Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 981815 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:Videojátékok
« Válasz #180 Dátum: 2007. november 29. - 19:19:41 »
Ez érdekes, én is úgy tudtam, hogy az ezüst nyírja ki a vérfarkast. Ha nem, akkor mi?

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #181 Dátum: 2007. november 29. - 20:05:59 »
Van olyan hatásos, mint egy acélköpenyes golyó.
A félelem nélküli

Ju

• Pókfej
« Válasz #182 Dátum: 2007. november 29. - 20:12:06 »
Idézet
Ha nem, akkor mi?
Pl ha levágják a fejét? :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #183 Dátum: 2007. november 29. - 20:14:22 »
Én azt hittem, hogy a vérfarkast a vérvadász lövi le. ;D De szerintem Leslie L Lawrence-t is jó eséllyel lehet bevetni ellene.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #184 Dátum: 2007. november 29. - 20:26:23 »
Levágni a fejét kicsit körülményes, mert ismereteim szerint, ha megkarmolnak te is az leszel. (Javítsatok ki, ha nem így van.)
Akkor végülis bármivel lehet ölni farkasembert?

Ju

• Pókfej
« Válasz #185 Dátum: 2007. november 30. - 00:07:55 »
Egy vállról indítható rocket launcherrrel nem annyira körülményes. ;)
Na jó, officially túl sok Buffyt nézek. :D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #186 Dátum: 2007. november 30. - 06:59:49 »
Balázs Pali hangfrekvenciája minden kutyafélét megörjit, ergo visszaváltozik emberré, hogy túlélje az elviselhetetlent, és akkor sebezhetö!!!
(Egyebkent hulye gondolat tudom, de akkor is leirom. Szerintem nagyon kaki lehet Rozsinak vagy Daredevilnek lenni. En ugy hiszem jo a szaglasom meg hallasom, es neha elviselhetetlennek erzem, hogy ha valaki rossz parfumot nyomott magara a metron, valaki szellentett 10 meteres korzetben, vagy ha ejszaka a szomszedban valaki lep 2öt. Nem tudom, hogy birjak ezek a szuperhösök.)

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #187 Dátum: 2007. november 30. - 12:40:58 »
Levágni a fejét kicsit körülményes, mert ismereteim szerint, ha megkarmolnak te is az leszel. (Javítsatok ki, ha nem így van.)
Akkor végülis bármivel lehet ölni farkasembert?

Sajnos maga likantrópia ténye egy átkozottul félreértelmezett dolog. Létező betegség, de nem fizikai, hanem mentális síkon fejti ki a hatását. A benne szenvedő farkasnak képzeli magát. Ténylegesen semmi köze nincs a farkasember mítoszhoz. A viking sámánoktól ered, akik állítólag egy farkasbőr és némi mágkius rituálé segítségével TELJESEN farkassá változtak, nem pedig egy köztes hibridszerű lénnyé. A folyamat során a fizikai test nem változik, csak az szellemi test, ami farkas alakot vesz fel és olyan sűrű lesz, mintha fizikai test lenne. (Nem fogok szakaszavak alkalmazni, mert akkor több oldalas magyarázatot kénn bedobnom). Ez a testet legjobban az éles fémmel, acéllal lehet sebezeni. Még jobb ha szentelt a penge.
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 30. - 12:43:27 írta Daredevil »
A félelem nélküli

Ju

• Pókfej
« Válasz #188 Dátum: 2007. november 30. - 13:24:17 »
csak az szellemi test, ami farkas alakot vesz fel
melyik testre gondolsz?

Idézet
Ez a testet legjobban az éles fémmel, acéllal lehet sebezeni. Még jobb ha szentelt a penge.
fizikailag vagy "szellemileg"?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #189 Dátum: 2007. november 30. - 15:25:01 »
Tudok a likantrópiáról, láttam is már olyan embert tévében. Ezt a vikinges dolgot is olvastam már, de jobb feleleveníteni az emlékeket. (És én azt hittem, hogy a horror féle farkasemberről beszélünk.)
Daredevil: Neked is megvan a Természet feletti világ című könyv? Abban vannak ezek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #190 Dátum: 2007. november 30. - 21:26:47 »
Levágni a fejét kicsit körülményes, mert ismereteim szerint, ha megkarmolnak te is az leszel.
Hát akkor előbb vágd le a karmait.  ;D
Még jobb ha szentelt a penge.
Szerintem ez utóbbi nagyjából meg is cáfolja az egészet. Magyarán csak hittel lehet védekezni ellene.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #191 Dátum: 2007. november 30. - 22:39:31 »
Ju: A szellemi seb kivetül a fizikai testre.

Mike: Én a Mágikus lények kalauzában olvastam. Amúgy az indiánok is nyomták rendesen a farkasosdit.

Kaine: A fém alapban nyírja az éteri lényeket, de biztos, ami biztos alapon nem árt megszentelni a cuccot. És nem kell hozzá vallásosnak lenni. Én például saját magam szenteltem fel a Pasarelus-szigonyomat.
A félelem nélküli

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #192 Dátum: 2007. november 30. - 22:45:24 »
És ezt honnan lehet megszerezni?

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #193 Dátum: 2007. december 01. - 03:55:51 »
DD, teged mi hatalmaz fel, hogy barmit is megszentelj? Mert azzal, hogy azt mondod "In Nomini Patri, et Fili, et Spiritus Sanctu" nem jelenti azt, hogy meg van szentelve egy targy. (mar bocs, de en mint vallasos szemely, nem igazan ertek veled egyet, es kisse zavar, hogy ilyeneket irsz. Es lehet hogy te nem vagy vallasos, es csak egy jateknak fogod fel az egeszet, de akkor ne irkalj ilyeneket forumokba, mert csak megsertesz nehany embert.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #194 Dátum: 2007. december 01. - 10:33:19 »
Arról nem is beszélve, mennyire offtopikhoz értünk.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #195 Dátum: 2007. december 01. - 10:54:43 »
Ámen.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #196 Dátum: 2007. december 01. - 11:09:43 »
DD, teged mi hatalmaz fel, hogy barmit is megszentelj? Mert azzal, hogy azt mondod "In Nomini Patri, et Fili, et Spiritus Sanctu" nem jelenti azt, hogy meg van szentelve egy targy. (mar bocs, de en mint vallasos szemely, nem igazan ertek veled egyet, es kisse zavar, hogy ilyeneket irsz. Es lehet hogy te nem vagy vallasos, es csak egy jateknak fogod fel az egeszet, de akkor ne irkalj ilyeneket forumokba, mert csak megsertesz nehany embert.)

Nem vallási rituálé keretében szenteltem meg a dolgot, hanem ar Arny hajnal mágikus filozófia szertartásán. Így a te nézeted szerint nem minősül szent tárgynak. Szerintem itt hagyuk is abba a vitát, mielőtt a végén elkönyveltek vallásgyalázónak.

De ha már felborzoltam a kedélyeket, akkor hozok némi jó hírt is.

Harry Callahan visszatért egy jáékt formájában, amit sajnos csak Xbox-ra és PS3-ra adnak ki.

http://youtube.com/watch?v=9uDIyJBPsWQ
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 01. - 11:34:21 írta Daredevil »
A félelem nélküli

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #197 Dátum: 2007. december 01. - 13:37:35 »
Tetszik a videó, de mivel nem szeretem Eastwoodot, nem ismerem a Piszkos Harry filmeket.

Ju

• Pókfej
« Válasz #198 Dátum: 2007. december 03. - 11:53:33 »
Ju: A szellemi seb kivetül a fizikai testre.
Igen, ezt én is tudom. ;) De ez nem csak a sebekre igaz, hanem mindenre.

De valóban, már eléggé offhoz értünk, vallási vitába meg általában nem szeretek bonyolódni. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #199 Dátum: 2007. december 03. - 22:06:14 »
Ez a Piszkos Harry videó engem totál a Driver 2 videóira emlékeztet, (annak minden hibájával együtt), és csak én érzem úgy, hogy a játék még sehol se tarthat, és ez csak egy promóciós videó?