Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984937 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Videojátékok
« Válasz #1320 Dátum: 2009. május 27. - 22:02:12 »
Pisztoly nélkül max PC-n egérrel, de konzolon esélytelen.
Azért húzták le, mert a Resident Evilhöz gyakorlatilag semmi köze (valljuk be, egy olyan játéksorozatnál, ahol úgy kell kajtatni egy nyamvadt pisztolytár után, ami ráadásul nem is elég egy alapellenfél ellen, elég hülyén jön egy végtelenlőszeres játék, amiben csak a ravaszt kell nyomkodni  a pisztolyon...), és mert igazság szerint lightgun-játékokból elég ritka az, ami jónak is minősül - nemhiába csak a HotD-széria ismert nyugaton. Vagyis röviden: se nem igazán RE, és kategóriáján belül is gyatra. Max annyira jó, hogy ha végigviszed, megismersz pár mellékszálat a történetből, de nagyon ne vedd komolyan, mert talán ez az egyetlen, ami nem kanonikus, ugyanis Claire szökését meséli el, csak itt valahogy mocskos sok lőszert visz magával.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1321 Dátum: 2009. május 28. - 09:05:33 »
1 szép győzelem :)
http://pippi2.mybrute.com/fight/251248573

ez mekkora egy csíter kari!
http://adeerk.mybrute.com/cellule
...nem vesszük be a klánba? ;D

----
Benya, még két karival tudnék jellentkezni,de azok nem olyan jók... szerintem. Jelentkezzek azokkal is a klánba, mit mondasz?
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 28. - 09:25:00 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1322 Dátum: 2009. május 28. - 10:00:05 »
Todd: elkezdtem pár éve, de abbahagytam, nem tetszett annyira. Most vettem meg mégis, mert 4000 ft volt, és hátha most már végigtolom...
Pisztolyom nincs.
Bevallom neked férfiasan, hogy nekem se tetszett annyira, hogy végigvigyem, csak bátyám révén ismerem a dolgot, ő elborult nagy Resi fan.
A technikai minősége az, ami eltántorit, mivel DC átirat a játék, ezért leginkább csak amolyan PS 1,5-nek tűnik.
Nehogy betedd a Devil May Cry demót a PS 2-be (feltéve persze, ha azt a verziót szerezted be, amihez adják), mert akkor meglátod, hogy milyen volt egy igazi PS 2-re fejlesztett Capcom játék 2001-ben.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1323 Dátum: 2009. május 28. - 10:10:50 »
http://bodonman2.mybrute.com
Azt irta a MYBRUTE,mutasam meg a webcimet hogy gyorsabban fejlödjek....fogalmam sincs hogy mire jó ez...... :headscratch: :nemtudom:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1324 Dátum: 2009. május 28. - 12:31:32 »
Ha valaki erről a címről keresztül regisztrál, akkor minden szintlépésénél kapsz tapasztalati pontot.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1325 Dátum: 2009. május 28. - 12:45:53 »
Aha, jó, köszönöm a felvilágosítást!

Mero

• Thanos
« Válasz #1326 Dátum: 2009. május 28. - 13:59:18 »
Ha valaki erről a címről keresztül regisztrál, akkor minden szintlépésénél kapsz tapasztalati pontot.
Na persze :uhoh: majd pont innét fognak regisztrálni :nemtudom: http://bodonman.mybrute.com vagy innen :D http://basszus.mybrute.com
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 28. - 14:09:56 írta Merovingi »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1327 Dátum: 2009. május 28. - 18:33:35 »
Benya, még két karival tudnék jellentkezni,de azok nem olyan jók... szerintem. Jelentkezzek azokkal is a klánba, mit mondasz?
Igen, legyünk minél többen! :D

Inkább valami 70-es szintűt kéne beszervezni valahogy :D, de nem nagyon lehet, hisz a játékosok mégcsak nem is üzenhetnek egymásnak...

BuB

• Pókfej
« Válasz #1328 Dátum: 2009. május 29. - 08:20:31 »
Nos, úgy nézz ki, igazak voltak a pletykák, Joker karakterre játszható lesz a ps3-on(kötve hiszem, hogy végig nyomom vele ;DI

A grafika még mindig zseniális.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1329 Dátum: 2009. május 29. - 08:28:37 »
http://www.youtube.com/watch?v=445kBfBFcSU
ezt még asszem nem linkelte be senki.
És most esett le, hogy pc-re is lesz. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1330 Dátum: 2009. május 29. - 12:00:39 »
A grafika tényleg brutál - a jelek szerint tényleg csak egy interaktív mozi lesz, némi joypad-gyilkolással - de a hangok... Batmant még talán el tudom viselni, de ki a Joker? Egy pillanatra azt hittem, Hamill, de ő ennél ezerszer nagyobb átéléssel szinkronizálta őt régen.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1331 Dátum: 2009. május 29. - 12:18:28 »
Pedig Hamill az. Elvben minden nagyobb név visszatér szinkronizálni.
Nekem is furi volt, hogy régen nem így nyomatta... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1332 Dátum: 2009. május 29. - 13:15:33 »
Naná, ha csak a hangot néznénk, minden idők legnagyobb Jokere volt, egyszerűen parádés. (Bár Richardson is tetszett az újabb sorozatban, csak őt már úgy megszoktam nagydarab emberek hangjaként - nem is tudom, miért ;D)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1333 Dátum: 2009. június 03. - 13:55:22 »

Mero

• Thanos
« Válasz #1334 Dátum: 2009. június 03. - 14:06:01 »
Azt már tudom hogy ki van a piros kardal :oh: de a zöld kardos csávó fontos szereplö ??? :nemtudom:  Vagy csak egy Jedi lovag rossz helyen, és rossz idöben ???  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 03. - 14:07:41 írta Merovingi »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1335 Dátum: 2009. június 03. - 14:09:23 »
Nem vagyok egy nagy fan, de marha jól néz ki. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1336 Dátum: 2009. június 03. - 14:24:57 »
Pár megjegyzés:
Az ismertető szövegében az áll, hogy ez a pár perc jobb, mint az Episode I-III együtt. A cinikus énem azt mondatja, hogy annál Uwe Boll is jobbat tudna valószínűleg. A nem cinikus énem meg teljesen egyetért vele.
Az, hogy a cucc jónak ígérkezik, a BioWare-logónál egyértelmű volt. A KotOR jobb volt, mint bármely SW-alkotás az eredeti trilógia óta.
Nagyon szép... renderelt mozi. Látványos. Semmi sem derül ki belőle, például az sem, hogy ez egy MMORPG lesz PC-re, ami egy jó tíz éve meghalt project keserves újjáélesztése akar lenni, és hogy a grafikának garantáltan köze sem lesz ehhez, továbbá hogy a BioWare nem igazán az MMORPG-k szakértője, mivel ők történetet tudnak csak jól elmesélni, de a programozásban nem voltak sose igazán nagy ászok (az Infinity Engine óta csak licencelt cuccot használnak jóformán).
Vagyis van egy gyönyörű és ígéretes videónk egy olyan multis játékhoz, amiről senki sem tud semmit, és az előzménytörténete kudarcokkal, késésekkel és totális csőddel van kikövezve.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1337 Dátum: 2009. június 03. - 14:35:28 »
Star wars racer játékkal játszottál annakidején? szerintem kegyetlenül jó játék lett, és kaki alapanyagból nem lehet jó játékot csinálni. :) Nekem az episode I. még tetszett, a II-III már nem igazán. Ha így visszanézek, szerintem az egy jó film.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1338 Dátum: 2009. június 03. - 14:52:41 »
Akkor nézz vissza mégegyszer.  :D Az első rész szerintem katasztrofálisan dedós, vártam mikor jelennke meg a teletubbik. a második már elmegy, a harmadik rész a kedvencem, holtversenyben a birodalom visszavággal. Mellesleg az Új reményt sem tartom olyan hűdejónak, csak mivel azt nem illik, senki sem szokta szidni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1339 Dátum: 2009. június 03. - 14:57:07 »
ízlések és pofonok, Nekem a hayden christensenes túlgiccsbe vitt nyávogós, siránkozós rész annyira nem jött be. :)