Szerző Téma: Teszt-topik  (Megtekintve 526515 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re: Teszt-topik
« Válasz #2300 Dátum: 2008. december 02. - 12:34:41 »
Két szíve van, üregesek a csontjai, képes látni egy tárgy vagy személy múltját érintéssel (pszichometria) és nagyon gyorsan gyógyul.
Válassz. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2301 Dátum: 2008. december 02. - 12:42:23 »
már megint megtudtam valami újat, a két szívéről nem volt tudomásom. A pszichometriára gondoltam, és szerintem az csak tárgyakra vonatkozik, de lehet hogy rosszul tudtam.

És csak hogy kötözködjek én is veled, a két szív meg az üreges csont szerinted képesség?  :nezze: :hehe:

te jösz  ;)
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2302 Dátum: 2008. december 02. - 12:49:39 »
Ha az ujjpercek közül előbukkanó, egyébként természetes biológiához tartozó karmokat és a hátból kinőtt szárnyakat annak tekintjük - márpedig annak tekintik - akkor a szintén nem szokványos csontszerkezet is az. A két szív meg pl. Callistónál is egy felsorolt különlegesség.
És de, működik embereken, legalábbis a mostani X-Factorban egy emberen használta.

A kérdés: A Fantasztikus Négyes egyik korai kalandjában megküzdött egy világhírű valós történelmi személyiséggel a XX. sz. első felének idejéből, de csak a legutolsó oldalon sikerült leleplezniük, hogy ki ő (vagy legalábbis akkor kinek szánták). Kiről van szó?
(Könnyen lehet, hogy másra is igaz, mint akire gondolok, de akkor kérek vmi utalást is rá.)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2303 Dátum: 2008. december 02. - 13:01:15 »
Volt egyszer egy csukjás alak valamelyik annualban, akiről a végén kiderült, hogy ő Hitler. De a nevére már nem emlékszem.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2304 Dátum: 2008. december 02. - 13:05:08 »
hate monger

és a külenleges képesség az, akármennyire is akarod jobban tudni, amit használnak, mint pl küklopsz optikus sugara, vagy vihar időjárás befolyásoló képessége. A csontozat és két szív, testi rendellenesség, csak egy adottság, egy tulajdonság.
Ha azokra lettem volna kíváncsi, akkor azt írom, hogy különleges tulajdonsága vagy adottsága, és máris máshogy hangzik az egész.

A szónak nevében is benne van a jelentése: Képesség! tehát képes valamire!

A hátból kinőtt szárny sem képesság, az hogy repülni tud vele már képesség.
« Utoljára szerkesztve: 2008. december 02. - 13:07:05 írta grey gargoyle »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2305 Dátum: 2008. december 02. - 13:20:43 »
Erre mondjuk, hogy nézőpont kérdése. :)

Sepi pedig eltalálta, valóban Hitler volt az - később retconolták, hogy csak egy hasonmása, aztán klónja, de ez most nem lényeg. (És igen, valóban Hate-Monger néven ügyködött.) Te jössz, Képmester. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2306 Dátum: 2008. december 02. - 13:31:05 »
ebben mi a nézőpont? :) semelyik szerepjátékrendszer (legfőképp a marvel) nem veszi egy kalap alá a fizikai és szellemi tulajdonságokat, és a különleges képességeket. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2307 Dátum: 2008. december 02. - 13:33:12 »
Igen, a Hate-Monger név nem jutott most az istennek sem az eszembe. Egyébként nem volt már ez a kérdés korábban? Mert mintha én vagy te tetted volna fel.  :headscratch: Vagy talán ebben a számban voltak az Apokalipszis négy lovasa is, és abból vetődött fel? Már nem tudom.

Akkor most egy könnyű kérdéssel tovább is passzolom a kérdést: az újraindított F4-ben kik voltak Galactus hírnökei?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2308 Dátum: 2008. december 02. - 14:05:21 »
Abban a számban volt. De az mintha reprint lett volna már akkor. Pontosan most így kapásból én sem emlékszem. És szerintem ebben  formában még nem tettem fel ezt a kérdést, bár ki tudja, a memóriám majdnem olyan rossz, mint kaine bácsinak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2309 Dátum: 2008. december 02. - 22:13:34 »
Ha az ujjpercek közül előbukkanó, egyébként természetes biológiához tartozó karmokat és a hátból kinőtt szárnyakat annak tekintjük - márpedig annak tekintik
Szerintem GG-nek van igaza. A karmok nem képessége Rozsomáknak. Az a képessége, hogy a vágás után azonnal visszagyógyul a keze.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2310 Dátum: 2008. december 02. - 22:27:53 »
Igen ám, csakhogy:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2311 Dátum: 2008. december 03. - 10:44:57 »
Akkor most egy könnyű kérdéssel tovább is passzolom a kérdést: az újraindított F4-ben kik voltak Galactus hírnökei?

Újraindított F4 az ultimate is, és ott ezüst utazó volt a hírnöke.
Az MC2 már F5. (ott dominas volt a hírnöke)
Vagy esetleg a heroes rebornra gondolsz? ott mondjuk nem tudom ki volt a hírnöke.
Nem tudom melyik újraindított F4-re gondolsz.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2312 Dátum: 2008. december 03. - 10:50:28 »
Az F4 v2-re gondoltam újraindított alatt. Ha az Ultira vagy az MC2-re gondoltam volna, akkor úgy kérdezem. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2313 Dátum: 2008. december 03. - 11:19:19 »
Az Ultimate-ban az Utazó Pszichó hírnöke volt. Azoknak a lényeknek vmi más nevük volt a GLT-trilógiában.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2314 Dátum: 2008. december 11. - 12:57:11 »
plasma, terrax, firelord, air walker
« Utoljára szerkesztve: 2008. december 11. - 13:05:47 írta grey gargoyle »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2315 Dátum: 2008. december 11. - 13:07:03 »
Az Ezüst Utazót persze kihagytad, de elfogadom, csak hogy ne álljon a topik. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2316 Dátum: 2008. december 11. - 13:18:53 »
Mi a közös bennük:
Black Razer, Proteus, Malicia, Onslaught, Prudence Leighton, Santo Vaccarro, cyber, Omega Kid, Amahl Farouk?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2317 Dátum: 2008. december 11. - 14:10:30 »
Egy kérdésben szerepelnek, mind kitalált személy, mind X-ellenség. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2318 Dátum: 2008. december 11. - 14:19:56 »
Továbbá mind Marvel karakter, mindegyik 616-os, és mindegyik kapcsolatba hozható Xavier professzorral. ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2319 Dátum: 2008. december 11. - 16:26:57 »
Egy kérdésben szerepelnek, mind kitalált személy, mind X-ellenség. ;)

egy kérdésben szerepelnek, ez nyilvánvaló :) Mind kitalált személy, de nem erre gondoltam, az túl banális lenne egy ilyen egyszerű kérdést elsütni ilyen jó talányra, és annyira nem is lenne poén. És nem mind ellensége az x-eknek, nem részletezném miért.

Továbbá mind Marvel karakter, mindegyik 616-os, és mindegyik kapcsolatba hozható Xavier professzorral. ;D

Mind marvel karekter, jóó persze, dehát ez nem is kérdés, és nem feltétlenül mind 616os, pl proteusnál meg árnykirálynál nem kel leragadni a 616os változatnál.
Sé abban meg nem vagyok biztos, hogy mind kapcsolatba hozható xavierrel, max közvetve, de úgy meg sok értelme nem lenne pont ezeket kiválogatni.

Van egy konkrétabb dolog ezeknél. :) tapogatózzatok csak tovább.