nem jött be. Viszont a sztori és a hangulata nagyon jó, így a maradékot én is végignéztem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7785 Dátum: 2018. május 03. - 09:04:51 »
A Fallout 4 után egy kifejezetten egyszerű és aranyos játékot kezdtem el, a Child Of Lightot. Nagyon szép a rajz stílusa a karakterek a hátterek, a zene, baromi hangulatos. :)
« Utoljára szerkesztve: 2018. május 03. - 09:10:28 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7786 Dátum: 2018. május 03. - 09:18:35 »
Csak ne kellene hozzá UPlay…
Amúgy igen, nagyon jó 2D-s platformer/puzzle/narratív hibrid, ami mutatja, hogy ha néha is, de az UbiSoft képes szponzorálni olyan játékot, ami nem egy időrabló egykaptafa homokozó.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7787 Dátum: 2018. május 03. - 09:23:57 »
Mi az, hogy "kellene"? Én anélkül viszem éppen végig. :D Vagy PC-n kötelező? :headscratch:
Amúgy igen, az engem is meglepett, hogy pont az Ubisoft fejlesztette. Amúgy simán azt hinném, hogy indie cím.
Plusz annak is örülök, hogy ellentétben a többi hasonló kis, olcsó, mini játékkal, amikkel eddig szembe kerültem (Journey, Rain, Limbo, Inside, Town of Light), teljes játékidős 10-15 órás cucc, nem csak ilyen egy seggel végigülős 3 órás kaland.
« Utoljára szerkesztve: 2018. május 03. - 11:40:02 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7788 Dátum: 2018. május 03. - 15:17:17 »
PC-n csak UPlay-en keresztül indul el legálisan, igen. Az összes ubisoftos játék ilyen évek óta.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7789 Dátum: 2018. május 29. - 11:45:47 »
Végigvittem a The Last Guardiant, vagyis Ueda játékát, ami több mint 9 évet pihent a fejlesztői pokolban, mire végre átugorva egy konzol generációt megjelent.
A játékon sajnos erőteljesen meglátszik, hogy eredetileg egy korábbi konzolra indult a fejlesztés, így nem éppen egy csúcskategóriás dolog technikailag, de ez még nem is magyarázat a szörnyen kényelmetlen irányításra és kamerakezelésre.
Viszont a sztori, és a hangulat most is mindenért kárpótol, és így is bővelkedik lélegzetelállító jelenetekben, és Ueda korábbi két játékához hasonlóan most is olyan fordulatos, kényelmetlen, és szívszorító finálét rittyentett alá, hogy az állam leesett tőle (az utolsó egy óra nagyon durva volt).

Szóval elsősorban azoknak javaslom, akik képesek elfeledni a technikai problémákat a történet és hangulat javára. Habár bevallom ez sajnálatos, mivel a Shadow of The Colossus minden szempontból top cím volt a maga idejében, míg ez már erőteljes kompromisszumokat vár el a befogadó fél részéről. Így viszont a 3 játék közül még mindig marad az a legjobb.

Jut eszembe, akinek nem volt meg PS2-n mindenképpen pótolja, mert kivételesen valóban kiváló ráncfelvarráson esett át az a játék, nem csak a szokásos kamu remastered kiadás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7790 Dátum: 2018. május 29. - 14:24:39 »
Ez a Shadow... nem egy God of War klón? Valamiért úgy rémlik.

Én most a Resident Evil: Revelations 2-vel játszom, ami nagyon pozitív csalódás. Az 1 olyan semmilyen volt, elég felejthető, és 1-2 boss harc olyan nehéz, hogy az embernek kedve sem volt kimaxolni. Ez épp kellően durva, és jó az újrajátszási élménye is. A fő játék bő 8 órás, speedben megvolt 2,40 alatt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7791 Dátum: 2018. május 29. - 14:50:25 »
Nem. Viszont belegondolva, lehet pont ezért nem is igazán neked való játék, mivel nem tudod kötni semmilyen jól ismert sémához. Túl egyedi, viszonylag lassú, és nagyon érzelmes.

A Revelations 2 szerintem is egészen jópofa volt. Az elsővel én nem is játszottam.

Amúgy most elkezdtem az INSIDE-ot, ez jó eséllyel pályázhat eddig nálam a minden idők leglehangolóbb videojátéka címre. Még nem igazán jöttem rá, mi a frászról szól (mivel rövid játék, kb. a harmadán túl lehetek már), viszont kétségkívül nagyon érdekes hangulata és látványvilága van.
« Utoljára szerkesztve: 2018. május 29. - 15:01:35 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7792 Dátum: 2018. június 01. - 12:12:51 »
INSIDE befejezve. Hát a LIMBO sem volt már egy egyszerűen fogyasztható darab, de ez minden szempontból űberelte.
Basszus, ez a befejezés, azt a rohadt életbe, ez most felkerült a legsokkolóbb "WTF moments in videogames" listámra. :o
Jó a The Last Guardianról is hasonlót írtam, de az egy jól felépített megható dramaturgiai csúcspont. Ez pedig egy az egész addigi eseményeket kicsit megmagyarázó, új megvilágításba helyező, de az eredmény szempontjából mégis inkább értelmetlen és szörnyű lezárás. Nincsen benne semmi megnyugtató.
Mindezt úgy mondom, hogy szándékosan ez is lehetett a cél. Nem tudom, mi lehet a mögötte álló üzenet, hogy időnként talán jobb nem válaszokat keresni a kérdésekre, nem feszegetni a gyárilag is szörnyű dolgok mögött rejlő igazságot, mert az eredmény minden szempontból csak még rosszabb lesz?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7793 Dátum: 2018. június 01. - 13:40:57 »
Ha ez tetszett, akkor neked való a Little Nightmares is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7794 Dátum: 2018. június 01. - 13:52:03 »
Igen, már felírtam azt is a listámra, amint lesz leértékelve, begyűjtöm. :)
Amúgy összességében a Limbo jobban tetszett, megfoghatatlanabb, személyesebb volt, míg ez elsősorban társadalomkritikai, globális cucc. Persze tök jó, hogy habár a művészi megjelenítés maradt hasonló, de összességében mégis más témájú játékot csináltak. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7795 Dátum: 2018. június 25. - 15:51:59 »
ISTENKÉM! SÍROK!!!

Spider-Man ps4, magyar felirattal jöööööööööönnnnnn!!!!!!!!!!!!!!  :o :o  :oh: :oh: :oh: :oh: :oh: :oh:  :spidey: :spidey:
Pénteki megjelenésre már intézem a szabit!  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7796 Dátum: 2018. június 25. - 15:53:41 »
 ;D ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7797 Dátum: 2018. június 25. - 15:56:28 »
Nem tudtál róla?
Vagy csak nem beszélhettél róla?  ;D

Szerintem az első comics játék, ami magyarul jön, ugye?  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7798 Dátum: 2018. június 25. - 19:31:02 »
Igen, azt hiszem. Nemrég még a God of Warnál is nagy szám volt.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #7799 Dátum: 2018. június 25. - 19:51:48 »
A magyar nyelv szinkront jelent vagy feliratot?