Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984921 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #1480 Dátum: 2009. október 12. - 21:09:11 »
Akkor beirom ide a cuccokat:

Red Faction
Red Faction 2
Smugglers Run
XIII
Max Payne
Gta vice City
Gta 3
Devil May Cry
The Thing
Tenchu - wraith of Heaven
Hitman 2
The Getaway
Coflict Zone
Silent Hill 2
State of Emergency
Conflict Desert Storm
Conflict Desert Storm 2
James Bond Nightfire
Prisoner of War
Commandos 2 of Men Courage
The Simpsons Road Rage
The Simpsons Hit and Run
Army Men Rts
1945 1&2 Arcade
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1481 Dátum: 2009. október 12. - 21:12:31 »
Mennyi darabja ?  :nemtudom:
Mert engem a Red Faction 2 és a Hitman 2 érdekelne :headscratch:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1482 Dátum: 2009. október 12. - 21:15:13 »
Engem viszont egyik sem, köszi.  ;) Ellenben a Silent Hill 2-t igen nagyon alaposan ajánlom bárkinek, aki életre szóló élményt akar magának. A marveles klisés "ezután már semmi sem lesz ugyanolyan többé" erre teljesen igaz.  ;)
Tényleg, melyik kiadás?

BuB

• Pókfej
« Válasz #1483 Dátum: 2009. október 12. - 21:18:12 »
Hát azt nem tudom, mert csak ajánlgatom. :D Nem az enyém a cucc.

Mer: Hát olyan 3 és 4 ezer körül vesztegetem őket.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1484 Dátum: 2009. október 13. - 10:05:14 »
Ha már itt tartunk, nekem is van pár eladó eredeti PS2 és PS3 játékom:
PS2:
Final Fantasy X-2
Van Helsing

PS3:
MotorStorm

Todd

• Pókfej
« Válasz #1485 Dátum: 2009. október 13. - 10:08:50 »
Mennyiért adod őket?
Silent Hill 2 melyik kiadás, a kétlemezes papirtokos?
Kaine, én pedig neked ajánlom a Devil May Cry-t, a PS2 legmeghatározóbb játéka, a modern akció műfaj megteremtője, és olyan erős hangulattal van megáldva, hogy olyat nem sokat látni.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1486 Dátum: 2009. október 13. - 10:26:01 »
Irányárakat mondok :)
Final Fantasy 4000.-
Van Helsing 3000.-
MotorStorm 5000.- (ez mégiscsak PS3 ;))

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1487 Dátum: 2009. október 13. - 17:39:45 »
Nálam egy egyszer kibontott Unreal Tournament 3 eladó (PC-s).
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1488 Dátum: 2009. október 13. - 17:46:17 »
Valakinek nincs meg Pc re a star wars battlefront 2? persze eredetiben ;) másoltan megvan, de interneten is kipróbálnám :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #1489 Dátum: 2009. október 13. - 21:05:50 »
Kaine, Todd:
Megkérdeztem. Ez a Silent Hill egy speciális kiadás, volt papírdoboza, de az mér nincs meg. Elvben vmi making cucc is van rajta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1490 Dátum: 2009. október 13. - 22:04:48 »
Akkor az az első kiadás. 2 DVD-s.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1491 Dátum: 2009. október 20. - 00:07:51 »
Az egyetlen oka hogy ki fogom próbálni a GTA Vice City-t az ez a mod

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1492 Dátum: 2009. október 20. - 08:20:00 »
ben ez már beteges  :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #1493 Dátum: 2009. október 20. - 08:21:14 »
De persze ez is csak a PC-seké, nekem hiába van meg a játék PS 2-re. De PS 3-on végre megoldódik ez a probléma.
Ellenben van egy játék, amiben tudok DeLoreanezni:

Összevont üzenet ideje: 2009. október 20. - 03:50:40
Meg a Beyond Good & Evil, ami egy zseniális és remekbeszabott játék.
Igen, ez valóban zseniális játék volt.
Ellenben a Splinter Cell, egy igen középszerűre sikeredett Metal Gear Solid utánzat (se technikailag, se történetben, se kezelhetőségben nem ér az előd nyomába), a Pop szériát  Worrior withinnel adták el, amikor is úgy érezték, hogy át kell írni a játékot az akkor divatos Devil May Cry stílusára, és agyatlan hentelést csinálni belőle (megjegyzem itt se sikerülét a jappók nyomába érniük), na mi van még tölük, a Cold Fear hatalmas csalódás volt, sokkal több lehetőség lett volna abban a játékban, mint amit beletettek (és szintén nem éri el a Resik szintjét, amit ügye lemásoltak), a Far Cry-ról meg az a véleményem, hogy az egy játéknak álcázott technikai bemutató, és amúgy is a Crytech fejlesztette.
Szerintem az Ubisoft egy nagyon agyon-hypolt banda, ami csupa csili-vili, ám belül üres játékot dobott ki az utóbbi 5 évben.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 20. - 09:09:47 írta Todd »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1494 Dátum: 2009. október 20. - 09:15:34 »
Gran Turismo? Mindig azt hangoztatták ezzel a sorozattal kapcsolatban, hogy reális vezetés blabla, de én mindig úgy éreztem, mntha egy téglát vezetnék. ;) Valahogy nem az én játékom...
A PoP sorozattal nincs semmi baj, a WW nem egy eszement hentelés, pont annyi vagy több feladvány, ugra-bugra van benne, mint a többi részben. És a története szerintem a legjobb a trilógiából és a sötét herceg (vagy a harmadik rész óta már fene tudja, hogy hívják :)) karaktere is nagyon el lett találva. Természetesen a Devil May Cry fényévekkel jobb, de azért annyira nem hasonlítanak ezek egymásra. A Splinter Cell pedig nagyon gyenge a MGS-hez képest. Garafikailag lehet, hogy sokkal jobb, de hangulatban, lehetőségekben, akcióban, történetben meg sem közelíti S. Snake kalandjait.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1495 Dátum: 2009. október 20. - 11:18:55 »
Az Ubisoftról én csak annyit mondanék, hogy Assassin's Creed. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #1496 Dátum: 2009. október 20. - 13:23:25 »
Gran Turismo? Mindig azt hangoztatták ezzel a sorozattal kapcsolatban, hogy reális vezetés blabla, de én mindig úgy éreztem, mntha egy téglát vezetnék. ;) Valahogy nem az én játékom...
Pedig valóban az a legreálisabb versenyszimulátor, a valóságban is fékezni kell, ha be akarsz venni egy kanyart;). Nem úgy megy, mint a Need for Speedekben, hogy ha leveszed a nitrot, akkor már gond nélkül befordulsz.
Ja, és szerintem a Splinter Cell még csak grafban sincs az MGS közelébe sem, hasonlítsd már össze, teszem azt a Chaos theoryt, a Snake Eather-el. Fényévekre vannak egymástól, pedig ugyanaz a konzol, kábé egy idöben.
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 20. - 13:29:07 írta Todd »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1497 Dátum: 2009. október 20. - 13:42:23 »
Pedig valóban az a legreálisabb versenyszimulátor, a valóságban is fékezni kell, ha be akarsz venni egy kanyart;). Nem úgy megy, mint a Need for Speedekben, hogy ha leveszed a nitrot, akkor már gond nélkül befordulsz.
Ja, és szerintem a Splinter Cell még csak grafban sincs az MGS közelébe sem, hasonlítsd már össze, teszem azt a Chaos theoryt, a Snake Eather-el. Fényévekre vannak egymástól, pedig ugyanaz a konzol, kábé egy idöben.
Mint mondtam valószínű, hogy nem az én játékom, mert én semmivel nem éreztem reálisabbnak a dolgot, mint a NFS-et. A Splinter Cellekkel (ill. csak a 3-4-el) csak PC-n játszottam, így fogalmam sincs, hogy konzolon milyen a grafikája (úgyhogy minden további nélkül elhiszem neked, hogy akkor még grafikában sem előzi meg a MGS-t ;)). A PC változatoknak ezen a téren nem kell szégyenkezni, de a lopakodáson kívül szinte semmi mást nem lehet csinálni. Az MGS-ben pedig azért az akciórészek is ki vannak dolgozva rendesen, ott nagyon frankó bunyókat, lövöldözéseket is lehet nyomni.  :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1498 Dátum: 2009. október 20. - 17:47:06 »
Az Ubisoftról én csak annyit mondanék, hogy Assassin's Creed. ;)
Az az a lebutított Thief-klón? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ju

• Pókfej
« Válasz #1499 Dátum: 2009. október 21. - 08:48:05 »
Jó kérdés, nem játszottam Thieffel, túl sokat kellett lopakodni. ;D De úgy tudom, hogy ott ha észrevettek, esélyed sem volt túlélni. Az Assassin's Creed azért más, ott van egy kifejezetten érdekes és újszerű harcrendszer, ami úgy megy rá az ügyességre, hogy nem kell folyton nyomogatnod a gombokat ahogy csak bírod. A designban meg annyi tökjó ötlet van, és gyakorlatilag teljesen szabadon mászkálsz a városokban, eközben már alig várod, hogy kiderüljön tovább a történet. Szerintem az egyik legeredetibb játék, ami kijött PS3-ra. :)