Szerző Téma: Teszt-topik  (Megtekintve 518920 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Teszt-topik
« Válasz #140 Dátum: 2007. július 09. - 18:32:47 »
Esetleg 10?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #141 Dátum: 2007. július 09. - 18:37:07 »
Jó, mivel nem akarom, hogy napestig tippeljünk, fogtam és megnéztem. Eredetiben:
"I have given you an infinitesimal micro-fraction of my strenght-- enough to blacken ten thousand suns-- far more than enough to slay... them!"
Magyarán 10.000 csilalg kioltásához elegendő erőt adott neki.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #142 Dátum: 2007. július 09. - 18:39:38 »
Tele lett volna a topik!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #143 Dátum: 2007. július 09. - 18:45:22 »
Wow, Sepi eltalálta! A helyes válasz 10. ;D Kaine is ráhibázott volna, ha nem %-jellel írja be! :lol:
Viszont így tgaby és Sepi hozta össze közösen a megfejtést. De tgaby írta be először hogy kb. mit is mondott Fátum, így szerintem őt illetné a kérdezés joga, ha nem haragszol, Sepi... De nem akarok igazságtalan lenni, döntsétek el.

Amúgy kitaláltam valamit: ha ketten hoznak össze egy megfejtést, és nem tudjuk eldönteni, melyikük nyert, akkor amelyikük engedné a másiknak a kérdés feltevést, azt illetné meg az első válasz joga. Vagyis ő írhatna először egy választ a feltett kérdésre, ha valaki előtte ír be valamit, az nem lenne érvényes, még jó válasz esetén sem. Mit szóltok hozzá? 

Idézetet írta: tgaby
Magyarán 10.000 csilalg kioltásához elegendő erőt adott neki.
Csakhogy én a magyar verziót kérdeztem (lévén, hogy én csak azt olvastam), és abban 10 csillag van! Le is ellenőriztem. (Ezek az amerikaiak, mindig nagyzolnak... :lol: )
« Utoljára szerkesztve: 2007. július 09. - 18:50:48 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #144 Dátum: 2007. július 09. - 18:50:39 »
Felvetne pár problémát. Például megkönnyítené az utána jövők dolgát, ha ő beírja a jó választ.  ;) Meg ki bírja magában tartani, ha tudja?  ;D Ha egyforma van, akkor az jöjjön, aki régebben tett fel kérdést. Így fair.  ;) De most talgaby nem találta el, mert ő 10000-t írt, nem tízet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #145 Dátum: 2007. július 09. - 18:53:34 »
Jah..szerintem csak döntsék el, ki kérdez, aztán jöhetnek a válaszok bárkitől.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #146 Dátum: 2007. július 09. - 18:55:05 »
Mert a magyar változatot nem olvasta. Régen csak TransFormerst olvastam, egyébként az első főuniverzumos Marvel-képregényem nyomtatásban a HiPók 13 volt. Úgyhogy én szinte csak az eredeti dolgokhoz tudok hozzászólni, a magyar kiadáshoz nem.
És nem az amcsik nagyzolnak, a magyarok kicsinylik le a dolgokat feleslegesem. ;D

Sepi, inkább kérdezz te. Nekem II TH-s kérdésem volna, nem akarom rögtön a TH után feltenni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #147 Dátum: 2007. július 09. - 19:04:52 »
Meg a 2. TH-t úgyse olvasta senki szerintem, csak én valamikor.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #148 Dátum: 2007. július 09. - 19:08:37 »
Ok, igazatok van, akkor aki régebben kérdezett, az jöjjön.

Sepi, te emlékeztél rá, hogy csillagokról volt szó? Vagy csak a számokat tippelted? Nem kötekedésből kérdezem, csak kiváncsi vagyok. Nekem végülis mindegy, hogy ki kérdez. :)

tgaby: és sohasem gondoltál rá hogy legalább a legjobb sztorik közül elolvasd magyarul is azokat, amelyek itthon nyomtatásban megjelentek? Sok közülük szkennben is fennvan a képregény.neten (bár asszem most szünetel a letöltés).

A magyar megjelenésre vonatkozó kérdések elé berakom ezt:  :spideyhun: 
:lol:

Idézetet írta: kaine
Meg a 2. TH-t úgyse olvasta senki szerintem, csak én valamikor.
Én csak az első részt olvastam, de már arra se nagyon emlékszem, nem volt nagy szám. :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #149 Dátum: 2007. július 09. - 19:09:48 »
A kétharmada honosítva van, szóval ez nem kifogás. Így is egy csomót agyaltam, mire vmi nehezebbnek tekinthető (bár ez speciel egy pofonegyszerű) kérdést összehozok úgy, hogy jóformán fogalmam sincs, mi jelent meg régen/volt a 'Tomon... :-[

Tom: De gondoltam arra. csak jelenleg éppen aktív álláskereső vagyok, és legutóbb, amikor felmentem Pestre, azon görcsöltem, hogy a hazaútra jusson pénz. Szóval amradnak a letöltések, az jóval olcsóbban kijön. Egyébként többynire mindegy, hogy angolul vagy magyarul olvasok vmit (jó, azért az eredetit egy picit favorizálom).
« Utoljára szerkesztve: 2007. július 09. - 19:11:46 írta talgaby »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #150 Dátum: 2007. július 09. - 19:18:00 »
Sepi, te emlékeztél rá, hogy csillagokról volt szó? Vagy csak a számokat tippelted? Nem kötekedésből kérdezem, csak kiváncsi vagyok. Nekem végülis mindegy, hogy ki kérdez. :)
Csak azután ugrott be, hogy csillagokban mérte, miután említettétek. Azt nagyjából tudtam, hogy valahol 10 alatt van.

Na akkor egy viszonylag könnyű kérdés szintén a régi magyar sorozatból, de azért maradunk a számtannál.

Szóval, Oki Doki összeállt egy Póknővel és az a Póknő elkezdett vadászni a többi nőnemű Pókra. Hány Póknő szerepelt abban a történetben, őt magát is beleszámolva?  ???

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #151 Dátum: 2007. július 09. - 19:20:46 »
Szóval amradnak a letöltések, az jóval olcsóbban kijön.
Ezért is írtam a K.netet, és nem a börzét egyből. :) (De tényleg eljöhetnél egyszer a börzére! Nem eszünk meg, becsszó. ;D )

Amúgy ha azt nézzük, akkor eléggé megváltoztatták a szöveget a magyar kiadásban, azért nem mindegy hogy 10, vagy 10000. :lol: Mondjuk a történet szempontjából tökmindegy, mert egy egész galaxis elpusztításához képest piskóta a 10000 is. :hehe:

Sepi kérdését pedig passzolom.

« Utoljára szerkesztve: 2007. július 09. - 19:23:59 írta Tom Fireheart »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #152 Dátum: 2007. július 09. - 19:47:35 »
MIvel ő maga volt a negyedik, és a másik három is ott volt, legyen 4.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #153 Dátum: 2007. július 09. - 19:51:53 »
Ön nyert. :D :pokoszton:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #154 Dátum: 2007. július 09. - 22:03:41 »
Hehe, na akkor:
Amikor a Túlontúli a Földre jött, a Puma Pókember segítségét kérte. Egész pontosan miért?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #155 Dátum: 2007. július 09. - 22:12:21 »
Mert meg akarta állítani. :D

De egy kicsit bővebben, azért mert a sámán nagybátyja egy régi indián legendára hivatkozva uszította a Pumát a Túlontúli ellen, mondván, hogy a legenda leírja, hogy úgy fog támadni az emberiségre, mint valami veszett vad. Egyébként pont pár hónapja olvastam el újra azt a számot. Remélem jól emlékszem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #156 Dátum: 2007. július 09. - 22:18:16 »
Hát ja, de miért akarta megállítani? Mi volt az az indok, ami miatt úgy érezte, Pókemberhez kell fordulnia segítségért?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #157 Dátum: 2007. július 10. - 17:33:20 »
Hát a történet elején a nagybátyja javasolta neki, hogy nyerje meg segítségül azt a piros-kék ruhás alakot, akiről filmet nézett ( :hehe: ). Meg részben szerintem azért is kereste meg pókit, mert valszeg ő volt az egyetlen szuperhős a városban, akit ismert, és noha azelőtt egymás ellen harcoltak, tudta róla hogy az ártatlanok védelme nagyon fontos pókinak, ezért gondolta, hogy elfogadja a segítség kérést. Aztán póki faképnél hagyta, és Puma egyedül találta meg a Túlontúlit, aki Japánba teleportálta őt. Ekkor jött rá hogy nem csak babonáról van szó, és hogy nagyon is hatalmas erővel áll szemben, úgyhogy ismét felkereste New Yorkban Pókit, és közölte vele hogy felemeli az előleget 50 000 dollárra, ha segít neki. :twisted:
Ha ebben sincs benne a válasz, akkor nem tudom mire gondoltál, kaine.  :headscratch: :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #158 Dátum: 2007. július 10. - 19:37:51 »
Benne van, te jössz!  :D ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #159 Dátum: 2007. július 10. - 21:19:28 »
Wow. ;D Azért megírnád, hogy melyik része is volt pontosan a jó válasz? Kiváncsi vagyok mire gondoltál.

Akkor a következő kérdés: A régi magyar sorozatban megjelent skorpiós sztoriban Jamesonnak melyik két személy élete közti választást kínálja fel a Skorpió, és mi Jameson válasza erre?