Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984911 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #1640 Dátum: 2010. január 17. - 16:26:15 »
 :surp: ez nem igaz, nagyon király olyan mint a film  :D
ha a játék tényleg ilyen lesz huh...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1641 Dátum: 2010. február 04. - 12:13:29 »
Nyami.  :brow:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1642 Dátum: 2010. február 04. - 12:23:03 »
Not Bad...  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #1643 Dátum: 2010. február 04. - 12:26:15 »
Szerintem pedig ponthogy nagyon gyenge. Tipikus Film alapjéán készült másodvonalbali játék.
Már most látszik a pályák, és a környezet fantáziátlansága, és gondolom a többi szokásos hibától is szenvedni fog. Emelett még a grafika sem üti meg a 2010-ben elvárható szinvonalt.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1644 Dátum: 2010. február 04. - 12:36:20 »
a grafika nekem is csípte kicsit a szemem de betudom annak hogy nem nagyon játszom már 5-6 éve ilyesmikkel  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #1645 Dátum: 2010. február 04. - 12:41:31 »
Hát hasonlítsd csak össze akár az előzö AVP-s videóval. ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1646 Dátum: 2010. február 04. - 12:48:29 »
Most hogy így mondod hogy van egy olan is az előző oldalon... Hát jah...  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1647 Dátum: 2010. február 21. - 22:43:07 »
Befejeztem immár másodjára a Haunting Ground című játékot. Először 2005-ben játszottam vele, de nagyon elakadtam. Már-már az eladáson gondolkodtam, de eszembe jutott néhány részlet belőle, ami tetszett, így adtam még egy esélyt neki - és magamnak. Nagyon király játék, azonnali kedvenc lett. Már túl vagyok egy normál és egy hard szinten.
Aztán kikapcsolódásképpen egyszer végigtoltam újra a Resident Evil 4-et, majd ma belevágtam, hogy folytatom a Silent Hill 5-öt, amit májusban hagytam abba úgy, hogy képtelen voltam továbbmenni, annyira erős szörnyek jöttek, nekem meg se lőszerem, se életerőm nem volt.
Ma is úgy voltam már, hogy "egy utolsó próbálkozás, aztán, ha most se megy, hagyom", de végül csak sikerült továbblépnem onnan. Lejutottam a csatornába, ahol pedig a kijutás volt olyan, hogy szinte esélyem se volt. Ismét egy utolsó kísérlet vezetett eredményre, úgyhogy lejutottam egy pokoli labirintusba, ami elképesztően állat volt. Kevés ennyire hangulatos pályát láttam még ebben a sorozatban. Végül aztán annak a végéig jutottam időhiányában, de most már több kedvem van folytatni.  :)

Összevont üzenet ideje: 2010. február 21. - 23:09:17
Kis ízelítő, bár kicsit ki van hegyezve a látványra a vágott videó.  :D
Ez a ruha csak újrajátszásnál kapható.
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 21. - 23:09:17 írta kaine »

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1648 Dátum: 2010. február 28. - 14:01:36 »
Ez a Haunting Ground és SH5 van ps2-re? Ha igen, akkor miért nem tudtam róla? :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1649 Dátum: 2010. február 28. - 17:07:34 »
A HG van, a SH5 már a 3-ra jelent meg.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1650 Dátum: 2010. február 28. - 20:00:47 »
Akkor egyen meg az a Jézuska, amelyik vitt neked olyat. :D (Már ha a tied, persze.)
A HG-ról tudnál néhány szót mondani?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1651 Dátum: 2010. március 01. - 22:02:26 »
Néhányat? Nagyon jó kis játék.  :P

Konkrétan mire vagy kíváncsi? Egy csajszival vagyunk, akinek nincs fegyvere és bunyózni se tud. Csak menekülhetsz vele, ha gáz van, és el kell bújnod valami alá, vagy mögé.  ;D De ha sokszor használod ugyanazt a helyet, rájönnek és megtalálnak. Ha megütnek, akkor pánikba esel, amit úgy érzékelsz, hogy elkezd fekete-fehérre változni a környezet, kihagyni, villogni. Ha kapsz még, akkor erősödik a pánik, már menekülés közben, ha irányt váltasz, el is esel. Vannak található, illetve kémiailag változtatható cuccaid, amivel csökkented a pánikot, növeled az erőnléted, illetve amiket hozzávághatsz a molesztálódhoz, ami megállítja, míg elszaladsz (robbanó, elektromos, stb). A legfontosabb, hogy összehaverkodsz egy kutyával, amit tudsz irányítani. Megtalál neked cuccokat, jelzi, ha veszély közeleg, és meg is támadja a bunkókat, amíg megint csak elfuthatsz. De ehhez az kell, hogy jól bánj vele. :) Ha valamit jól csinál, dicsérd meg, különben engedetlen lesz.
Alapvetően 4 ellenséged van. Az első részben a videón is látott nagydarab benga állat elől kell menekülni, aki vagy csak játszani akar veled, de már azzal megöl, ha rád fekszik, vagy nőt akar.  :hehe: A második egy nő a kastélyból (mondtam már, hogy egyetlen töltés sincs az egész játékban?), aki bekattan, hisz addig is találkoztál vele. A harmadik egy csuklyás fazon, aki már lő is rád (szerencsére elég bénán céloz, általában azt találja el, ami a legközelebb van hozzá  :D), végül a kastély ura.
A pályák nagyon szépek, nagyon jók, hangulatosak, ellenben a rejtvények, illetve a boss fightok roppant nehezek. A kettő együtt is, mert amíg rájössz, hogy az aktuális bunkót hogyan lehet legyőzni, az nem gyenge.  :)
Időnként találsz frissítő helyeket, ahol minden visszaáll eredeti állapotába rajtad, vagyis megnyugszol, feltöltődsz. Van benne ügyességi rész is, amikor a talált cuccokat egy gépben próbálod meg olyan anyaggá változtatni, amilyenre szükséged van. Időnként találsz felszereléseket, például fülbevalót, amitől hamarabb megnyugszol, nehezebben vesznek észre, stb.

Elsőre ennyi, aztán az első játék után rengeteg extra, többek között a videón látott extra ruha is, amihez jár egy pisztoly is, hogy tudj védekezni, bár te se leszel az a nagy céllövő.  ;D De a legjobb a láthatatlanná tevő fülbevaló (ha nem mozdulsz), azzal nagyon sok futást meg lehet spórolni.
Nekem elég gyorsan egy kedvenccé vált. A bevezető képsora pedig baromi szép.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1652 Dátum: 2010. március 02. - 09:16:53 »
Érdekes. :) Csak utálok menekülni. ;D

a legjobb a láthatatlanná tevő fülbevaló (ha nem mozdulsz)
Erről a Mystery Men jut eszembe, ahol az egyik srác láthatatlanná tud válni, ha senki sem néz oda. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1653 Dátum: 2010. március 02. - 09:21:41 »
Mondtam már neked Kaine, hogy ez a játék amúgy baromi régóta ott van a be kéne gyüjteni listámon, csak valahogy eddig elmaradt, de most ismét felelevenítetted (itt is, meg az SH.hun-is).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1654 Dátum: 2010. március 02. - 14:45:46 »
Pár jelenet a War of Cybertron játékmenetéből

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1655 Dátum: 2010. március 02. - 15:37:35 »
Áh. Vagyis ez egy MDK, csak Alakváltókkal.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1656 Dátum: 2010. március 02. - 17:06:41 »
Tuti vevős.
kaki nyár elé nézek. ;D
Ez, a Marvel 2, Arkham 2, Uncharted 2.... ejh... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1657 Dátum: 2010. március 02. - 18:21:23 »
Csak aztán el ne felejts beírni is mellette. ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #1658 Dátum: 2010. március 02. - 18:29:53 »
Hát igen, amikor uj cuccom van, eléggé elmarad mellette minden. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1659 Dátum: 2010. március 02. - 23:17:43 »
Érdekes. :) Csak utálok menekülni. ;D
Én is, de a második játéknál már nem is kell igazán.
Idézet
Erről a Mystery Men jut eszembe, ahol az egyik srác láthatatlanná tud válni, ha senki sem néz oda. ;D
;D ;D
Mondtam már neked Kaine, hogy ez a játék amúgy baromi régóta ott van a be kéne gyüjteni listámon, csak valahogy eddig elmaradt, de most ismét felelevenítetted (itt is, meg az SH.hun-is).
Szerezd be, szerintem tetszeni fog, és legalább lesz kivel dumálni róla.  :D