Szerző Téma: Teszt-topik  (Megtekintve 526541 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Teszt-topik
« Válasz #340 Dátum: 2007. augusztus 08. - 20:22:56 »
Szerintem ez a kérdés már megfejtetlen marad, legalábbis kaine nélkül. Szerintem jöhet egy másik kérdés.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #341 Dátum: 2007. augusztus 09. - 12:55:52 »
Rendben. Ez a kérdés nem tőlem van eredetileg, hanem még talán Farek rakta fel máshol, de megteszi most tökéletesen:
A Titkos Háborúban Pókfej elszakadt ruhája helyére egy alakváltó szimbionta került. Viszont miért lett az új "ruhája" fekete, középen egy fehér pókjellel?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #342 Dátum: 2007. augusztus 09. - 17:06:17 »
Ez egyszerű, a titkos háborúban idővel a szuperhősök csapatába került egy Pók nevű szuperhősnő, akinek fekete-fehér pókruhája volt fehér pókjellel a közepén. Pókembernek tetszett az a ruha, ezért másolta le a szimbióta a kinézetét.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #343 Dátum: 2007. augusztus 09. - 17:19:19 »
Helyes. Bezzeg az ilyesmi mindenkinek megy, de egy egyszerű Angyalos kérdés már nem... :roll: :lol:
Te jössz. :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #344 Dátum: 2007. augusztus 12. - 00:25:13 »
Hupsz, el is felejtettem visszanézni erre a topicra, elnézést. :-[

Akkor én is egy Titkos Háborúsat: amikor a Molekulaember egy hegyet dob a szuperhősökre, ugyebár Vasember robbant utat kifelé, ehhez Reed szerkezetén keresztül kap elég energiát két szuperhőstől. A kérdés tehát: melyik két szuperhős adta a plusz energiát Vasembernek?   

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #345 Dátum: 2007. augusztus 12. - 10:55:12 »
Végre egy könnyű kérdés :D
A válasz: Fáklya és Csodakapitány.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Hauzer

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #346 Dátum: 2007. augusztus 12. - 20:27:20 »
Sziasztok!

Bocsi a zavarásért tök új vagyok és igazából a képregényekhez sem nagyon értek,de keresek egy régi darabot és hátha valaki tud segíteni.
Nagyon régen kaptam(10-15éve) egy elég vastag képregényt.Pókember,Hulk és sok más többi szereplője volt.Elég zavarosak az emlékeim,de valami olyasmi rémlik,hogy az igazi hősöket elrabolták és fogva tartották és felvették az alakjukat..asszem talán valami kigyófigurák lehettek és nemtudtak kimondani egy bizonyos szót:) tudom igy vadul hangzik ezaz egész de imádtam azta képregényt de az évek során eltünt..
Ha jól emlékszem még ebben a képregényben volt egy bizonyos MONOLIT nevű figura is..valmilyen külön történettel..dehogy mi azmár sajnos ködbe veszett.NEm tud valaki esetleg segíteni ebben?:) Megtalálni ezt,vagy megvenni valahol,vagy esetleg letölteni?

Sorry a hosszért és ha zavaros,de remélem itt valaki csak megérti:)

köszi

H

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #347 Dátum: 2007. augusztus 12. - 20:38:04 »
Először is üdvözlünk a fórumon. :D

Másodsorban az általad említett kigyófigurás történet egy Pókember különszám volt. A Monolit-os pedig még az Alfa magazinban jelent meg. A Monolit Bosszúja megtalálható a http://kepregenytar.net/ oldalon (a belépési kódot megtalálod a fórumokon, le is van írva az elérés ezen linken), az a különszám pedig régebben biztosan ott volt, most nem tudom még megtalálható-e. De még esetleg börzéken próbálkozhatsz a beszerzésükkel.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #348 Dátum: 2007. augusztus 12. - 20:54:49 »
A válasz: Fáklya és Csodakapitány.
Helyes, te jössz! :D

Üdvözlünk a fórumon, Hauzer!

Hauzer

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #349 Dátum: 2007. augusztus 12. - 23:24:28 »
Köszönöm a fogadtatást és gyors választ!:) nézem ezt a linket gyorsan,bár még nem találtam meg azta fórumot de igyekszem! Még1xer köszönöm!!:)

Hauzer

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #350 Dátum: 2007. augusztus 12. - 23:38:03 »
Közben regeztem oda ahogy kell,de csak a lista van a fórumban..a kódot nemlátom :headscratch: lehet késő van már..de most ugy fellelkesültem hogy valamelyiket megtalálom :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #351 Dátum: 2007. augusztus 13. - 07:14:34 »
Pedig ott van az, a legutolsó hsz-ben megtalálod. De az egyszerűség kedvéért: Nyaralas. Viszont időről időre változik a kód, az éppen aktuálisat mindig ott, a fórumon találod meg.

Ja és légyszives, majd a legközelebb a hasonló jellegű kérdéseket az "OFF" topikba írd, az a mindenes téma, köszi. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #352 Dátum: 2007. augusztus 13. - 08:56:04 »
Hm, más oldalak kódszavait azért talán nem teljesen korrekt nyilvánosan kiírni... ez szvsz mehetett volna priviben is... bár gőzöm sincs, mi az, de csak van oka annak, hogy lejelszavazták a KTN-t.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #353 Dátum: 2007. augusztus 13. - 09:02:47 »
Idővel ott is megtalálta volna, meg amúgy is változtatják folyamatosan.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #354 Dátum: 2007. augusztus 13. - 20:56:15 »
Idézet
Na ez gondolom könnyű lesz: Mi volt Kraven utolsó gondolata, mielőtt fejbe lőtte magát?
Mi a francnak vettem tartós tejet. 

:lol: :lol:

A Zöld Manó szerintem előbb volt a Web of 125-ben, minthogy saját sorozata lett volna (de nem 100%).
talgaby kérdésére a válasz az Amazing annual 3-ból az volt a Bosszú Angyalaihoz belépés feltétele, hogy kapja el a Hulkot. Pókember megvárta, míg visszaváltozik Bannerré, és el is tudta volna vinni, de rájött, hogy Banner jó, és inkább úgy ment vissza, hogy nem sikerült neki.

De még mindig Pepo jön. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #355 Dátum: 2007. augusztus 13. - 21:38:18 »
Hú..ha van valami jó kérdésetek, csak nyugodtan... :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #356 Dátum: 2007. augusztus 14. - 20:10:59 »
Oké, akkor bevágódok: a Sikoltásban, amikor egy oldalon 12 kis egyforma kép volt, ki szerepelt rajta és mit mondott?

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #357 Dátum: 2007. augusztus 14. - 21:09:53 »
May néni fekszik a kórházi ágyon becsövezve, mellette MJ áll lehajtott fejjel:
első panel: Kérlek May...
utolsó panel: ne halj meg!
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #358 Dátum: 2007. augusztus 14. - 22:12:57 »
Tulajdonképpen biztosra vettem, hogy ezt te fogod megfejteni.  :D Jöhetsz is!

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #359 Dátum: 2007. augusztus 16. - 11:02:58 »
Ezzel valószínüleg talgabynak fogok kedvezni, de hát ez van... :D

A következő kérdést az teheti fel, aki a legtöbb náci vagy ex-náci szuperbűnözőt tudja felsorolni.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...